|
|
#931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
Cytat:
...dalej czekam na paczkę...
|
|
|
|
|
#932 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() AAA! Ja też tak mam, ale fajnie, tzn że torbę jednak dostanę? ![]() Cytat:
Poza tym gdyby nie Wy to w ogóle nie wiedziałabym o tym, że tak dużo osób zrywa się o 6 rano bo sama bym na to nie wpadła
|
|
#933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Dzwoniłam przed chwilą do Oriflame i powiedzieli mi, że już jej nie będzie. Nie wiem już co o tym myśleć. Poza tym nie wiem, czy ja mam takiego pecha bo już 2 raz jak chcę coś załatwić to trafiam na niesympatyczną i niedoinformowaną osobę Dziewczyny, a te informacje odnośnie toreb dostajecie na maila? Edytowane przez kashka Czas edycji: 2010-03-02 o 14:54 |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
paczke obejrzałam kosmetyki wszystkie doszły co miałam na fakturce, torba Puma ładna ale jak to sie mówi szału nie robi szczerze
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomóżcie, mam straszny problem z Ori. W przesyłce z K2 brakowało mi pomadki Power Shine (20272), wysłałam reklamację do Wa-wy w połowie lutego i do tej pory nie mam ani opowiedzi ani pomadki, a klientka już chce zwrot pieniędzy. Napisałam chyba ze 3 e-maile do Ori i dalej nic. Co mam robić?
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem w szoku z nowego zapachu ori , ten chiffon śmierdzi;/
|
|
|
|
#939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oriflame permanentnie nie odpisuje mi na maile i nawet nie mam się komu "poskarżyć"
|
|
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
mam ten sam problem ;/
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam katar, więc nie mogę się wypowiedzieć :P Chociaż poczułam zapach tych świec do domu, podoba mi się tylko ta pierwsza, Paris chyba, reszta dla mnie okropnie cuchnie :/ W paczce wszystko się zgadza, z torby jestem zadowolona pełno ich teraz na ulicy będzie chyba :PZ tymi meilami do Oriflame to jest różnie :/ ja napisałam do nich w niedzielę o odblokowanie kredytu, odpisała mi jakaś pani, że przekazała moją prośbę do działu windykacji i mam czekać na odp. Czekam do tej pory... Niby to tylko 2-3dni, ale nieraz po chwili potrafią odpisać
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
zależy jaki mamy problem jak normalny to odpisują szybko a jak bardziej skomplikowany to jest właśnie tak jak piszecie dziewczyny;/
|
|
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauważyłam, bo od wczoraj zaglądam co 2h do koszyka w nadziei, że torby się pojawią tak jak komuś powiedziała pani z BR. Poza tym już w ulotce wyprzedażowej z k3 zauważyłam, że wyprzedany żel złuszczający nagle powrócił, więc miałam nadzieję, że z pumą będzie podobnie
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dokładnie, jak to wygląda w Oriflame, ale pracowałam w call center i tam jest tak, jak opisałam wyżej
|
|
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem zapachu w katalogu pod tą naklejką jest prawie w ogóle nie czuć - a to co się czuje jest no powiedziałabym - takie sobie
![]() Natomiast jak się wącha zapach z próbki - albo jeszcze lepiej ze skóry - to jest całkiem całkiem Dlatego szlak mnie trafia bo chciałam wszystkim klientką dać próbki - a nie mogłam ich zamówić
|
|
#946 | |
|
Raczkowanie
|
Ciężki zapach, ja takich nie lubię ...
A miałam nadzieję, że będzie cosik ładnego i będe zamawiać na zmianę z ggwhite ![]() Ja też już paczuszkę mam i rozpakowałam choć w tym miesiącu biedne zamówienie, więcej wzięłam dla siebie niż klientki zamówiły ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() No i widzę już ją w fakturach...
|
|
#947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
A ja wciąż czekam na paczkę...
Czasem tak było, że już następnego dnia od zamówienia przyjeżdżał kurier i mogłam się do niej dobrać. A dzisiaj lipa. Jednak przyjdzie w czwartek ehh...
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie odebrałam paczuche w filii i brakuje mi szejkera z miarką ale zauważyłam to na miejscu i od razu wypisałam papierek z gwarancji jako brak ilościowy i mam za 7 dni przyjśc sprawdzić czy mi już przysłali.
Z 4 wzięłam tą rózowa kosmetyczkę z wyprzedaży i jest bardzo ładna i fajna Wzięłam też pędzelek do pomadki(tez jest super), lakier z wyprzedaży Hypnotic ten rózowy, olejki kokosowe, żel Feminelle nowy, maseczkę do włosów z Hairx i 2 serum antycellulitowe W sumie najpotrzebniejsze dla mnie rzeczy, a jest ich tak dużo Katalog nr 5 bardzo mi się podoba, dużo jest rzeczy w niskich cenach i już mam zamówienie na wkład kulki z GG |
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zastanawiam się nad zrobieniem jeszcze jednego zamówienia, by mieć klasę biznes, ale no nie wiem czy dam rade teraz tyle PP uzbierać. Zobaczy się. Zastanawiałam się nad tą różową kosmetyczką z wyprzedaży i aż mi teraz smaka na nią narobiłaś
, ale pewnie jak bede skladac to drugie zamowienie to jej juz nie bedzie
|
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Katalog 5 mamy juz na stronie
) Czy ktos wie czy od tego katalogu bedzie nowy program L ?
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście ??
![]() https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Maki...endy-wiosny-II |
|
|
|
#953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny udało się. ODPISALI po długim czekaniu
pomadkę wyślą pod koniec tygodnia.
|
|
#958 |
|
BAN stały
|
Nowy zapach jest bardzo nietrwały i okropny!!! Jest gorszy niz Dancing Lady której tez nie za bardzo lubię.
zobaczcie to !!! http://www.allegro.pl/listing/search...t=1&category=0 i te wszystkie komentarze usuniete na stronie ori tej torby http://pl.oriflame.com/products/prod...rodCode=103587 juz sie domyslam co tu było napisane!! Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-02 o 17:48 |
|
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
Mnóstwo komentarzy zostało usuniętych hahah .
|
|
|
|
#960 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co, dolacze sie do rozmowy na temat tej torby i brakow...Zamowienie zlozylam dokladnie 6.03 w pierwszy dzien katalogu, czyli wczoraj...To bylo do przewidzenia ze takie cyrki beda z dostepnoscia tej torby...Wzielam 2 szt, dla siebie i dla jednej klientki. Ale do czego zmierzam...Uwazam, ze jest to skandal, ze w 1 dzien katalogu rano brakuje produktow, juz nie mowiac o tym, ze jest niemozliwoscia zamowic ja w 3 czy 6 czy 16 dzien trwania katalogu. Ale to ze jest to skandal, to kazda z nas wie...Nie chodzi tylko o ta nieszczesna torbe...sa produkty na ktore konsultantki czekaja po 2-3 katalogi, pamietacie ten krem do nog stymulujacy czy jakis tam?Uwazam, ze pomijajac wszystko sa to lekkie kpiny! Wiele z Was pisze, ze jak nam sie nie podoba, to mamy zrezygnowac itp. Ok, tylko dlaczego firma wielkie pieniadze inwestuje w kampanie rekrutacyjne, dlaczego kupe kasy wydaje na programy dla sponsorow, dyrektorow...a dlaczego nie wyda kasy na poprawe wlasnie kwestii brakow...moze nalezaloby jednak wydac troche wiecej na caly sektor produkcji, jezeli cos nie jest wyprodukowane na czas, albo za malo, to moze trzeba przyjac wiecej ludzi, aby wiecej mogli wyprodukowac, zainwestowac w nowe maszyny ktore produkuja z wieksza wydajnoscia...proste myslenie ale logiczne! Nie chodzi teraz o torbe, bo to produkt zewnetrzny, ale o wszystkie inne produkty kosmetyczne!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

Każdy ma prawo kupić tyle toreb na ile ma ochotę (i możliwość) . Ja osobiście kupiłam 2, jedna dla siostry, jedna dla mnie.
. Dzwoniłam przed chwilą do Oriflame i powiedzieli mi, że już jej nie będzie. Nie wiem już co o tym myśleć. Poza tym nie wiem, czy ja mam takiego pecha bo już 2 raz jak chcę coś załatwić to trafiam na niesympatyczną i niedoinformowaną osobę 
pełno ich teraz na ulicy będzie chyba :P