|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: typ któremu nie moge sie oprzec.. to: | |||
| brunetto o niebieskich oczach |
|
184 | 36,73% |
| rudawy kedzierzawek |
|
12 | 2,40% |
| blondas o ciemnych oczach |
|
28 | 5,59% |
| latynos.. ciemna karnacja,oczy |
|
164 | 32,73% |
| blondyn o niebieskich oczętach |
|
107 | 21,36% |
| farbowane włosy(liczy sie fantazja..) |
|
6 | 1,20% |
| Głosujący: 501. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki macie typ faceta..
Temat fajniusi
![]() Widzę że co poniektórym dziewuszkom od razu kosmate myśli włażą do głowy ,fajnie się to czyta ![]() Mój ideał Blondyn, niebieskie oczy i nie może być taki wiecie- gazeciarski,model czy takie tam. Taki WIKING spadam stąd bo włażą mi kosmate myśli
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
mam dwie kandydatury wampir lestat i czak noris
ale jednak nie, bo rude jest wredne wiec naj naj jest wysoki [180-190] eteryczny blondasek o niebieskich jak lazurowe wybrzeze oczach dodatkowo o seksownym glosie zdartym jak u leonarda cohena... ;D no bo sobie wyobrazcie spotykacie jakiegos zabojczo przystojnego goscia a ten sie odyzwa spiewnym sopranem ;D dla mnie to bylby cios w samo serce moze miec 1.20 wzrostu ale musi mowic jak mezczyzna, jesli ktoras czytala "klin klinem" chmielewskiej to bohaterka nawet wspomina ze kobiety czesto mozna uwiezc glosem nawet jesli facet nie wyglada jak don juan ![]() i popieram jedna z wizazanek mnie na mysl o mlodych rosjanach i ich kuszaco brzmiacym jezyku;p miekna nogi w kolanach, bo mi sie tak z meskoscia i temperamentem kojarza... ![]()
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2006-04-17 o 02:38 |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam bardzo zruznicowany gust. Zalezy od humoru pewnie
Podobaja mi sie zarówno typowi finowie, czyli blond włosy i niebieskie oczka, jak i faceci z ciemnymi włosami i ciemnymi oczkami, albo zielonymi, byle by nie mieli ciemnej karnacji. Natomiast strasznie nie lubie latynosów, poprostu nigdy mi sie nie podobali i juz nie spodobaja, nie lubie faceta z ciemna karnacja. W tej sondzie brakuje mi faceta pt. szatyn z zielonymi oczkami (nie latynos)
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam brunetów o ciemnej karnacji, oczka niebieskie, albo ciemne- jeszcze lepiej. Choć z drugiej strony nie pogardzę też ponętnym blondynem
I koniecznie powyżej 175cm.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubie wysokich, dobrze zbudowanych blondynów o błękitnych oczach i powalającym spojrzeniu. Musi być wysportowany, z ładną klatą i kaloryferkiem.
U facetów jakoś nie lubie włosów na klatce. BlehCzy włosy długie czy krótkie - to dla mnie nieważne. Oby fajnie wyglądały i mu pasowały.
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Mój typ jest w awatarku
Brunet o niebieskich bajecznych oczkach
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ to cudny blondyn o niebieskich oczkach
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Brunet +niebieskie oczka...MIODZIO!
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Mój ideał...hmmm... musi ładnie pachnieć, dbać o siebie(ale bez przesady). Lubię jak facet ma czym mnie otulić ( taka dosc postawna sylwetka
) Powinien być kulturalny i inteligentny, wyrozumiały, czuły,ale zarazem męski. Troskliwy, opiekuńczy, musze miec w nim wsparcie. Powinien mnie zaskakiwac i czesto dawac prezenty
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak coś jest z tymi przeciwieństwami..... Mam włosy w kolorze blond i pewnie dlatego odrzuca mnie od jasno włosych facetów - wydają mi się jacyś tacy mało męscy i skrajnie nie atrakcyjni, czuję się w ich towarzystwie jak przy dzieciach ( nie wiem może wynika to z tego ze taki kolor włosów maja wszystkie dzieciaki w mojej rodzinie???). Prawidłowośc widzę następującą im ciemniejsze włosy tym bardziej mi się koleś podoba w grę w chodzi szatyn (ciemnie włosy i jasne oczy) i brunet (calutki ciemny), ale też bez przesady - dla mnie włoski typ urody odpada. co do reszty fizjomomi nie mam zbyt dużych wymagań - wzrost od 1.69 w góre (żeby był choć odrobinkę wyższy ode mnie), w miarę regularne rysy twarzy i to wszytsko.
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Cos w tym stylu :
Maz jest z tego pokroju a wiec nie nazekam
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Żaden z tych wypisanych
W sondzie brakuje Szatyna Bruneta z ciemnymi oczami(nie latynos!) Ciemnego blondyna z ciemnymi oczami Murzynka
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie zwracam uwagi tylko na wyglad,ale nie lubie:
-rudych -świnskich( ) blondynów(ale sa wyjatki)-chuderlaków -niskich -zbyt owlosionych(chodzi mi tu o dzungle )-głupich Uwielbiam za to: -ciemna karnacje-czarne wlosy,ciemne oczy itd.miioodzio -szatynow z niebieskimi oczami, tez mioooidek -inteligentnych a to to juz wogole miooooodek A tak na marginesie jak jakis chlopak jest we mnie zakochany po uszy i do tego jest spoko,to moze nawet byc rudy ,niski i chudy ![]() Jak jest inteligentny to padam u jego stóp. (żarcik )Inteligentnych lubię i to bardzo,wręcz ubóstwiam! ![]() Z charakteru musi byc kumaty(jak nie jest to trudno),dżentelmen i opiekuńczy,honorowy ,romantyczny tez może być.Nie może się malowac,chodzic do kosmetyczki,depilowac(!), ani być gejem ![]() Może sie jeszcze znać na kompach ,samochodach i innym sprzęcie.(nie wymagane) Ps.Tylko gdzie ja takie cudo znajde????? Lubie z wygladu takie typy:
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Latynos.. ciemna karnacja, ciemne wlosy, najlepiej ciemne oczy ( a jak nieciemne to zielone moga byc
) ![]() EDIT: to jest moj typ, bo TZ-ta jak narazie nie posiadam ![]() ale poprzedni byli zblizeni do tego opisu..
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
orzechowe oczy
to podstawa, mój TŻ ma takie i jest szatynem
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowany brunet, oczka obojętnie , moga być ciemne , zielone
a nawet niebieskie byle piękne wzrost min 180 cm na blondynów mam uczulenie , może dlatego , że znam samych blond-kretynów
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Definitywnie i obowiązkowo musi to być brunet (ciemny
(Słyszłam że z reguły przeciwieństwa przyciagają, ale chyba nie w moim wypadku, bo też jestem brunetką )Za to oczy to już drugorzedna sprawa, ale jeżeli już rozmawiamy o ideale, to najlepiej odwrotnie od moich (mam czarno-brąz) - niebieskie bądź zielone i muszą być duże i ciemna karnacja ![]() no i wysoki musi być całkiem ^^ (choć ja jestem maleńka, ale jakoś tak mnie do wielkoludów ciagnie )mój TŻ to ucieleśnienie moich marzeń: wysoki, ciemna karnacja, ciemne włosy, zielone oczy, mmmmm ![]() ![]() ideał wyglądaowy, autentycznie - jestem w szoku że takiego spotkałam, bo nigdy nie wierzyłam w spotkanie wygladowego ideału ![]() A musze przyznać ze jestem okropnie, przeokropnie wybredna ![]() To była miłość od pierwszego...
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
nie lubie okreslania latynos...
Moj TZ ma czarne wloski, brazowe oczka i ciemna karnacje... Takich facetow uwielbiam, ale oprocz tego musi byc wysoki... Nie lubie tzw. karkow. Uwielbiam za to faceta niepozornego, ale silnego i normalnej budowie. Do tego zniewalajacy usmiech i figlarny wzrok. Po prostu moj Blazej, moje cakowite przeciwienstwo... Ja mam blond wlosy on jak juz pisalam czerne ja mam niebieskie oczy, on brazowe ja mam jasna karnacje on ciemna ja mam 1,60 wzrostu on 1,93 idealna para z nas
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Mmm....ja lubie wysokich (190 i wzwyz) blondynow.... oczy jak husky... mmm
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
Widze że ogólnie dziewczytny lubią chłopaków o ciemnej karnacji i włosach.Ja właśnie nigdy nie lubiłam takich "typowo" przystojnych typów,w stylu modelów itp.Wręcz przeciwnie,zawsze się dziwiłam co dziewczyny widza w takich ricky martinach którzy przeważnie mają takie pewne siebie spojrzenie jakby myśleli,ze moga mieć każdą(niestety to częściowo prawda bo jednak dziewczynom się podobają takie klasyczne typy).
Edytowane przez _Magda Czas edycji: 2006-04-29 o 20:10 |
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Ja "mam: blondyna z niebieskimi oczami
I obecnie to jest mój ideał ![]() A jacy mi sie podobaja?? To chyba zależy?? Zarówno Blondyn, brunet czy nawet rudy jak mnie zaintryguje i bedzie miał ciekawy typ urody to zwróci moja uwagę. Cenie jak ktoś ma jakieś zainteresowania, czy hobby, którym potrafi zarazić innych. Wyglad?? Pierwsze wrazenie napewno jest ważne, ale z czasem jak jest to osoba która mnie zainryguje nie am znaczenia, czy jest niski, grubszy, chudszy, czy ma krzywe nogi
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
mi strasznie podoba sie taki koles brunet o ciemnych oczetach taki skejcik nie wiem czemu ale lubie takich ale nie wiem jak go poznac moze macie jakoes pomysly??
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
ja nie wiem dlaczego ale jakos nie moge sie oprzec facetowi ktory jest brunetem i ma niebieskie oczy co prawda nie tylko tacy goscie mnie sie podobaja ale jednak patrzac na takich jestem bardzo bardzo miekka haha
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez olabin Czas edycji: 2006-07-15 o 17:24 |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
moj chlopak: ciemny blondyn, niebieskie oczy, jasna cera, szczupła sylwetka, bardzo wysoki wzrost. Ten ostatni czynnik najwazniejszy.
|
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
A mojego typu w tej sondzie nie ma
Bo ja lubię typ azjatycko-indiański ;P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Moj TZ ma czarne wloski, brazowe oczka i ciemna karnacje... Takich facetow uwielbiam, ale oprocz tego musi byc wysoki... Nie lubie tzw. karkow. Uwielbiam za to faceta niepozornego, ale silnego i normalnej budowie. Do tego zniewalajacy usmiech i figlarny wzrok. Po prostu moj Blazej, moje cakowite przeciwienstwo...