|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#901 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
w sensie ze chleb wpostaci tostow bez kalorycznych dodatkow ale taki podpieczony hehe sama sie zakrecilam jak czytalam ten post
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- a ja to lat mam 26 mieszkam obecnie w Uk mam 9 miesieczna coreczke postanowlam pozbierac sie po ciazy bo lustro straszylo
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Ku¼wa... jaki¶ osio³ a najpewniej ja... zostawi³am otwartego banana w wózku ( w koszyku) i znalaz³am go dzi¶ po jakich¶ czterech dniach. Same robale...
wypucowa³am ile sz³o ale jak m³ody wróci to wypiore ca³y wózek.
|
|
#903 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Cytat:
Naprawdê jak zaczynam chorowaæ i zdajê sobie sprawê, ¿e sama sobie nie pomogê to co¶ mnie trafia, bo nienawidzê tej chorej maszyny ![]() Moja reakcja jak zobaczy³am te ceny owoców Dobrze, ¿e moja rodzinka ma ogródki, sady i czasami co¶ podrzuc±. Cytat:
Czasami jak widzê, ile to kosztuje, nawet nie pieniêdzy, co NERWÓW, jak m³odzi zaczynaj± siê k³óciæ, bo jedno chce ¿eby by³y podane krokiety a drugie co¶ innego, to rêce opadaj± Cytat:
![]() pod biustem 83 talia 80 poziom pêpka 89 biodra 101 (moje wielkie marzenie, nie byæ w ¿adnym miejscu szersza ni¿ metr... brakuje 2 cm )udo 59 ³ydka 39 ramiê 30 wagi nie mogê podaæ bo moja domowa jest niesprawna, bêdê wiedzia³a w pi±tek Cytat:
![]() Gratulacje, piêkne autko Jeden problem z g³owy, prawda? ![]() Jejku ja by³ nie mog³a, nie mogê patrzeæ na jedzenie, którego nie mogê zje¶æ, co dopiero przygotowywaæ. Masz mocne nerwy, podziwiam
|
|
|
#904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Katarzyna,
Cytat:
Cytat:
ale tylko dla ¿artów nerwy s± bo nie ma kasy ko³o siê zamyka.Dziêkujê za dane do tabelki Jutro opublikujê je¶li chocia¿ wiêkszo¶æ dziewczyn poda ![]() Cytat:
automatyczna skrzynia biegów... ale dzi¶ przytarmosi³am w szybê jak chcia³am u¿yæ sprzêg³a który jest hamulcem ale naucze siê.. no i ¿eby siê nie psu³ ![]() Cytat:
haha a potem p³aczê ¿e gruba
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeesc
![]() ja to w zasadzie nie wiem czy siê wa¿yæ i mierzyæ po tych grzechach...coby siê nie dobiæ... od dzisiaj ju¿ jestem grzeczna |
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Neska, mierzyæ i wa¿yæ
kto¶ musi byæ ze mn± na czerwono sama nie chce
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siê jutro rano zmierze i zwa¿e,
Kochane, muszê sprz±taæ bo burdel a jutro napewno przyjd± go¶cie a mi siê bardzooo nie chce... chyba kogo¶ wynajmê. ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Neska, a bardzo grzeszy³a¶ czy tylko trochê? Mo¿e wcale nie przyty³a¶
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra... szybka akcja
waga pod biustem 75 ![]() talia 71 ![]() pêpek 80 ![]() biodra 95 ![]() udo bez zmian ³ydka 36 ramiê bez zmian
Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2013-08-11 o 20:54 |
|
|
|
|
#910 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 288
|
Cytat:
![]() kaataarzynaa1 mam 166cm ![]() strongwomen ![]() za autko![]() a co za dobrocie pieczesz? a ja wymiary podaje jutro choæ nie wiem czy chce od jutra siê bierzemy laski!! bo widze ze nie tylko ja grzesze![]() ![]() udanego wieczorku |
|
|
|
|
|
#911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako osobie obserwuj±cej to z boku, jedyne co mnie naprawdê interesuje to... suknia!!! ![]() Nigdy nie je¼dzi³am z automatem i pewnie ciê¿ko siê tak przestawiæ. Ja kiedy¶ pomyli³am 5 z wstecznym, szkoda ¿e nie s³ysza³a¶ jaki d¼wiêk wyda³a skrzynia ![]() Jak inni jedz± to ja po prostu wychodzê. Têskno mi za ró¿nymi rzeczami, i to wcale nie wyszukanymi, tylko takimi codziennymi ![]() Cytat:
To nie by³ dobry tydzieñ.... ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Ja mam 163cm, jeste¶ wy¿sza i szczuplejsza ![]() Tobie te¿ udanego!
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
U mnie bez zmian 64,9 wymiary lydka 36 udo 57 pupa (biodra) 98 na pepku 87
talia 77 pod biustem 77 i ramie 30 to chyba wszystko
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cze¶æ dziewczyny
Poczyta³am Was wczoraj troszkê wieczorem ale nie mia³am si³y nic pisaæ .....nie bêdê komentowaæ mojego weekendu i dietowo i æwiczeniowo Ale podajê wymiary i chocia¿ tyle ¿e nic nie uros³o przez moje wybryki waga 103,40 pb 114 tal114 wys pep109 biodr120 udo65 ³ydk45 ram37 w z tym weekendem to masakra ....by³y 70 huczne urodziny mojej te¶ciowej i jak to jest na imprezie by³o bardzooooooooo duuuzzzooo pyszenego jedzenia i wczoraj tez ale ju¿ na pieszo poszli¶my SPACERKIEM 5 KM (zdeby nie by³o ze tylko autem) Powiem Wam ¿e rezygnujê z tej diety 8 godzinnej bo cz³owiek skoro mo¿e je¶æ "wszystko" to sobie folguje i lepiej nie ....znam ju¿ to z autopsji jak siê troszkê popu¶ci to pójdzie dalej i nici bêd± z odchudzania ... Wiec teraz bêdê stosowaæ diete od mojej dietetyczki co kiedy¶ chodzi³am tj 1200 kalorii ¶niadanie 7:00-8:00 chleb ¿ytni pe³noziarsity 1 kr. wiórek mas³a jajko 1 szt. sa³ata herbata zielona II ¶niadanie 10:00-11:00 jogurt owocowy z ziarnami zbó¿ chudy 100g jab³ko woda mineralna kubu¶ ma³y Obiad 13:00-14:00 zupa korekowa kasza gryczana 30g suchej zrazy bite (100g)z pieczarkami 3 szt. i cebul± -duszone buraki gotowane herbata owocowa Podwieczorek 16:00-17:00 owoce sezonowe 100 g biszkopt 1 szt. kawa naturalna (albo co¶ innego zale¿y od gustu) Kolacja do 19:00 zapiekanka z ry¿u z jab³kiem i cynamonem kawa zbo¿owa z mlekiem To mój jad³ospis na dzi¶ .....powiem Wam ¿e g³odna na tej diecie nigdy nie by³am (no tylko pierwsze parê dni zanim organizm siê przyzwyczai³) Ale ¿em siê rozpisa³a .... ![]() O |
|
|
|
|
#914 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
kochana serce nie s³uga,wiêc do niczego siê nie zmusisz,je¶li nie zastuka³o mocniej to nie zastuka a on ,no có¿...faceci po prostu ![]() ![]() oni maj± tak ¶miesznie,ze je¶li siê nie okazuje im zainteresowania,którego by oczekiwali wariuj± jak ma³e dzieci, którym kto¶ nie chce zabawki, a je¶li maja wszystko na tacy ,to im siê nic nie chce... a niech powzdycha sobie do Ciebie a co tam, niech cierpi z mi³o¶ci dla tak fajnej kobietki :brzydal : na dobre mu to wyjdzieja sie kiedys spotyka³am z wice mistrzem \Europy w kulturystyce,wieæ rozumiem co to zbyt mocna budowa cia³a najlepsze,ze on nie potrafi³ zrozumieæ dlaczego nie siedzê i nie wielbiê jego piêknego cia³a a mi po prostu nie by³o nawet fajnie przytulaæ siê do kamieni,aaa i raz powiedzial,ze jestem super, tylko mam trochê grube rêce no tej zniewagi nie podarowa³am![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
na po³ dnia, potem gabeczk± i myde³kiem wybielaj±cym i jest po prostu ¶nie¿nobia³a i czy¶ciutka![]() trochê siê wystraszy³am, ale taki wygnieciony tiul jak psy z pyska no,cos musze wymysliæ...wyobrax sobie,ze auto ktore mia³o nas wie¼c siê skasowa³o tydzieñ temu i niestety nadaje siê tylko na smietnik;/ no,ale có¿, im bli¿ej ¶lubu tym wiêcej pewnie takich sytuacji wyskoczy
|
|
|
#915 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() :brz ydal:---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
wiêc akurat tym nie musze siê przejmowaæ,ale my¶lê, ze gdyby¶ po prostu kipila kawal bialego materialu, ³adnie udradowa³a i zawi±za³a wst±¿kami z ty³u to by siê cudnie prezentowa³onic nie sp³odzili¶my, mama T¿ jak zwykle ca³y dzieñ w domu, potem odwiedziny przysz³ego e¶cia, potem T¿ kuzynki z mêzem i dzieæmi ja ju¿ chcê siê wyprowadziæ i mieæ woln± niedziele, kurcze tak mnie to wkurza bo mam jeden dzien wolny na to zeby¶my mogli wkoñcu spedzic dzien razem, pierwszy raz od po³tora msc a tu oczywi¶cie Ci jak zwykle musza siê zwalaæ na g³owê![]() ![]()
|
|
|
#916 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
ale mnie rozbawi³ ten banan wiem,ze Tobie pewnie najdalej by³o do ¶miechu po tym znalezisku,ale ja mam g³upie poczucie humoru i jako¶ you made my day![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- dzieñ dobry wszystkim Lenik33 no wcale siê rowniez nie dziwiê tym bT¿ ,ze tak biegaja jak zwariowani za Tob± patrz±c na ten avatar wiêc wczorajszy dzieñ to spêdzi³am na wkurzaniu siê na rodzinê T¿, ktora od rana do nocy urz±dzala sobie jak zwykle pielgrzymki do mieszkania mojej przysz³ej tesciowej, u ktorej niestety mieszkam jeszcze no,ale jeszcze trochê ![]() dzisiaj ju¿ spowrotem w pracy ,ale oprocz dzisiaj jeszcze 2 i pol dnia ![]() ![]() nie wa¿y³am siê dzisiaj, bo T¿ spa³ i pewnie by marudzil, jakby wyciaga³a wagê i cudowa³a ![]() wiêc zmierzê siê i podam wyniki, a wagê najwy¿ej pó¼niej, trochê siê martwiê ,bo po pierwszych dniach zesz³ego tygodnia bez praktycznie jedzenia, druga po³owa niestety obfitowa³a w niemo¿liwy do ogarniêcia apetyt ehhh......
|
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczyneczki
![]() Czytam, ¿e ka¿da z nas da³a - ¿arcik Kobiety bierzemy siê do roboty bo samo siê nie zrobi Rano niestety nie ¿d±¿y³am poæwiczyæ bo moje dziecko obudzi³o siê nie zwg mojego planu, ale zamierzam to nadrobiæ po powrocie bo dzis na szczê¶cie jestem tylko do 13 at work Co do jedzonka, za mn± capucinko ze s³odzikiem ( od dzi¶ nie u¿ywam cukru ) p³atki owsiane z mailnami mam jeszcze owoce, które rano zwazy³am i spakowa³am do pude³ka, wiêc dok³adnie wiem, ¿e wszystkie maj± 300 kcal, sporo w sume wiêc mo¿e nie zjem wszystkich ![]() Odkurzy³am mój zeszycik do zapisywania kcal bo przez ostatni tydzieñ nie wpisa³am tam ani zdania, wstyd ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- nooo... jest jeszcze problem automatyczna skrzynia biegów... ale dzi¶ przytarmosi³am w szybê jak chcia³am u¿yæ sprzêg³a który jest hamulcem ale naucze siê.. no i ¿eby siê nie psu³ ![]() Ja te¿ nie mogê patrzeæ wiêc jem haha a potem p³aczê ¿e gruba [/QUOTE]ja nie wyobra¿am sobie je¼dziæ bez automatycznej skrzyni uwsteczni³am siê w sensie tym automatem który mam teraz je¿d¿ê dwa lata, ( wcze¶niej tylko manual ) a jak chcia³am dwa dni temu przeprakowaæ mojej mamy samochód w³a¶nie manualny nie by³am w stanie ruszyæ, masakra, myli³y mi sie peda³y i prawie bym p³ot zaliczy³a
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
ramiê: 26cm
pod biustem:67cm talia: 65cm pêpek: 71cm biodra: 96cm udo:52cm ³ydka: 32cm
|
|
#919 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
[QUOTE=mannijonnim;4222096 2]kochana serce nie s³uga,wiêc do niczego siê nie zmusisz,je¶li nie zastuka³o mocniej to nie zastuka
a on ,no có¿...faceci po prostu ![]() ![]() oni maj± tak ¶miesznie,ze je¶li siê nie okazuje im zainteresowania,którego by oczekiwali wariuj± jak ma³e dzieci, którym kto¶ nie chce zabawki, a je¶li maja wszystko na tacy ,to im siê nic nie chce... a niech powzdycha sobie do Ciebie a co tam, niech cierpi z mi³o¶ci dla tak fajnej kobietki :brzydal : na dobre mu to wyjdzieja sie kiedys spotyka³am z wice mistrzem \Europy w kulturystyce,wieæ rozumiem co to zbyt mocna budowa cia³a najlepsze,ze on nie potrafi³ zrozumieæ dlaczego nie siedzê i nie wielbiê jego piêknego cia³a a mi po prostu nie by³o nawet fajnie przytulaæ siê do kamieni,aaa i raz powiedzial,ze jestem super, tylko mam trochê grube rêce no tej zniewagi nie podarowa³am![]() Absolutnie siê z Tob± zgadzam kochana, tym bardziej, ¿e przerabia³am to nie raz ale zawsze mi szkoda, bo kiedys te¿ dosta³am w ty³ek, w odwrotnej wersji, tak mocno, ¿e skoñczy³o siê na psychologu.. Ale dzi¶ jestem ¶ilniejsza i mo¿e dlatego tak trudno mi siê zaangazowaæ, kiedy¶ da³am ca³± siebie i przegra³am, a dzi¶ na drugie mam asekuracja, wiêc ³atwo ze mna nie jest.Skoro mia³a¶ kulturyste to wiesz o czym mówiê, na mnie te¿ nie dzia³a taka sylwetka zachêcaj±co, wolê takie normalne, ale ³adnie wyrze¿bione cia³ko ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Jezzzuuuu jakie wymiary te¿ takie chcê
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
chyba ka¿dy dosta³ kiedy¶ tak w ty³ek, ze mu siê pozmienia³y priorytety, ja skoñczy³am na roku upijania siê do snu,ale da³am radê i Ty te¿, jeste¶my silne i to siê liczy
![]() ![]() klaski:ale co Ty z tymi wymiarami ![]() Ty masz prawie takie same, najgorsze,ze ten ty³ek to za ¿adne skarby ¶wiata nie chce zmaleæ![]() ![]() wrzuæ wiêcej fotek,zebym mog³a popa¶c w wiêksze kompleksy
|
|
#921 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Martynko.Wszystko mi wpisz bez zmian.Waga 66 kg
Ale da³±m |
|
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
ja te¿ da³am
![]() nie³adnie! od dzi¶ koniec nawet z ma³ymi grzeszkami![]() ![]() co Wy laseczki jecie na obiady? bo ja nie mam w ogóle poymys³ow co by tu je¶æ...dzi¶ warzywa na patelnie i ryba z piekarnika ale na jutro nie mam planu obiadowego.. a i powiem Wam, ¿e ten remont to jaka¶ pora¿ka wczoraj zaczeli zakladac tapety a tu siê okaza³o ze robi± siê b±ble, tapeta odpada i jednak trzeba g³adzie klasc...w tym mieszkaniu sa gole sciany i ¿eby za du¿o w to nie pchac kasy chcieli¶my tapety i spokoj a i tak wyszlo ze trzeba polozyc gladz, wiec tapety oddalam do sklepu i kupi³am farbe, zaoszczedze i bêdê mia³a ¿eby zaplacic za polozenie gladzi...no a poza tym latwiej jest przemalowaæ ni¿ klasc tapety ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- w³a¶nie ogl±dam ¶luben zdjêcia tak mnie jako¶ nasz³o na wspominki, chcecie zobaczyæ jak ja wygl±da³am w "tym" dniu??
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Hej...sprz±tam i szykuje te urodziny
jak ju¿ bêdê gotowa na go¶ci to napewno siê odezwê u mnie 100gram spad³o haha..wa¿ne ¿e nie wzros³o widzê ¿e ³adnie podajecie wymiarki. Pamiêtajcie aby podaæ wszystkie no i aktualn± wagê ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Paulinko dawaj zdjecia ! Uwielbiam.ogladac zdjecia slubne ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Kochane fotki wstawi³am w klubie
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() to dzisiaj te urodzinki beda? a niespodzianke masz dla przyszlego mêzusia?
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Manni, tak dzi¶ ma urodziny
kupi³am mu lampkê do roweru bo ma tak± beznadziejn±.
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdê wychodzi 1200kcal? Troszkê siê dziwiê, bo widzê te zrazy i ry¿ na kolacjê Cytat:
zjad³am chrupka mojej chrze¶nicy Z t± skrzyni± to kwestia przyzwyczajenia, wiadomo. Sama ba³abym siê nagle przesi±¶æ do automata Cytat:
|
|
|
#929 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super prezent kochana nie czyta³as moich wcze¶niejszych postów---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#930 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, ¶licznie wygl±da³a¶
ile mia³a¶ lat jak bra³a¶ ¶lub?Cytat:
![]() wspó³czujê tych przygód ze ¶cianami... stracony czas i pieni±¿ki, Ali, nie marud¼ i tak ju¿ masz du¿e spadki ![]() Lenik, Cytat:
![]() Manni, Cytat:
Cytat:
![]() na wagê oczywi¶cie zaczekam. A z tymi dekoracjami to musze przedyskutowaæ jeszcze ze ¶wiadkowymi co o tym s±dz±. Ale auto napewno strojê sama. Katarzynko, Cytat:
![]() Kasiu, oby nowa dieta podzia³a i Ciê zadowoli³a a jak humor kochana?---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Manni, teraz dopiero nadrabia³am bo z telefonu to odpisujê tylko krótko a z kompa ju¿ nadrabiam i wszystkie Twoje przeczyta³am nie mog³abym inaczej przeka¿ê ja mu w ogóle du¿o o was gadam ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Dziewczyny, nasz citroen jest zepsuty
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

postanowlam pozbierac sie po ciazy bo lustro straszylo

wypucowa³am ile sz³o ale jak m³ody wróci to wypiore ca³y wózek.
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
mo¿e prywatnie?

)

od jutra siê bierzemy laski!! bo widze ze nie tylko ja grzesze

ja tak mia³am a teraz jestem ju¿ 2 lata po ¶lubie, ±z sama w to uwierzyæ nie mogê...
klaski: