Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 08:57   #871
Lolka1212
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Andziotku no tak! Masz rację, ale na pewno dla Zosi najważniejsze to, że dziś mama cały dzień dla niej
Stary 2011-01-28, 09:02   #872
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

matall, jaki Twoj maly duzy swietnie wiesci!
Witam nowa mame!

Dzis zachecam do mierzenia brzuszka,
u mnie dzis poczatek 28 tygodnia, 95 cm o obwodzie, czy malo?

Edytowane przez Kwiatecek
Czas edycji: 2011-01-28 o 09:49
Kwiatecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:05   #873
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

kwiatecku nie wiem czy malo czy nie ja mam 27tydzień i 82cm w obwodzie

co do mojego tz tez mam nadzieje ze tak juz zostanie a jak nie to wróce do mamy

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:15   #874
MoniaK
Zakorzenienie

Anulka, ja to Ci bardzo współczuję tego przebijania się przez skandynawskie śniegi szkoda że lekarz nie chce Ci wystawić tego zwolnienia, aby chociaż zmniejszyć wymiar godzin.

Nie pamiętam już kiedy przespałam całą noc bez budzenia Budzę się co chwila a to na siku, a to przewracam się z boku na bok. Strasznie wkurzające to jest ale chyba organizm przyzwyczaja się do nocnego wstawania przy dziecku
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:19   #875
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
no powiem ci ze ja tez chetnie bym poszla na zwolnienie, zarzekalam sie ze nie, bo lubie swoja prace ale np moglabym chodzic 3 dni do pracy tylko, bo naprawde ciezko mi w te polnocne sniegi sie przebijac do pracy plus jednak moja praca wiaze sie ze stresem.
ja teraz mam o wiele wygodniej bo wszedzie samochodem jade, a wtedy to komunikacja miejska sie pruszałam, no ale wtedy tez blizej centrum mieszkalismy ....

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Andziotku no tak! Masz rację, ale na pewno dla Zosi najważniejsze to, że dziś mama cały dzień dla niej
no powiedzmy, że sie staram

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

ddaaiissyy fajnie ze komp dobry
tylko sie zastanwiam ,czy wziać mniej ramu a wiecej pamięci (250gb) czy wiecej ramu a mniej pamięci (160gb), bo sa takie opcje,
niby dysk przenosny mamy więc moze lepiej w ram zainwestowac, zawsze to komp szybciej chodzi

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:22   #876
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
kwiatecku nie wiem czy malo czy nie ja mam 27tydzień i 82cm w obwodzie
ja mam jakas obsesje, ze moj jest za maly brucholek, wszyscy robia oczy, gdziez to niby 7 miesiac: mur:
Stary 2011-01-28, 09:24   #877
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Dzidziuś się pokazał (na całe 30 sekund ale wystarczyło ) i będziemy mieć małego Edwarda

Synek, synek

Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Maskoteczka Pokaż wiadomość
Witam Mamuśki!!!
Jestem nowa,pragne do was dołączyć....Wstępny termin na 07.05 ,ale może byc też jeszcze kwiecień...już się doczekać nie mogę.Pozdrawiam Was i Maleństwa w brzuszkach
Witam nową mamusię

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

uzależnienie? ;> czy nałóg
ddaaiissyy chyba uzależnienie, bo nie ma dnia żeby meczu w Fife nie zagrał

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:27   #878
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
ja mam jakas obsesje, ze moj jest za maly brucholek, wszyscy robia oczy, gdziez to niby 7 miesiac: mur:
przeciez na tym avatarku to całkiem duży brzuszek
chyba się czepiasz

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:29   #879
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

widze, ze zadna nie doradzi mi w sprawie wozka
trudno

ja obudzilam sie z bolem rwy
teraz ledwo chodze
kuleje do takigo stopnia, ze kula by sie przydala
Stary 2011-01-28, 09:30   #880
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

mnie też sie wydaje kwiatecku ze brzuszek całkiem przyzwoity

Stary 2011-01-28, 09:34   #881
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Ja już po glukozie
Z cytrynką to całkiem znośna sprawa. Wcisnęłam najpierw połowę, upiłam 2 łyki, potem jeszcze połówkę tej połówki ( tak na oko ) i spokojnie przyswoiłam
Żadnych sensacji nie miałam. Godzinka minęła szybko i przynajmniej stary Twój Styl doczytałam do końca.
A teraz jemy z Piotrusiem śniadanko w pracy
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:34   #882
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
oj nie miej obsesji
ogladałas moze kiedys program "ciąża z zaskoczenia" o kobietach ktre w ogole nie wiedziały ze sa w ciazy do momentu porodu? one przez cała ciąze nie czuły ruchów dziecka i nie powiekszał im sie brzuch a były nawet przypadki że kobiety do porodu chudły. w jednym odcinku byla kobeiota ktora chodziła z bliźniakami i nie wiedziała o tym

