|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
Ludzie są wredni....
|
|
|
#872 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
i zgadzam się z tym, co napisałaś W przypadku własnego tz-a, czy tez koleżanki, którą uważałam do tej pory za dosyc bliską juz nie rozumiem ....
|
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuch masz mega cudowny ![]() Koleżanka jest zazdrosna, może miała zły dzień? A jak jej się nie podoba, niech nie ogląda i tyle. ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Rozumiem, że nie każdy lubi oglądać kobiety kulturystki, ale Ty ze wszystkimi swoimi mięśniami jesteś do tego taka delikatna i dziewczęca...
|
|
|
|
#874 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie będę koleżanki tłumaczyć niczym i tyle ![]() Ale masz rację co do jednego - nikt jej nie zmusza oglądac, zwłaszcza ze robi to tylko z pozycji "poglądacza" bez logowania. Chyba czas zrobić profil prywatny ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To że podgląda a nie ogląda to mówi samo za siebie, robi to jakby z ukrycia, czyli nie ma czystych zamiarów ani czystych myśli, założę się, że zazdrości ciała i samozaparcia.
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2014-08-18 o 17:11 |
||
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#877 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie motywujesz baaardzo. Cytat:
Cytat:
- są zdyscyplinowani i robią wiele dla zdrowia a ona nie jest i nie robi nic itp.).rób swoje
|
|
|
|
#878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#879 |
|
Przyczajenie
|
Mi w piątek kuzynka chciała dogadać,ale nie udało jej się.
Sytuacja: ona je obiad z dokładką ( nie żebym komuś wypominała) i stwierdza, że do następnego dnia jej starczy. Ja na to, że wolę nie odmawiać sobie pożywienia i ćwiczyć, a ona na to, że ja to przecież mam czas, a ona tego czasu nie ma bo 2 dzieci, dom, sprzątanie, prasowanie itp. Ja się tylko uśmiechnęłam i potwierdziłam, że owszem mimo pracy do 17/18.00 ja mam bardzo dużo czasu. Owszem dzieci nie posiadam, ale dla mnie to zawsze jest kwestia organizacji w ciągu dnia. Dzieci i dom nie powinny być wymówką bo na waszych przykładach dziewczyny widać, że chcieć to móc. A przez koleżankę pewnie zazdrość przemawia. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Corii
![]() Ciężko jest, gdy osoby dookoła dołują i demotywują, ale cóż - widocznie nawet nie zdają sobie sprawy z tego, jak bardzo negatywny wpływ mają ich słowa. Też jestem otoczona takimi ludźmi, nie raz aż płakać się chce, gdy wszystkie Twoje starania i dążenia potrafią skwitować drwiną, wyśmianiem, wymawiać od "głupot" "durnot" "bez przesady" "po co tak się męczysz i tak nic Ci to nie da". Sami nie mają ochoty trenować - fakt - mogliby się szanownie zamknąć. I te słodkie wymówki (bo "dzieci, rodzina, dom, pranie, przyjęcie, praca, obiad, wątroba, lekarz, oj tam, sraczka") i patrzenie na mnie jak na kosmitę, który nie ma chyba "nic lepszego do roboty" bleh. Musimy dziewczyny otoczyć się takimi jak my i koniec załóżmy jakąś sektę, urządźmy zjazd, pozapraszajmy z kilka osób - demotywatorów i sprawdźmy jak poczują się osamotnieni w swoim sposobie myślenia w naszym towarzystwie ![]() Nasz problem jest taki, że zawsze będzie więcej leniów, zawsze będzie więcej głupich, zawsze będzie więcej takich, którzy akceptują otoczenie mimo rażących wad, które można zmienić i poprawić jakość życia, bo nicnierobienie jest "łatwiejsze, wygodniejsze", ale jednocześnie nie ma sensu, bo taka osoba nie może poznać lepszej wersji życia, nie zdaje sobie może sprawy, że może czuć się o niebo lepiej, dać z siebie coś i być dumnym z postępów Amen Trzeba tez przyznać, że gusta są różne, mimo to ja nie ogarniam jak może podobać się (obiektywnie, bez "oj bo to mój misio") ogromny bęben piwny u faceta, albo galareta i sadło na brzuchu kobiety. z drugiej strony typowe fit sylwetki i bardzo widoczne mięśnie jak u kulturystów też nie są w moim typie, ale podziwiam i szacun za ogrom pracy i dyscyplinę.
