|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Angel Sucree ,Bottega Venetta,Precious Heart Guerlain,YSL Rive Gauche/LISTOPAD
jasne, rozumiem
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Angel Sucree ,Bottega Venetta,Precious Heart Guerlain,YSL Rive Gauche/LISTOPAD
a może oddałabyś mi dhalię lub YSL?
jakby coś to i dołożyć coś mogę ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- nie mam tuszu - sama jestem poszukująca ![]() florę raczej dorzuciłabym do givenchy bo na niej najbardziej by mi zależało. no nic, przemyślę jeszcze raz sprawę
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu a znalazłabyś coś u mnie za Elie Saab i końcówkę Bottegi?
edit: widzę, że już ich nie ma... Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2015-11-15 o 20:07 |
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu, dziękuję za propozycję ale nie znam tego zupełnie i myślę że w mojej maluśkiej perfumerii raczej tego nie znajdę. Także raczej podziękuję
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Gosiu
Chciałabys sprobować ode mnie meteorki Motyle? Czy masz ochotę na inną edycję? ![]() postaram się dzis sprobowac Twoich zapachów, wieczorkiem zajrzę
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
może zechcę twojego anioła
- czy to prawda, że jest bardziej owocowy od wersji 2014 czy to tylko plotki? ![]() a co byś chciała dobrać do wymiany z YSL? |
|
|
|
|
#70 |
|
Kici kici miau miau
|
nic nie wypatrzylam
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ach ok, nie pytałabym ale napisałaś, że coś tam widzisz poza gucci ale ci nie oddam
albo coś mi sie pomyliło niestety nie mam pędzli cienie guerlain to pełnowymiarowe testery ale nie w wersji kasety z wiekiem, są odkryte jak wkłady. no nic, będę jeszcze myśleć coś ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- cienie mogę ci oddać |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
oki-dzieki za odp
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak wolałabym BV Legere
![]() Allure chyba nie przerobię w takiej ilości
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie oddam Ci chloe, meteorytów i tuszu za aniołka. Zbyt wiele chcesz Mogę dać chloe i tusz guerlain cils defender ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Ale pytałaś się o chloe, puder i tusz o miniaturce nic nie pisałaś wiec domyśliłam się ze chodzi ci o guerlain cils defender Wiem ze meteoryty kosztują 200zł tusz 150 a chloe jest jakieś 25-30ml Mogłabym oddać chloe i tusz lub chloe i meteoryty
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, a Botegę oddałabyś za Motyle? Nie miałam mozliwości dziś potestować Twoich pachnideł, także strzelam z nutek i opisów na KWC, a Botega mnie zainteresowała najmocniej
![]() Jeżeli potrzebujesz jeszcze jakiś kosmetycznych rzeczy, to mogę oddać mniej kulek w pudernicy (prawdę mówiąc 20 kulek wystarczy na bardzo długo Albo napisz, czego potrzebujesz oprócz perfum. Mam sporo nowych rzeczy, bo chomik ze mnie, ale staram się z tym walczyć
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Hej Gosiu
Mam L'instant Guerlain EDP, jest go nie za wiele bo max.10/30 ml ale coś tam jest Masz może coś z moich wishów?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam cię za jakość zdjęć ale mój aparat pada
Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-11-16 o 22:31 |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie znam zapachu
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
podsumowując:
ja tobie kule, błyszczyk i cienie ty mi anioła i ysl? |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, poczytaj sobie o tej wersji, to droższe wydanie z 2008, limitowanka - teraz już unikatowe. Zapach bez zmian, wzorowo przechowywane, ale pewnie miały termin 3 lata, moze cztery
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu, tylko allure sensuelle wpadło mi w oko
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Gosiu, jakbyś coś dokładałą to wiesz gdzie mnie szukać A ciekawość LB warto zaspokoić, zapach bardzo klimatyczny, szkoda, że bardziej podziwiam niż noszę, ale może podejmę kolejną próbę
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Gosiu, dziękuję za propozycje, trochę mnie kusi, ale jednak rozsądek wziął górę i nie będę brała w ciemno, a żadnego z Twoich zapachów nie znam
.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, myślałaś nad wymianą? Liczyłam Meteo, bo przypomniało mi sie, że odsypkę robiłam, także mam 32 kulki i mnóstwo pyłku, wiele kulek jest większych niż ustawowo być powinno
, a gdybyś miała w swoich zasobach Herrerę VIp Roses, Adicta Fraiche, Angela Piwoniowego lub któregoś z nowych Korsów, to poleciałabym na nie z wywalonym jęzorem ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Po krótkim sprawdzeniu wiem już jakie , na Wizażu zero tajemnic![]() Nigdy nie miałam tej wersji, więc nie mam odniesienia. Dysponuję tylko informacjami dot. starej wersji Teint Dore, nowej wersji 03 Medium (bardziej miękkie, takie mączne te kulki były - wg mnie starsze lepsze
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowałoby Cię u mnie coś za Allure Sensuelle?
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu, bardzo dziękuję za propozycję i zdjęcia
Właśnie poluję na meteorytki Ale niestety straszna ze mnie sroczka i prawie tak samo jestem napalona na piękne pudełeczko jak i na jego zawartość ..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

)