ciezko mi w to uwierzyc;P bo np Ewesce cięzko byłoby sie nie zorientowac że jest w ciązy:P haha
no ale jak to mówią kazda ciąża jest inna i takie ewenementy sie zdarzaja

a w ogole wczoraj ogarneły mnie watpliwości. bo bede rodzić chyba w tym szpitytalu co siasiek tylko ja tam jakies 30 min bede dojezdzac. a jak nie ebdzie nikogo kto bedzie mogl mnie zawiźc albo beda korki i zaczen rodzic w samochodzie. jakos mnie to przeraza
nie wiem czy porod tak szybko potrwa bo niekoter nkobiety rodza nawet 24 h,a le nie chciąłbym wpasc w jakas dodatkowa panike ze stoje w korku i mam skurcze co 3 min
Stary 2011-01-28, 09:41   #883
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry

widze, ze zadna nie doradzi mi w sprawie wozka
trudno

ja obudzilam sie z bolem rwy
teraz ledwo chodze
kuleje do takigo stopnia, ze kula by sie przydala
Agus ja nie choćbym baaardzo chciała, to nic nie doradzę, bo jestem nemo w temacie wózków Dopiero przymierzam się do oglądania, szukania, weryfikowaniu opinii i czytaniu waszych doświadczeń! A jak jestem nemo, to nie będę się wygłubiać i cokolwiek pisać..

Rwa buuuu nie zazdroszczę! Ale masz moje żeby szybko przeszło
Stary 2011-01-28, 09:42   #884
moria44
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!

Ja znowu siedzę półprzytomna przy kompie mimo, że się wyspałam Myślicie, że to przez słabszą morfologię?
Myślałam, że to kwestia pogody ale w Dzień Dobry mówią, że dziś ciśnienie wysokie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
(...)
moria44 wiesz ze ciagle mam tą twoja golarke otwartą na aukcji i sie zastanawiam czy chce na urodziny podkład czy własnie ten sprzęcik
Zdecydowanie polecam maszynkę

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
(...)
Co do kremów z TBS, to napisz, jaką masz cerę ja kolejny dzień testuję krem z wit. C na dzień i jestem bardzo zadowolona, świetnie odżywia i rozjaśnia lekko skórę. Po pierwszym użyciu piekła mnie skóra, ale teraz już luz.
Już kiedyś pisałam, że jestem fanką kosmetyków z wit. C
Raczej wymagającą nawilżenia, mieszaną, raczej wrażliwą, ze skłonnościami do wyprysków i naczynkową - o taką mam cerę
Kiedyś stosowałam z TBS takie kapsułki z wit.C i trochę mi przesuszały skórę albo coś mi się wydaje

Cytat:
Dzidziuś się pokazał (na całe 30 sekund ale wystarczyło ) i będziemy mieć małego Edwarda

Synek, synek
Nooo w końcu Gratuluję synusia Edziusia

Cytat:
Napisane przez Maskoteczka Pokaż wiadomość
Witam Mamuśki!!!
Jestem nowa,pragne do was dołączyć....Wstępny termin na 07.05(...)
Witaj Maskoteczka Napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś i co po nocach robisz na wizażu? Wstaw jakieś fotki brzuszka. Synek czy córcia?

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dziewczyny od jakiegos czasu, glownie w nocy, jak ide na siku to przy sikaniu przeszywa mnie bol czasem z prawej strony lub z lewej. Dzisiaj bylo z prawej. Nie zawsze tak mam, ale sie zdarza... Dzisiaj przeszylo mnie az do prawej strony na dole brzucha i jeszcze jakis czas mnie bolalo... martwic sie?
Też tak mam więc myślę, że to normalne.

