|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Manifestacje przeciwko zaostrzeniu prawa aborcyjnego
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Send from my mind using the Force
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Myślę, że zwrócenie uwagi na to, co wyżej, jest jedną z takich słusznych rzeczy. Bez sensu się dalej kłócić, a na przyszłość warto pamiętać, że bez sensu jest też bezmyślnie atakować sojuszników. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
oh tak, tak. ty się już nie kompromituj łaskawco. ciekawi mnie które to te medialne feministki, przecież jest tyyle kobiet w mediach, a feministek to już w ogóle zatrzęsienie. i nie nie będę grzeczna bo sobie tego życzysz.
zastanawia mnie co jest profeministycznego w powielaniu stereotypów i wartościowaniu konkretnych działań w tonie tu się zgadzam bo to praktyczne, a tu niech wam będzie ale to zło i trzeba ponosić konsekwencje. dowalanie działaczkom od dziś takie zaangażowane, wow. Edytowane przez 201607111003 Czas edycji: 2016-04-03 o 14:35 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
To byl popis nie wiem czego, ale mam jeszcze cudowniejszy humor, niz mialam w tej calej sytuacji... Nie wiem dlaczego doszlo do tego, ze bycie feministka i dzialalnosc pro-feministyczna zwykle wymaga odciecia sie od feministek, bo przeciez feministki to typowe itd. i idealne wyzwiskow strone kazdego, kto nie ma ochoty sluchac jak faceci mowia, ze wiedza o kobietach cos lepiej, niz kobiety. Jak kobieta traci cierpliwosc to sie nie umie zachowac. Jak facet traci cierpliwosc, to sie inni nie umieja zachowac.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Ależ ja użyłem prześmiewczo durnych argumentów, których używają przeciwnicy feminizmu. Choćby w imieniu feminizmu najgłupsze teksty leciały, daleko dalej od Elion, i tak będę tę ideologię popierał, bo wiem, że jest słuszna. Tylko nie kumam po co niektóre feministki atakują z byle powodu każdego, kto cokolwiek powie, co im nie pasuje albo czego nie zrozumieją. Bo to m.in. właśnie takie zachowanie jest powodem, dla którego feminizm jest dziś wyśmiewany, a wiele osób o poglądach feministycznych odłącza się od feministek, bo "ja nie jestem z tych, co atakują z byle powodu każdego faceta, ale generalnie walkę o prawa kobiet popieram". No sorry, taki kobiecy femikorwinizm też razi.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Oczwiscie, jestem przekonana, ze nalot i przerwanie uroczystosci rocznicowych skonczy sie pokojowo...
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
dobra, mniejsza... zgadzam sie, zenie ma sensu sie klocic gdy sie jest po tej samej stronie |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Moja manifestacja się już skończyła. Kiedy będzie wiadomo ile ogólnie ludzi wyszło na ulicę?
|
|
|
|
|
#74 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ok, to czekamy na info o nalotach, spałowaniu i masowych aresztowaniach. Mam nadzieję, że podsuniesz nam linki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Chyba czekamy raczej na to, czy w ogole to sie odbedzie? Czy nie? Nie czekamy, tylko moze juz dzisiaj mam wkleić?
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Opowiedz jak było |
|
|
|
|
#76 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jak komuś wkroczą rano do domu i zabiorą na dołek to oczywiście odszczekam wszystko
|
|
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
To juz jest po 10 kwietnia? Myslalam, ze jest 3...
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hehe, pierwszy raz w życiu słyszę że atakuj,e facetów z byle powodu. Do tej pory jak już to słyszałam że się bardzo przejmuje męskim losem ale cóż. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
Pogadali, pokrzyczeli, kilkoro ludzi ("z widowni") powiedziało coś od siebie. było nas z 50 osób.
|
|
|
|
|
#80 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja piszę o dzisiejszych protestach.
