5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-11, 15:16   #901
mistaken
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

w sensie ze chleb wpostaci tostow bez kalorycznych dodatkow ale taki podpieczony hehe sama sie zakrecilam jak czytalam ten post

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

a ja to lat mam 26 mieszkam obecnie w Uk mam 9 miesieczna coreczke postanowlam pozbierac sie po ciazy bo lustro straszylo

wymiary: start 24.czerwiec
talia: 81cm
brzuch: 89cm
pupa:104cm
udo:59cm
³ydka:38cm

70kg------64,9kg--------60kg(58kg)

mistaken jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-11, 15:34   #902
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 095
GG do strongwomen

Ku¼wa... jaki¶ osio³ a najpewniej ja... zostawi³am otwartego banana w wózku ( w koszyku) i znalaz³am go dzi¶ po jakich¶ czterech dniach. Same robale... wypucowa³am ile sz³o ale jak m³ody wróci to wypiore ca³y wózek.
Stary 2013-08-11, 16:56   #903
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ

nasz fundusz dzia³a jak nie powiem co... mo¿e prywatnie?

uwaga.... by³am wczoraj kupiæ jagody i.... 25z³ za kg! kupi³am borówki amerykañskie za 15z³, bo sorry nie dam 24z³ za jagody.
W tym roku ju¿ kilkakrotnie by³am prywatnie u lekarzy i brak mi si³, jak widzê ceny.
Naprawdê jak zaczynam chorowaæ i zdajê sobie sprawê, ¿e sama sobie nie pomogê to co¶ mnie trafia, bo nienawidzê tej chorej maszyny

Moja reakcja jak zobaczy³am te ceny owoców
Dobrze, ¿e moja rodzinka ma ogródki, sady i czasami co¶ podrzuc±.

Cytat:
Katarzyno, a szykuje siê co¶ u Ciebie?

bardzooo skomplikowana. Nawet taka najskromniejsza... a no i bardzo kosztowna.
A gdzie tam Szkoda nawet gadaæ

Czasami jak widzê, ile to kosztuje, nawet nie pieniêdzy, co NERWÓW, jak m³odzi zaczynaj± siê k³óciæ, bo jedno chce ¿eby by³y podane krokiety a drugie co¶ innego, to rêce opadaj±

Cytat:
Katarzyno, wystarczy w po¶cie wpisaæ wszystko a sobie znajdê i spiszê
Zatem

pod biustem 83
talia 80
poziom pêpka 89
biodra 101 (moje wielkie marzenie, nie byæ w ¿adnym miejscu szersza ni¿ metr... brakuje 2 cm )
udo 59
³ydka 39
ramiê 30
wagi nie mogê podaæ bo moja domowa jest niesprawna, bêdê wiedzia³a w pi±tek

Cytat:

Ca³y tydzieñ w doopie ¿adnych æwiczeñ i same rozpusty...

ale autko mamy
jeste¶my ju¿ posiadaczami Citroena C5 w wersji exclusive

dzi¶ spêdzam dzieñ w kuchni bo robiê ciasta na urodziny mojego przysz³ego mê¿a
Ja te¿ s³abo æwiczy³am w zesz³ym tygodniu, wczoraj siê zmusi³am do pó³ h na rowerze....

Gratulacje, piêkne autko Jeden problem z g³owy, prawda?

Jejku ja by³ nie mog³a, nie mogê patrzeæ na jedzenie, którego nie mogê zje¶æ, co dopiero przygotowywaæ. Masz mocne nerwy, podziwiam
Stary 2013-08-11, 20:08   #904
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Katarzyna,
Cytat:
Dobrze, ¿e moja rodzinka ma ogródki, sady i czasami co¶ podrzuc±.
wielkie szczê¶cie, naprawdê.

Cytat:
Czasami jak widzê, ile to kosztuje, nawet nie pieniêdzy, co NERWÓW, jak m³odzi zaczynaj± siê k³óciæ, bo jedno chce ¿eby by³y podane krokiety a drugie co¶ innego, to rêce opadaj±
u nas o rosó³ ale tylko dla ¿artów nerwy s± bo nie ma kasy ko³o siê zamyka.

Dziêkujê za dane do tabelki Jutro opublikujê je¶li chocia¿ wiêkszo¶æ dziewczyn poda

Cytat:
Gratulacje, piêkne autko Jeden problem z g³owy, prawda?
nooo... jest jeszcze problem automatyczna skrzynia biegów... ale dzi¶ przytarmosi³am w szybê jak chcia³am u¿yæ sprzêg³a który jest hamulcem ale naucze siê.. no i ¿eby siê nie psu³

Cytat:
Jejku ja by³ nie mog³a, nie mogê patrzeæ na jedzenie, którego nie mogê zje¶æ, co dopiero przygotowywaæ. Masz mocne nerwy, podziwiam
Ja te¿ nie mogê patrzeæ wiêc jem haha a potem p³aczê ¿e gruba
Stary 2013-08-11, 20:31   #905
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 911
GG do neska22

czeeeeeeeeeeesc
ja to w zasadzie nie wiem czy siê wa¿yæ i mierzyæ po tych grzechach...coby siê nie dobiæ...
od dzisiaj ju¿ jestem grzeczna
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-11, 20:44   #906
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Neska, mierzyæ i wa¿yæ kto¶ musi byæ ze mn± na czerwono sama nie chce
Stary 2013-08-11, 20:45   #907
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Neska, mierzyæ i wa¿yæ kto¶ musi byæ ze mn± na czerwono sama nie chce
haha mo¿e to mi da kopa
Stary 2013-08-11, 20:48   #908
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ja siê jutro rano zmierze i zwa¿e,