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
(...)
tylko sie zastanwiam ,czy wziać mniej ramu a wiecej pamięci (250gb) czy wiecej ramu a mniej pamięci (160gb), bo sa takie opcje,
niby dysk przenosny mamy więc moze lepiej w ram zainwestowac, zawsze to komp szybciej chodzi
andziotku ram i pamięć to jedno i to samo pewnie chodzi Ci o pojemność dysku. Ja bym wybrała pojemniejszy dysk pamięć można zawsze dokupić ale sprawdź czy jest taka możliwość dopięcia kostki do karty, bo w laptopach jest mało miejsca i nie zawsze się tak da, wtedy trzeba by sprzedać tą starą, mniejszą i kupić nową większą ale to jest chyba łatwiejsze niż wymiana dysku, przerzucanie wszystkich danych, instalowanie na nowo programów itd.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:43   #885
vipek
Zadomowienie

Mogę i ja się przyłączyć do mamuś majowo-czerwcowych?
Stary 2011-01-28, 09:45   #886
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

na zdj brzuch moze sie wdawac wiekszy bo robione jest z bliska..
tez do swojej porodowki mam spory kawal, moze nie zgubie malego w samochodzie..
Stary 2011-01-28, 09:46   #887
bzyczka1
Zakorzenienie

Andziot ja bym inwestowała w ramy bardziej niż w dysk ja mam taki komputerek tyle że słabszy bo już go od roku użytkuję ale do internetu mi starcza

No to ja gratuluję wszystkich ogonków wczorajszych i trzymam kciuki jeżeli ktoś dzisiaj ma badania jakieś

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:47   #888
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Napisane przez vipek Pokaż wiadomość
oczywscie
kiedy termin?
znasz juz plec?
mozesz napisac cos o sobie
Stary 2011-01-28, 09:50   #889
moria44
Wtajemniczenie

Ale mnie wkurza ten dr z Dzień Dobry TVN , który się wypowiada o kobietach w ciąży. Na pytanie czemu jedne wyglądają ładnie a inne nie odpowiada, "bo tyją za dużo a powinny do 12 kg" więc redaktorka go pyta "a czemu tyją więcej" a on "bo jedzą za dwoje" no jak bym go palnęła w ten pusty łeb
Będzie się tu tetryk wypowiadał o ciąży gdy nigdy w niej nie był i pojęcia nie ma jak to jest być w ciąży!

Ale mi ciśnienie podniósł

I jeszcze mówi, że chudnięcie przy karmieniu ciążą to mit, bo się TYJE z powodu nierównowagi hormonalnej

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez vipek Pokaż wiadomość
Witamy i zapraszamy Napisz coś więcej o sobie

Stary 2011-01-28, 09:53   #890
matallewar
Zakorzenienie

Edward o 8:30 zarządził pobudkę i koniec spania... Próbowałam, ale nie dało rady. Już po śniadanku i zabieram się do pracy, a tż cały czas śpi. Ale tym razem mu wybaczę, bo wrócił dopiero koło 1 w nocy, niech odeśpi.

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
jak byliśmy u tych znajomych to mówi że ja rano wstaję i mu śniadanie robię i do pracy obiadek żeby tylko sobie odgrzał i że prasuje mu koszule a jego kolega mu na to to ty ją powinieneś na rękach nosić
tak spojrzał się na mnie jak na wieloryba...takie miałam wrażenie ale jak już leżał w łóżku to mówił że bardzo mu się podobam,zapytałam co mu się we mnie podoba to powiedział że włosy oczy uśmiech nosek no i najważniejsze brzuszek...no tak biust jakoś mi nie rośnie a szkoda
Uważaj czego sobie życzysz, bo to życzenie może się spełnić
Ja też narzekałam kiedyś, że mały itp. a jak mi teraz urósł, to już mu krzyczę "STOP", bo w D się nie mieszczę

Kwiatecek Ja mam 96 cm (3cm już urósł od ostatniego mierzenia ), a to 24tydz. 4dzień leci

Grazin Jak są korki to lepiej zostawić auto i po karetkę dzwonić Wydaje mi się, że powinni przyjechać bez problemu, zwłaszcza, że w korkach to kilka godzin można jechać :/ Przynajmniej w Warszawie tak jest i już nawet nie o to chodzi, że nie zdążysz, bo przecież trochę to trwa, co o to, że się zamęczysz w tym korku w jednej pozycji...

agus87 A przytoczysz jeszcze raz który? Bo chyba ominęłam to doczytując wczoraj...

vipek Jasne! Witamy Mów który tydzień i czy już wiesz czy chłopak, czy dziewczyna

Moria Na pewno nie mit, bo karmiąc musisz jeść ok. 500 kcal więcej. Więc jedząc tyle samo MUSISZ chudnąć...

