Powiększanie piersi cz.7 - Strona 306 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 21:45   #9151
izzi42
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
nie akceptowalas wtedyspecjalnie dla Ciebie zrobilam album na publiczny zebys mogla sie wypowiedziecjesli nie chcesz przyjac okipozdrawiam
nie wiem czego nie akceptowałam wtedy, nie bardzo rozumiem, a co do rozmiarów to jakie mam podać

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:47   #9152
martkka sz
Raczkowanie

hej dziewczynki, gratulacje dla nowych cycolinek!
kurcze mi za kilka dni dwa miesiace stukna jak ten czas szybciutko leci! moje panny juz sa duzo bardziej miekkie.! tylko kurcze, mam takie wrazenie , ze troche zbyt okragle sa... ja tak bardzo chcialam okragle !!...a dzisiaj jakbym jeszcze raz miala wybierac, to chyba jednak wybralabym anatomy.
Stary 2012-03-05, 21:50   #9153
Olivkaa200
Zakorzenienie

anika orbitrek biore na rozgrzewke bo za duzo na nim sie nie mecze ale sprawia mi najwiecej przyjemnosci bo lubie go Ale jak wrociłam na siłownie po przerwie to było mi ciezko nawet 20 min na nim pocwiczyc ale z dnia na dzien jest coraz lepiej

buziak ja niestety tez nie mam duzo wolnego czasu, musze chodzic na uczelnie opiekowac sie babcia która jest chora do tego mieszkam sama wiec musze ugotowac, posprzatac i wykonac pozostałe czynnosci domowe ale dla chcącego nic trudnego
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:51   #9154
jooasi
Wtajemniczenie

izzi wypowiedź kasikka była do mnie
wzrost, waga, obwody, rozstaw brodawek
Stary 2012-03-05, 21:52   #9155
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
kurcze mi za kilka dni dwa miesiace stukna jak ten czas szybciutko leci! moje panny juz sa duzo bardziej miekkie.! tylko kurcze, mam takie wrazenie , ze troche zbyt okragle sa... ja tak bardzo chcialam okragle !!...a dzisiaj jakbym jeszcze raz miala wybierac, to chyba jednak wybralabym anatomy.
WitajTo na 2 miesiące jakies zdjecia byś mogła wstawić
Stary 2012-03-05, 21:53   #9156
jooasi
Wtajemniczenie

martka to czas na kolejną porcję zdjęć prosię ładnie
Stary 2012-03-05, 21:54   #9157
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
WitajTo na 2 miesiące jakies zdjecia byś mogła wstawić
witam! witam! no wstawie, w urodziny!

jooasi kochana! 14 dodam. obiecuje!

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-03-05 o 21:56
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:57   #9158
Nadinka2
Raczkowanie

Milenka zaproszenie przyjęte
Stary 2012-03-05, 21:57   #9159
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Jooasi moja wiedza zapewne nie jest wieksza od twojej a informacje zamieszczone przeze mnie nie sa moimi teoriami tylko teoriami zaczerpanymi z roznych zrodel. Zapewne nie w Twojej gestii jest oceniac czy Mya chciala mnie urazic albo nie, ja to tak odebralam. A doradzanie wielkosci implantow na forum przez osoby nie majace nic wspolnego z chirurgia plastyczna jest wlasnie bzdura
Princess ja się zastanawiam po co się tu pojawiłaś, wiesz wszysko sama, cycki już masz więc co chcesz tu robić właściwie?? kłócić się??
Stary 2012-03-05, 21:57   #9160
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki,
nie było mnie kilka dni, i nie sposób doczytać wszystkiego.

właśnie rozmawiałam z doktore ijestem barzdo rozczarowana, napomkniałam mu,że nie wiem czy dobry rozmiar implantów dobraliśmy, chciałam zapytać czy mogłabym mieć jeszcze jedna przymiarkę razem z TŻ, a on że nie może tylko coś przed operacja skonsultować, właściwie w dzień operacji, strasznie mnie przekonywał że 290cc allergan to dla mnie wszystko, ze by piersi ładnie wyglądały. bo coś tam o rozmiarze mówił że 12cm *10cm projekcja 5,7. Już sama nie wiem. Byłam kiedys u dr Zawisza on też mówił o 290 ale przystal na 330, że to juz bedą większe piersi. Kurcze ratujcie co robic nie chcę jakiś olbrzymów, ale z tego co wy tutaj piszecie i ogladam piersi to macie wiecej włożone , bardzo mi się podobaja piersi joasi, nie sa zaduze a itak ma ponad 300 z tego co pamiętam, co robic jestem sdruzgotana operacja tuż , a ja niezdecydowana mam czas do końca tygodnia na odpowiedź.
ja widzę, że Ty masz większą wyjściówkę i coś tam ogólnie masz ale.. ja prawie nie miałam nic i byłam u lekarki jednej to mi mówiła, że max 295 w porywach 330 anat. ale okaże się na stole czy wejdzie... pojechałam do dr. Polaka, z którym umówiłam się na 400 i.... obudziłam się z okrąglaskami 425

i ja pytam.. DA SIĘ?

haha jak o tym pomyślę i że teraz bym płakała że dostałam pinezki (do mojej budowy ciała) i jak mnie lekarka chciała namówić to się cieszę jak małe dziecko bo teraz jest wypas

i powinnam dziennie Wam tutaj (głównie Myi i Joasi) bić pokłony za te wszystkie rady
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:58   #9161
Nadinka2
Raczkowanie

Ale nas dzisiaj wiele
Stary 2012-03-05, 21:58   #9162
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
izzi wypowiedź kasikka była do mnie
wzrost, waga, obwody, rozstaw brodawek
waga 64 wzrost 161 pod biustem 80 w biuście 90 roztaw sutek 20,5cm

pozdrowionka
Stary 2012-03-05, 22:01   #9163
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli moge się wtrącic to moim zdaniem ten rozmiar który masz mieć jest za mały Ale niech sie wypowiedza nasze specjalistki
Stary 2012-03-05, 22:03   #9164
michasia005
Przyczajenie

Jestem załamana... mój neurolog nie zgodził się na zabieg... wyszły mi jakieś nowe zmiany w rezonansie (choruje na SM) i powiedział że nie da rady, teraz mnie przebadają całą resztą ich serią a za pół roku kontrolny rezonans jak nic się nie będzie dziać... to wtedy wyda zgodę na zabieg... w sumie to i tak planowałam na września, ale boję się że i wtedy się nie zgodzi...
michasia005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:03   #9165
jooasi
Wtajemniczenie

Milenka masz najlepszy punkt wyjścia, równy i płaski z takich sadzonych wychodzą najpiękniejsze piersi tam gdzie są zwiski i asymetria jak u mnie lekarz naprawde napocić się musi żeby to piersi przypominało. przy implantacji posiadanie dużej ilości gruczołu nie jest zaletą
Stary 2012-03-05, 22:03   #9166
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Jooasi moja wiedza zapewne nie jest wieksza od twojej a informacje zamieszczone przeze mnie nie sa moimi teoriami tylko teoriami zaczerpanymi z roznych zrodel. Zapewne nie w Twojej gestii jest oceniac czy Mya chciala mnie urazic albo nie, ja to tak odebralam. A doradzanie wielkosci implantow na forum przez osoby nie majace nic wspolnego z chirurgia plastyczna jest wlasnie bzdura
a ja uważam, że nie bzdura. bo ja nie miałam bladego pojęcia o tym i gdybym tu nie trafiła, na Mye właśnie i Jooasię, to bym popylała za kilka lat znowu do lekarki na ponowne powiększenie.. albo i nie bo finansowo raczej nie dam rady i zostałoby mi conocne płakanie w poduszkę, że wypieprzyłam w błoto 16tys. zł i pewnie jeszcze bardziej psychicznie bym się dobiła bo bym nie miała ani cycków ani pieniędzy. i nie jestem tu jedyna taka

i wydaje mi się, że nie ma już co tematu drążyć. każdy wie swoje i będzie tego bronić.... bez sensu szarpać sobie nerwy.
Stary 2012-03-05, 22:03   #9167
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Jooasi widziałam Twoją galerię i do tej pory nie mogę zebrać szczęki z podłogi. Piersi wyglądają super ale wyjściówkę też miałaś ładną i dość dużą
a moje cycki wyglądają jak dwa jajka sadzone
Milenka masz najlepszy punkt wyjścia, równy i płaski z takich sadzonych wychodzą najpiękniejsze piersi tam gdzie są zwiski i asymetria jak u mnie lekarz naprawde napocić się musi żeby to piersi przypominało. przy implantacji posiadanie dużej ilości gruczołu nie jest zaletą
Stary 2012-03-05, 22:04   #9168
Nadinka2
Raczkowanie

i ja pytam.. DA SIĘ?

haha jak o tym pomyślę i że teraz bym płakała że dostałam pinezki (do mojej budowy ciała) i jak mnie lekarka chciała namówić to się cieszę jak małe dziecko bo teraz jest wypas

i powinnam dziennie Wam tutaj (głównie Myi i Joasi) bić pokłony za te wszystkie rady [/QUOTE]

Dobrze ze jest taki nasz Doktorek ktory widzi efekt koncowy juz przed a rozmiarow sie nie boi Tez bym miala od \kasprzyka 380cc i co mam 500
A do poklonow dla naszych Ekspertek sie dołanczam
Stary 2012-03-05, 22:05   #9169
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
witam

mi się też wydaje że mogą być małe :/
Stary 2012-03-05, 22:06   #9170
mune
Raczkowanie

Andzikus jakie tam wdzianko....pancernik triaction chyba triumpha....hmmm 70 E i do tego rolka bandaża przez środek wciśnięta. Łoooo ale nudy, boli jak chol....bez Was bym umarła z nudów...

Tonia Ty to miałaś bandaż i pancernik, ja też chyba nie prędko sobie pooglądam,

podobno ładnie wyszły, hmmmm nie uwierzę jak nie zobaczę, ale to tak zwane"dziewice" więc będą długo dojrzewać (dziewice czyli przed dzieciaczkami się dowiedziałam

Dziękuję wszystkim za gratki i kciukasy
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:06   #9171
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
...no przestań....przestań...Pr incess...weź kąpiel
... i aż chce się dopisać "i się zmyj"
Stary 2012-03-05, 22:09   #9172
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
izzi zaraz tu pewnie Mya wpadnie ale dla mnie to mało mało mało do tych wymiarów tym bardziej. Twój cucuś jest w dotyku zbity jędrny czy flaczek raczej z gruczołem?
Stary 2012-03-05, 22:11   #9173
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Milenka zaproszenie przyjęte
Dzięki Nadinka
Śliczne te Twoje cycunie

Mune jak to boli jak cholera??? to oni Ci tam żadnego środka przeciwbólowego nie dali?

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-05 o 22:15
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:12   #9174
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Andzikus jakie tam wdzianko....pancernik triaction chyba triumpha....hmmm 70 E i do tego rolka bandaża przez środek wciśnięta. Łoooo ale nudy, boli jak chol....bez Was bym umarła z nudów...

podobno ładnie wyszły, hmmmm nie uwierzę jak nie zobaczę, ale to tak zwane"dziewice" więc będą długo dojrzewać (dziewice czyli przed dzieciaczkami się dowiedziałam

Dziękuję wszystkim za gratki i kciukasy
Trzymaj sie Jutro bedzie juz lepiej A z dnia na dzien zapomnisz o bólu i tylko radosci pozostanie A własnie napisz jak sie obudziłaś to co czułas? to mnie najbardzej ciekawi jak człowiek sie czuje jak sie obudzi
Stary 2012-03-05, 22:13   #9175
issabel1
Raczkowanie

no ja tez liczylam dlatego na jakies doradzenie odnosnie wielkosci implantow przy mojej wyjsciowce a chce anatomiczne no ale chyba jakas niewidoczna jestem
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 22:14   #9176
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
nie wiem czy dobrze rozumiem o co Ci chodzi.. ale ja te bandaże miałam po operacji, jedną noc i na drugi dzień (wtorek) mi to zdjęli i założyli stanik. jedyne co zerknęłam to z góry.. a z tej perspektywy niezbyt widać i założyli mi stanik i pas, których miałam nie tykać do poniedziałku. i jak nigdy posłuchałam lekarza więc dlatego nie widziałam ich
Stary 2012-03-05, 22:14   #9177
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Jejku az sie zawstydziłam Dziekuje Napewno bedziesz miala rownie piękniusie. Tylko ja mam niedosyt. Moze za pare latek jeszcze raz sobie zafunduje cycuszki
Nadinko Ty masz max wciśnięte co się dało napewno chcesz cycek na cycku mieć bo są na styk tu jedynie zmiana profilu na uhp czyli super wysokie wchodzi w gre ale powiem Ci że takich nie widziałam i nie wiem czy to nie przypadkiem efekt "sam plastik"
Stary 2012-03-05, 22:15   #9178
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

A mnie znowu troche nie bylo. Gratuluje nowym Cycolinkom
I tak z innej beczki, jak uniknać efektu jojo?
Bo od 2 tyg sie odchudzam, duzo cwicze (u mnie akurat 5 razy w tyg basen, nauka/doskonalenie/pływanie/
I tak sie zastanawiam bo mam diete redukcja kalorii, rzeczywiscie dość niewiele jem i waga juz mi trochę spadła...I zastanawiam się jak nie zrobić zeby znowu wrocila? a jeszcze planuję 4 kg conajmniej. No chyba ze miesnie mi sie zrobią no ale najpierw tłuszcz musi spaść. najbardziej chcę sie ujedrnic.
kochana nie jestem ekspertem co do jojo he ale logicznie rzecz biorąc aby nie wrócił zmieniajac diete zmieniasz ja na stałe, chociaż w wiekszej połowie, aby po prostu nie wracac do starych nawyków, no i oczywiscie przyzwyczajasz zołądek do okreslonych porcji ..pozatym ruch przy diecie poprawia metabolizm! tak jakby, zmieniamy się..co do ujedrnienia..wydaje mi sie że jesli bedzie chudla za szybko to minie sie to z ujędrnieniem ( za to masaże z gąbką i np. scrub z joanny plus zimna ciepla woda powinno pomóc
i tylko sie nie głódz bo napisałas że mało jesz..po tym najczesciej jest efekt jojo

Milenka IZZI sluchajcie Joasi albo dr. Polaka..zawsze możecie swoje focie mu wysłać z prośba czy mógłby coś zaproponować
szczerze, nie godzilabym sie na takie, nie wyobrażam sobie jakbym miałam miec 280..

Tonia np. jest zywym przykładem na to czy sie da czy nie, i przeciez operowana przez chirurga plastycznego z duża wiedza na ten temat hmm

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja moich nie widziałam przez tydzień
aleeee za to jakie wyczekane!!! he

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
to raptem 2 miesiace kochana, i jeszcze sie zmienią

Nadinko, no prosze Cię
Stary 2012-03-05, 22:18   #9179
jooasi
Wtajemniczenie

Isabell widać Cie widać masz taką ładną wyjściówke ze tylko od Ciebie zależy jaki efekt chcesz uzyskać jedyne co doradzam to anatomki bo pierś jest dość nisko
Stary 2012-03-05, 22:20   #9180
izzi42
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
izzi zaraz tu pewnie Mya wpadnie ale dla mnie to mało mało mało do tych wymiarów tym bardziej. Twój cucuś jest w dotyku zbity jędrny czy flaczek raczej z gruczołem?
nie jest ani flaczek ale beton też nie, przy usg mówia że budowa gruczołowa. Kurcze ciekawę czy jak bym się uparła to czy zrobi większe, Joasi chyba już pytałam ale jaki teraz nosisz nr biustonosza i jaką miałas wyjściókkę bo w albumiku nie ma. A piersi masz fantastyczne.

pozdrowionka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości