|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
teraz mało takich grubszych widziałam... kupiłam taki przejściowy na razie
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jakim lotnisku w Londynie wysiadasz ? Na miejscu poruszasz się autobusem czy autem ? Wyprzedaże są we wszystkich sklepach w Londynie ? Ile trwają takie wyprzedaże ? W jakich cenach są hotele ? Z jakiego lotniska wylatujesz ? |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
straszne siano mam dzisiaj na głowie i to przez lokówkę muszę coś z nimi zrobić
|
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak? I wcale nie będziesz robić peelingów, tylko mycie twarzy? Ja chyba też tak zrobię, nie ma peelingu, po którym byłoby fajnie, po każdym jest gorzej.
Dziewczyny, gdzie mogę znaleźć katalog Avonu online? Znacie jakąś taką stronę? Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-10-19 o 20:49 |
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po SPA
kąpiel masaz syrenką peeling buzki balsam na ciało krem na twarz krem na dłonie ostatnio mi sie wyszuszyły I to wszystko , jestem ostatnio przemecona chodze spać o 2 w nocy, i wstaje rano ale wszystko muszę unormować.. Idę zara poszukac jeszcze rzeczy na mój wątek wymiankowy, i ooglądam filmiki na yt i spać
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musisz wejsc na stronke WIZZ AIR i tam pise jakie lotnisko, ja w Londynie jeszcze nie bylam, ale z WIZZ AIR latam do Paryza, jestem pewna ze WIZZ AIR pleci gdzies na najnmniejsze lotnisko KOLO LONDYNU , ale z kazdego lotniska bedziesz miala autobus do CENTRUM, tak jest w moim przypadku z Paryzem, lece na male lotnisko potem bus za 15 euro bo dojezdza sie jesczze z 1 h 30 min do centrum, jesli cxhodzi o wyprzedaze to we wszystkich sklepach sa w lutym i styczniu! po 80 procent, 70, nie to co w Polsce pisze 80 a bluzka raptem przeceniona z 3 zlote xD dlatego ja sie wybuieram tym razem do Angli, hostel znajdziesz pytajac na forach itp, albo w INternecie, jak juz bedziesz wiedziala gdzie bus cie wysadzi mozesz poszukac Jesli chodzi o Paryz to ja zawsze na nogach bo sklepy sa w centrum , centra handlowe tez w Angli naprawde nie wiem, ale zawsze mozna wziasc autobus Ja wylatuje zawsze z KATOWIC, ceny hoteli? mysle ze drogie lepsze sa HOSTELE, chodzi tylko o przenocowanie, z 8 funtow bedzie za noc, chociaz ja w Hiszpani w Barcelonie placilam 5 euro, ale musisz popytac na forum, dziewczyn ktore mieszkaja w Londynie zawsze moga Ci cos polecic!
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?http://www.katalogiavon.pl/ |
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z włoskiego i jestem padnięta.
Nie mam siły na spamowanie, a dzisiaj duże planowałam. :/Zaraz idę spać, bo zasnę na siedząco. Dobranoc.
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
ja muszę poszukać u nas konsultantki avonu
jest fajnych kilka rzeczy i bym sobie zamówiła
|
#941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taxi na dworzec, z dworca do busa lacznie chyba 16funtow mu poszlo, o 5.20 byl na lotnisku.Wiem, ze te tansze linie wlasnie jak RY czy Wizzair laduja tylko na tym lotnisku
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-10-19 o 22:03 |
|
|
|
|
#943 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak masz racje i zaluje ze juz dawno temu tak nie zrobilam tylko dopiero teraz ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Tak do paryza ja dojezdzam 1 h ponad, i place 15 euro w 1 strone, ale to i tak mi sie oplaca bo lotnisko w centrum paryza Charles De Gaulle zeby sie z niego wydostac tez place za pociag 10 euro, w dodatku to jak dla mnie zbyt ogromne lotnisko ja lece w grudniu za 250 zl z bagazem i odprawa do Paryza. Wiec tak czy siak jest to lda mnie bardziej oplacalne, jesli chodzi o Anglie to ceny nawet za 39 zl jest bilet czasami z WIZZ AIR, do paryza natanszy za 69,
|
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To serum ma bardzo dobre opinie na KWC, a poza tym tutaj dziewczyny też je zachwalają Jestem ciekawa jakie bd efekty Nie licze na większy biust, a raczej o ujędrnienie ![]() Miałam przedłużane, ale gdy robiłam ostatnio korekte, to spiłowała mi je trochę i okazało się, że moje paznokcie już urosły i teraz już mam żele na swoich ![]() hermiona17 Jeeeej fajna sprawa z tym londynem Chyba sobie pooglądam jak to wszystko wygląda cenowo ![]() W ogóle jestem zła Moja siostra dzisiaj do mnie wpadła i wzięła mi wszystkie kosmetyki na wypryski i nie mam czego użyć
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
hermiona17 to sie oplaca
![]() ja lecialam z bagazem w dwie strony do Londynu za 350zl, ale ja mialam termin tydzien wczesniej rezerwowany,wiec nie ten z najtanszych niestety. A wyszloby mi to na jedno, bo tej rodzinie nic nie placilam, a tak to bym na bana wydala i zapewne bym si ezhubila gdzies bo TZ wtedy pracowal jak ja ladowalam, wiec sama to ja taka sierotka marysia spanikowalabym zapewne. Mi sie oplacalo, a teraz TZ mysli o Amsterdamie, bo wlasnie za 10dni jest wylot i powrot na 2dni za 60zl![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
pomysl, ze jak siostra ich nie miala Twoich kosmetykow to tez chodzila taka nijaka
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
caate, angelwithoutsoul
jesli ktoras chce jechac a jest z okolic krk, lub katowic to moze sie ze mna i moja kolezanka zabrac jasne sama tez bym sie BALA!! mnie z Paryza zawsze siostra obiera takze sie nie boje, teraz jestem sama bo juz troche wprawy we Francji mam, co do Angli to bym sie bala sama dlatego z kolezanka chce leciec, w lipcu! bilet wlasnie niestety tak jest ze trzeba duzo wczesniej rezerwowac! bo ceny sie zmieniaja z dnia na dzien. Pozniej bede szukac jakiegos hostelu itp. Nakrecilam sie na Anglie bo gadalam z dziewczynami , francuskami ktore lataja na zakupy na wyprzedaze do Anglii, w dodatku latwo w Angli o mniejsze rozmiary bo anglicy przewaznie sa grubsi;p we fr wlasnie trudno i rozmiary 36, 38... i jak pisze 80 % taniej to rzeczywiscie to 80 jest
|
|
#947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No masz racje, zwykłe paznokcie to ciężka sprawa. Zawsze jakiś odprysk, rozdwojane końcówki, albo co gorsza złamany paznokieć ;/ A przy żelach to nie tylko ładnie i estetycznie to wygląda, ale dużo wygody przy tym O nic nie trzeba się martwić ![]() Ale jestem zła na nią Wzięła wszystko! Zostawiła mi tylko pastę cynkową... Napisałam jej esa, to nawet nie raczy odpisać ![]() ![]() hermiona17 Kurcze fajnie sobie pojechać na zakupy do Londynu :big green: Ja jednak nie pojadę, bo nie wiem co bd robić za miesiąc, a co dopiero w lipcu w 2011 roku
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-10-19 o 22:41 |
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zna ktoś na prawdę dobry peeling enzymatyczny?
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zawsze lubie planowac przyszlosc;DD , ale jakby co to zawsze mozna sie do nas dolaczyc
|
|
|
#950 | ||||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
po prostu chyba nic nie potrzebuje skoro nie potrafie sie okreslic Cytat:
http://paznokciemoniki.dzs.pl/ |
||||||
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane
Jednak Was dziś nie nadrobię, takie zwariowane miałam popołudnie, że szok... Dentysta-znów ortodonta-do koleżanki(związane z miniprzedsiębiorstwem, które robimy)-do brata-znów do koleżanki-znów do brata i wróciłam po 20...No a potem mycie, serial i tak to zeszło.. Aaa i byłam u tego dentysty jednak i nic nie wziął za wizytę i nie potrzebuje tego płatnego zdjęcia - po raz pierwszy w życiu śmiała się w gabinecie dentystycznym! Taki śmieszny, fajny starszy gościu, który lubi straszyć pacjentów w taki sposób, że naprawdę człowiek się przerazi nie na żarty , a potem się śmieje z tego razem z nim Ale do sedna - okazało się, że mam ten najokropniejszy przypadek jeśli chodzi o "martwe" zęby - chodzi o to, że kiedyś miałam mieć robioną 7 kanałowo, ale zajęli się pierw 6 bo była w gorszym stanie, a z tamtym sytuacja się powiedzmy ustabilizowała i jakoś to ucichło ... I teraz dowiedziałam się, że mam na wpół martwą 7 - i, że to nie jest nic okropnego, że martwa, bo i tak nie udałoby się tego wyleczyć, bo tam się coś niefajnego porobiło - ale najgorsze jest to, że jakby była całkiem martwa, to można usunąć, nie boli i po problemie - bo nie ma nerwu - a tu ani tego ruszyć - bo nerw jest żywy i ja bym chyba dosłownie umarła z bólu na tym fotelu, ani leczyć bo nie da rady i dlatego to tak boli, bo nerw jeszcze żyje no makabra... A to taki ból jest, że naprawdę siedzieć i płakać, bo to tak rwie..Ale powiedział, że za 1,5tyg. mam przyjść i ma nadzieje, że będzie lepiej - na razie mi dał tam coś do zęba, co go będzie truło, tak żeby umartwić ten korzeń czy coś, żeby można było usunąć .... A i przyszły mi dziś w końcu kosmetyki z Avonu Jutro już z rana wypróbuję tą kredkę wysuwaną z drobinkami, w ciągu dnia szczotkę wygładzającą, a wieczorkiem krem do stóp Jestem totalnie niecierpliwa ![]() Dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata Włosy: - zero prostowania - wieczorne mycie szamponem nawilżająco-regenerującym - odżywka mocno nawilżająca na 15min. - mgiełka Radical - spray termoochronny Twarz: - filtr 50 - carmex na usta w ciągu dnia - mikrofibra+żel peelingujący - krem nawilżający od derm.+brevoxyl na noc - wazelina kokosowa na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam - krem do stóp witaminowy x2 +krem do rąk co jakiś czas Ogólnie jutro muszę wstać o 5:30 ( bo jestem w tym młodzieżowym miniprzedsiębiorstwie tak ładnie nazwana : dyrektor ds. marketingu ) po 5 różnych szkołach do dyrektorów, bądź wicedyrektorów na rozmowę o tym czym się zajmujemy i czy możemy wywiesić plakaty w ich szkołach i przejść się z ogłoszeniem po 2 wybranych klasach z każdego, że tak powiem poziomu nauczania - kl.1, 2, 3 itd. I muszę się jutro elegancko ubrać, ładnie pomalować oczka, i wyglądać profesjonalnie i ogólnie przekonać ich do naszej propozycji Bo ta moja koleżanka, to ona taka niemowa , się nic nie odezwie, ani nic tylko się będzie uśmiechać i ze mną chodzić, więc cała robota na mnie spadnie...Ale mam nadzieję, że chociaż elegancko się ubierze....Także ja jak zwykle się rozpisałam przeokropnie ![]() ![]() No już nie gadam, nie marudzę Idę spać , dobranoc Piękności!!
|
|
#952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeeejku ale śliczne ![]() Dobra dziewczyny ja mykam spać, bo jutro o 5:30 trzeba wstawać ![]() Także dobranoc ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-10-19 o 23:15 |
|
|
|
|
#953 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry piękne
Ja już w pracy od 7 ![]() Oki pokaże ![]() W ogóle wczoraj pisałam, że moja siostra mi ukradła maści/żele na wypryski, a okazało się, że to ja po prostu je położyłam w innym miejscu ![]() Używacie może brevoxylu? Działa on na was? Bo ja używam już jakiś czas i powiem wam, że jedna blizna po trądziku mi prawie cała zeszła Ale jeśli chodzi o pryszcze, to nie wiem czy tak świetnie działa... Rano jak się budze to mam je mocno zaczerwienione. Może potrzebuje czasu Jak na was skutkuje?
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja twarz chyba nie lubi tych maseczek i peelingów. I postanawiam już nie majstrować. Peeling będę robić tylko na nos.
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
buahhot masz racje piękne te paznokcie.
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra ciesze sie, ze juz lepiej
![]() mam prosbe dziewczyny, ktore zdj lepiej wyglada?(nie musi Wam sie podobac, mi chodzi tylko o ocenienie efektu graficznego) 1 2 i miedzy tymi: 3 4 tego 'evefox' nie bedzie, to tylko Picasa sama dodalam, bo zapomnialam wylaczyc ![]() bede wdzieczna za opinie, chce wywolac je w formacie a3 albo a2 i mam dylemat, a troche kosztuje taki format, dlatego pytam Was o zdanie ![]() od 8rano nie moge dodzwonic sie do szpitala, zeby wujka na kontrole umowic
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
cudne zdjęcia,
dla mnie zdecydowanie 2 i 4
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
czekam jeszcze na decyzje tzta, jak wroci z zajec, bo to ma wisiec u niego w pokoju wiec musi tez miec prawo glosu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

Czy to nie jest za duzo?

loty samoloterm z Wizzair sa w granicach 100 zlotych w dwie strony czasami!! 200 wraz z bagazem! bo bagaz 15 kg kosztuje 70 zl, ! a jesli chodzi o angielski nie musisz znac perfekt, jakis hostel znalezc na jedna dwie noce i juz

Nie mam siły na spamowanie, a dzisiaj duże planowałam. :/

Moja siostra dzisiaj do mnie wpadła i wzięła mi wszystkie kosmetyki na wypryski i nie mam czego użyć 

A to taki ból jest, że naprawdę siedzieć i płakać, bo to tak rwie..Ale powiedział, że za 1,5tyg. mam przyjść i ma nadzieje, że będzie lepiej - na razie mi dał tam coś do zęba, co go będzie truło, tak żeby umartwić ten korzeń czy coś, żeby można było usunąć .... 
Jak na was skutkuje?