|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cichy wielbiciel !PROBLEM!
Szczerze mówiąc wisiałoby mi to i powiewało. Jeszcze bym darmowe Rafaello zjadła
![]()
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Normalnie aż musiałam założyć konto, żeby tutaj się ustosunkować.
Śmieszy mnie wasze podejście do sprawy, to że kogoś nie znacie, w sumie przeczytałyście tylko to, co tutaj jest napisane, ale macie stuprocentową pewność jak jest. Moja mama nie zaprasza tego człowieka na kawę. Pierwszy raz przyjechał w wakacje późnym popołudniem, gdy byłam z kolegą na zakupach. Miałam wtedy kilka nieodebranych połączeń od mamy a gdy oddzwoniłam ona opowiedziała mi całą historię, że był u nas jakiś chłopak i prosił o mój numer telefonu. Moja mama nie dała mu, zresztą też dzwoniła do mnie, żeby zapytać o to. Chłopak powiedział, że w takim razie skoro mnie nie ma to przyjedzie kiedy indziej. Przyjechał następnego dnia o podobnej porze, jednakże również nie było mnie w domu, bo w wakacje codziennie gdzieś wychodziłam. Powiedziałam mamie, że nie życzę sobie żeby tutaj przyjeżdżał, bo mam chłopaka. Mama mu to powiedziała, typ skończył przyjeżdżać mi pod dom, ale za to mama często z okna widziała jego samochód jak przejeżdża moją ulicą (mama często jest w oknie z tego względu, że pali i nie chce, żeby w domu śmierdziało fajkami). Ostatni raz kiedy z nim rozmawiała to kilka tygodni później, już w roku szkolnym, gdy spotkała go idąc ze sklepu, na mojej ulicy. Facet przyjechał, bo myślał, że będzie mógł zawieźć mnie do szkoły, ale pomyliły mu się godziny, więc toteż się minęliśmy. Mama mu powtarzała, że mam chłopaka i nie życzę sobie, żeby przyjeżdżał. On stwierdził, że mu to nie przeszkadza. Z opisu mamy chłopak jest bardzo pewny siebie, więc myślę, że on łudzi się, że wybiorę jego, a rzucę obecnego chłopaka. A co do tych prezentów... Jak mam mu powiedzieć, żeby mi ich nie dawał, skoro nigdy z nim nie rozmawiałam? Trochę logiki.. Pomyślcie trochę nad tym co piszecie, nad całym spiskiem, o który posądzacie mnie i moją mamę. To wszystko dość zabawnie się czyta, ale nie odwzorowywuje rzeczywistości niestety ![]() Za dużo Trudnych Spraw .
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Och, czyli go widziałaś, tak?
Twoje "na pewno nie" jest warte tyle, co chłopaka. Biedaczek ciągle się z tobą rozmija. ![]() Autorze, nic nke musisz robić, nawet jeśli to prawda. Rozkoszuj się darmowym Rafaello. Jak dziewczyna nie częstuje, to ją rzuć.
|
|
#64 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Potrafię. Chodziło mi raczej o dość jasny podtekst, że sama nie masz 100% pewności, że istnieje. :P
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Ok, nie widziałam go, nie rozmawiałam z człowiekiem, nie wiem nawet kim on jest. Ale moja mama ma naprawdę dużo problemów na głowie, nie bawiłaby się w takie rzeczy, bo i po co? Proszę was... Mojego chłopaka lubi i powtarzała to wiele razy, a jak ją wkurzył to też mnie o tym informowała. Nie widzę żadnych powodów, dla których miałaby coś takiego robić.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
A czy to ważne, czy koleś istnieje? Macie gratisy to korzystajcie.
Za tydzień się skończy.
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Uwaga, zaraz konto założy potencjalna teściowa i powie jak to jest z jej punktu widzenia
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
A o to czy dziewczyna to ta dziewczyna to mi się już spiskować nie chce....
ZARAZ! To konto założyła teściowa, żeby nas wszystkich zmylić!