Kochane, muszê sprz±taæ bo burdel a jutro napewno przyjd± go¶cie a mi siê bardzooo nie chce... chyba kogo¶ wynajmê.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Neska, a bardzo grzeszy³a¶ czy tylko trochê? Mo¿e wcale nie przyty³a¶
Stary 2013-08-11, 20:51   #909
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no dobra... szybka akcja
waga :wnerw: 61

pod biustem 75
talia 71
pêpek 80
biodra 95
udo bez zmian
³ydka 36
ramiê bez zmian

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2013-08-11 o 20:54
Stary 2013-08-11, 20:52   #910
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 288

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Paulinko i jak rozwi±za³a¶ problem z sukni±? Ja jeszcze zupe³nie nie jestem w temacie ¶lubów, ale coraz wiêcej moich znajomych i s±siadów tak i jestem w szoku, jak skomplikowana jest to impreza

Zaraz lecê siê zwa¿yæ i zmierzyæ, a¿ siê bojê
zrobi³am tam awanture, porycza³am siê i oddali mi 900zl a jak wiadomo za ta kwote tydzieñ przed slubem kiecki nie kupie wiec wypozyczylam

kaataarzynaa1 mam 166cm

strongwomen za autko
a co za dobrocie pieczesz?

a ja wymiary podaje jutro choæ nie wiem czy chce od jutra siê bierzemy laski!! bo widze ze nie tylko ja grzesze

udanego wieczorku
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-11, 21:04   #911
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
u nas o rosó³ ale tylko dla ¿artów nerwy s± bo nie ma kasy ko³o siê zamyka.

nooo... jest jeszcze problem automatyczna skrzynia biegów... ale dzi¶ przytarmosi³am w szybê jak chcia³am u¿yæ sprzêg³a który jest hamulcem ale naucze siê.. no i ¿eby siê nie psu³

Ja te¿ nie mogê patrzeæ wiêc jem haha a potem p³aczê ¿e gruba
Chyba same przygotowania do ¶lubu to ju¿ wielki test dla m³odych Jako osobie obserwuj±cej to z boku, jedyne co mnie naprawdê interesuje to... suknia!!!

Nigdy nie je¼dzi³am z automatem i pewnie ciê¿ko siê tak przestawiæ. Ja kiedy¶ pomyli³am 5 z wstecznym, szkoda ¿e nie s³ysza³a¶ jaki d¼wiêk wyda³a skrzynia

Jak inni jedz± to ja po prostu wychodzê. Têskno mi za ró¿nymi rzeczami, i to wcale nie wyszukanymi, tylko takimi codziennymi

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
czeeeeeeeeeeesc
ja to w zasadzie nie wiem czy siê wa¿yæ i mierzyæ po tych grzechach...coby siê nie dobiæ...
od dzisiaj ju¿ jestem grzeczna
Strong dobrze mówi, mo¿e wcale nie przyty³a¶ i nie ma siê czego baæ!

To nie by³ dobry tydzieñ....

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
zrobi³am tam awanture, porycza³am siê i oddali mi 900zl a jak wiadomo za ta kwote tydzieñ przed slubem kiecki nie kupie wiec wypozyczylam

kaataarzynaa1 mam 166cm

strongwomen za autko
a co za dobrocie pieczesz?

a ja wymiary podaje jutro choæ nie wiem czy chce od jutra siê bierzemy laski!! bo widze ze nie tylko ja grzesze

udanego wieczorku
Jeszcze awanture musia³a¶ im robiæ?? Kurczê, taka akcja tydzieñ przed ¶lubem, niepowa¿ni ci ludzie.

Ja mam 163cm, jeste¶ wy¿sza i szczuplejsza

Tobie te¿ udanego!
Stary 2013-08-12, 09:25   #912
mistaken
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 250

U mnie bez zmian 64,9 wymiary lydka 36 udo 57 pupa (biodra) 98 na pepku 87 talia 77 pod biustem 77 i ramie 30 to chyba wszystko

wymiary: start 24.czerwiec
talia: 81cm
brzuch: 89cm
pupa:104cm
udo:59cm
³ydka:38cm

