|
|
#871 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkim gratuluje nawet najmniejszych spadkow ![]() Dzisiaj sie wyspalam chyba za kazdego, bo wstalam po 10 wzielam psa, zjadlam sniadanie i poszlam spac dalej z zamiramem przespania jeszcze dwoch godzin, a wyszlo, ze wstalam godzine temu
|
|
#872 |
|
Konto usunięte
|
Witam dziewczyny
![]() No ja w końcu zadowolona , dziś osiągnęłam I cel od tygodnia waga stała w miejscu a dziś spadek -0,7. Dziś patrzyłam za hula hopem ale strasznie drogie najtańsze z wypustkami 70zł.. może coś z allegro zamówię Gothika u mnie te olejki też strasznie ciekną szybko , mam przestrogę po pierwszym razie Este jakoś z mama się na pewno pogodzicie,dogadacie,może ty wyciągnij do niej rękę? Ze względu na to co powiedziała. A z puchatkiem się zgadzam w 100% , jak mąż wróci to i on i ty będziecie zadowoleni a ty na pewno będziesz "mniejsza" Thenerd zapożyczyłam od Ciebie z Twego podpisu fajeczkę do I mojego celu, mam nadzieję że nie jesteś zła Dziś byłam w biedrze i zakupiłam tam : naturalny błonnik z pełnych ziaren zbóż z zieloną herbatą JustFit, jakiś nowy produkt bo nigdy go tam nie było (nigdy nie jadłam takiego czegoś)Miłego dnia wszystkim Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-05-13 o 15:57 |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
gothika, spokojnie. Ja też tak zrobiłam, ale na posladkach. 4 dni miałam poparzone, bolące, ale zeszło
![]() thenerd, dzięki, ale chyba do reala nie pojedziemy... gdzieś jeszcze widziałyście melona w dobrej cenie?
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
superkas: ja swoje na allegro kupiłam niedawno, jeszcze nie przyszło, ale razem z przesyłką zapłaciłam 43,70zł
i gratulacje za I cel
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Bottega - No to się nie dziwie, że po nocach ślęczysz, ale już niedługo będziesz miała spokój i odpoczniesz
Ja do końca maja muszę oddać swoją, a zostało mi pół pracy do napisania. Wolę napisać to jak najszybciej, bo już niedługo zaczynają się zaliczenia ;/Gothika - Oo rany coś narobiła dziewczyno . Nakładałaś olejek prosto na ciało? Nie wiem co Wy macie za olejki, ja mam takie że mi po kropelce leci. Myślę, że maść na oparzenia by pomogła.Pysia - A to źle zrobiłaś jedząc śniadanie i poszłaś dalej spać Superkas - za osiągnięcie celu Teraz tylko czekać na 6 z przodu Aaa ja kiedyś jadłam te płatki daawno temu. Z mlekiem są ohydne, ale z jogurtem jak najbardziej można się napchać.
|
#876 |
|
Rozeznanie
|
Superkas ja też właśnie je kupiłam i takie też musli z biedry mama ostatnio kupiła strasznie pyszne oba ale z jogurtem bo z mlekiem to papka się robi a to już smaczne nie jest
thenerd jeśli możesz to podaj linka bo to nawet tanio może i ja bym się skusiła? ![]() Bottega jeszcze troszkę i Twoja męka się skończy, wrócisz do "normalności"
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Este: wysłałam na pw, żeby nie było, że reklamę robię
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jasne że smarowałam po rozćieńczeniu tylko za pierwszym razem mi chlusneło za dużo i widac było za mocne, bym sie nie przejeła gdyby to było w innym miejscu - odkrytym, a to w środku pępka, zakamarki, bąble pochowane i dlatego sie trochę martwię czy coś aptecznego pomoże, czy zakażenie się nie wda jak te bąble zaczną pękać, ale dzięki
, jeszcze do jutra zobaczę jak będzie i coś zrobię
|
|
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
silvia wiem, ze zle nawet bardzo zle
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 22:42 |
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
gothika bidulko,ale się załatwiłaś
a ja zrobiłam sobie tak jak pisałam wcześniej na drugie śniadanko jogurcik fruvita ze startym jabłuszkiem i dorzuciłam do tego pare rodzynek-pycha dziewczyny jak mnie to zaspokoiło na słodycze,to jak bardzo mi się chciało czekoladki tak teraz wogóle o tym niemyśle wiecie co ja też dołącze sie do tematu hula hop ostatnio bylam u męża kuzynki i jej córki mają ,ale te zwykłe i za nic w świecie niemogłam zakręcić nim ani jednego kółeczka a kiedyś parenaście lat temu mogłam pół dnia tym świrować,niewiem o co chodzi?może pujde za radą bottegi i kupie te z wypustkami stras znie mnie to korci
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj w pracy mialam taki luz jak niepamietam kiedy ostatnio tak spokojnie bylo
ale nie zapeszam pewnie na jutrzejszej nocce los sie odchamiA po tym rowerku i skakance mam takie zakwasy ze nie moge glebiej oddechu zebrac bo mnie wszystko boli, i dobrze niech boli!
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNY ZABIJCIE MNIE
baty, baty i jeszcze raz batyodmawiam zeznań bo chyba spalę się ze wstydu lordi no kochana, mam dla Ciebie niespodziankę
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
Atram wlasnie sie zastanawialam czego tam wsypac/wlac a tu podpowiedz
dzieki jutro ją zmontuje i dam znac czy juz sie naumialam![]() kiedys mialam skakanke ktorej linka byla tak mniej wiecej w polowie wypelniona jakims plynem i szybciej na niej skakalam
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
#884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale za co ![]() na wieczor czuje sie jakos lepiej czyzby to zmiana pogody i cisnienia??? hmm
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Atram: co żeś zbroiła, paskudo?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jakoś z wielkim trudem udało mi się nadrobić troszkę Was po tych dwóch dniach..
Ja mam za sobą mega ciężki weekior end a przed sobą jeszcze cięższy tydzień. Mam nadzieję, że uda mi się jakoś sensownie zorganizować te dni, żeby znaleźć czas na ćwiczenia. Bo ostatnio z tym u mnie bardzo kiepawo.A i wrzucam mój jadłospis dziisiejszy: Śniadanie: jajecznica (2 jajka), 2 plasterki szynki, wielki pomidor, dwie kromki just fit ciemnego obiad: piers z kurczaka (a raczej kotlet z piersi - co prawda w panierce, bo musiałam zjeść w szkolnym bufecie, ale był naprawdę nie duży) do tego warzywka gotowane (brokuł, kalafior, marchewka) i surówka z kiszonej kapusty podw. jabłko kolacja: 2 kromki just fit, 2 plasterki szynki z indyka, 2 liście duże sałaty, 3 łyżki serka wiejskiego Wiem, że nienajlepsze to moje jedzonko, ale miałam mega napięty grafik i nie mogłam jakoś głębiej zastanowić się dziś nad tym co jem.
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#887 |
|
Rozeznanie
|
atram co się stało? Musimy wiedzieć za co Cie schłostać hehehe
pysia nie wiem jak u ciebie ale u mnie pogoda jakoś się uspokoiła i wiatr ustał więc może lepsze samopoczucie to faktycznie zasługa pogody ![]() lordi wiesz napewno sama z własnego doświadczenia, że tych dni lajtowych jest bardzo mało więc ciesz się jak już są Choć napewno nocka będzie owocna hehe
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
Niedawno wróciłam do domu, jestem padnięta. Tam gdzie była komunia, był stół do ping ponga i piłkarzyki, więc zabawa była super i dzięki temu nie siedziałam cały czas przy stole. Grzeszki oczywiście jednak się przytrafiły, dzisiaj możecie mnie zlać, nie będę nikogo gryźć.
Dziewczyny, natchnęłyście mnie na te rolki, może zacznę zbierać kasę na nie, tylko jedna rzecz mnie martwi: gdzie ja się nauczę jeździć? Jak już będę umieć, to mam w d*pie, czy ktoś będzie na mnie patrzeć, mogą się śmiać, ale póki nie umiem, to najchętniej bym się uczyła w domu
|
#889 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno by sie jakies miejsce znalazlo moze po drodze kolo domu to nie takie straszne i szybko zalapiesz, co do upadkow, siniakow to poszukaj zestaw z ochraniaczami i znajdz takie 2w1 zebys w zimie mogla je zamienic na lyzwy i nie musiala dwa razy tyle wydawac, bo niestety dobre lyzwy na pare lat troche kosztuja i tez dobrze by bylo gdyby byly rozsuwane na kilka rozmiarow to wtedy bys miala z rodzenstwem do spolki o ile je masz, bo juz nie pamieta. A wiadamo, ze jak zwykle sie chodzi na rolki, lyzwy itp, to z przyjaciolka, a rzadziej z siostra. ufff ale sie rozgadalamja ochraniacze bede dokupowac same pozniej tak na wszelki wypadek i by dopelnic wyglad w rolkach hehe
|
|
#890 |
|
Rozeznanie
|
lordi super,że taki dyżur lekki trafił Ci się w tak napiętym grafiku
i życze Ci jak najwięcej takichja już spadam do wyrka,musze jeszcze wysłać smska do męża,żeby mi kupił warzywka i owoce w lidlu jak będzie wracał ze służby,bo lodóweczkę już opróżniłam,niestety tak mam,że jak jestem sama z Małą w domu to ciągle czegoś do jedzenia szukam ![]() śpijcie spokojnie
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej, nie było mnie całą niedzielęa jak wróciłam to padłam i nie miałam siły czytac a znów się rozpisałyście
Melduję na wadze wciąż 60 kg , wzrost 162 cm, cel końcowy 53 kg
|
|
|
|
#892 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane, podaję do tabelki:
wzrost - 172 waga początkowa - 103,2 waga obecna - 99,9 cel - 70 U mnie noc minęło bardzooo szybko zasnęłam o północy a o 5:30 moje dziecko stwierdziło, że się wyspało ehhh cudownie teraz będę chodzić jakaś taka nie dospana
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Pysia:
Battlestar Galactica - jesteśmy kilka tyś lat do przodu, ludzkość mieszka na innej planecie, aktualnie w stanie pokoju z cejlonami (roboty, które zostały stworzone przez człowieka, ale sie zbuntowały, ewulowały i wywołały wojnę). Akcja zaczyna sie, gdy cejlony przerywają pokój wysadzając niemal w powietrze cała planetę ludzi, ocalało kilkadziesiąt tyś ludków i one właśnie zwiewaja na kilka statków i ruszaja w formie floty w kosmos w poszukiwaniu miejsca o którym pradawne ludy wspominały w swoich ksiegach, a które nazywały Ziemią Cały serial w kosmosie, ale to nie sa gwiezdne wojny (choć cejlony ciągle depczą im po pietach), tylko mega obyczajówka z rozterkami w tle typu "czy mozna poświęcić zycie dwóch osób, by ocalic 100," itp oraz intrygą - bo jak się stopniowo dowiadujemy, wśród ludzi sa na flocie ukryte cejlony (po ewolucji wyglądaja jak ludzie), ale nie wiemy ile ich jest, i kto nimi jest, a moze byc kazdy![]() Internat - w srodku lasu lezy ekskluzywny internat dla bogatych dzieci i młodziezy, wszystko niby piekne, a jednak zaczynają się tam dziac dziwne rzeczy, zniknięcia, morderstwa, itp, na początku myslałam, że będa to jakieś czary mary, ale wszystko jest mega racjonalne i poukładane, świetna konstrukcja serialu, logiczny ciag wydarzeń (typu w 30 odcinku nagle wyjasnia się jakis drobiazg z drugiego=widac, że scenarzyści dokładnie przemyśleli wszystko od pierwszego do ostatniego odcinka, a potem zabrali się za produkcje, a nie cos w stylu dopasowywania treści na bierząco pod potrzeby oglądalności, czy fochy aktorów). Haven - na podstawie powieści Stephena Kinga "Kolorado Kid" - nie czytałam, ale muszę przeczytac koniecznie. The Gates - tytuł to nazwa ekskluzywnego osiedla, które jak sie potem okazuje jest azylem dla spokojnych odmienców - mamy tu wampiry, wilkołaki, jedna czarownice i jakies tam rózne inne dziwy. Wszyscy zyja obok siebie w pokoju i spokoju, az zaczyna sie zagęszczac atmosfera. A nad wszystkim próbuje zapanować szeryf - człowiek z krwi i kości. Thenerdqueen, najlepiej, jakbys poszła sama, to nie musiałabys się od nikogo uzależniac, z drugiej strony na dobry początek fajnie miec wsparcie. Moze daj koleżance druga szanse, przełam pierwsze lody z basenem w jej towarzystwie, a potem już smigaj sama kiedy tylko Ci sie spodoba ![]() Bottega, dajesz czadu z pracą, jeszcze troszke wysiłku i będziesz miała to z głowy, a satysfakcja zostanie do końca zycia A ja dzis znów pocwiczyłam rano, pół godzinki - jak wczoraj - spinałam poślady, że ho ho Bo wieczorem wybieram sie wprawdzie na aero, ale to seksidens bedzie, więc aeroby WyrafinowanySmak, ugotowałam wczoraj kapustkę ![]() Marta, ładnie lecisz do przodu Ja kiedys narzekałam na malutkie spadki, ale tak naprawdę one sa najlepsze, bo daja wiekszą gwarancję, że nie bedzie jojo i świadczą o tym, że organizm jest stabilny, oddaje nadmiar powoli, ale konsekwentnie, więc też staram sie je doceniać!WyrafinowanySmak, Sylvia, Anusiava za spadki!Bottega za - 25kg Teraz juz wiem ile wazysz, bo pamietam Twoja wagę startowa![]() Gothika, jesli potraktowac to jak każde inne poparzenie, to na pewno nie wolno tego natłuszczać. Może jednak idź do lekarza, a przynajmniej do apteki, może tak Ci cos doradzą ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Superkas, wielkie za I-szy cel!!!Pysia, dobrze, że już sie lepiej czujesz Lordi, to sie maleństwa w brzuszkach tam pozmawiały, żeby Ci dac chwilę wytchnienia ![]() klask i:za ból![]() Atram, jak nie powiesz coś nabroiła, to nie bedzie batów Yyy, czy to ma sens? Chyba nie
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie sie dowiedzialam ze jutro po nocce musze sobie zalatwic badania okresowe, a tu takie badania nie przejda na "odwal sie" wiec bede musiala stac w kolejce po np. pobranie krwi, poniej czekac na wyniki i z nimi znow czekac w kolejce do lekarza ktory jak bedzie mial dobry humor to podpisze mi na 3 lata a jak nie to moze na rok.
Z tej radosci ide zaraz pojezdzic na rowerku a do tabelki wszystko mam w podpisie wzrost koguci- cale 158cm a celu ostatecznego nie mam
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Lordi, pewnie przyjdzie Ci sie tam nastac
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#896 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie. Wczoraj nie było mnie cały dzień i teraz nadrabiam wszystkie posty. Weszłam rano na wagę i nie wiem jakim cudem mam 58,5 kg, a waga jakiś czas stała w miejscu. Widocznie się ruszyło. Niestety nie mam dokładnej wagi, tylko taką zwykłą z IKEA i mam wrażenie, że czasem mnie oszukuje.
Całą niedzielę spędziłam poza domem na zwiedzaniu Kalisza. Mój wczorajszy jadłospis był straszny (jak to w podróży). Przez cały dzień zjadłam niewiele, bo jedną Activię i jedną Jogobellę 0% wiśniową. U cicoci na obiad zupełnie nie wiedziałam co mam zjeść. Były same schabowe, kotleciki mielone, piersi zapiekane z serem! nic dla mnie. Ostatecznie zjadłam jednego ziemniaka z wody z koperkiem i sałatkę (sałata, rukola, pomidor, ogórek). A moja kolacja u cioci przed podróżą do domu to były dwa plasterki szynki, kilka plasterków ogórka i pomidora (reszta rzeczy na stole nie nadawała się). I cały dzień woda, woda i jeszcze raz woda.
|
#897 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Dziś mikro spadek -0,1 . Więc do tabelki wszystko mam w podpisie U mnie dziś zimno , słońca brak Puchatek rozbawiło mnie to co napisałaś
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się dziewczynki
Cel I osiągnięty Waga 72 kg,wzrost 162 A to moje menu:śniadanie:serek wiejski,cały pomidor,2 kromki chlebka ziarnistego i pół zielonego ogóra II ś: 2 mandarynki,kubek zielonej herbaty III: na obiad nie mam jeszcze pojęcia chyba ugotuję sobie kalafiorka i usmażę pierś z kuraczka IV kolacja: pojęcia nie mam.. Jakoś nie mogę się ogarnąć z tym planowaniem posiłków. Od jutra będzie lepiej obiecuję
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kobietki
jestem straszną paskudą i nie chce mi się pisać wszystkiego jeszcze raz więc wszystkie aktualne dane do tabelki są w podpisie ![]() superkas - malutki spadeczek, ale zawsze coś na minusikpuchatek - uważaj tylko, żeby Ci jakaś laseczką nie przyłożyła![]() dzisiejszy jadłospis: I- 76g jogurtu greckiego + 10g żurawiny i 5g migdalów II- koktajl z mrożonych malin - 300ml III- 200g dorsza z piekarnika + 200g ogórka, 150g papryki, 50g brązowego ryżu IV- 250g fasolki szparagowej z ziołami i czosnkiem V- 80g chudego twarogu +100g ogórka; 1 kromka pelnoziarnistego chlebka
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj tylko 20min na rowerku bo mam nocke i musze zachowac sily
ale zawsze cos![]() Puchatku zebys widziala jak czasem kobiety w ciazy potrafia sie przepychac i wyzywac zeby np. podac mi karte ciazy... ![]() Atram zmontowalam hulahop tyle ze ja geniusz jak wsypywalam ten ryz to niezauwazylam ze z drugiej strony ten korek laczacy ma dziure i tak chodzilam po mieszkaniu z jednej strony wsypujac a z drugiej mi sie wysypywalo, malo tego jak juz napelnilam to mysle sobie a sprawdze zanim je zakleje, spielam tym korkiem i zakrecilam. Korek sie odpial i ryz mialam wszedzie (na lozku, pod meblami, na stole i pod stolem i dywan...) ale juz posprzatalam Dziala zdecydowanie lepiej musze sie tylko poduczyc i bedzie ok
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

, czytam na google i chyba nikomu się to nie udało, tylko ja taka mądra by się poparzyć olejkami

od tygodnia waga stała w miejscu a dziś spadek -0,7.
Teraz tylko czekać na 6 z przodu 

a kiedyś parenaście lat temu mogłam pół dnia tym świrować,niewiem o co chodzi?może pujde za radą bottegi i kupie te z wypustkami

ale za co 

Cały serial w kosmosie, ale to nie sa gwiezdne wojny (choć cejlony ciągle depczą im po pietach), tylko mega obyczajówka z rozterkami w tle typu "czy mozna poświęcić zycie dwóch osób, by ocalic 100," itp oraz intrygą - bo jak się stopniowo dowiadujemy, wśród ludzi sa na flocie ukryte cejlony (po ewolucji wyglądaja jak ludzie), ale nie wiemy ile ich jest, i kto nimi jest, a moze byc kazdy

Teraz juz wiem ile wazysz, bo pamietam Twoja wagę startowa
klask i:za ból