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Mamusia też już przeczytała, co to te ludzie podłe w internetach wypisujo?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha, podoba mi się ta historia
![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za dużo Trudnych Spraw '49% że to mamusia. 50% że 1% - gratulujemy, Ty, mamusia, dziewczyna autora tematu albo mamusia dziewczyny autora tematu ma stalkera - będzie gorzej. |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Świetnie, że większość z was ma z tego bekę i głównym tematem stało się dla was rafaello, właśnie to jest cały wizaż - szereg rzetelnych odpowiedzi i to na najwyższym poziomie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Moze niech mamusia następnym razem poprosi wielbiciela o numer telefonu bo córeczka chce podziękować za prezenty
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Misorpresa,
wybacz, ale opisywany ciąg zdarzeń jest do tego stopnia kuriozalny, że nie da się inaczej zareagować, jak robieniem sobie jaj. Przy tak niewiarygodnej historii nie sposób nie odnieść wrażenia, że to właśnie autor wątku czuje potrzebę potrollowania sobie tu czy tam i ma niezłą bekę z poważnych porad ludzi, którzy naprawdę przejęli się tą sprawą. Dostosowujemy więc nasze odpowiedzi do wspomnianego poziomu absurdu ;) No, popatrz na to sama - sprawa wygląda jak prototyp telenoweli brazylijskiej. Edytowane przez 201609140906 Czas edycji: 2015-09-26 o 13:41 Powód: dodanie brakującego "nie" :D |
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie można oczekiwać poważnych odpowiedzi, skoro informacje, które podajecie... ehm. Zamiast konkretów na temat gościa, którego działalność podobno tak bardzo wam przeszkadza mamy historię waszych przeżyć wewnętrznych, ze szczególnym uwzględnieniem mamusi (ona by to pewnie wytłumaczyła jak trzeba). Wielbiciele nie biorą się znikąd. Przy założeniu, że wie, gdzie mieszkasz i że chodzisz do szkoły (zdziwienie, że pomylił godziny bezcenne) wiadomo, że gość nie zna Ciebie ani żadnego Twojego znajomego - skoro nie ma numeru i pytał mamusię. Więc gdzieś Cię zobaczył, gdzieś widywał, śledził. Zero informacji o Tym. Mamusia się kontaktuje, mamusia widuje jego samochód a TY nie widziałaś nic, nie rozejrzałaś się nawet, nie masz podejrzeń? Nie czujesz strachu, więc w czym Ci właściwie ten 'facet' przeszkadza? Btw. BARDZO pewny siebie, zdeterminowany wielbiciel, który nie ma odwagi zagadać, napisać ani objawić się 'ukochanej;. No weź. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Już poprosiła, ale walecznego serca mu nie stało, albowiem mrożąca krew w żyłach obawa go zalała, że kontaktu z białogłową zaznawszy już żadna siła nie zdoła ich rozdzielić. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#78 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#79 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
Poczytaj sobie jak sprawa jest przedstawiona, może wtedy zrozumiesz skąd ta beka.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym tacy zwykle dążą do spotkania Z WYBRANKĄ, nie z mamą. To nie Japonia, że aranżowanie randek dalej aktualne. A mama parę postów temu była zapracowana i tyle miała na głowie, że nie miała czasu, a nagle nie pracuje zawodowo?
|
|
|
#81 | |
|
czasem troszkę winny
|
Cytat:
![]() Patrole wizażanek zawsze spoko
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dopiero będzie konfrontacja
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Laska... serio. Jak masz taką mamuśkę, a gość istnieje to policja w niczym Ci specjalnie nie pomoże, póki Cię facet nie porwie i nie porąbie na kawałki. Powiedz mamusi, żeby poprosiła koleżanki o zwracanie uwagi na takiego i takiego gościa. Wyglądające z okien panie są o stokroć skuteczniejsze od zestawu kamer. Po tygodniu będziesz mieć wszystkie informacje, których Ci trzeba. Nie wiem w jaki sposób ma pomóc przekonanie wizażanek, że to "samo życie". |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
![]() Czekam na mamusię.
|
|
|
#87 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Taki z Ciebie super facet, że w sytuacji, kiedy dziewczyna ma gościa, który ją śledzi, osacza i się nie ujawnia Ty... masz problem z zazdrością! Zamiast się martwić o jej bezpieczeństwo, Ty się zachowujesz tak, jakby Cię miała natychmiast rzucić jak go tylko ujrzy i jesteś przede wszystkim ZAZDROSNY, a nie przede wszystkim troskliwy. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Ja bym w sumie brała świra z rafaello (czemu jeździł autobusem, skoro ma samochód? - żeby się pogapić na wybrankę? do tego musiałby ją widywać już wcześniej) niż gościa, który jest zazdrosny o wszystko i wszędzie mnie wozi, żebym przypadkiem nie mogła gdzieś pójść sama i bez jego wiedzy. |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No taki kraj, że policja nie pomoże, ale w razie czego potem takie zgłoszenie jest dodatkowym argumentem dla ew. sądu, gdyby coś się stało.
|
|
|
#89 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą ja dalej się będę czepiać mamy - po cholerę w ogóle mu otwiera? Zignorowałaby raz, drugi, postraszyła ewentualnie wezwaniem policji i może rafaellowy wielbiciel dałby sobie siana. Ale jak się chłopu otwiera drzwi i z nim konwersuje, to raczej go to nie zniechęci. I rzeczywiście - panie kształtujące biustem parapety są niezawodne w obserwacji otoczenia. Mama mogłaby do nich zagadać i poinformować o facecie. W dodatku mogłyby go skutecznie odstraszyć. |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
Co jej zrobisz.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

.

Co jej zrobisz.