|
|
|
|
#81 |
|
Ante Pante
|
Byłam chwilę na manifestacji na krakowskim rynku. Ludzi sporo, głośno, ale kulturalnie.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Niektóre komentarze np. tutaj są delikatnie mówiąc przerażąjące:
http://wiadomosci.wp.pl/lbid,10802,t...ji,nazywo.html Pomijając już oszołomów nakręconych na katolickie wartości (bo oszołomstwem jest dla mnie postawa zabronić wszystkim, zamiast niekorzystania przez jednostki bo to niezgodne z ich przekonaniami - w tej chwili jest wybór a oszołom zachowuje się jakby go do aborcji zmuszano); widać że ludzie nie wiedzą o co chodzi i traktują te manifestacje jako żądanie aborcji na życzenie a nie jako sprzeciwianie się całkowitemu zakazowi |
|
|
|
|
#83 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
gdziekolwiek w internecie pod tematem zwiazanym jest multum komentarzy w stylu "to sie zabezpieczajcie i nie bedziecie musialy sie skrobac gupie baby". tja, ciekawe jak sie zabezpieczyc przed ciaza z gwaltu - nosic w torebce kilka prezerwatyw i jakby co poprosic ladnie gwalciciela zeby zalozyl? albo jak sie zabezpieczyc zasniadem.
Edytowane przez aer Czas edycji: 2016-04-03 o 16:42 |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Ja bylam z kolezanka w Krakowie
Bylo swietnie! Osob calkiem duzo - bylo to widac zwlaszcza jak szlismy dookola rynku, poza tym niesamowite wystapienie 80 letniego pana ktory akurat przechodzil i postanowil zabrac glos... Opowiadal ze jest bylym dzialaczem AK i spedzil na zeslaniu kilka lat, zachecal Nas do walki Wieczorem postaram sie wrzucic pare zdjec i fragment przemowienia tego pana (moja kolezanka nakrecila ale tylko od polowy)
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Konto usunięte
|
"Prawo naturalne jest jedyną gwarancją życia w wolności, poszanowania godności osobistych i chronienia przed manipulacją ideologiczną" - mówił podczas mszy przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski, metropolita poznański abp Stanisław Gądecki.
Proponuję aby przy okazji najbliższej choroby pan arcybiskup pomodlił się o zdrowie i nie szedł do lekarza ani nie brał leków. Tak będzie chyba naturalniej, no i leki mają skutki uboczne czyli są niezdrowe i szkodzą człowiekowi - takie niedbanie o siebie to pośrednio łamanie V przykazania Tyle samo sensu miałoby gdyby świadkowie jehowy ogłosili jutro całkowity zakaz dla wszystkich wykonywania transfuzji krwi bo oni uważają że to złe ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Jak oceniacie postawę uczestników mszy w kościele św. Anny w Warszawie?
https://www.facebook.com/wyborcza/vi...type=2&theater Moim zdaniem kościoły to najwłaściwsze miejsce do demonstrowania sprzeciwu wobec podejmowanych obecnie działań. Uważam, że demonstranci powinni masowo przerywać msze i manifestować swoje poglądy właśnie w kościołach lub przed nimi, ale w taki sposób, żeby uniemożliwiać przeprowadzenie mszy. Dokładnie tak, jak robiła to pani na filmie! |
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Poki co zachecam do obejrzenia filmiku z manifestacji w Krakowie
![]() http://lovekrakow.pl/aktualnosci/nas...deo_13899.html |
|
|
|
|
#88 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
a jest pokazane. mi skuzi.
Edytowane przez aer Czas edycji: 2016-04-03 o 17:09 |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zresztą dziś trafiłam na filmik o pigułkach "po", w którym prof. Staniszkis powiedziała, że kiedyś miała kilka aborcji ale dzisiaj żałuje, bo jej szkoda tych dzieci. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
W związku z tym całym zamieszaniem, przypomniała mi się pewna sprawa.. (sorry, że akurat wikipedia, ale akurat to wypluło mi google):
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wyrok_...ji_Tysi%C4%85c Czy Europa naprawdę nie ma żadnego wpływu na to, co obecnie się u nas wyprawia? Prezes jest k@#$a taki prorodzinny, a sam ile dzieci się dorobił?????
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

.

Bylo swietnie! Osob calkiem duzo - bylo to widac zwlaszcza jak szlismy dookola rynku, poza tym niesamowite wystapienie 80 letniego pana ktory akurat przechodzil i postanowil zabrac glos... Opowiadal ze jest bylym dzialaczem AK i spedzil na zeslaniu kilka lat, zachecal Nas do walki