W ogóle dzięki dziewczyny za gratulaski, ale one się bardziej Edusiowi należą, że się przez chwilę nie zawstydził
Jak dobrze już wiedzieć
Trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze nie wiedzą, żeby dzidziusie się pokazały na najbliższym usg

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:54   #891
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

agus, ja wybralam wozek tani i taki, ktory wydal mi sie stabilny, no i 2w1.
odpoczywaj.. domyslam ie jak Cie boli, mi bardzej dokucza kregoslup, w licum mialam kark zlamany a teraz w ciazy wyhodzi, boli, ze opisac sie nieda.
Stary 2011-01-28, 09:56   #892
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Ale mnie wkurza ten dr z Dzień Dobry TVN , który się wypowiada o kobietach w ciąży. Na pytanie czemu jedne wyglądają ładnie a inne nie odpowiada, "bo tyją za dużo a powinny do 12 kg" więc redaktorka go pyta "a czemu tyją więcej" a on "bo jedzą za dwoje" no jak bym go palnęła w ten pusty łeb
Będzie się tu tetryk wypowiadał o ciąży gdy nigdy w niej nie był i pojęcia nie ma jak to jest być w ciąży!

Moria, nie oglądaj tego po co masz się niepotrzebnie denerwować. Ja bardzo rzadko oglądam te programy poranne, bo bardzo irytują mnie prowadzący
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 09:56   #893
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

matal, wpadne znowu w gorsze kompleksy, zdradz mi co jesz kochana!
Stary 2011-01-28, 09:58   #894
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Agus ja nie choćbym baaardzo chciała, to nic nie doradzę, bo jestem nemo w temacie wózków Dopiero przymierzam się do oglądania, szukania, weryfikowaniu opinii i czytaniu waszych doświadczeń! A jak jestem nemo, to nie będę się wygłubiać i cokolwiek pisać..

Rwa buuuu nie zazdroszczę! Ale masz moje żeby szybko przeszło
dzieki

Cytat:

agus87 A przytoczysz jeszcze raz który? Bo chyba ominęłam to doczytując wczoraj...
tak prosze
espiro vector 4air
3 w 1

Cytat:
agus, ja wybralam wozek tani i taki, ktory wydal mi sie stabilny, no i 2w1.
odpoczywaj.. domyslam ie jak Cie boli, mi bardzej dokucza kregoslup, w licum mialam kark zlamany a teraz w ciazy wyhodzi, boli, ze opisac sie nieda.
wiem kochana, ze juz wybralas

boli tragicznie
ale nie mam dzisiaj duzo pracy
postaram sie to rozchodzic, bo pozniej chcialabym jechac z tz do miasta
od wtorku jedziemy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b49dce01fc72b91909f91012aeb4718f.jpg (27,5 KB, 20 załadowań)
Stary 2011-01-28, 10:00   #895
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

I jeszcze mówi, że chudnięcie przy karmieniu ciążą to mit, bo się TYJE z powodu nierównowagi hormonalnej

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Witamy i zapraszamy Napisz coś więcej o sobie
mnie tez wkurza takie gadanie szczegolnie z ust faceta, oni to nic nie powinni akurat mowic o wadze, bo ich wiedza jest czysto teoretyczna wieckawe co ma zrobic kobieta ktorej sie woda odklada? wyglada nieciekawie, woda swoje wazy i co? faceciiiiiiiiiiiiiiiiiiii i

a po za tym wszedzie pisza ze waga przytycia w ciazy jest uwarunkowana od wagi przed plus wzrost, a dziewczyny ktore biora leki to juz calkiem inna bajka.

a co do chudniecia przez karmienie to moim zdaniem tak indywidualna sprawa ze tego nie da sie chyba zaklasyfikowac dla ogolu tak samo,

matal gratuluje ogonka,wczoraj byl ogonkowy boom takze bylam pewna ze u cibeie tez

paulizia ja juz kiedys pisalam ze jak wstaje w nocy czy rano z pelnym pecherzem to mam takie bole, ale lekarz powiedzial ze to norma

podczytuje was od rana, teraz mam chwilke, zeby napisac, i sie przywitac
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 10:01   #896
dorkabl
Zadomowienie

cześć dziewczyny

Musze was troche ponadrabiac

Pochwale sie tylko dobrym wynikiem glukozy.
Jakos tak normalnie było. Wypiłam na raz, poczekałam, znów mnie pani pokuła i tyle. Zadnych sensacji...

moria44 Tak sobie myśle ze jak wszystkie wpisują to i ja poprosze W wolnym czasie przy moim nicku ze mam 26 wiosen i ze bedzie chłopczyk. Dzieki

Paulizia moria44 Mam identycznie tak samo! Mało tego, co 2-ga noc nie moge sie przekręcic ani nóg wyprostować bo mnie kłuje ta "lolka". Normalnie nawet mnie budzi a jak w nocy czasem nie daj Boze chce "przyspieszyć" siusiu na kibelku to sie mało nie popłacze. Rano jak wstane to musze sie trochę rozruszac za nim minie. W sob i9de do lekarza, zapytam, moze cos wytłumaczy

Kwiatecek
nie mam metra krawieckiego...nic nie zmierze
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 10:03   #897
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Moria Na pewno nie mit, bo karmiąc musisz jeść ok. 500 kcal więcej. Więc jedząc tyle samo MUSISZ chudnąć...
Też mi się wydaje jego gadka nielogiczna, bo jeśli ktoś wysysa z Ciebie kalorie no to bilans siłą rzeczy wychodzi korzystnie. Jeśli zjem dziennie 2100kcal a dzidzia wyciągnie 400kcal no to o te 400 kcal chudnę.
Wiem, że są przypadki, że kobiety mimo karmienia nie chudną ale większość jednak łatwiej gubi wagę, no nie?

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Moria, nie oglądaj tego po co masz się niepotrzebnie denerwować. Ja bardzo rzadko oglądam te programy poranne, bo bardzo irytują mnie prowadzący
Mnie też często coś tam irytuje, wtedy przewijam i nie słucham

agus
- ja też przeoczyłam Twój post o wózkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-28, 10:05   #898
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzieki

tak prosze
espiro vector 4air
3 w 1

wiem kochana, ze juz wybralas

boli tragicznie
ale nie mam dzisiaj duzo pracy
postaram sie to rozchodzic, bo pozniej chcialabym jechac z tz do miasta
od wtorku jedziemy...
aaaa to juz wiem jak sie nazywa wozek o ktorym kiedys pisalam odnosnie mneijszych kolek przednich. jedna dziewczyna (chyba mieszka niedaleko mnie) nagina z tym wozkiem i widze ja prawie codzinnie, w te wielkie sniegi tez jezdzila nim i szla jak burza

wozek fajny, czemu masz opory przed plecakiem zamiast torby? ze niby mniej pojemny? a co do kosza... no coz... idealu nie znajdzeisz zawsze bedze jakies malutkie ale... i to tez kwestia indywidualna rozne mamy roznie korzystaja z takich koszy
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 10:08   #899
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

ja zawsze miałam 70b ale marzy mi się od zawsze 70C myślałam że w ciąży trochę mi urośnie no ale mam jeszcze 3 miesiące...

co do tego programu to wolałam wyłączyć żeby się nie denerwować

Stary 2011-01-28, 10:09   #900
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
matal, wpadne znowu w gorsze kompleksy, zdradz mi co jesz kochana!
Znaczy z tym biustem?
Bo jeśli tak, to: Aj, daj spokój, niech już przestanie rosnąć, bo dźwig sobie do niego będę musiała kupić A i tak przy brzuchu wygląda na mały

aguś87 Wydaje się fajny, jak czytam opis, to ma wszystko, co uważam za potrzebne, cena też w miarę przystępna. Jak patrzyłam, to ma raczej dobre opinie w sieci. Ale sama nie znam nikogo, kto by taki miał, więc w tym nie pomogę.
Jedynie sam wygląd nie do końca do mnie przemawia, ale to chyba dlatego, że ja mam już jedyny, upatrzony i wymarzony wózek i inne mi się nie podobają z wyglądu
Podsumowując: myślę, że możesz kupować.

Cytat:
Też mi się wydaje jego gadka nielogiczna, bo jeśli ktoś wysysa z Ciebie kalorie no to bilans siłą rzeczy wychodzi korzystnie. Jeśli zjem dziennie 2100kcal a dzidzia wyciągnie 400kcal no to o te 400 kcal chudnę.
Wiem, że są przypadki, że kobiety mimo karmienia nie chudną ale większość jednak łatwiej gubi wagę, no nie?
Mnie też często coś tam irytuje, wtedy przewijam i nie słucham

agus
- ja też przeoczyłam Twój post o wózkach
Ja chyba nie słyszałam o przypadku, żeby dziewczyna karmiąc piersią nie schudła... Moja mama np. chudła bardzo szybko, chyba z 9 kg jej poleciało jak karmiła przez rok

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-28 o 10:12
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości