|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
u mnie imprezka jak najbardziej udana
![]() a dzis 4 jajka 2 jablka pol bulki otreby pszenne mieso pieczone kawaleczek i duzo duzo surowki z kapusty kiszonej pycha na kolacje zapewne ser bialy z jogurtem a jak tam u Was?
|
|
|
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie skończyłam odsypiać
wróciłam 0 5 i wciąż miałam pełno siły do tańczenia muszę się pochwalić że kupiłam świetne buty, Choć obcas jest cienki i ma z 10cm to były tak wygodne że calutką noc w nich przetańczyłam kiedy cała reszta już dawno pościągała swoje butki Z dietą oczywiście porażka na całej lini bo jedzenie było przepyszne![]() a zdjęcia zamieszczę na forum jakoś w najbliższych dniach bo nie brałam swojego aparatu i teraz muszę zgromadzić zdjęcia od wszystkich znajomych ![]() kasia_05 grubi czy chudzi, piękni czy brzydcy, wszyscy mają czasem takie dni że wszystko wydaję się być do kitu Głowa do góry, niedługo nadejdzie wiosna i wszystko nabierze nowych barw
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
Hieloł
![]() HeeOoO cieszę się, że zabawa się udała, na a grzeszki są do wybaczenia przy takiej okazji gusia12345 co ja bym dała za taką imprezkę... Kasiu, jak bym nie napisała, to HeeOoO ujęła tak ślicznie, że nic dodać, nic ująć... Każdemu się zdarza, ale trzeba się otrząsnąć i dalej z uśmiechem dzielnie iść... Gusia0312 bardzo ładny spadek gratulejszyn ![]() xxxxx25 Stronkę oblukam, co do cytryny, to aż się dziwię, że nic mi po niej nie jest, ale powiem Wam, że przeziębienie minęło ekspresowo. Może to i jej zasługa ![]() Chyba za szybko pochwaliłam się wagą, bo dziś było w górę trochę, no ale wiadomo, jak to jest ważne, żeby dalej ciągnąć... Jeśli chcesz, to możemy razem zacząć od soboty turbo.U mnie oprócz tego, że ex mnie dziś policją straszył, to nic nowego ). Ja mu tylko powiedziałam, że mając ze mną dziecko, jest na mnie skazany do końca życia i niech się w końcu z tym pogodzi. Tyle... Dzień w którym dostanę rozwód będzie chyba najszczęśliwszym w życiu. Mam już tego wszystkiego dość
|
|
#904 |
|
Rozeznanie
|
Oj Absta współczuję ci bardzo, takie masz problemy z facetam. A Ty dawałaś mężowi jakieś zajęcia w domu tak robiłaś czy sama zajmowałaś się małą a on miał wolny czas dla siebie?
Edytowane przez xxxxx25 Czas edycji: 2010-02-01 o 08:50 |
|
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Na wszelkie inne rzeczy nie miał czasu bądź siły...
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki
HeeOoO, Absta dziękuję za miłe słowa Oj tak mam dość już tej zimy![]() HeeOoO jakie obcasy Absta o Twoim exie to chyba już wszystko zostało powiedziane Miłego dnia Dziewuszki, zmykam do nauki
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, powracam po dłuższej przerwie.
Biorę się za siebie, teraz już naprawdę bardzo serio. Muszę w końcu dotrzymać słowa. Dziś 2 kawałki chlebka z ogórkiem, co dalej... tego nie wiem,ale nie będę łączyć. Oj nie Powiem wam że wczoraj byłam w kinie na filmie pt. "AVATAR" i był bardzo fajny. Ale nie o tym chciałam mówić. Nie było kiedy wczoraj jeść bo to kino i podróż no i nie jadłam 21 godzin. Dziś miałam taki fajny brzuszek. Taki płaski ![]() Wczoraj napatrzyłam się na koleżankę, bardzo schudła, przy swoim wzroście, a jest mała waży z jakieś 45 kilo, nie ma w ogóle dupy, i ja bym tak nie chciała wyglądać. Ona chyba schudła po tabletkach anty... A ja myślałam,że od tego się chudnie... ech |
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
tam powinno być że myślałam że od tego się nie chudnie... ech
|
|
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Mi AVATAR bardzo się podobał. Obejżałam w 3d i uważam, że to rewelucyjny przełom w kinie.
Co do dietki to ja grzeczna, tylko późno wstałam i zjadłam tylko jedno śniadanie śniadanie: chlebek razowy z sałatą i ogórkiem obiad: rybka z groszkiem i surówką z kapusty kiszonej
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś chciałam zrobić na obiad ryż i takie fajne polanie z miesa mielonego z przecierem ale to łączenie.. No i nie zrobiłam. A tak to lubię.
|
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
hejka dziewuszki!
absta w czym problem...makijaz, wloski i na impreze HeeOoO 10 cm? podziwiam kasia_05 nie martw sie dasz rade, ja na szczescie juz po sesji ja dzisiaj mam szczesliwy dzien okazalo sie ze zdalam egzamin, a z zaliczenia dostalam 4, 5 i jestem zwolniona z egzaminu nr 2 do tego bylam dzis na zakupach i kupilam sobie fajne sweterki az 5 ![]() a jesli chodzi o jedzonko to rano maslanka truskawkowa, musli i pol bulki ![]() 2 jablka surowka z kapusty kiszonej, kilka lyzek krupniku na kolacje pewnie ser bialy |
|
|
|
|
#913 |
|
Rozeznanie
|
Dziewuszki ratujcie, mam dość tej cholernej nauki, na notatki patrzeć nie mogę
Andziusia, Gusia0312 na ten film też się wybieram po sesji ![]() gusia12345 gratulejszyn zaliczenia sesji ładne ocenki masz PS. poszalałaś z tymi sweterkami, wyprzedaż była
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
Absta jak myślisz czy mogłabym na turbo jeść rano bułke bez dodatków a popołudniu jodurt z ziarnami ??? + 4 posiłki z listy turbo ?? W takiej wersji dałabym rady wytrzymać całą serię
chyba inaczej nie dam rady, przynajmniej teraz jak jest tak piekielnie zimno.Celinko dlaczego się odzywasz? Gusia12345 gratuluję ocen. Kasia05 podobno kawa pomaga podczas nauki ale powoduje "poplątanie mySli" podczas egzaminów. Uważaj więc z kawą i pij wtedy gdy trzeba miłej nauki
|
|
|
|
|
#915 |
|
Rozeznanie
|
xxxxx25 mi i tak się wszystko plącze, a bez kawy to nie jestem w stanie wytrzymać zbyt długo przed notatkami
![]() Ja dziś znowu na samych węgalach i warzywach jadę , masakra
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Dziewczynki,
fascynuje mnie jak bardzo można związać się z wami, wirtualnie. Miałam nieodzowną przyjemnośc przeczytania całego forum I i II części. Nie jestem w stanie opisać, jak bardzo zbliżyłam się do Was czytając intymne zwierzenia, rady i wspólne pomaganie w trudnych momentach. Przyłączam do Tej Wspaniałej Grupy ,gdyż jesteście szczere, prawdziwe i takie piękne. Kiedyś czytałam, że mężczyznę poznaje się po płaczu...chyba nie ma nic bardziej bolesnego i intymnego,jak lament męskiego pierwiastka.... osoby opiekujące się tym miejscem są równie wyjątkowe... Od jutra dzielnie startuję. Przygodę z tytułową dietą miałam z 7 lat temu, kiedy bardzo chcialam mojemu świeżemu wówczas Ex udowodnić, iż nie ma Wspanialszej. Pomogło...poznałam mojego TZ ) obecnie po pół roku od zaprzestania intensywnych treningów przytyłam 10 kg /czyli przy 160 ważę 70 kg/. Czuję się fatalnie - nie mam ochoty na zabawę, kluby, sex... Jednakże chcę to zmienić. Wiem, że razem damy radę![]() Wasza M |
|
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
monias_wawa witamy
. A ile schudłaś gdy stosowałaś tę dietę w przeszłości, i ile chciałabyś schudnąć teraz?Ps.w imieniu swoim i Dziewczyn dziękuję za miłe słowa
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Kasia_05
)wówczesnym czasie schudłam 10 kg w 2 miesiące - w połączneiu z masą aktywności wakacyjnych i motywacją . Jednak wcześniej moi Rodzice nie widzieli problemu w chowaniu"pulpeta". Uwielbiem jeść i pić. Nie dla stresu, problemów, @ ale dla przyjemności. To jest największy problem i wyzwanie dla mnie, by to okiełznać.Wszyscy za jednego - jeden za wszystkich!!! hura hura hura )
|
|
|
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
monia oj masz tak jak ja, niedawno doszłam do wniosku, że kocham jeść
ale kocham też być szczupła i za cholere nie wiem jak to połączyć10 kg w 2 miesiące to dużo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
monias_wawa witam
Ja dziś całkiem porządnie się trzymałam zjadłam co prawda ze 3 lindorki ale to i tak niewiele jak na mnie
Follow The White Rabbit 6059 58 57 56 55 54 53 Edytowane przez HeeOoO Czas edycji: 2010-02-01 o 20:02 |
|
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Hej piękności
Monias ,ale miałaś wejście na wątek poruszył mnie twój post.Witaj u nas w naszym skromnym gronie ![]() xxxxx25 obiecuję się częściej odzywać,a teraz spadam po męża przyjedzie po 3 tygodniach Absta twój ex jest ...ja wart
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
nie nie było wyprzedazy...to tak ze szczescia ,ze sie sesja udala
kasia_05 spoko, dasz rade, jak mi sie udalo, to i Tobie tez. trzymam kciuki tylko uwazaj z ta kawadziekuje za gratulacje wiatm nowo przybylych |
|
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jaki tu dzis ruch... Ja od dzis nastawiam sie na zawziecie i nie ma ze boli. Musze schudnac bo oponka znowu coraz wieksza Celinka no to jak dorwiesz meza po 3 tyg to bieddak bedzie sie modlil zeby jechac znowu . Absta ja jestem z 9. ) Reszta no to no comment. ![]() Monia witaj i okreslaj cele.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Leticia wezmę się za niego jutro bo dziś jeszcze @
![]() A Twoje sprawy już po układane ?
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
Monia
za wytrwałość w czytaniu No i oczywiście witam ze swojej strony w naszym gronie. Twój post mnie powalił... Mam nadzieję, że razem z nami osiągniesz swoje cele ![]() Dziewczyny, właśnie jestem po usuwaniu wąsika, łzy byli ![]() Chyba od turbo nabawiłam się refluksu czuję się fatalnie... Cały czas miętkę popijam, co by mój żołądeczek zmusił się trochę do pracy. Muszę chyba ograniczyć liczbę posiłków do 4, bo chyba za dużo tego. No ale waga waha się w granicach 62, więc chociaż to dobrze ![]() Przeprosiłam się ze swoim ulubionym zespołem (którego ex nie trawił) i mam świetny humor słuchając Tak przy okazji - 3 doors down, polecam ![]() Celinko, cieszę się, że mężu wraca A jak z dietką Ci idzie?Kasiu w sądzie do którego jestem przynależna czeka się na sprawę bardzo długo, ponoć mam się na kwiecień szykować... Mam nadzieję, że codziennie pijesz magnez, bo od tej ilości kawy, to już go pewnie całego wypłukałaś... Andziusia, bieryj się do roboty ![]() gusia12345 gratuluję egzaminu zaliczonego, co do imprezy to ciężko będzie, ale ale coś się wykombinuje. Matko, ja ostatnio w knajpie to już ponad miesiąc, jak nie dwa miesiące byłam. Ale majne dziecko ostatnio przesypia słodziutko całe noce, więc czas chyba trochu wyjść gdziekolwiek ![]() xxxxx25 można spróbować i tak Też będę musiała jakoś turbo zmodyfikować, bo chcę wreszcie się za ćwiczenia porządnie wziąć, a bez węgli będzie ciężko dla organizmu, więc też jakiś jogurcik ze zbożami, czy coś się przyda. Co do bułki? W sumie łoki, ale z ciemnej mąki ![]() HeeOoO co to są te lindorki? Bo nie mam pojęcia... Leticia, mam nadzieję, że Twoje sprawy pomyślnie się ułożyły i możesz spokojnie się sobą zająć
|
|
#926 |
|
Rozeznanie
|
Monias witaj
Celinka jak mąż wraca jesteś usprawiedliwiona że nie piszesz ![]() Absta musimy chyba razem zmodyfikowac turbo, bo mi też brakuje tam węgli i 1 grahamki dziennie ![]() Dziewczyny moja waga drastycznie poszła w górę, nie jem więcej, nie zmieniłam stylu życia. Nie wiem co się stało, jestem zrospaczona. |
|
|
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() zatem więc czas zacząć wiek: 25 mąż: 1 dzieci : 0 nalogi: brak wzrost: 160 waga: 70 plan dnia: 8.20 - grahamka z ogórkiem i masełkiem 11.00 - 2 duże soczyste pomarańcze 13.30 - wiesniak z wkrojoną szynką, rzodkiewką, 17.00 - rybka na prze z warzywamy i łyżką pesto 19.30 - kubas domowego warzywnego rosołku z gotowanym mięskiem w tygodniu 3 x na fitness ograniczamy kawkę, piwko.... winko niekoniecznie ![]() CEL: 56 w lipcu )
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochaniutkie, witaj Moniass
Ja od rana wzorowo, i zamierzam do końca dnia to utrzymać. Do tego wzięłam się trochę za moje grube dupsko i poćwiczyłam, no i do tego ćwiczenia na cellulit i peeling kawowy. Muszę wam powiedzieć że troszku widać że mi się pomniejsza. Jejku chciałabym wiosną wyglądać jak laseczka, będę się starać. Miło by było gdyby niektórym kopary opadły Bo nikt mi nie wierzy że schudnę. Ale ja im wszystkim jeszcze pokaże.No i wiem że WY też dacie z siebie wszystko. W KUPIE SIŁA |
|
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
Absta lindorki to pralinki firmy Lind, które uwielbiam
Coś czuję że jak zaczęły się ferię to mi się przytyje jeszcze a mama jak nigdy wzięła się za gotowanie. Dobrze chociaż że później wstaję to jak będę kończyła jeść o 18 to tylko 7-8 godzin kontroli. Bo muszę powiedzieć że nie mam problemu by przestać jeść po 18, bardziej muszę uważać na słodycze w trakcie dnia
|
|
#930 |
|
Rozeznanie
|
-Cześć Ślicznotki
Andziusia ja też bym chciała pewnym niedowiarkom udowodnić,że dam radę, ale chyba najbardziej to sobie HeeOoO ja wczoraj jak później wstałam, to też mniej zjadłam Monias plan dnia jest przepyszny Mój niestety nie przedstawia się tak kolorowo, no chyba,że będzie mi się chciało ruszyć du.sko z domu, to kupię cosik dietkowego![]() A co do Twojego celu, to jest bardzo mądry i realny Xxxxx25 chyba za często się ważysz Absta nie łykam magnezu, dzięki za przypomnienie, gdzieś jeszcze powinnam mieć jakiś blister Chyba wszędzie te sądy tak ociężale działają Ale tyle czekałaś, 2 miesiące, to już w sumie niedużo, chyba że wydarzy się coś nieprzewidzianego![]() Celinka nie wykończ Mężu swojego Leticia obejrzałaś zdjęcia, bo chciałam je już usunąć? Dzisiejsze plany- pogłębianie do niczego niepotrzebnej wiedzy Miłego dnia P.S. Kiedy przyjdzie wiosna?Ta zima mnie przytłacza, mam jej serdecznie dość
Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły mam dość Edytowane przez kasia_05 Czas edycji: 2010-02-02 o 10:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

wróciłam 0 5 i wciąż miałam pełno siły do tańczenia
muszę się pochwalić że kupiłam świetne buty, Choć obcas jest cienki i ma z 10cm to były tak wygodne że calutką noc w nich przetańczyłam kiedy cała reszta już dawno pościągała swoje butki

bardzo ładny spadek

z wagą
Oj tak mam dość już tej zimy

tylko uwazaj z ta kawa
Mój niestety nie przedstawia się tak kolorowo, no chyba,że będzie mi się chciało ruszyć du.sko z domu, to kupię cosik dietkowego