|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: gossip girl
czy ktoś już obejrzał 18 odcinek? bo muszę mieć z kim go obgadać, no dawno mnie nic tak nie zirytowało!
|
|
|
#872 |
|
Przyczajenie
|
Moja matka jest genialna.Włączyłam rano kompa i zaczęłam ściągać 18 odcinek GG.A moja mama coś sprzątała w pokoju i wyłączyła mi całkowicie kompa i przestało ściągać
![]() ![]() teraz już bym pewnie miała ściągnięty a tak musze czekać....niech to szlag :p komuś z was już się ściągnęło???I na biało: Czy Lilly wzięła ten ślub z Bart'em??Co z B&C??
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no kurde, zdenerwowali mnie. i jeszcze czekać do jesieni?! zły dzień, zły dzień. ![]() kto już obejrzał????????? (nie chce cierpieć w samotności......) ![]() ps. ja radze ściągać z wymiennych linków, bo wtedy idzie szybciej, z tego co dała megihs wystarczy ściągać po dwie częście równocześnie i ja mam cały odcinek po 45minutach sciągania
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero dzisiaj wlącze ściąganie w nocy więc już jutro będe oglądać
|
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
yamiss ja jestem po... i tak jak caly odcinek mi sie w miare podobal to to co sie stalo na koncu mnie rozwalilo
![]() :conf used: normalnie teraz pograzam sie w rozpaczy i tluke glowa o sciane dlaczego wogole oni tak to zrobili
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
na biało:
ZABIJĘ KIEDYś BARTA!!!! O Chucku nie wspominając ;/ Mam nadzieję, że jakoś się to odkręci ;/ I co ja będę teraz oglądać ;/? Buuuuu...
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
aa dziewczyny powiedzcie co się stało
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
na biało :
No właśnie..o co chodziło na końcu, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam i nie chcę dyskutować, kiedy nie jestem pewna ? Kompletnie zdenerwowała mnie scena kiedy Chuck olał Blair
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
ee .. no a ja myślałam, że w końcu będą razem
|
|
#880 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to jak Blair załatwiła Georgine- klasa szczególnie ten tekst, że może być tylko jedna crazy bitch in da city nie powiemy Cytat:
ja oglądałam ten ostatni odcinek kilka razy, dopóki nie zrozumiałam co do słowa co kto powiedział, więc teraz już wiem wszystko
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
haha no ja pikole;d na biało:
zaskoczyli mnie, ale powiedzcie czy to byłoby normalne gdyby Chuck Bass nie był Chuckiem Bassem? musi taki byc, debesciarsko zakonczyli, niby idealnie a tuuu taki zonk! S i D hmm fajnie na razie ze odpoczywaja, i fajnie ze S i N odnawiaja przyjazn;d no i D i V;d nareszcie mała Jenny robi sie mała i normalna;p To ze Lily wyszła za Barta to musiało byc bo inaczej było by w ogole pokrecone, odcinek zarąbisty ale jednak z czekaniem do jesieni mi sie nie usmiecha;p |
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
cudny odcinek
![]() sciagnelam z torrenta zeby miec dobra jakosc... ja chce do NY!!!! ciekawa jestem co zaszlo miedzy Y i N?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi konkretnie o to, co Bart powiedział Chuckowi, że ten nie pojechał do B? i o co chodziło z ojcem Nate'a?
|
|
|
|
#885 |
|
Przyczajenie
|
czy ktoś wie, czy są już może polskie napisy...już nie mogę się doczekać kiedy obejrze..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bart mowil Chuckowi o tym ze jest z niego dumny ze teraz bedzie lepszym czlowiekeim pozna co to prawdziwa milosc z poswiecenim nadzieja itp itd. ze jak wroci z wakacji to bedzie nowym czlowiekiem bez imprez i wciaz nowych kobiet i temu coraz bardziej mina rzedla i w koncu wiadomo co zrobil
|
|
|
#887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na biało: tak sie wszyscy uczepili chucka (też uważam, że to jego wina) ALE blair też się nie zachowała w porządku zapraszając od razu tego faceta, przecież nie znała prawdziwego powodu Chucka a ten jej napisał, że złapie nastepny samolot bo coś tam z jego ojcem było.. więc oboje sie zachowali nie w porządku...no ale gdyby chuck nie zaczął, to blair by tego nie zrobiła... lol, ale ja mam problemy (jestem w trakcie zdawania matur a siedze na wizażu i rozważam losy Chucka i Blair) czy ze mną jest coś nie tak?
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, dzięki W sumie może dobrze się stało z Chuckiem i Blair, kiedys na pewno będą razem, ale teraz nie moze byc nudno
|
|
|
|
#889 |
|
Przyczajenie
|
A ma może któraś z was polskie napisy do 18 odcinka...albo wie gdzie mogę je znaleźć ???
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Na napi projekcie już są.
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no co oni wogóle zrobili w tym odcinku!!!!!!
Szok
|
|
|
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
Na biało:
ja nikogo nie winie, B i C maja takie charaktery i bez nich byłoby nudno, i jak ta dziewczyna go spytala kim jest, a on znowu tym głosem "I'm Chuck Bass", genialny jest;d parą pozwalam im byc na saaaaaaaaam koniec tego seerialu, na razie po co;p ohh i jak G załatwili....tylko B tak potrafi!!'d |
|
|
|
|
#893 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Faktycznie bez nich byłoby nudno...Ehh mnie totalnie rozwaliło to jak C tańczył z B...i on jej mówił,że nie należy do Nate'a, nie należała i nie będzie...to ja się rozpłynęłam po prostu...ahh ten jego głos.. C&B
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
świetny ten odcinek
|
|
|
|
|
#895 |
|
Przyczajenie
|
Tak odcinek był boskiiii
![]() ![]() na biało: Tylko ten głupi ojciec Chucka taką mu pogadankę walnął...trudno się dziwić,że chłopak się przestraszył...Hehe ale za to w drugim sezonie na pewno będzie ciekawie ...szkoda tylko,że trzeba czekać aż do września ...pozostaje oglądąć powtórki ..
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie rozwalił mnie ten odcinek
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym wolała żeby Dan był z Sereną
![]() ![]() <--
|
|
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
hmm dziewczyny wie moze ktoras z was jak sie nazywa song który śpiewał Rufus w 17 odcinku?? nie moge go znalezc;/
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu obejrzałam 18 odc ale po ang więc nic nie zrozumiałam
![]() no i dziewczyny powiedzcie mi dlaczego ojciec Nate uciekł, grozi mu więzienie ale dlaczego ?? i o czym rozmawiali Dan i Serena na ławce ?? Serena mówiła, że nie może bez niego życ, a on powiedział, że może bez niej tak ?? Dan powiedział, że nie przespał się z G... co mówił Chuck w swojej przemowie na przyjęciu, że Blair tak na niego patrzyła ?? ogólnie odc podobał mi się, no i w sumie dobrze, że tak się skończył
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
Holly, napisy już są, więc chyba najlepiej będzie jak obejrzysz jeszcze raz to nie umknie Ci żaden szczegół (np. rozmowa B i C
).Na biało: Ojciec N ucieka na Dominikanę, ponieważ jest winny postawionym mu zarzutom (chodziło o przekręty finansowe), D ma pretensje do S, ponieważ ta nie powiedziała mu wszystkiego od razu i w ogóle ostatnio często kłamała (choćby z tą zdradą, której nie było). S powiedziała, ze ona nie chce z nim zrywać, a on D, że on chce i 'do zobaczenia w szkole'. Za dużo się wydarzyło i D nie może jej tego wybaczyć. Dan nie spał z Georgie, ale PRAWIE. Przemowa Chucka: (wklejam oryginalny tekst) Mój ojciec to człowiek, który zdobywa to, czego chce. Lily nie była wyjątkiem. Jak każdy Bass, jego starania miały konkretny kierunek ale były bardzo subtelne... Jedną z rzeczy jakiej nauczyłem się od ojca adorującego Lily to rola wytrwałości w obliczu prawdziwej miłości nie można się poddawać nawet jeśli twój obiekt uczuć o to błaga. Jedna rzecz, której nauczyłem się od Lily to umiejętność wybaczania. Dała mojemu ojcu szansę, i przyglądałem się jak zmienia się w osobę zasługującą na ten dar. Pewnego dnia mam nadzieję, że będę miał szczęście znaleźć kogoś, kto zrobi to samo dla mnie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

dlaczego wogole oni tak to zrobili