|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D
no ja nalewka raz piłam heh... tak.. pamiętam, najpierw było No Mercy (mhrr) a później nalewka.. gdzie gdzie? w parku?
w chełmie ofc ![]() a wina nie było
|
#9152 |
|
Przyczajenie
|
z nalewaka za***iste jest piwo
CZAS NIE LECZY RAN TYLKO PRZYZWYCZAJA DO BóLU... ...pomimo że każda chwila radości trwa niezmiernie krótko, później znika, zawsze jednak zostawia za sobą trwałą nadzieję i jeszcze trwalsze wspomnienie... |
|
|
|
#9153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
albo mustak - pamietam, po nim była niezła faza. a taki to był syf, że ja nie wiem jak to wypiłam. ze znajomymi inaczej smakuje ![]() tez tak sądze ![]() piłyscie kiedys wsciekłego psa ? wódka z sokiem w kieliszku. świetne to jest. bo wódka sie tak fajnie odkłada na górze i najpierw sie ja połyka a potem idzie taki przyjamny smak soku malinowego ... ach.
|
|
#9154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie piłam, bo wtedy akurat nie miałam ochote na alko ale pamiętam tą noc u Kamila ![]() aa co do składu to tu jeszcze tabasco powinno być, nie mam racji? bez tabasco to jest tylko pies, a z tabasco to już wściekły ![]()
|
|
#9155 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() polozylam przed soba dwie czekolady z mysla: "mam silna wole, nie tkne ani jednej". i co?? i juz lezy przede mna jedna czekolada i szcatek drugiej Cytat:
![]() poszlam ostatnio do sklepu z zamiarem kupienia czegos jednego i nie drozszego niz 50zl... i co?? zostawilam 110zl za bluzke ktora jest po prostu kawalkiem smatki (ale ladnym ) i bluze... eh...A tak ogolnie to musze kiedys sprobowac tego wscieklego psa ![]() ![]() ![]() widze zescie bardziej obeznane ode mnie i jeszcze niewiniatka udajecie |
||
|
|
|
#9156 | |
|
Zakorzenienie
|
Monika to nie kladz. jak bym ja miała przed sobą ciągle coś słodkiego to tez pewnie bym zjadła
ale zwykle staram sie zamiast tej czekolady czy ciastka wziac jablko, banana, jogurt czy cos innego ![]() Cytat:
a tak ogólnie to ja też musze
|
|
#9157 |
|
Wtajemniczenie
|
zuzek9 masz racje, powinno byc jeszcze tabasco, ale ja piłam bez bo akurta nie mielismy na stanie
![]() ale widze ze wszyscy wiemy o co chodzi ![]() a niewiniatka to ja nie musze udawać, bo jestem
|
#9158 |
|
Zadomowienie
|
i wszystko jasne teraz
wściekłego psa chyba tu znają ![]() ja się przyznam wina za 2,60 nie piłam
|
#9159 |
|
Zakorzenienie
|
ZZMR
no to dorka piłas tylko psa ![]() ![]() a jeszcze jakies ciekawe drinki dziewczeta ? co proponujecie?
|
#9160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie to chyba nikt nie przebije ![]() ![]() ![]() Komandos pod Biedronką (zuz wiesz z kim)
|
|
#9161 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Inne drinki
tego jest w 3 i troche, nawet ksiazke mam (no dobra - tata ma ale mu podkradam ) Pińa Colada, szkocki gwardzista, Martini, Krwawa Mary, David's, Sex on the beach to chyba klasyki. Ogolnie jest tego mnooooooooostwo i kazdy moze sobie sam skomponowac nowy
|
#9162 |
|
Zakorzenienie
|
no tak tak.. wiem że mnostwo ale o takie które piłyście albo lubicie mi chodzi
krwawa mery? slyszalam ale nie pamiętam co to ![]() oj fredek Ty to żul jesteś naprawde chociaż ja też kiedyś pod sklepem takim osiedlowym piłam bro... oj jakie to wspomnienia są haha ahh... ehh... ohh... heheh
|
#9163 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wogóle mało pije, ostatnio mi Reddsy zasmakowały
A z drinków to tylko kamikadze piłam chyba A tak ogolnie to sie musze wyzalic Nienawidze okresu !!!! i facetow też !!!!
|
|
|
|
#9164 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Oj jakbym napisala, ktore lubie to by sie serwer od ilosci przeciazyl
Widac trzeba to umiec zrobic
|
#9165 |
|
Zakorzenienie
|
heheh no trzeba trzeba
aa tam.. bro niezatąpione ![]() dziewczynyyyyyy????!!!!?? ?? musze referat z fizyki napisac
|
#9166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:głaszcze:a co do drinkow - ja ostatnio pilam kawowy ![]() znalazlysmy u mnie w domu jakies wodko-brandy (tak bylo napisane na opakowaniu "polaczenie wodki z brandy") i wymieszalysmy z kawa z braku innych mozliwosciwyszlo fantastyczne ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zuzek, nie przejmuj sie... ja od piatku siedze nad historia i wciaz konca nie widac a mam sprawdzian w srodewiecie, dochodze do smutnych wnioskow. mianowicie, ze nie lubie historii wesprzyjcie mnie jakos, bo tu padne tak nienawidze mojej glupiej baby od histy, ze nienawidze histy |
|
|
|
|
#9168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Cie moge pocieszyć tak, ze jestem na mat-inf a matme znienawidziłam i dzisiaj doszłam do wniosku, ze sie chyba przepisze od przyszłego roku na humana
|
#9169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() okresu i facetów tez nie nawidze a co do profili to ja jestem w mat-fizie, z tym ze fizyki nie nawidze i ledwo ciagne na 2 ale za to z matmy mam 4 ![]() i jutro nie ide do szkoły bo matury są ![]() lekcji jeszcze nie ruszyłam bo własnie wróciłam z impry imieninowej - dziś jako abstynent
|
|
#9170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jutro nie ide
A reddsy dopiero ostatnio zaczelam pic to mi sie jeszcze nie przepiły;d Ja wogóle nie wiem jak faceci moga byc tacy bezmyslni, bezuczuciowi, nieodpowiedzialni i wogóle tacy.. tacy... tacy fee
|
|
|
|
#9171 |
|
Zakorzenienie
|
nikt jutro nie idzie
![]() redds? a co to?
|
#9172 |
|
Zakorzenienie
|
Reds to taka orenżada
|
#9173 |
|
Wtajemniczenie
|
taka dobra orenżadka
z %dżimnazja jutro idą :P bo mam taka satysfakcje jak widze w myslach twarz mojej kolezanki z dżimn. kiedy jej powiedziałam ze ja pon. mam wolny ![]() HA, nie bede miała dwóch matm które miałam miec jutro
|
#9174 |
|
Zadomowienie
|
ja ide do szkoły
|
#9175 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja?? woku (historii sztuki) nie moge zdawac, bo mimo ze mam ten przedmiot rzszerzony to i tak nigdy nie mam lekcji, a baba jest nudna i glupia Łacina tez odpada, bo przeciez ja sie zdaje dodatkowo, w zakresie rozszerzonym i oprocz niej trzeba zdawac cos jeszcze - wiec bez sensu. O geografi nawet nie myśle, bo to nudne i głupie. Wos to dla mnie kara za grzechy. usypiam na lekcji. I tak zamyka sie lista przedmiotow, ktore moge zdawac. Pozostaje mi historia kochane jak ja mam sie zmotywowac do nauki wreszcie? jak mysle o taj babie to prawie zygam:| a jak na nia patrze to juz naprawde mnie niezle mdli;/;/;/ Cytat:
|
|||
|
|
|
#9176 |
|
Zakorzenienie
|
I chyba jednak wyjdzie na mojej mamy, ze powinnam iść na humana
Monika a Ty paskudo sie nie śmiej bo ja mam poważny dylemat
|
#9177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z bioly i chemii ledwo ciagneA moja mama mi wmawiala, ze powinnam isc na mat-infa ja po prostu przestalam sibie widziec w lo EDIT: przypomnialo mi sie cos. a nie mozesz sobie zrobic testu na predyspozycje? nam robili w gim ![]() PS a moze technikum drzewne |
|
|
|
|
#9179 |
|
Zakorzenienie
|
mi odbiło
musze wos zaliczyć a nie mogę się zmusić do uczenia pouczę się trochę i dalej nie moge :| do niczego nie mogę się zmusić ![]() ![]() na ch*** mi to liecum???? wrrrrr..... nie moge uczyć sie tylko z 2/3 przedmiotow????
|
#9180 |
|
Zadomowienie
|
pijaki :P
a co do nauki... :/ obiecalam sobie ze w dlugi weekend przysiade do ksiazek, fizyka..chemia.. gegra... a tu dupa, nic nie riszylam praktycznie:/ ale jutro ide na zywiol do szkoly mam nadzieje ze plan sie zmienil hehe :Ppozdrowienia z warmii ![]() ![]() ![]() ps. macie racje, wszystkie na humana sie przepiszcie! human jest fajny
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

w chełmie ofc 

nikt mnie tu pewnie ale ujawniam sie
) 
ja nie piłam, bo wtedy akurat nie miałam ochote na alko 

Widac trzeba to umiec zrobic
:głaszcze:
tak nienawidze mojej glupiej baby od histy, ze nienawidze histy