|
|
#931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
![]() Jednak w takich mi najwygodniej. A noc poślubna przełożona na niedzielę, bo u nas świadkowa po ślubie śpi A tak jak Wy macie wesela, to nie wyobrażam sobie po całym dniu wrażeń i połowie nocy szaleństwa jakichkolwiek łóżkowych wyczynów, więc ładną bieliznę cieszącą oko Pana Młodego trzeba sobie zostawić na faktyczne konsumowanie zwiazku
Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2009-04-08 o 22:54 |
|
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba tylko na filmach tak jest, piękna pani młoda, nie zmęczona, piękny pan młody
nie zmęczony hehe a w rzeczywistości, jak zobaczyłam pończochy mojej siostry po weselu to się załamałam były czarne od dołu, naprawde, czarniusieńkie!!!
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak z nocą / porankiem poślubnym? Rezerwujecie hotele? Jeśli tak to gdzie i za ile
|
#934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tego co wiem, to para młoda nie płaci za pokoik po swoim weselu, tak jest w wielu hotelach ale nie w naszym...
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
my sobie wynajmiemy pokoj w hotelu w ktorym mamy wesele (akurat tam nie daja tego gratis). z reszta tam tez wynajmiemy pokoje dla naszych gosci
|
|
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie może być ciekawie, ale na pewno nie jak na filmie |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny
dzisiaj się dowiedziałam, że moja sukienka, którą szyłam na miarę, będzie kosztować znacznie więcej niż mi mówili na początku I co ja mam zrobić, jak ślub już za miesiąc![]() ![]()
|
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
to zależy, ile to jest "znacznie więcej" i jak to się ma do ceny całej sukienki...i oczywiście jak bardzo podoba Ci się ta suknia...
ja bym pochodziła po komisach i wypożyczalniach, nawet znalazłam ostatnio parę w necie http://www.slubne-suknie.pl/start.html http://www.suknieslubne.net.pl/ -> na tej stronce piszą, że wypożyczenie już od 500zł
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziewczyny okazalo sie ze zadna z tych sukien ktore wam wczesniej pokazalam niepasuje!!!Znalazłam na Filipa w MEC tam fotki niemoglam zrobic wiec szyc u krawcowej tez niebede musze kupic
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie kochana przeciez napewno podpisywałaś umowe , a tam powinna byc zawarta cena jaka cie nie wyniesie. Pozatym nie rozumiem krawcowa nie potrafiła w takim razie oszacowac ile ta suknia tak naprawde bedzie kosztowac - jakas dziwna ..... Gdzie ja szyjesz?? Dziewczyny WESOŁCYH ŚWIAT WIELKANOCNYCH W Te Piękne Święta, Gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę Ci Smacznych Jajek na Śniadanie, Żółtego Kurczaczka,Białego Zająca I Oby Te Święta Trwały Bez Końca!!!
|
|
#943 |
|
Przyczajenie
|
Również życzę zdrowych i wesołych Świąt
|
|
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,byla moze ktoras w BOSTONIe?jakie sa tam ceny sukni i za wypozyczenie?
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Witam PM ja również życzę wam zdrowych, wesołych świąt i mokrego dyngusa ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Witam PM ja również życzę wam zdrowych, wesołych świąt i mokrego dyngusa |
|
|
|
#946 |
|
Przyczajenie
|
Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze. Wesołego Alleluja!
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Dziewczyny do mojego ślubu zostało jeszcze tylko 13 dni . 25 kwietnia będę już mężatką Pozdrawiam wszystkie koleżanki z forum![]() |
|
|
|
#947 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym jak się spojrzy i zobaczy meza ze to juz i w ogole to i zmeczenie ucieka... ![]() Cytat:
poza tym ja wole miec pokoj dla Nas - w trakcie wesela jak oczko pojdzie w rajstopach albo chocby makijaz poprawic to jakos wole odsapnac i komfortowo uniesc sukienke w pokoju a nie w ciasnej kabinie WC choc u mnie nie sa takie ciasne nawet ![]() Wam juz po ale tez wszystkiego dobrego
|
||
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jestesmy z Toba Jeszcze masz 1,5 tyg wolności - pełnego zycia w panienstwie ![]() Ps Dziekuje za zyczenia swiateczne .... Ja jak narazie stoje w miejscu jedynie rozesłalismy połowe zaproszeń. Az si boje co mnie czeka w maju
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
A ja już za 3 dni będę ślubować - stres na maxa
I akurat piątek-sobota-niedziela to mają być jedyne brzydkie dni w najbliższym czasie - jak pech to pech! A tyle czasu była taka piękna pogoda... Trzymajcie kciuki żeby między 14 a 16.30 nie padało
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
te prognozy to tak srednio sie sprawdzaja, wiec moze bedzie ladnie
![]() a powiedz mi, masz moze jakas sprawdzona makijazystke i fryzjerke do polecenia?
|
|
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Oby
![]() Cytat:
![]() Miałam poleconą tą stylistkę: http://www.fotostylizacja.pl/ i od koleżanki mam też link do tej stronki http://www.wed.com.pl/ - ale nie miałam w końcu okazji sprawdzić ani jednych ani drugich. Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2009-04-15 o 22:46 |
|
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!
mam takie pytanie do Was. Macie moze namiar na jakas dobra modystke w Krakowie? Chcialam sobie zrobic woalke i nie wiem do kogo uderzyc. Zalezy mi zeby modystka miala polot i miala dosc wspolczesne podejscie do takich rzeczy no i zeby trafnie dopasowala do sukni nakrycie glowy. Jesli mozecie mi poradzic bede wdzieczna. Pozdrawiam.
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Tiger twój dzien zbliza sie wielgachnymi krokami
Trzymam kciuki zeby wszystko pieknie sie ułozyło. Bedzie super zobaczysz !!!! Sresu nie zazdroszcze ale tego odliczania ostatnich godzin TAK ![]() Mam nadzieje ze zdasz nam relacje jak było !!!! Dzonksik ja ci nie pomoge bo nie mam namiarów - ja wszystko bede miała ze salonu slubnego . Ewurka chyba juz pojechała do Polski ? ciekawe jak jej ida przygotowania .
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, w wolnej chwili zaglądam do Was
czas umyka nam tutaj strasznie szybko, ale załatwiamy wszystko dzień po dniu według ustalonego wcześniej planu a więc tak, jutro suknia ceny troszke wysokie, ale myślę, że warto, czeka się 8 tygodni, ale my wybraliśmy tzn. skompetowaliśmy sobie dwie różne, ja mam z małym brylancikiem a TZ chciał prostą, złotą, ale szeroką ( zdjęcie wkleje jak wrócę do uk) obiecuje tablice do samochodu zamówione, wizyta u księdza w poniedziałek i zespołem również. Wódka pewnie na dniach oprócz tego załatwiamy formalności z naszą działką, więc po powrocie do domu padam na twarz buziaki Dziewczyny Tiger...czekamy na relacje z niecierpliwością trzymamy kciuki i pamiętaj LUZIK jest najważniejszy |
|
|
|
#955 |
|
Przyczajenie
|
ewurka no niezłe tempo...ojjjj strasznie jestem ciekawa co jutro wybierzesz
![]() My do spraw załatwionych dodajemy: zmówione zaproszenia i zaliczoną poradnię Polecam tą działającą przy kościele św. Józefa. Pani z poradni strasznie sympatyczna i na drugim spotkaniu daje 2 pieczątki naraz ![]() Tiger twój dzień zbliża się wielkimi krokami. Trzymam mocno kciuki i również z niecierpliwością czekam na relację
|
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja bym chciala cos takiego woalka tylko w kolorze ecru
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja jestem juz prawie zdecydowana zrezygnowac z ecru, bo nie widzialam nigdzie ladnej koszuli w takim odcieniu... ![]() a widzisz. jest piatek, mialo lac, a jest blekitne niebo i cieplutko
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do poradni, to dzięki za namiary, ponieważ my mamy nauki przez weekend w parafii św. Józefa, w której będzie nasz ślub i zapytamy. Proboszcz jest bardzo fajny zmykam dziewczyny poszaleć z sukniami
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
oops... pada
|
|
|
|
#960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A teraz mam nie lada problem, bo mi od wczoraj Pan Młody leży w łóżku plackiem z 38,6 stopnia gorączki...
Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2010-07-20 o 21:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Choć przeraża mnie ile jeszcze musimy załatwić spraw.

nie zmęczony hehe a w rzeczywistości, jak zobaczyłam pończochy mojej siostry po weselu to się załamałam
były czarne od dołu, naprawde, czarniusieńkie!!! 

dzisiaj się dowiedziałam, że moja sukienka, którą szyłam na miarę, będzie kosztować znacznie więcej niż mi mówili na początku

ceny troszke wysokie, ale myślę, że warto, czeka się 8 tygodni, ale my wybraliśmy tzn. skompetowaliśmy sobie dwie różne, ja mam z małym brylancikiem a TZ chciał prostą, złotą, ale szeroką ( zdjęcie wkleje jak wrócę do uk) obiecuje