|
|
|
|
|
#881 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A cco by Ci szkodziło załozyc konto? ![]() Cytat:
![]() Szczerze, to nie mam pojęcia, czemu ona sobie konta tam nie zalozy... Cytat:
![]() A pewno, ze będe robic swoje, nie byłabym sobą takim małym messerschimttem ![]() I naprawdę sie cieszę, ze Ciebie motywuję ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- : Cytat:
Nie rozumiem tego zdania w ustach innych"po co tak się męczysz i tak nic Ci to nie da"... jak nie da, przeciez Dziewczyny stad sa najlepszym przykłądem, ze da!! Co chwilę któras z Was podaje ile zgubiłą, ile jej ubyło i jak ciało ładnie sie zmeinia na korzyść, wiec jakie nic nie da?! Normalnie obiłabym ryjek takiej osobie za gadanie głupot ![]() ![]() Ale fakt, moze tak mówią, bo im samym sie nie chce tuszyć 4 liter, bo przecież łatwiej jest nci nei robić, tylko krytykowac innych chodując swój piwny brzuszek tudzież galaretę, prawda??
|
|
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie czytam to co piszecie i powiem Wam, że ja mam dużo większą motywację odkąd jestem z Wami. Naprawdę, jestem pewna że gdyby nie ten wątek już dawno bym się poddała. I nie przejmujcie się gadaniem innych...
Muszę się też przyznac, że weekend sobie odpuściłam... Piątek , sobota i niedziela były bez Jill, a wczoraj tak mi było ciężko złapać tempo ! Dzisiaj chciałabym pobiegać, ale nie wiem czy wypali, bo mąż ma jakieś bóle w plecach i nie wiem czy będzie mógł się ze mną wybrać a sama nie pójdę.. |
|
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
witajcie kochane,
mało spałam w nocy z wiadomych względów, ale tabata już za mną (ciężko było, pot się lał ). do jillian wracam w niedzielę.
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
, witam z kawką z rana, dziś jeszcze nie ćwiczyłam, potem sie może zmobilizuje.Trochę mnie kości bolą, bo wczoraj kosiłam trawę a plac mam spory, więc się trochę naszarpałam, jeszcze @ się przyplątała, mam nadzieję, że jednak potem dam radę ćwiczyć i zapał mi nie opadnie.
|
|
#885 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiecie co? Przyznaje, ze level 2 6w6p mnie pokonal .............
Nie to, ze odpuściłam, ale dzisiaj robiło mi sie go równie cięzko i wcale nie w rytmie równym z dziewczynami, a wolniej. Juz nie było mi niedobrze, ale i tak bywało, ze pewne ćwiczenia kończyłam wcześniej, bo po prostu nie miałam siły .... 2 razy w ciągu ćwiczeń byłam bliska płaczu, ze nie dam rady już. To pierwszy jej workout przy którym mam problemy. Nie wiem czemu tak sie dzieje. Ale jestem twarda i po nim dałam rade na 8 minutówkę abs z YT, z tym, że ja przy takich ciwczeniach na macie to odpoczywam i sei relaksuję mimo pracy i czucia mięsni brzucha. Tak czy siak 8-minutówka abd przy level 2 to relax ![]() A wracając do levelu 2 six packa - wczoraj wieczorem zaczeły mnie już bolec od niego mięsnie .. posladków i ud! Brzucha ni trochę Na dodatek zasnać nie mogłam nijak - tak mnei rwały od wieczora równeiz piszczele nóg, ze mysłalam momentami iż mnie jakies grypsko rozkłada... Dzięki Jill, czuję, ze "zyję" ![]() ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-19 o 09:34 |
|
|
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odkąd poczytuję forum nie mam problemu ze zmotywowaniem się do treningu (generalnie ) Zmieniłam swoje nastawienie co do diety a ćwiczenia stały się normalną pozycją w codziennych czynnościach. I mimo, że zdarzają się gorsze dni, załamania i zwątpienia czy w końcu uda się dojść do celu, trzeba się nie poddawać i iść naprzód.
|
|
|
|
|
|
#887 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzięki wam dziewczyny dzisiaj zaczynam Shredera
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pamiętam jak zaczynałam. czułam się beznadziejnie nie mogąc zrobić pompki i "zdychając" po 10 min. shreda level 1 ale jestem już na dobrej drodze.---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- powodzenia
|
|
|
|
#889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak mi podtykają mówię, że nie chcę "ale dlaczego?" nie chcę "weź nie odchudzaj się, nie przesadzaj, jeden kawałeczek nic nie zaszkodzi bla bla" nie chcę "przecież chuda jesteś bla bla", no to mówię wtedy, że chce jeść zdrowo, żeby się lepiej czuć, no i wtedy idzie "nie ma sensu, i tak nic Ci to nie da, głupoty gadasz, nie ma zdrowego jedzenia teraz blabla" no ok, rozumiem, że jest duzo chemii w jedzeniu, ale nawet jak mówię, że mimo wszystko lepiej wybrać mniejsze zło, to i tak nie trafia. Tylko później myślałam, że pęknę ze śmiechu jak ta sama osoba z wystającym jak piłka obrzydliwym bębnem obżerała się wielce zdrowym batonem w czekoladzie (o 2 w nocy )No nic, dobrze, że jest forum, dziś będę ćwiczyć Banisha ![]() ![]() Tylko muszę chyba zacząć ćwiczyć w garażu, bo na dole mówią, że straszny łomot i ściana pęka hahahahha a no i na ostatnim cardio z ows znowu o mało się nie zabiłam przez poślizg na własnym pocie, więc powierzchnia garażowa byłaby zdecydowanie lepsza
|
|
|
|
|
|
#891 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Generalnie nie wdaje sie w takie rozmowy i koniec. Ci co mnie znają, nie toczą takich dialogów zatem bo wiedza,z e nci to nie da.Trzeba ludzi wytresować ![]()
|
|
|
#892 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co tu się wyrabia, teraz będę lubić takie momenty, bo uzależnię się od przyjemności z tresowania ach chce popatrzeć na te minki.
|
|
|
|
|
|
#894 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dopiero południe, a ja poległam ... Jill mnei wykończyła tym 2 levelem, czuje sie jakbym przeszła całę Tatry wzdłuz i wszerz albo nie spała cała dobę. Zdechłam, boląca, spiaca. Na dodatek jestem obita - bolą miesnie nóg. I nie mam na czym siedzieć, bo bolą mnie tez mięsnie posladków!
|
|
#895 |
|
Rozeznanie
|
aż go sobie zobaczę z ciekawości... trzymaj się.
|
|
|
#896 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzięki
Daj znać, jak wrazenia po obejrzeniu levelu 2. Chociaz ja jak go oglądałam najpierw to luzik, myslalam ze jest spoko. I sie przemyślałam ... ![]() No chyba, ze to tylko mi go sie tak ciekzo robi.... Bo nie pamiętam, aby któras na niego narzekała jakoś szczególnie...
|
|
#897 |
|
Rozeznanie
|
tempo zabójcze i małe przerwy między ćwiczeniami. nie ma żartów! od samego patrzenia się zmęczyłam
|
|
|
#898 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Bardzo bardzo jestem ciekawa, jakby Ci poszło ![]() No bo po raz nie wiem który myśle, czy tylko mi tak ciezko toto sie ćwiczy, czy innym tez - przynajmniej na początku ![]() Tak mnie naszło, ze jakby ktoś spróbował Jill od tego levelu to padłby albo by sie zraził
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-19 o 14:09 |
|
|
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem co mi dziś jest, ale tak mi się nie chce, że maskara... miał być Banish, ale nie mogę się za niego zabrać
no nic mi się nie chce. Już dawno dzisiejsze ćwiczenia by upadły i odeszły w zapomnienie, gdyby nie to, że napisałam tutaj na forum, że Banish będzie haha, no i się gryzę z tym, że miał być to musi być niech mnie ktoś kopnie w d.... |
|
|
|
|
#900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rusz tyłek i do banisha marsz!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Ludzie są wredni....

i zgadzam się z tym, co napisałaś
....normalnie medal jej za demotywajce. Ostatnio wszyscy sie zmówili aby mnie demotywować.

rusz tyłek i do banisha marsz!!!