|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy istnieje obiektywnie ładna osoba?
Ja zawsze wolałam klasyczną urodę. Żadne "kobiece" duże oczy, małe noski i zaokrąglone ciała (nie grube, chodzi o cycki i biodra). Żadne wychudzone Rubiki. Po prostu klasyczna, nieco chłodna uroda - symetryczna twarz, średniej wielkości oczy, nos, usta, proporcjonalna sylwetka, ale nie pełna Klepsydra (to domena stereotypowo "kobiecych" kobiet). Żeby nic się nie wyróżniało na tle sylwetki i twarzy. Taka, że nie ma się do czego przyczepić.
Ale oczywiście rozumiem, że znajdą się osoby, które nie lubią takiej urody. |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
polecę banałami, no ale: każdy jest oryginalny i jedyny w swoim rodzaju, każdy ma jakieś wady i zalety, które trzeba podkreślać. Polub siebie i bądź sobą, a wszystko będzie ok.
|
|
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
KLASYCZNA uroda, nie fotoszop Pokaż mi w magazynie dla pań taka urodę, a utnę sobie palec![]() Zgadzam się natomiast, że w magazynach są nudne, nieciekawe panie. Ani to piękne, ani przyjemne dla (mojego) oka. Na pewno nie są "idealne" ![]() O klasyczną urodę chodziło mi o coś takiego
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Miałam się właśnie pytać czy chodzi o Grace Kelly. Lisbeth, do czego się u niej przyczepisz? Przecież ona jest tak idealna, że aż nudna. Chyba właśnie to
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
Mówiąc, że do każdej urody można się przyczepić miałam na myśli to, że jest to możliwe. Na pewno znajdzie się ktoś, komu nie podoba się jakaś część twarzy Grace Kelly, bo np. woli większy nos albo pełniejsze usta.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;52239204]Mówiąc, że do każdej urody można się przyczepić miałam na myśli to, że jest to możliwe. Na pewno znajdzie się ktoś, komu nie podoba się jakaś część twarzy Grace Kelly, bo np. woli większy nos albo pełniejsze usta.[/QUOTE]
Dlatego napisałam, że to klasyczna uroda, a nie że ktoś się przyczepi. Klasyczna nie może mieć dużych ust ani nosa. Ona jest średnia, taka, ba, idealna, że... aż nudna? Fakt ale żeby przeciętna? nigdy w życiu! przeciętne to są te laski z blogów, które masowo noszą się w trampkach, ramoneskach i rurkach![]() Klasyczna uroda jest trochę chłodna, sterylna, ale ponadczasowa. Nie oznacza to, że nie lubię oryginalnej, nie. Lubię i to bardzo. Ale na klasyczne kobiety lubię popatrzeć. Są dla mnie PIĘKNE. Może nie zapamiętałabym takiej urody, gdyby w filmie wystąpiły 4 klasyki, ale co z tego? Ładne są i tyle
|
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Piekno lezy w oczach patrzącego a więc nie, nie ma obiektywnie pięknych osób. Piekna będziesz dla tego kto Cię pokocha
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Abadum Czas edycji: 2015-08-04 o 15:43 |
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Chcecie być piękne dla każdego faceta, podobać się obcym gościom których nie znacie, kolegą, koleżanką każdemu. A prawda jest taka że powinnyście podobać się same sobie i swojemu facetowi a na resztę mieć wy☠☠☠......e
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Abadum Czas edycji: 2015-08-04 o 15:45 |
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Prawda jest taka, że nic nie powinnyśmy i jeśli mamy ochotę podobać się każdemu, to możemy do tego dążyć.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się podoba na przykład taki typ urody jaki reprezentuje Lily Cole czy Amanda Seyfried, choć zdaję sobie sprawę z tego, że dla wielu osób te dziewczyny będą mało atrakcyjne..
erwrwer.jpg 39c7f-rema.jpg |
|
|
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tylko nie lubię takiej wulgarnej, przesadnie seksownej, mocno kobiecej urody, jeszcze podkreślonej ciuchami. Lubię jeszcze "anielskie", takie romantyczne, dziewczęce kobiety. Oprócz tego wielbię Kate Blanchet |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
ja np. nie znoszę Sandry Bullock, którą wszyscy się ostatnio zachwycają
za to bardzo lubię Anne Hathaway, Natalie Dormer czy Nicole Kidman
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale wiem, zdjęcia są "martwe", lepiej oglądać osoby w ruchu. Tylko klasyczna uroda dobrze wygląda na zdjęciach "naturalnych", bo jest symetryczna i "płaska".Anne jest hmmm ciekawa, taka urocza. Kidman dla mnie brzydula. Z brzydul to lubię Tildę w długich włosach |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście, z klasyki, Monica Bellucci. ideał. |
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ilekroć widzę takie osoby to sobie wyobrażam jakie wory pod oczami będą miały na starość ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Ale dwie pozostałe ? Okropne.I nigdy nie rozumiałem fenomenu tej blondyny która grała w Człowieku z Blizną. Mi się podobają aktualnie (od jakiś 2 lat). Kobiety z mocnymi brwiami, dużymi ustami, sporymi jasnymi oczami, ciemnymi włosami, jasną cerą (cera nie musi być bardzo jasna). Kobiety o takiej urodzie najbardziej rzucają mi się w oczy. Z aktorek chyba najbardziej oddaje to Emilia. I dla niektórych facetów taki typ urody nie wydaje się bardzo atrakcyjny. ![]()
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-29 o 13:52 |
||
|
|
|
|
#86 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podoba mi się też Diane Kruger, jest dość symetryczna i te oczyJa wiem, że Blake Lively raczej częściej się nie podoba niż podoba, ale ja zachwycam się jej urodą./ ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- O, a ja takich nie lubię. Zbyt wulgarna uroda. |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym skoro inni się Tobą interesują to chyba brzydka nie jestes? Chcesz powiedzieć, że robią to z litości? Skoro Ty uważałaś ze jestes ładna to taka jestes! Nie przeciętna tylko ładna! Chyba lustro masz w domu? A co do kwestii takiej, czy jemu się podobasz to już wiesz, nie można na podstawie jednej opinii budować mniemania o sobie. No sorry nie a laski która by się każdemu podobała. Nie ma. Np w drugą stronę. Taki Ricky Martin. Ja bym nie wzięła nawet z dopłatą Ale przecież nie jest przeciętny tylko bardzo ładny. A taki Matthew Goode? Jest boski, ale dam sobie rękę uciąć że kazdej sie nie podoba.
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Amanda Seyfried, o nieee... chociaż może to dlatego, że bardzo często ma idiotyczne role w filmach. Ale nie, nie podoba mi się kompletnie.
Cytat:
Jak dla mnie jeszcze Olivia Wilde, na przykład. Ale lubię też takie kobiety, jak ona: Nie podobają mi się za to kobiety o "wybujałej seksualności" - to znaczy te o wielkich ustach, mocno zarysowanych, lekko kulfoniastych, ale małych noskach, pełnych, ale też mocno zarysowanych policzkach... brrr. Np. Scarlett Johanson. Jak dla mnie wygląda jak świnka Piggy. ![]() Czy tak czy siak, w dalszym ciągu uważam, że każda kobieta może się podobać i każda jest piękna na swój sposób. Na pewno żadnej nie nazwałabym po prostu "brzydką". |
|
|
|
|
|
#89 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Kruger jest niebrzydka. Szczękę ma za dużą (zupełnie jak moja ).Blake Lively ma taką dziwkarską urodę. Kojarzy mi się z taką przemądrzałą samotną 35 letnią wredną babą ![]() Oo. Z aktorek jeszcze Jennifer Connoly, tylko jak była młodsza i grubsza bo później to jak szczurek wyglądała z twarzy. I wyglądała przyjemnie miękko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() Ta ma ciekawą urodę. Chociaż jak na mój gust trochę za małe czoło. A z tymi oczami mogłaby grać White Walkera w GOT ![]() ![]() Klasyczna uroda to coś takiego chyba (love the dress )
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-29 o 14:52 |
||
|
|
|
|
#90 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziwkarską to bym inny typ urody nazwała.![]() A Jennifer o tak |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.