70kg------64,9kg--------60kg(58kg)

mistaken jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 09:34   #913
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cze¶æ dziewczyny
Poczyta³am Was wczoraj troszkê wieczorem ale nie mia³am si³y nic pisaæ .....nie bêdê komentowaæ mojego weekendu i dietowo i æwiczeniowo \
Ale podajê wymiary i chocia¿ tyle ¿e nic nie uros³o przez moje wybryki
waga 103,40
pb 114
tal114
wys pep109
biodr120
udo65
³ydk45
ram37

w z tym weekendem to masakra ....by³y 70 huczne urodziny mojej te¶ciowej i jak to jest na imprezie by³o bardzooooooooo duuuzzzooo pyszenego jedzenia
i wczoraj tez ale ju¿ na pieszo poszli¶my SPACERKIEM 5 KM (zdeby nie by³o ze tylko autem)
Powiem Wam ¿e rezygnujê z tej diety 8 godzinnej bo cz³owiek skoro mo¿e je¶æ "wszystko" to sobie folguje i lepiej nie ....znam ju¿ to z autopsji jak siê troszkê popu¶ci to pójdzie dalej i nici bêd± z odchudzania ...
Wiec teraz bêdê stosowaæ diete od mojej dietetyczki co kiedy¶ chodzi³am tj 1200 kalorii
¶niadanie 7:00-8:00
chleb ¿ytni pe³noziarsity 1 kr.
wiórek mas³a
jajko 1 szt.
sa³ata
herbata zielona

II ¶niadanie 10:00-11:00
jogurt owocowy z ziarnami zbó¿ chudy 100g
jab³ko
woda mineralna
kubu¶ ma³y

Obiad 13:00-14:00
zupa korekowa
kasza gryczana 30g suchej
zrazy bite (100g)z pieczarkami 3 szt. i cebul± -duszone
buraki gotowane
herbata owocowa

Podwieczorek 16:00-17:00
owoce sezonowe 100 g
biszkopt 1 szt.
kawa naturalna (albo co¶ innego zale¿y od gustu)

Kolacja do 19:00
zapiekanka z ry¿u z jab³kiem i cynamonem
kawa zbo¿owa z mlekiem

To mój jad³ospis na dzi¶ .....powiem Wam ¿e g³odna na tej diecie nigdy nie by³am (no tylko pierwsze parê dni zanim organizm siê przyzwyczai³)
Ale ¿em siê rozpisa³a ....
O
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 09:47   #914
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
w awatarze to ja nic dodaæ nic uj±æ)
W³asnie wyszed³ jezzuuuu, powiem tak, wygl±da spoko choc chyba za bardzo si³owo ( jest instruktorem i ma swoj± si³woniê ) - kiedys nie by³ tak rozbudowany i by³ to przyjemniejsze dla mojego oka ale teraz nie mnie musi siê podobaæ, wiêc niech sobie wygl±da jak chce spotkanie mi³e, ale serce moje pozosta³o nienaruszone
Za to on chyba nie radzi sobie ze mn±, co¶ mu tam zosta³o.. Jak mnie przytuli³ na koniec, to trzyma³ mnie tak z 5 minut, az sie musia³am troszkê wyrywaæ - ale jestem piêkna, cudna, mam siê nie zmieniaæ itd, ale nie wiem czy mu wierzyæ bo chyba jest nie obiektywny

kochana serce nie s³uga,wiêc do niczego siê nie zmusisz,je¶li nie zastuka³o mocniej to nie zastuka a on ,no có¿...faceci po prostu oni maj± tak ¶miesznie,ze je¶li siê nie okazuje im zainteresowania,którego by oczekiwali wariuj± jak ma³e dzieci, którym kto¶ nie chce zabawki, a je¶li maja wszystko na tacy ,to im siê nic nie chce... a niech powzdycha sobie do Ciebie a co tam, niech cierpi z mi³o¶ci dla tak fajnej kobietki:brzydal : na dobre mu to wyjdzie

ja sie kiedys spotyka³am z wice mistrzem \Europy w kulturystyce,wieæ rozumiem co to zbyt mocna budowa cia³a najlepsze,ze on nie potrafi³ zrozumieæ dlaczego nie siedzê i nie wielbiê jego piêknego cia³a a mi po prostu nie by³o nawet fajnie przytulaæ siê do kamieni,aaa i raz powiedzial,ze jestem super, tylko mam trochê grube rêce no tej zniewagi nie podarowa³am

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
hejo, hej

lenik nie ma siê co dziwiæ, ¿e Panowie siê za Tob± uganiaj± patrz±c na awatar to piêkna i zgrabna kobietka z Ciebie, naprawdê tylko pozadzro¶ciæ, do tego zaradna, samodzielna i inteligentna

manni a co do ¶lubu to zobaczysz, ¿e ten dzieñ Ci tak ucieknie, ¿e powiesz sobie : kurczê, tyle czeka³am a to ju¿ "po".... ja tak mia³am a teraz jestem ju¿ 2 lata po ¶lubie, ±z sama w to uwierzyæ nie mogê...
a jeszcze tydzieñ przed da³am suknie to prasowania i czyszczenia(kupi³am 8 miesiêcy przed slubem) a w tym zak³adzie poprzypalali mi ja, zrobili dziury zelezkiem, nie by³o 2 du¿ych kwiatow (zle prane) i bylam zalamana pó¼niej para która mia³a slub przed nami nie chcia³a siê zlozyc na kwiaty i tez walka bo ja jej gratis stroic nie bêdê a czasu nie by³o ¿eby miedzy slubami to ogarn±æ i dodatkowo 2 dni przed zepsulo nam siê auto i na naprawê 2 tysie... wierz mi ¿e mia³am przygody, tzn. teraz sa fajne historie ale wtedy rycza³am, nie do¶æ ze stres przed¶lubny to jeszcze nerwy zwi±zane z tym wszystkim

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

a co do dietowania to nawet siê nie przyznaje co jadlam i pilam;/ ju¿ widze moje pomiary jutro...ale od jutra musze siê zdyscyplinowaæ!
ojej!!! no to rzeczywi¶cie mia³a¶ przygody i trochê mnie wystraszy³a¶ z tym prasowaniem ja sama czy¶cilam sukienkê, bo ma kryszta³ki i ¿adna pralnia nie chciala sie podj±c i czytaj±s Twoj post nawet siê cieszê, ze zrobilam to sama,nalalam wanne pe³n± wody, wla³am butelkê vanisha do wybielania, utopi³am kieckê na po³ dnia, potem gabeczk± i myde³kiem wybielaj±cym i jest po prostu ¶nie¿nobia³a i czy¶ciutka:lo ve: ale tez wymaga prasowania, w sumie mama ma mi to zrobiæ,ale sama nie wiem trochê siê wystraszy³am, ale taki wygnieciony tiul jak psy z pyska no,cos musze wymysliæ...
wyobrax sobie,ze auto ktore mia³o nas wie¼c siê skasowa³o tydzieñ temu i niestety nadaje siê tylko na smietnik;/ no,ale có¿, im bli¿ej ¶lubu tym wiêcej pewnie takich sytuacji wyskoczy
Stary 2013-08-12, 09:56   #915
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
mannijonnim na wcze¶niejszych stronach znalaz³am Twoj± sukniê ¶lubn± i muszê Ci powiedzieæ, ¿e jest piêkna!!!

Paulinko, ile masz wzrostu? w³a¶nie siê pomierzy³am i widzê, ¿e chyba jeste¶my podobne.

Tak a propos- gdzie mam umie¶ciæ swoje wymiary, ¿eby znalaz³y siê w tabelce? Wys³aæ pw do Strong?
dziêkujê kochana muszê Ci powiedzieæ,ze dla mnie jest najpiêkniejsza na ¶wiecie, mi³o¶c od pierwszego wejrzenia jak to mówi± zdarza siê raz i ja j± przezy³am patrz±c na t± sukienkê:brz ydal:

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Paulinko,widzê ¿e masz ten sam problem co ja

2 tygodnie szybciutko zleci

Ali, poka¿ siê w tej ob³êdnej kreacji

Katarzyna,
nasz fundusz dzia³a jak nie powiem co... mo¿e prywatnie?

uwaga.... by³am wczoraj kupiæ jagody i.... 25z³ za kg! kupi³am borówki amerykañskie za 15z³, bo sorry nie dam 24z³ za jagody.

Manni, mo¿e ja te¿ ta zrobiê. Ale co z krzes³ami itp.? Materia³y na ³awki? to te¿ kupowa³a¶?

ja bym chcia³a to sama zrobiæ ale nie wiem jak siê za to zabraæ....

Mistaken, nie zrozumia³am.

Manni,
mo¿e co¶ sp³odzicie

ci±¿a

a tam star± a bêdê zaq to m³odocian±

Lenik i co z tym samochodem?

Ale masz jajeczka z tymi BT¯ trochê mnie to ¶mieszy i trochê zazdroszczê ale te¿... ciesze siê ¿e mam sta³y zwi±zek, rodzinê i plany wiêc chyba co kto lubi

a z tym patrzeniem w oczy
kochana krzes³a dla pary m³odej i dla ¶wiadkow, piêknie na bia³o ubrane i dywan ju¿ jest ,ze tak to nazwê w pakiecie od ksiêdza wiêc akurat tym nie musze siê przejmowaæ,ale my¶lê, ze gdyby¶ po prostu kipila kawal bialego materialu, ³adnie udradowa³a i zawi±za³a wst±¿kami z ty³u to by siê cudnie prezentowa³o

nic nie sp³odzili¶my, mama T¿ jak zwykle ca³y dzieñ w domu, potem odwiedziny przysz³ego e¶cia, potem T¿ kuzynki z mêzem i dzieæmi ja ju¿ chcê siê wyprowadziæ i mieæ woln± niedziele, kurcze tak mnie to wkurza bo mam jeden dzien wolny na to zeby¶my mogli wkoñcu spedzic dzien razem, pierwszy raz od po³tora msc a tu oczywi¶cie Ci jak zwykle musza siê zwalaæ na g³owê
Stary 2013-08-12, 10:12   #916
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni, ja to samo... brakuje mi tego zabiegania o mnie... podrywów... a nie tak jak teraz, ¿e wszystko na tacy

i mój T¯ te¿ nic nie ma z romantyka. Praktyczny zwyk³y ch³opok.

Neska, ja ju¿ od dwóch dni nie piszê

Paulinnko, i jak za³atwili¶cie sprawe z sukienk± i strojeniem ko¶cio³a?

Katarzyno, a szykuje siê co¶ u Ciebie?

bardzooo skomplikowana. Nawet taka najskromniejsza... a no i bardzo kosztowna.

Lenik, rzeczywi¶cie masz masê zajêæ z rana... podziwiam. Ja nie pracujê wiêc do 13 muszê siê z wszystkim wyrobiæ ³±cznie z opiek± nad dzieckiem.

Plan na ¿ycie po 34 masz superowy

Kto¶ te¿ o mnie pamiêta

Katarzyno, wystarczy w po¶cie wpisaæ wszystko a sobie znajdê i spiszê

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Ca³y tydzieñ w doopie ¿adnych æwiczeñ i same rozpusty...

ale autko mamy
jeste¶my ju¿ posiadaczami Citroena C5 w wersji exclusive

dzi¶ spêdzam dzieñ w kuchni bo robiê ciasta na urodziny mojego przysz³ego mê¿a
nawet nie wiesz jak siê cieszê,ze mam w Tobie takie wsparcie i zrozumienie,ze jeste¶my w pewnych kwestiach bardzo podobne i mo¿emy sobie pomóc i w ogole ju¿ wiesz my¶la³am,ze jaka¶ niedobra jestem,ze mi brakuje pewnych rzeczy,ale w koñcu widzê,ze nie tylko ja tak mam i ze to z tymi T¿-tami jest co¶ nie tak,ze trochê zapominaj±,ze jeste¶my ksiê¿niczkami i ze trzeba nas tak traktowaæ i mowic,ze jestesmy najpiekniejsze, najbardziej sexy i najlepsze na ¶wiecie...

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Ku¼wa... jaki¶ osio³ a najpewniej ja... zostawi³am otwartego banana w wózku ( w koszyku) i znalaz³am go dzi¶ po jakich¶ czterech dniach. Same robale... wypucowa³am ile sz³o ale jak m³ody wróci to wypiore ca³y wózek.

ale mnie rozbawi³ ten banan wiem,ze Tobie pewnie najdalej by³o do ¶miechu po tym znalezisku,ale ja mam g³upie poczucie humoru i jako¶ you made my day

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

dzieñ dobry wszystkim:cmo k:

Lenik33 no wcale siê rowniez nie dziwiê tym bT¿ ,ze tak biegaja jak zwariowani za Tob± patrz±c na ten avatar

wiêc wczorajszy dzieñ to spêdzi³am na wkurzaniu siê na rodzinê T¿, ktora od rana do nocy urz±dzala sobie jak zwykle pielgrzymki do mieszkania mojej przysz³ej tesciowej, u ktorej niestety mieszkam jeszcze jak oni mnie wkurzaj±, to nie macie pojêcia

no,ale jeszcze trochê

dzisiaj ju¿ spowrotem w pracy ,ale oprocz dzisiaj jeszcze 2 i pol dnia

nie wa¿y³am siê dzisiaj, bo T¿ spa³ i pewnie by marudzil, jakby wyciaga³a wagê i cudowa³a
wiêc zmierzê siê i podam wyniki, a wagê najwy¿ej pó¼niej, trochê siê martwiê ,bo po pierwszych dniach zesz³ego tygodnia bez praktycznie jedzenia, druga po³owa niestety obfitowa³a w niemo¿liwy do ogarniêcia apetyt ehhh......
Stary 2013-08-12, 10:21   #917
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Dzieñ dobry dziewczyneczki
Czytam, ¿e ka¿da z nas da³a w temacie jedzenia i æwiczeñ, i tak powinno byæ solidarnie - ¿arcik
Kobiety bierzemy siê do roboty bo samo siê nie zrobi
Rano niestety nie ¿d±¿y³am poæwiczyæ bo moje dziecko obudzi³o siê nie zwg mojego planu, ale zamierzam to nadrobiæ po powrocie bo dzis na szczê¶cie jestem tylko do 13 at work, tak to mogê pracowaæ, ale niestety tylko dzi¶ tak dobrze mam.
Co do jedzonka, za mn±
capucinko ze s³odzikiem ( od dzi¶ nie u¿ywam cukru )
p³atki owsiane z mailnami
mam jeszcze owoce, które rano zwazy³am i spakowa³am do pude³ka, wiêc dok³adnie wiem, ¿e wszystkie maj± 300 kcal, sporo w sume wiêc mo¿e nie zjem wszystkich
Odkurzy³am mój zeszycik do zapisywania kcal bo przez ostatni tydzieñ nie wpisa³am tam ani zdania, wstyd

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Ja te¿ nie mogê patrzeæ wiêc jem haha a potem p³aczê ¿e gruba [/QUOTE]

ja nie wyobra¿am sobie je¼dziæ bez automatycznej skrzyni uwsteczni³am siê w sensie tym automatem który mam teraz je¿d¿ê dwa lata, ( wcze¶niej tylko manual ) a jak chcia³am dwa dni temu przeprakowaæ mojej mamy samochód w³a¶nie manualny nie by³am w stanie ruszyæ, masakra, myli³y mi sie peda³y i prawie bym p³ot zaliczy³a

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 10:41   #918
mannijonnim
Raczkowanie

ramiê: 26cm
pod biustem:67cm
talia: 65cm
pêpek: 71cm
biodra: 96cm
udo:52cm
³ydka: 32cm
Stary 2013-08-12, 11:05   #919
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

[QUOTE=mannijonnim;4222096 2]kochana serce nie s³uga,wiêc do niczego siê nie zmusisz,je¶li nie zastuka³o mocniej to nie zastuka a on ,no có¿...faceci po prostu oni maj± tak ¶miesznie,ze je¶li siê nie okazuje im zainteresowania,którego by oczekiwali wariuj± jak ma³e dzieci, którym kto¶ nie chce zabawki, a je¶li maja wszystko na tacy ,to im siê nic nie chce... a niech powzdycha sobie do Ciebie a co tam, niech cierpi z mi³o¶ci dla tak fajnej kobietki:brzydal : na dobre mu to wyjdzie

ja sie kiedys spotyka³am z wice mistrzem \Europy w kulturystyce,wieæ rozumiem co to zbyt mocna budowa cia³a najlepsze,ze on nie potrafi³ zrozumieæ dlaczego nie siedzê i nie wielbiê jego piêknego cia³a a mi po prostu nie by³o nawet fajnie przytulaæ siê do kamieni,aaa i raz powiedzial,ze jestem super, tylko mam trochê grube rêce no tej zniewagi nie podarowa³am

Absolutnie siê z Tob± zgadzam kochana, tym bardziej, ¿e przerabia³am to nie raz ale zawsze mi szkoda, bo kiedys te¿ dosta³am w ty³ek, w odwrotnej wersji, tak mocno, ¿e skoñczy³o siê na psychologu.. Ale dzi¶ jestem ¶ilniejsza i mo¿e dlatego tak trudno mi siê zaangazowaæ, kiedy¶ da³am ca³± siebie i przegra³am, a dzi¶ na drugie mam asekuracja, wiêc ³atwo ze mna nie jest.
Skoro mia³a¶ kulturyste to wiesz o czym mówiê, na mnie te¿ nie dzia³a taka sylwetka zachêcaj±co, wolê takie normalne, ale ³adnie wyrze¿bione cia³ko

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
ramiê: 26cm
pod biustem:67cm
talia: 65cm
pêpek: 71cm
biodra: 96cm
udo:52cm
³ydka: 32cm

Jezzzuuuu jakie wymiary te¿ takie chcê

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 11:55   #920
mannijonnim
Raczkowanie

chyba ka¿dy dosta³ kiedy¶ tak w ty³ek, ze mu siê pozmienia³y priorytety, ja skoñczy³am na roku upijania siê do snu,ale da³am radê i Ty te¿, jeste¶my silne i to siê liczy klaski:

ale co Ty z tymi wymiarami Ty masz prawie takie same, najgorsze,ze ten ty³ek to za ¿adne skarby ¶wiata nie chce zmaleæ

wrzuæ wiêcej fotek,zebym mog³a popa¶c w wiêksze kompleksy
Stary 2013-08-12, 12:43   #921
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

Martynko.Wszystko mi wpisz bez zmian.Waga 66 kg:mu r:
Ale da³±m
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-12, 13:19   #922
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
Martynko.Wszystko mi wpisz bez zmian.Waga 66 kg:mu r:
Ale da³±m
ja te¿ da³am od dzi¶ siê konkretnie za siebie biorê bo zesz³y tydzieñ to ca³kowita pora¿ka, tyle grzechow ze brak s³ow a na wage nawet nie chce mi siê wchodziæ DZIEWCZYNY!!! trzeba siê braæ za siebie bo widze ze wszystkie sobie folgujemy nie³adnie! od dzi¶ koniec nawet z ma³ymi grzeszkami

co Wy laseczki jecie na obiady? bo ja nie mam w ogóle poymys³ow co by tu je¶æ...dzi¶ warzywa na patelnie i ryba z piekarnika ale na jutro nie mam planu obiadowego..

a i powiem Wam, ¿e ten remont to jaka¶ pora¿ka
wczoraj zaczeli zakladac tapety a tu siê okaza³o ze robi± siê b±ble, tapeta odpada i jednak trzeba g³adzie klasc...w tym mieszkaniu sa gole sciany i ¿eby za du¿o w to nie pchac kasy chcieli¶my tapety i spokoj a i tak wyszlo ze trzeba polozyc gladz, wiec tapety oddalam do sklepu i kupi³am farbe, zaoszczedze i bêdê mia³a ¿eby zaplacic za polozenie gladzi...no a poza tym latwiej jest przemalowaæ ni¿ klasc tapety

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

w³a¶nie ogl±dam ¶luben zdjêcia tak mnie jako¶ nasz³o na wspominki, chcecie zobaczyæ jak ja wygl±da³am w "tym" dniu??
Stary 2013-08-12, 13:27   #923
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Hej...sprz±tam i szykuje te urodziny jak ju¿ bêdê gotowa na go¶ci to napewno siê odezwê u mnie 100gram spad³o haha..wa¿ne ¿e nie wzros³o widzê ¿e ³adnie podajecie wymiarki. Pamiêtajcie aby podaæ wszystkie no i aktualn± wagê

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Paulinko dawaj zdjecia ! Uwielbiam.ogladac zdjecia slubne

Stary 2013-08-12, 13:40   #924
ppaulinka1990
Raczkowanie

Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Kochane fotki wstawi³am w klubie
Stary 2013-08-12, 14:25   #925
mannijonnim
Raczkowanie

Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Hej...sprz±tam i szykuje te urodziny jak ju¿ bêdê gotowa na go¶ci to napewno siê odezwê u mnie 100gram spad³o haha..wa¿ne ¿e nie wzros³o widzê ¿e ³adnie podajecie wymiarki. Pamiêtajcie aby podaæ wszystkie no i aktualn± wagê

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Paulinko dawaj zdjecia ! Uwielbiam.ogladac zdjecia slubne

ja wage jutro jakos podrzuce, bo nie mam sie gdzie zwazyc

to dzisiaj te urodzinki beda? a niespodzianke masz dla przyszlego mêzusia?
Stary 2013-08-12, 14:34   #926
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, tak dzi¶ ma urodziny kupi³am mu lampkê do roweru bo ma tak± beznadziejn±.
Stary 2013-08-12, 14:39   #927
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Kochane fotki wstawi³am w klubie
piêkna¶ Ty ohhhhkla ski:
Stary 2013-08-12, 14:53   #928
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Powiem Wam ¿e rezygnujê z tej diety 8 godzinnej bo cz³owiek skoro mo¿e je¶æ "wszystko" to sobie folguje i lepiej nie ....znam ju¿ to z autopsji jak siê troszkê popu¶ci to pójdzie dalej i nici bêd± z odchudzania ...
Wiec teraz bêdê stosowaæ diete od mojej dietetyczki co kiedy¶ chodzi³am tj 1200 kalorii
¶niadanie 7:00-8:00
chleb ¿ytni pe³noziarsity 1 kr.
wiórek mas³a
jajko 1 szt.
sa³ata
herbata zielona

II ¶niadanie 10:00-11:00
jogurt owocowy z ziarnami zbó¿ chudy 100g
jab³ko
woda mineralna
kubu¶ ma³y

Obiad 13:00-14:00
zupa korekowa
kasza gryczana 30g suchej
zrazy bite (100g)z pieczarkami 3 szt. i cebul± -duszone
buraki gotowane
herbata owocowa

Podwieczorek 16:00-17:00
owoce sezonowe 100 g
biszkopt 1 szt.
kawa naturalna (albo co¶ innego zale¿y od gustu)

Kolacja do 19:00
zapiekanka z ry¿u z jab³kiem i cynamonem
kawa zbo¿owa z mlekiem

To mój jad³ospis na dzi¶ .....powiem Wam ¿e g³odna na tej diecie nigdy nie by³am (no tylko pierwsze parê dni zanim organizm siê przyzwyczai³)
Ale ¿em siê rozpisa³a ....
O
Oj tak, jak cz³owiek mo¿e wszystko to zaraz mu hamulce puszczaj±, znam to
Naprawdê wychodzi 1200kcal? Troszkê siê dziwiê, bo widzê te zrazy i ry¿ na kolacjê

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry dziewczyneczki
Czytam, ¿e ka¿da z nas da³a w temacie jedzenia i æwiczeñ, i tak powinno byæ solidarnie - ¿arcik
Kobiety bierzemy siê do roboty bo samo siê nie zrobi
Rano niestety nie ¿d±¿y³am poæwiczyæ bo moje dziecko obudzi³o siê nie zwg mojego planu, ale zamierzam to nadrobiæ po powrocie bo dzis na szczê¶cie jestem tylko do 13 at work, tak to mogê pracowaæ, ale niestety tylko dzi¶ tak dobrze mam.
Co do jedzonka, za mn±
capucinko ze s³odzikiem ( od dzi¶ nie u¿ywam cukru )
p³atki owsiane z mailnami
mam jeszcze owoce, które rano zwazy³am i spakowa³am do pude³ka, wiêc dok³adnie wiem, ¿e wszystkie maj± 300 kcal, sporo w sume wiêc mo¿e nie zjem wszystkich
Odkurzy³am mój zeszycik do zapisywania kcal bo przez ostatni tydzieñ nie wpisa³am tam ani zdania, wstyd[COLOR="Silver"]

ja nie wyobra¿am sobie je¼dziæ bez automatycznej skrzyni uwsteczni³am siê w sensie tym automatem który mam teraz je¿d¿ê dwa lata, ( wcze¶niej tylko manual ) a jak chcia³am dwa dni temu przeprakowaæ mojej mamy samochód w³a¶nie manualny nie by³am w stanie ruszyæ, masakra, myli³y mi sie peda³y i prawie bym p³ot zaliczy³a
Ja dzisiaj zgrzeszy³am zjad³am chrupka mojej chrze¶nicy tzn ona ma ca³± paczkê, ja jej tylko 1 podebra³am.

Z t± skrzyni± to kwestia przyzwyczajenia, wiadomo. Sama ba³abym siê nagle przesi±¶æ do automata

Cytat:

co Wy laseczki jecie na obiady? bo ja nie mam w ogóle poymys³ow co by tu je¶æ...dzi¶ warzywa na patelnie i ryba z piekarnika ale na jutro nie mam planu obiadowego..
Ja mam jak±¶ zupê- krem z pomidorów, ach nie chce mi siê i¶æ do garów
Stary 2013-08-12, 15:00   #929
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni, tak dzi¶ ma urodziny kupi³am mu lampkê do roweru bo ma tak± beznadziejn±.
no to wszystkiego najlepszego w ogole

super prezent kochana nie czyta³as moich wcze¶niejszych postów

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Oj tak, jak cz³owiek mo¿e wszystko to zaraz mu hamulce puszczaj±, znam to
Naprawdê wychodzi 1200kcal? Troszkê siê dziwiê, bo widzê te zrazy i ry¿ na kolacjê

Ja dzisiaj zgrzeszy³am zjad³am chrupka mojej chrze¶nicy tzn ona ma ca³± paczkê, ja jej tylko 1 podebra³am.

Z t± skrzyni± to kwestia przyzwyczajenia, wiadomo. Sama ba³abym siê nagle przesi±¶æ do automata

Ja mam jak±¶ zupê- krem z pomidorów, ach nie chce mi siê i¶æ do garów
jeden chrupek to ma byæ grzech?
Stary 2013-08-12, 15:07   #930
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Paulinko, ¶licznie wygl±da³a¶ ile mia³a¶ lat jak bra³a¶ ¶lub?

Cytat:
ja te¿ da³am od dzi¶ siê konkretnie za siebie biorê bo zesz³y tydzieñ to ca³kowita pora¿ka, tyle grzechow ze brak s³ow a na wage nawet nie chce mi siê wchodziæ DZIEWCZYNY!!! trzeba siê braæ za siebie bo widze ze wszystkie sobie folgujemy nie³adnie! od dzi¶ koniec nawet z ma³ymi grzeszkami
zgadzam siê

wspó³czujê tych przygód ze ¶cianami... stracony czas i pieni±¿ki,

Ali, nie marud¼ i tak ju¿ masz du¿e spadki

Lenik,
Cytat:

Manni,
Cytat:
nawet nie wiesz jak siê cieszê,ze mam w Tobie takie wsparcie i zrozumienie,ze jeste¶my w pewnych kwestiach bardzo podobne i mo¿emy sobie pomóc i w ogole ju¿ wiesz my¶la³am,ze jaka¶ niedobra jestem,ze mi brakuje pewnych rzeczy,ale w koñcu widzê,ze nie tylko ja tak mam i ze to z tymi T¿-tami jest co¶ nie tak,ze trochê zapominaj±,ze jeste¶my ksiê¿niczkami i ze trzeba nas tak traktowaæ i mowic,ze jestesmy najpiekniejsze, najbardziej sexy i najlepsze na ¶wiecie...
ja te¿ siê cieszê ¿e dobrze siê rozumiemy bo naprawdê wiele nas ³±czy. Widzisz mój T¯ ma du¿o wad ale mimo to go kocham... nie wiem czy to zdrowe ale nie raz siê zastanawia³am czy nie zrobiæ kroku w ty³... i w³a¶nie przewa¿nie kiedy potrzebowa³am komplementów i g³askania po g³owie a dostawa³am suche s³owa "we¼ siê w gar¶æ" ale poprostu wiem ¿e mój T¯ ma taki styl. On sam siê nad sob± nie rozczula tylko dzia³a... chyba ¿e jest chory.. to wtedy a¿ umiera od kataru.

Cytat:
wiêc wczorajszy dzieñ to spêdzi³am na wkurzaniu siê na rodzinê T¿, ktora od rana do nocy urz±dzala sobie jak zwykle pielgrzymki do mieszkania mojej przysz³ej tesciowej, u ktorej niestety mieszkam jeszcze jak oni mnie wkurzaj±, to nie macie pojêcia
nie masz lekko

na wagê oczywi¶cie zaczekam. A z tymi dekoracjami to musze przedyskutowaæ jeszcze ze ¶wiadkowymi co o tym s±dz±. Ale auto napewno strojê sama.

Katarzynko,
Cytat:
Nigdy nie je¼dzi³am z automatem i pewnie ciê¿ko siê tak przestawiæ. Ja kiedy¶ pomyli³am 5 z wstecznym, szkoda ¿e nie s³ysza³a¶ jaki d¼wiêk wyda³a skrzynia
Jak to powiedzia³am T¯towi to mi powiedzia³ ¿e a¿ go zabola³o i ze siê dziwi ¿e nie musia³a¶ skrzyni remontowaæ

Kasiu, oby nowa dieta podzia³a i Ciê zadowoli³a a jak humor kochana?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Manni, teraz dopiero nadrabia³am bo z telefonu to odpisujê tylko krótko a z kompa ju¿ nadrabiam i wszystkie Twoje przeczyta³am nie mog³abym inaczej i dziêkujê za ¿yczenia przeka¿ê ja mu w ogóle du¿o o was gadam

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Dziewczyny, nasz citroen jest zepsuty skrzynia biegów siê sypie, i prawdopodobnie dlatego go¶æ go sprzeda³. Koszt naprawy to 5-9 ty¶. Za☠☠☠.i¶.cie ! Dzi¶ T¯ do niego jedzie bo podobno mo¿emy ¿±daæ zwrotu albo naprawy je¿eli jest to wada ukryta-zatajona. Ale jestem z³a
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.