|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
nie wiem czego nie akceptowałam wtedy, nie bardzo rozumiem, a co do rozmiarów to jakie mam podać
|
#9152 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki, gratulacje dla nowych cycolinek!
kurcze mi za kilka dni dwa miesiace stukna tylko kurcze, mam takie wrazenie , ze troche zbyt okragle sa... ja tak bardzo chcialam okragle !!...a dzisiaj jakbym jeszcze raz miala wybierac, to chyba jednak wybralabym anatomy.
|
#9153 |
|
Zakorzenienie
|
anika orbitrek biore na rozgrzewke
bo za duzo na nim sie nie mecze ale sprawia mi najwiecej przyjemnosci bo lubie go Ale jak wrociłam na siłownie po przerwie to było mi ciezko nawet 20 min na nim pocwiczyc ale z dnia na dzien jest coraz lepiej buziak ja niestety tez nie mam duzo wolnego czasu, musze chodzic na uczelnie opiekowac sie babcia która jest chora do tego mieszkam sama wiec musze ugotowac, posprzatac i wykonac pozostałe czynnosci domowe ale dla chcącego nic trudnego
|
|
|
|
#9154 |
|
Wtajemniczenie
|
izzi wypowiedź kasikka była do mnie
![]() wzrost, waga, obwody, rozstaw brodawek
|
|
#9155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#9156 |
|
Wtajemniczenie
|
martka to czas na kolejną porcję zdjęć
prosię ładnie
|
|
#9157 |
|
Raczkowanie
|
witam! witam! no wstawie, w urodziny!
jooasi kochana! 14 dodam. obiecuje!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-03-05 o 21:56 |
|
|
|
#9158 |
|
Raczkowanie
|
Milenka zaproszenie przyjęte
|
#9159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#9160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale.. ja prawie nie miałam nic i byłam u lekarki jednej to mi mówiła, że max 295 w porywach 330 anat. ale okaże się na stole czy wejdzie... pojechałam do dr. Polaka, z którym umówiłam się na 400 i.... obudziłam się z okrąglaskami 425 i ja pytam.. DA SIĘ? ![]() haha jak o tym pomyślę i że teraz bym płakała że dostałam pinezki (do mojej budowy ciała) i jak mnie lekarka chciała namówić to się cieszę jak małe dziecko bo teraz jest wypas ![]() i powinnam dziennie Wam tutaj (głównie Myi i Joasi) bić pokłony za te wszystkie rady |
|
|
|
|
#9161 |
|
Raczkowanie
|
Ale nas dzisiaj wiele
|
|
#9162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wzrost 161 pod biustem 80 w biuście 90 roztaw sutek 20,5cm
|
|
#9163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9164 |
|
Przyczajenie
|
Jestem załamana... mój neurolog nie zgodził się na zabieg... wyszły mi jakieś nowe zmiany w rezonansie (choruje na SM) i powiedział że nie da rady, teraz mnie przebadają całą resztą ich serią a za pół roku kontrolny rezonans jak nic się nie będzie dziać... to wtedy wyda zgodę na zabieg... w sumie to i tak planowałam na września, ale boję się że i wtedy się nie zgodzi...
|
|
|
|
#9165 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenka masz najlepszy punkt wyjścia, równy i płaski
z takich sadzonych wychodzą najpiękniejsze piersi tam gdzie są zwiski i asymetria jak u mnie lekarz naprawde napocić się musi żeby to piersi przypominało. przy implantacji posiadanie dużej ilości gruczołu nie jest zaletą
|
|
#9166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i wydaje mi się, że nie ma już co tematu drążyć. każdy wie swoje i będzie tego bronić.... bez sensu szarpać sobie nerwy. |
|
|
|
|
#9167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z takich sadzonych wychodzą najpiękniejsze piersi tam gdzie są zwiski i asymetria jak u mnie lekarz naprawde napocić się musi żeby to piersi przypominało. przy implantacji posiadanie dużej ilości gruczołu nie jest zaletą
|
|
|
#9168 |
|
Raczkowanie
|
i ja pytam.. DA SIĘ?
![]() haha jak o tym pomyślę i że teraz bym płakała że dostałam pinezki (do mojej budowy ciała) i jak mnie lekarka chciała namówić to się cieszę jak małe dziecko bo teraz jest wypas ![]() i powinnam dziennie Wam tutaj (głównie Myi i Joasi) bić pokłony za te wszystkie rady Dobrze ze jest taki nasz Doktorek ktory widzi efekt koncowy juz przed a rozmiarow sie nie boiA do poklonow dla naszych Ekspertek sie dołanczam ![]()
|
#9169 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() mi się też wydaje że mogą być małe :/
|
#9170 |
|
Raczkowanie
|
Andzikus jakie tam wdzianko....pancernik triaction chyba triumpha....hmmm 70 E i do tego rolka bandaża przez środek wciśnięta. Łoooo ale nudy, boli jak chol....bez Was bym umarła z nudów...
Tonia Ty to miałaś bandaż i pancernik, ja też chyba nie prędko sobie pooglądam, podobno ładnie wyszły, hmmmm nie uwierzę jak nie zobaczę, ale to tak zwane"dziewice" więc będą długo dojrzewać (dziewice czyli przed dzieciaczkami się dowiedziałam ![]() Dziękuję wszystkim za gratki i kciukasy
|
|
|
|
#9171 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#9172 |
|
Wtajemniczenie
|
izzi zaraz tu pewnie Mya wpadnie ale dla mnie to mało mało mało
do tych wymiarów tym bardziej. Twój cucuś jest w dotyku zbity jędrny czy flaczek raczej z gruczołem?
|
|
#9173 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Nadinka
![]() Śliczne te Twoje cycunie ![]() Mune jak to boli jak cholera??? to oni Ci tam żadnego środka przeciwbólowego nie dali? Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-03-05 o 22:15 |
|
|
|
#9174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z dnia na dzien zapomnisz o bólu i tylko radosci pozostanie A własnie napisz jak sie obudziłaś to co czułas? to mnie najbardzej ciekawi jak człowiek sie czuje jak sie obudzi
|
|
|
|
|
#9175 |
|
Raczkowanie
|
no ja tez liczylam dlatego na jakies doradzenie odnosnie wielkosci implantow przy mojej wyjsciowce a chce anatomiczne no ale chyba jakas niewidoczna jestem
|
|
|
|
#9176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i założyli mi stanik i pas, których miałam nie tykać do poniedziałku. i jak nigdy posłuchałam lekarza więc dlatego nie widziałam ich
|
|
|
|
|
#9177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcesz cycek na cycku mieć bo są na styk tu jedynie zmiana profilu na uhp czyli super wysokie wchodzi w gre ale powiem Ci że takich nie widziałam i nie wiem czy to nie przypadkiem efekt "sam plastik"
|
|
|
#9178 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tylko sie nie głódz bo napisałas że mało jesz..po tym najczesciej jest efekt jojo Milenka IZZI sluchajcie Joasi albo dr. Polaka ..zawsze możecie swoje focie mu wysłać z prośba czy mógłby coś zaproponować![]() szczerze, nie godzilabym sie na takie, nie wyobrażam sobie jakbym miałam miec 280.. Tonia np. jest zywym przykładem na to czy sie da czy nie, i przeciez operowana przez chirurga plastycznego z duża wiedza na ten temat hmm aleeee za to jakie wyczekane!!! he Cytat:
![]() Nadinko, no prosze Cię ![]() ![]()
|
|
#9179 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabell widać Cie widać
masz taką ładną wyjściówke ze tylko od Ciebie zależy jaki efekt chcesz uzyskać jedyne co doradzam to anatomki bo pierś jest dość nisko
|
|
#9180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

specjalnie dla Ciebie zrobilam album na publiczny zebys mogla sie wypowiedziec
bo za duzo na nim sie nie mecze ale sprawia mi najwiecej przyjemnosci bo lubie go

ale.. ja prawie nie miałam nic i byłam u lekarki jednej to mi mówiła, że max 295 w porywach 330 anat. ale okaże się na stole czy wejdzie... pojechałam do dr. Polaka, z którym umówiłam się na 400 i.... obudziłam się z okrąglaskami 425 

wzrost 161 pod biustem 80 w biuście 90 roztaw sutek 20,5cm
Ale niech sie wypowiedza nasze specjalistki