Razem schudniemy 20kg! - część II - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-13, 15:02   #871
pysia1711
Wtajemniczenie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Umarłam... Tak myślę. Dopiero kończę pisać pracę... tzn. nie kończę, ale kończę na teraz. Od wczoraj nie spałam.
DOBRANOC.

oj biedactwo i szkoda, ze nie udalo ci sie pospac dluzej

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
-------

Pysia - Masz rację z towarzystwem zawsze raźniej, w tedy mam gdzieś co sobie ludzie sądzą.
jak przyjda rolki to moze i ktos do towarzystwa sie znajdzie, a jak nie to playlista z tel i sluchawki beda moim towarzyszem

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
poparzyłam się olejkiem chyba cynamonowym, czytam na google i chyba nikomu się to nie udało, tylko ja taka mądra by się poparzyć olejkami

i tak nic pewnie nie poradzicie ale może jednak wiecie jak sobie pomóc? to mnie nawet nie boli, nie piecze, ale widze że się powoli powiększa

a to takie wrażliwe miejsce że cos czuje że bez wizyty u lekarza może sie nie obyć

jak myślicie moge to czym smarować?
a aptece kup masc z witamina A sa dwa rodzaje jedna jest gojaca, a druga ochronna koszt ok3zl

Wszystkim gratuluje nawet najmniejszych spadkow

Dzisiaj sie wyspalam chyba za kazdego, bo wstalam po 10 wzielam psa, zjadlam sniadanie i poszlam spac dalej z zamiramem przespania jeszcze dwoch godzin, a wyszlo, ze wstalam godzine temu

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 15:44   #872
201606210914
Konto usunięte

Witam dziewczyny
No ja w końcu zadowolona , dziś osiągnęłam I cel ! od tygodnia waga stała w miejscu a dziś spadek -0,7.
Dziś patrzyłam za hula hopem ale strasznie drogie najtańsze z wypustkami 70zł.. może coś z allegro zamówię
Gothika u mnie te olejki też strasznie ciekną szybko , mam przestrogę po pierwszym razie
Este jakoś z mama się na pewno pogodzicie,dogadacie,może ty wyciągnij do niej rękę? Ze względu na to co powiedziała. A z puchatkiem się zgadzam w 100% , jak mąż wróci to i on i ty będziecie zadowoleni a ty na pewno będziesz "mniejsza"
Thenerd zapożyczyłam od Ciebie z Twego podpisu fajeczkę do I mojego celu, mam nadzieję że nie jesteś zła

Dziś byłam w biedrze i zakupiłam tam : naturalny błonnik z pełnych ziaren zbóż z zieloną herbatą JustFit, jakiś nowy produkt bo nigdy go tam nie było (nigdy nie jadłam takiego czegoś)

Miłego dnia wszystkim

Edytowane przez 201606210914
Czas edycji: 2012-05-13 o 15:57
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 15:45   #873
Bottega
Zakorzenienie

gothika, spokojnie. Ja też tak zrobiłam, ale na posladkach. 4 dni miałam poparzone, bolące, ale zeszło

thenerd
, dzięki, ale chyba do reala nie pojedziemy...

gdzieś jeszcze widziałyście melona w dobrej cenie?

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 16:06   #874
thenerdqueen
Wtajemniczenie

superkas: ja swoje na allegro kupiłam niedawno, jeszcze nie przyszło, ale razem z przesyłką zapłaciłam 43,70zł i gratulacje za I cel
Stary 2012-05-13, 16:31   #875
Silvia09
Zadomowienie

Bottega - No to się nie dziwie, że po nocach ślęczysz, ale już niedługo będziesz miała spokój i odpoczniesz Ja do końca maja muszę oddać swoją, a zostało mi pół pracy do napisania. Wolę napisać to jak najszybciej, bo już niedługo zaczynają się zaliczenia ;/

Gothika - Oo rany coś narobiła dziewczyno . Nakładałaś olejek prosto na ciało? Nie wiem co Wy macie za olejki, ja mam takie że mi po kropelce leci. Myślę, że maść na oparzenia by pomogła.

Pysia - A to źle zrobiłaś jedząc śniadanie i poszłaś dalej spać

Superkas - za osiągnięcie celu Teraz tylko czekać na 6 z przodu Aaa ja kiedyś jadłam te płatki daawno temu. Z mlekiem są ohydne, ale z jogurtem jak najbardziej można się napchać.

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 17:26   #876
estecorazon
Rozeznanie

Superkas ja też właśnie je kupiłam i takie też musli z biedry mama ostatnio kupiła strasznie pyszne oba ale z jogurtem bo z mlekiem to papka się robi a to już smaczne nie jest
thenerd jeśli możesz to podaj linka bo to nawet tanio może i ja bym się skusiła?
Bottega jeszcze troszkę i Twoja męka się skończy, wrócisz do "normalności"

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 17:42   #877
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Este: wysłałam na pw, żeby nie było, że reklamę robię

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 18:06   #878
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dziewczyny, jasne że smarowałam po rozćieńczeniu tylko za pierwszym razem mi chlusneło za dużo i widac było za mocne, bym sie nie przejeła gdyby to było w innym miejscu - odkrytym, a to w środku pępka, zakamarki, bąble pochowane i dlatego sie trochę martwię czy coś aptecznego pomoże, czy zakażenie się nie wda jak te bąble zaczną pękać, ale dzięki , jeszcze do jutra zobaczę jak będzie i coś zrobię
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 18:42   #879
pysia1711
Wtajemniczenie

silvia wiem, ze zle nawet bardzo zle

Edytowane przez pysia1711
Czas edycji: 2013-04-13 o 22:42
Stary 2012-05-13, 19:32   #880
marta24171
Rozeznanie

gothika bidulko,ale się załatwiłaśjeżeli smarowałaś czymś na poparzenia,to miejmy nadzieje,że Ci przejdzie,a jak nie to może rzeczywiście wybierz sie do lekarza,bo szkoda by było,żeby Ci się jeszcze bardziej pogorszyło

a ja zrobiłam sobie tak jak pisałam wcześniej na drugie śniadanko jogurcik fruvita ze startym jabłuszkiem i dorzuciłam do tego pare rodzynek-pycha dziewczyny jak mnie to zaspokoiło na słodycze,to jak bardzo mi się chciało czekoladki tak teraz wogóle o tym niemyśle

wiecie co ja też dołącze sie do tematu hula hop ostatnio bylam u męża kuzynki i jej córki mają ,ale te zwykłe i za nic w świecie niemogłam zakręcić nim ani jednego kółeczkaa kiedyś parenaście lat temu mogłam pół dnia tym świrować,niewiem o co chodzi?może pujde za radą bottegi i kupie te z wypustkamistras znie mnie to korci
Stary 2012-05-13, 20:45   #881
lordi
Raczkowanie

Dzisiaj w pracy mialam taki luz jak niepamietam kiedy ostatnio tak spokojnie bylo ale nie zapeszam pewnie na jutrzejszej nocce los sie odchami
A po tym rowerku i skakance mam takie zakwasy ze nie moge glebiej oddechu zebrac bo mnie wszystko boli, i dobrze niech boli!

Ciąża bliżniacza
8tydz : 67,5kg
20tydz : 70,3kg
30tydz : 77,5kg
w dniu porodu : 79,7kg
2tyg po porodzie: 66,6kg
lordi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 20:57   #882
atram00100
Rozeznanie

DZIEWCZYNY ZABIJCIE MNIE baty, baty i jeszcze raz batyodmawiam zeznań bo chyba spalę się ze wstydu

lordi no kochana, mam dla Ciebie niespodziankę . Odkryłam tajemnicę kręcenia hula . Tak jak dziewczyny pisały o wsypaniu ryżu/kaszy miały rację ALE nie trochę ryżu a wsyp do pełna. Ot cała zagadka i wszystko kręci się w najlepsze już od pierwszego razu . Spróbuj i daj znać czy zadziałało

atram00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:10   #883
lordi
Raczkowanie

Atram wlasnie sie zastanawialam czego tam wsypac/wlac a tu podpowiedz dzieki jutro ją zmontuje i dam znac czy juz sie naumialam
kiedys mialam skakanke ktorej linka byla tak mniej wiecej w polowie wypelniona jakims plynem i szybciej na niej skakalam

Ciąża bliżniacza
Stary 2012-05-13, 21:16   #884
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lordi Pokaż wiadomość
Dzisiaj w pracy mialam taki luz jak niepamietam kiedy ostatnio tak spokojnie bylo ale nie zapeszam pewnie na jutrzejszej nocce los sie odchami
dobry i jeden dzien luzu w pracy na wiele niz ciagly zapier****
Cytat:
Napisane przez atram00100 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY ZABIJCIE MNIE baty, baty i jeszcze raz baty
ale za co

na wieczor czuje sie jakos lepiej czyzby to zmiana pogody i cisnienia??? hmm

Stary 2012-05-13, 21:52   #885
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Atram: co żeś zbroiła, paskudo?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 21:53   #886
darialex
Raczkowanie

Hej dziewczyny, jakoś z wielkim trudem udało mi się nadrobić troszkę Was po tych dwóch dniach.. Ja mam za sobą mega ciężki weekior end a przed sobą jeszcze cięższy tydzień. Mam nadzieję, że uda mi się jakoś sensownie zorganizować te dni, żeby znaleźć czas na ćwiczenia. Bo ostatnio z tym u mnie bardzo kiepawo.

A i wrzucam mój jadłospis dziisiejszy:
Śniadanie: jajecznica (2 jajka), 2 plasterki szynki, wielki pomidor, dwie kromki just fit ciemnego
obiad: piers z kurczaka (a raczej kotlet z piersi - co prawda w panierce, bo musiałam zjeść w szkolnym bufecie, ale był naprawdę nie duży) do tego warzywka gotowane (brokuł, kalafior, marchewka) i surówka z kiszonej kapusty
podw. jabłko
kolacja: 2 kromki just fit, 2 plasterki szynki z indyka, 2 liście duże sałaty, 3 łyżki serka wiejskiego

Wiem, że nienajlepsze to moje jedzonko, ale miałam mega napięty grafik i nie mogłam jakoś głębiej zastanowić się dziś nad tym co jem.

cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!!
cel II 65
cel III 60
cel IV 55

Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu.
CZAS I TAK UPŁYNIE..
darialex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 22:03   #887
estecorazon
Rozeznanie

atram co się stało? Musimy wiedzieć za co Cie schłostać hehehe

pysia nie wiem jak u ciebie ale u mnie pogoda jakoś się uspokoiła i wiatr ustał więc może lepsze samopoczucie to faktycznie zasługa pogody

lordi wiesz napewno sama z własnego doświadczenia, że tych dni lajtowych jest bardzo mało więc ciesz się jak już są Choć napewno nocka będzie owocna hehe

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-05-13, 22:12   #888
suominadia
Raczkowanie

Niedawno wróciłam do domu, jestem padnięta. Tam gdzie była komunia, był stół do ping ponga i piłkarzyki, więc zabawa była super i dzięki temu nie siedziałam cały czas przy stole. Grzeszki oczywiście jednak się przytrafiły, dzisiaj możecie mnie zlać, nie będę nikogo gryźć.

Dziewczyny, natchnęłyście mnie na te rolki, może zacznę zbierać kasę na nie, tylko jedna rzecz mnie martwi: gdzie ja się nauczę jeździć? Jak już będę umieć, to mam w d*pie, czy ktoś będzie na mnie patrzeć, mogą się śmiać, ale póki nie umiem, to najchętniej bym się uczyła w domu
Stary 2012-05-13, 22:23   #889
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez estecorazon Pokaż wiadomość
pysia nie wiem jak u ciebie ale u mnie pogoda jakoś się uspokoiła i wiatr ustał więc może lepsze samopoczucie to faktycznie zasługa pogody
bardzo mozliwe, bo gdyby to mialo byc od czegos innego to by nie minelo. Taka mam teorie
Cytat:
Napisane przez suominadia Pokaż wiadomość
. Grzeszki oczywiście jednak się przytrafiły, dzisiaj możecie mnie zlać, nie będę nikogo gryźć.

prosze bardzo zgodnie z zyczeniem :atyaty :

Dziewczyny, natchnęłyście mnie na te rolki, może zacznę zbierać kasę na nie, tylko jedna rzecz mnie martwi: gdzie ja się nauczę jeździć? Jak już będę umieć, to mam w d*pie, czy ktoś będzie na mnie patrzeć, mogą się śmiać, ale póki nie umiem, to najchętniej bym się uczyła w domu

na pewno by sie jakies miejsce znalazlo moze po drodze kolo domu to nie takie straszne i szybko zalapiesz, co do upadkow, siniakow to poszukaj zestaw z ochraniaczami i znajdz takie 2w1 zebys w zimie mogla je zamienic na lyzwy i nie musiala dwa razy tyle wydawac, bo niestety dobre lyzwy na pare lat troche kosztuja i tez dobrze by bylo gdyby byly rozsuwane na kilka rozmiarow to wtedy bys miala z rodzenstwem do spolki o ile je masz, bo juz nie pamieta. A wiadamo, ze jak zwykle sie chodzi na rolki, lyzwy itp, to z przyjaciolka, a rzadziej z siostra. ufff ale sie rozgadalam

ja ochraniacze bede dokupowac same pozniej tak na wszelki wypadek i by dopelnic wyglad w rolkach hehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 22:49   #890
marta24171
Rozeznanie

lordi super,że taki dyżur lekki trafił Ci się w tak napiętym grafikui życze Ci jak najwięcej takich

ja już spadam do wyrka,musze jeszcze wysłać smska do męża,żeby mi kupił warzywka i owoce w lidlu jak będzie wracał ze służby,bo lodóweczkę już opróżniłam,niestety tak mam,że jak jestem sama z Małą w domu to ciągle czegoś do jedzenia szukamnaszczęście brak u nie wszelkich innych zakazanych pokus,bo chyba bym w takie dni poległa
śpijcie spokojnie
Stary 2012-05-14, 07:28   #891
madziullka
Wtajemniczenie

Hej hej, nie było mnie całą niedzielęa jak wróciłam to padłam i nie miałam siły czytac a znów się rozpisałyście
Melduję na wadze wciąż 60 kg, wzrost 162 cm, cel końcowy 53 kg

Rozbieram Pradę Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 07:48   #892
estecorazon
Rozeznanie

Witajcie Kochane, podaję do tabelki:
wzrost - 172
waga początkowa - 103,2
waga obecna - 99,9
cel - 70

U mnie noc minęło bardzooo szybko zasnęłam o północy a o 5:30 moje dziecko stwierdziło, że się wyspało ehhh cudownie teraz będę chodzić jakaś taka nie dospana

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-05-14, 09:06   #893
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Pysia:
Battlestar Galactica - jesteśmy kilka tyś lat do przodu, ludzkość mieszka na innej planecie, aktualnie w stanie pokoju z cejlonami (roboty, które zostały stworzone przez człowieka, ale sie zbuntowały, ewulowały i wywołały wojnę). Akcja zaczyna sie, gdy cejlony przerywają pokój wysadzając niemal w powietrze cała planetę ludzi, ocalało kilkadziesiąt tyś ludków i one właśnie zwiewaja na kilka statków i ruszaja w formie floty w kosmos w poszukiwaniu miejsca o którym pradawne ludy wspominały w swoich ksiegach, a które nazywały ZiemiąCały serial w kosmosie, ale to nie sa gwiezdne wojny (choć cejlony ciągle depczą im po pietach), tylko mega obyczajówka z rozterkami w tle typu "czy mozna poświęcić zycie dwóch osób, by ocalic 100," itp oraz intrygą - bo jak się stopniowo dowiadujemy, wśród ludzi sa na flocie ukryte cejlony (po ewolucji wyglądaja jak ludzie), ale nie wiemy ile ich jest, i kto nimi jest, a moze byc kazdy

Internat - w srodku lasu lezy ekskluzywny internat dla bogatych dzieci i młodziezy, wszystko niby piekne, a jednak zaczynają się tam dziac dziwne rzeczy, zniknięcia, morderstwa, itp, na początku myslałam, że będa to jakieś czary mary, ale wszystko jest mega racjonalne i poukładane, świetna konstrukcja serialu, logiczny ciag wydarzeń (typu w 30 odcinku nagle wyjasnia się jakis drobiazg z drugiego=widac, że scenarzyści dokładnie przemyśleli wszystko od pierwszego do ostatniego odcinka, a potem zabrali się za produkcje, a nie cos w stylu dopasowywania treści na bierząco pod potrzeby oglądalności, czy fochy aktorów).

Haven - na podstawie powieści Stephena Kinga "Kolorado Kid" - nie czytałam, ale muszę przeczytac koniecznie.

The Gates - tytuł to nazwa ekskluzywnego osiedla, które jak sie potem okazuje jest azylem dla spokojnych odmienców - mamy tu wampiry, wilkołaki, jedna czarownice i jakies tam rózne inne dziwy. Wszyscy zyja obok siebie w pokoju i spokoju, az zaczyna sie zagęszczac atmosfera. A nad wszystkim próbuje zapanować szeryf - człowiek z krwi i kości.

Thenerdqueen, najlepiej, jakbys poszła sama, to nie musiałabys się od nikogo uzależniac, z drugiej strony na dobry początek fajnie miec wsparcie. Moze daj koleżance druga szanse, przełam pierwsze lody z basenem w jej towarzystwie, a potem już smigaj sama kiedy tylko Ci sie spodoba

Bottega, dajesz czadu z pracą, jeszcze troszke wysiłku i będziesz miała to z głowy, a satysfakcja zostanie do końca zycia

A ja dzis znów pocwiczyłam rano, pół godzinki - jak wczoraj - spinałam poślady, że ho ho Bo wieczorem wybieram sie wprawdzie na aero, ale to seksidens bedzie, więc aeroby

WyrafinowanySmak, ugotowałam wczoraj kapustkępodzieliłam sobie na 3 częsci, dzis wciągne drugą (choc nie wiem, czy nie polece też z trzecią), nie mam nadwyzki, i nie było żadnych wzdęc, itp

Marta, ładnie lecisz do przoduJa kiedys narzekałam na malutkie spadki, ale tak naprawdę one sa najlepsze, bo daja wiekszą gwarancję, że nie bedzie jojo i świadczą o tym, że organizm jest stabilny, oddaje nadmiar powoli, ale konsekwentnie, więc też staram sie je doceniać!

WyrafinowanySmak, Sylvia, Anusiavaza spadki!
Bottegaza - 25kgTeraz juz wiem ile wazysz, bo pamietam Twoja wagę startowa

Gothika, jesli potraktowac to jak każde inne poparzenie, to na pewno nie wolno tego natłuszczać. Może jednak idź do lekarza, a przynajmniej do apteki, może tak Ci cos doradząDaj znac, jak sie sprawa rozwija bidulko!

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Superkas, wielkieza I-szy cel!!!

Pysia, dobrze, że już sie lepiej czujesz

Lordi, to sie maleństwa w brzuszkach tam pozmawiały, żeby Ci dac chwilę wytchnieniaklask i:za ból

Atram, jak nie powiesz coś nabroiła, to nie bedzie batówYyy, czy to ma sens? Chyba nie
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:07   #894
lordi
Raczkowanie

Wlasnie sie dowiedzialam ze jutro po nocce musze sobie zalatwic badania okresowe, a tu takie badania nie przejda na "odwal sie" wiec bede musiala stac w kolejce po np. pobranie krwi, poniej czekac na wyniki i z nimi znow czekac w kolejce do lekarza ktory jak bedzie mial dobry humor to podpisze mi na 3 lata a jak nie to moze na rok.
Z tej radosci ide zaraz pojezdzic na rowerku

a do tabelki wszystko mam w podpisie
wzrost koguci- cale 158cm
a celu ostatecznego nie mam

Ciąża bliżniacza
Stary 2012-05-14, 09:42   #895
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Lordi, pewnie przyjdzie Ci sie tam nastac, ale to i tak chyba lepsze niz "zwykła wizyta w zwykłej przychodni", gdzie wszystkie dziadki i babcie patrza na Ciebie oskarzycielsko, bo smiałas przyjść do lekarza będąc przed 70-ką, a fakt, że masz wyciągniety numerek jakoś do nich nie dociera i gdy przychodzi Twoja kolej by wejśc do gabinetu, staruszka, która zdawała sie byc najbardziej niedołężna ze wszystkich, nagle się dziarsko podrywa i lotem błyskawicy siup - i jest juz przed Toba w gabinecie. A na Twoją uwage, że to Twoja kolej udaje, że Cie nie słyszy i dopiero interwencja lekarza sprawia, że dostajesz sie do gabinetu. Oczywiście po wizycie wszyscy odprowadzają Cię wzrokiem bazyliszka, który jeszcze dłuuugo po opuszczeniu przychodni czujesz na swoich plecach. o taaak ja to kocham
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:43   #896
mruffka83
Przyczajenie

Witajcie. Wczoraj nie było mnie cały dzień i teraz nadrabiam wszystkie posty. Weszłam rano na wagę i nie wiem jakim cudem mam 58,5 kg, a waga jakiś czas stała w miejscu. Widocznie się ruszyło. Niestety nie mam dokładnej wagi, tylko taką zwykłą z IKEA i mam wrażenie, że czasem mnie oszukuje.
Całą niedzielę spędziłam poza domem na zwiedzaniu Kalisza. Mój wczorajszy jadłospis był straszny (jak to w podróży). Przez cały dzień zjadłam niewiele, bo jedną Activię i jedną Jogobellę 0% wiśniową. U cicoci na obiad zupełnie nie wiedziałam co mam zjeść. Były same schabowe, kotleciki mielone, piersi zapiekane z serem! nic dla mnie. Ostatecznie zjadłam jednego ziemniaka z wody z koperkiem i sałatkę (sałata, rukola, pomidor, ogórek). A moja kolacja u cioci przed podróżą do domu to były dwa plasterki szynki, kilka plasterków ogórka i pomidora (reszta rzeczy na stole nie nadawała się). I cały dzień woda, woda i jeszcze raz woda.

start ---> 67 kg (20.04.2012)
CEL I ---> 60 kg (osiągnięty 12.05.2012)
CEL II ---> 55 kg
CEL III ---> 50 kg
mruffka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 10:19   #897
201606210914
Konto usunięte

Hej
Dziś mikro spadek -0,1 . Więc do tabelki wszystko mam w podpisie U mnie dziś zimno , słońca brak
Puchatek rozbawiło mnie to co napisałaś , ostatnio tak miałam właśnie u gina. Jestem druga w kolejce , babcia 10 nagle ułamek sekundy babcia w gabinecie myślałam że ją rozerwę babuche jedną!!
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 10:23   #898
suzzi891
Zadomowienie

GG do suzzi891

Melduję się dziewczynki Cel I osiągnięty Waga 72 kg,wzrost 162 A to moje menu:
śniadanie:serek wiejski,cały pomidor,2 kromki chlebka ziarnistego i pół zielonego ogóra
II ś: 2 mandarynki,kubek zielonej herbaty
III: na obiad nie mam jeszcze pojęcia chyba ugotuję sobie kalafiorka i usmażę pierś z kuraczka
IV kolacja: pojęcia nie mam.. Jakoś nie mogę się ogarnąć z tym planowaniem posiłków. Od jutra będzie lepiej obiecuję
Stary 2012-05-14, 10:50   #899
anusiawa
Raczkowanie

witajcie kobietki
jestem straszną paskudą i nie chce mi się pisać wszystkiego jeszcze raz więc wszystkie aktualne dane do tabelki są w podpisie
superkas - malutki spadeczek, ale zawsze coś na minusik
puchatek - wojownicz e babcie są wszędzie uważaj tylko, żeby Ci jakaś laseczką nie przyłożyła

dzisiejszy jadłospis:
I- 76g jogurtu greckiego + 10g żurawiny i 5g migdalów
II- koktajl z mrożonych malin - 300ml
III- 200g dorsza z piekarnika + 200g ogórka, 150g papryki, 50g brązowego ryżu
IV- 250g fasolki szparagowej z ziołami i czosnkiem
V- 80g chudego twarogu +100g ogórka; 1 kromka pelnoziarnistego chlebka
Stary 2012-05-14, 11:10   #900
lordi
Raczkowanie

dzisiaj tylko 20min na rowerku bo mam nocke i musze zachowac sily ale zawsze cos

Puchatku zebys widziala jak czasem kobiety w ciazy potrafia sie przepychac i wyzywac zeby np. podac mi karte ciazy... a przeciez i tak w pierwszej kolejnosci wpuszcze ta ktora nie moze poczekac, ale bywa ostro, niczym te wojowniczki z Twojej przychodni

Atram zmontowalam hulahop tyle ze ja geniusz jak wsypywalam ten ryz to niezauwazylam ze z drugiej strony ten korek laczacy ma dziure i tak chodzilam po mieszkaniu z jednej strony wsypujac a z drugiej mi sie wysypywalo, malo tego jak juz napelnilam to mysle sobie a sprawdze zanim je zakleje, spielam tym korkiem i zakrecilam. Korek sie odpial i ryz mialam wszedzie (na lozku, pod meblami, na stole i pod stolem i dywan...) ale juz posprzatalam Dziala zdecydowanie lepiej musze sie tylko poduczyc i bedzie ok

Ciąża bliżniacza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości