|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Szati http://allegro.pl/zapach-jose-eisenb...767934049.html
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Kama jego skład jest wart kazdej złotowki ot chodzby dla odżywienia..sama natura no i peptydy ech ,nie mam funduszy juz a o jakim myslałas??
|
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maska super, choć nieco się natrudziłam przy ściąganiu, ale potem Krem.. kurde no też fajny, bardzo, skóra taka milutka ![]() Tyle mam teraz rzeczy do kupienia
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Krop, jak masz kamyk z maski oryginalny, to nie ma trudzenia, tylko golenie maski...zbieranie jej, jak opilków zelaza na magnes. niesamowity widok, słowo, istna magia za kazdym razem
![]() Miszka, o serum premium myslałam, Ty je chwaliłas... |
|
|
|
#934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chętnie przetestuję tą magię na swoim pysku
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Kama zerknij tu http://www.apteka-melissa.pl/miniprodukty.htm
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Miszus, masz swieta racje co do tego zestawu
![]() http://www.aptekaeskulap.com.pl/lier...a-p-14140.html juz kupilam - 3 zestawy To znaczy, ze za 120 PLN mam 30 ml serum, kosztujacego ok 270 i 45 ml kremu, kosztujacego tez chyba ok 250 I to wszytsko legalnie, z apteki...A na allegro ogladałam serum 30 ml+2 razy po 15 ml kremu, czyli podobnie prawie, ale za 240...No i zal mi było, bo limity przekroczone...Nizszej cenie sie nie oparłam
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-06 o 21:27 |
|
|
|
#937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz, Krop, jak to sie udziela
Ja poszłam do kapieli przed chwila i długo tłumaczylam tz, ile to pieniedzy zaoszczedziłam Stwierdził, ze troche to skomplikowane ![]() Krem znam i bardzo lubie, jest naprawde ekskluzywny, takie daje wrazenie A serum z checia przetestuje, mialam je dawno na oku, ale cena jest zniechecajaca...A wszystko dzieki Miszce i aptece eskulap, ktora stale mi przysyła newslettery z promocjami
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-06 o 21:55 |
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Oszczedzic przez wydanie - kobieca logika
![]() pa pa, teraz masoja i tz Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-06 o 22:01 |
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
miałam nie wydawac,,,wrrrrrrrrr..na odwyk powinnam iść..Kupiłam
NATURA SIBERICA: INTENSYWNY BIOKOMPLEKS DWUFAZOWA PIELĘGNACJA ANTI-AGE..Zobaczę co to za cudo.... ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Kama miłego
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mozna? ktos tu zapraszal wiec sie wprosze 30+ mieszkam w Irlandii , w zwiazku z Francuzem bez dzieci ( puki co ) ah no i niewiem czy nadrobie watek ale postaram sie |
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
Ja też ...3 zestawy ....
Ależ to się udziela .... ![]() ale jak można nie skorzystać z takich okazji ?! Ja b. lubię Lierac'a ... miałam do tej pory Coherence tylko, ale b. mi odpowiadał... bardzo ... No a tu... 45ml kremu i 30 ml serum za 130 zł z wysyłką ... No przecież trzebaby oszaleć , żeby nie skorzystać !!! Biorąc pod uwagę , że miałam na koncie ostanie 161 zł i wydałam 130 zł na Lierac'ca, zastanawiam się teraz skąd wezmę pieniążki by zapłacić za Filorgę , która kupiłam rano .... Krop, ludzie są , podli i bezczelni ... Bez zaliczki nawet nie kiwnęłabym palcem ... To straszne , wiem ....ale zostałam w życiu parę razy oszukana , bo zaufałam... i teraz dmucham na zimne ... Ty już pewnie też bez zaliczki nawet nie odpalasz komputera ... I słusznie ... Nienawidzę przysłowia mówiącego , że : "Okazja czyni złodzieja" , ale niestety jest ono prawdziwe .... ![]() Powinnaś babie jeszcze powiedzieć co myślisz o jej postępowaniu, prosto w twarz ... Może wtedy będzie zmuszona się ustosunkować i wytłumaczyć , a nie zmienić temat .... Bbrat , testowałam dziś YSL 40 BD ( jednak to BD) i ten kolorek jest ładny ,ale pomieszany z rozświetlaczem jeszcze za jasny .... ![]() Ale sam podkłąd jest naprawdę świetny !!!! Dla mnie odrobinkę za małe krycie , ale za to jego lekkośc i delikatnośc powala na kolana ![]() Miesjca , które u mnie wymagają porządnego krycia ( broda i skrzydełka nosa ) mogę przecież miejscowo potraktować mocniej kryjącymm podkładem , albo korektorem ... Jutro jeszcze wypróbuję Guerlaina Lumiere....I pewnie na któryś się zdecyduję, ale na pewno nie w najbliższym terminie ....Po dzisiejszych zakupach pielęgnacyjnych i braku gotówki na pokrycie kosztów części z nich ( większej częsci |
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
TIG, no tak właśnie myślałam, że masz BD40. Pamiętasz, ja go opisałam jako kolor brudnej szmaty, i niestety, jeśli nie będzie dostępne zwykłe B40, to na BD40 nie zdecyduję się na pewno. I Tobie jednak też nie polecam. Nie ma w nim ani mikrona żółtości, co na bank zemści się na Twojej naczynkowej cerze.
Weź próbkę B30, przecież to i tak ściemnieje trochę na twarzy, poza tym nie wierzę, żeby ten odcień był dla kogoś z polską karnacją za jasny. U mnie faktycznie jest jaśniejszy w momencie aplikacji, ale potem pięknie się dopasowuje. Bo to ogólnie jest lekki, niemal znikający podkład. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Rozeznanie
|
Witam
dzisiaj z białą herbatką i po śniadanku, niedługo do pracy muszę jechać.Zastanawiam się nad tym zestawem Lierac ale limit funduszy przekroczyłam wczoraj przyszła do mnie paletka Liu Guerlain z tegorocznej limited edition i ten nowy tusz Givenchy Noir Couture (już wiem dlaczego takie zachwyty, ja jak na razie nie chcę innego) a w sobotę i niedzielę ile wydałam to nawet nie wspomnę,dodam tylko, że w sobotę odwiedziłam Douglas a w niedzielę GAP'a
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
kretynka
A teraz juz nie mam czasy na replay...No to krotko...Czesc Irenka, przysiadz sie, poczytaj, pogadaj... Cena swietna serum lieraca, bo nawet na all z ceny nie schodzi, łatwiej guerlaina upolowac ![]() Xnika, tusz naprawde fajny, kupie go, jak zuzyje zapasy ![]() Tig, dzis zaraz jade na rtg kregosłupa. wiem, ze jest kiepski na całej długosci, ale ostatnio poza wiedza - po prostu mnie boli GDy w piatek bede znowu w szczeciniew przychodni - mam miec zdjecia... A potem do roboty...Zawsze, jak mi sie nie chce - przypominam sobie, ze z tego zyje i tym płace rachunki, o przyjemnosciach nie wspominajac
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-07 o 08:27 |
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
Irenkaaa witaj !!!
Długo mieszkasz w Irlandii ? Czym się zajmujesz ? ![]() Tusz do rzęs mi się kończy , bo używam miniaturki i nie dam rady teraz tego Givenchy, bo i konto i portfel świeci pustkami ... Bbratku , iwesz , ten kolor BD 40 nie jest taki zły , naprawdę ...ja lubię żółte odcienie , ale w zimie , nie może być za zółty bo wygląda sztucznie .... Ten BD 40 wymieszany z rozświetlaczem daje świetny kolor co wcale nie znaczy, że go kupię, na pewno najpierw wypróbuję B30 i jeszcze ciemniejszy ...
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za mile przyjecie.
Mieszkam tu od 5 lat a pracuje w fast foodzie. Z praca srednio w Ire od kilku lat wiec trzymam sie tej roboty co mam bo I tak max do konca 2014 tu bedziemy. Planujemy francje potem I juz tam osiasc. Blizej tz- a rodziny. Puki co latamy tam na urlopy ale to nie to samo. No I moj francuski jest zerowy. Widze ze o kosmetykach mowa ;-) |
|
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
Niiieeee, pogoda u mnie paskudna!!!
![]() Nawet siłka mi nie dodała wigoru ![]() Jedynie kawa mnie uratuje chyba. Dziewczyny, jak będziecie gdzieś widziały miniaturkę tego tuszu Givenchy, którego tak chwalicie do podajcie linka, może i ja się skuszę? Kama, jak Ci się podoba ta komórkowa Clarena?? Bo mnie się średnio podoba ![]() Baaaardzo słabo nawilża i tak gdzieś ściąga, czy tworzy taką skorupę... Nie wiem, coś mi w nim nie pasi ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Tiguś? Weź mnie oświeć jak Ty to robisz, że mieszasz podkład z tym rozświetlaczem?? Przecież on jest w pędzlu...
|
|
|
|
#951 |
|
Konto usunięte
|
Jesteście niemożliwe...
![]() Też wzięłam te kremy.. Ale dorzuciłam jeszcze to: http://www.aptekaeskulap.com.pl/lier...a-p-14141.html |
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Irenko
|
|
|
|
#953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisałam jak mieszam , ale powtórzę .... ![]() Wyciskam z pędzla i pędzlem maziam się po buzi , w miejscach gdzie zwykle nakłada się rozświetlacz - góra kości policzkowych, środek czoła , bruzdy nosowo-wargowe, broda. Potem ciapię na buzię ( obok rozświetlacza) kleksy podkładu i wszystko rozsmarowuję palcyma ... Po dokładnym rozsmarowaniu wszystkiego , wlepuję na koniec i włala ![]() Rozświetlacza oczywiście nie za dużo , by się nie świecić za bardzo , no i pamętać trzeba , że z rozświetlaczem uzyskuje się o ton jaśniejszy od fluidu, efekt końcowy na buzi ... Dobre rozwiązanie też do zastosowania , gdy mamy za ciemny podkład ... Bbrat , tak jeszcze sobie myślę o tym Twoim za jasnym podkładzie LRP... wiesz , że możesz go przyciemnić ? Minerałkami ? http://www.kolorowka.com/bazy-kolorystyczne,143.html Blend Honey , Blend Warm ? Teoretycznie te bazy służą do kosmetyków mieneralnych , ale wiem , że dziewczyny zmieniają nimi ( zarówno przyciemniają , jak i rozjaśniają) "zwykłe" podkłady.... Mam nadzieję , ze dziś przyjdzie moja Naked2 ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Beti ![]() ![]() Świetny ten drugi zestaw ... Jak dobrze , że nie mam już ani grosza ... Miszka , chyba teraz wszyscy jakoś gorzej śpimy , przez te cholerne fronty ... Idę drugą kawę zrobię , bo nie zdzierże ...Chrzanić ciśnienie .... Jak będę musiała do swojej listy leków codziennych dołożyć jeszcze leki obniżające ciśnienie , to moja wątroba popełni samobójstwo .... |
||
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka, jak to kiedys zauwazyła ktoras z dziwczyn na zarzut, ze my ciagle o kosmetykach, a nic o wychowaniu dzieci - to jest portal wizaz
![]() Zdecydowanie powinnam wystapic do tej apteki o rabat za napedzanie klientow ![]() Krop, masz racje, clarena przecietna. mnie nie sciaga, ale tez i nie nawilza wybitnie. jedyny plus - mała cena, bo gdyby to kupic w normalnej - to wieksze pieniadze w bloto... Krem ten drugi lieraca własnie kupiłam, ale solo, na all. hm, w sumie wypadło ciut drozej , ale nie wiele. jeszcze nie testowalam. kupiłam, bo zaciekawiy mnie te turmaliny - uwielbiam ten kamien, ktory w ciekawym zestawieniu kolorystycznym wyglada cudownie Natomiast sie dokształciłam w rtg kregosłupa, zrobiłam tylko szyjny. cały - za duzo naswietlen, moze za miesiac kolejne moge...A do ledzwiowego powinnam byc glodna Pomyslałam o rezonansie, zeby sobie oszczedzic naswietlania i wyszukałam, gdzie najblizej robia - koszalin, szczecin. no, tanio to to nie jest Jeden odcinek, bez kontrastu - ok 400. jeden, czyli cały...?! niezle...Skad moge wiedziec, czy potrzebny mi kontrast...? Musze sie jednak poradzic specjalistow...Tym bardziej, ze mam rozwalony szyjny, boli mnie ledzwiowy, a dzis zaczełam czuc piersiowy
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-07 o 10:48 |
|
|
|
#955 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym, mam jakieś torebki w obserwowanych na all...Cytat:
|
||
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty tylko napisalam ze teraz temat kosmetykow cos tam pewnie nadrobie ale wybaczcie ale nie dam rady 3 watkow |
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Kama , no właśnie ja mam tak samo z kręgosłupem jak Ty ..
Wiem, że szyjny mam zrąbany maksymalnie, bo kilka lat temu robiłam rezonans głowy z szyją i lekarz powiedział , że "szyjny do wyrzucenia " , Ale ten mnie nie boli ... Czuję czasem taką sztywność , ale to chyba jak każdy ... A boli mnie masakrycznie lędźwiowy .... Myślałam kiedyś, że rezonansem można zrobić sobie badanie CAŁEGO kręgosłupa , a tu nic z tego ...każdy odcinek oddzielnie ... ![]() I nawet nie chodzi tu o pieniądze, bo skoro mamy na zabiegi medycyny estetycznej , to na diagnostykę własnego nadszarpniętego zdrowia też musi się znaleźć , ale o naświetlanie i zły wpływ na nasze zdrowie ...Kama, pilates jest świetny na kręgosłup... Tylko pod warunkiem , że wszystkie ćwiczenia wykonuje się prawidłowo , czyli na spiętym brzuchu, dodatkowo mocno wciągniętym ( pępek przy kręgosłupie) , a leżące ćwiczenia , jeszcze dodatkowo z kręgosłupem lędźwiowym wciśniętym w podłogę - matę... Dość trudno to wszystko połączyć , ale prowadząca ćwiczenia cały czas przypomina
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
szaro, ponuro i ciezko, ja to czuje po oczach. niskie cisnienie, meteopatia i te sprawy. kawa na mnie nie działa, pijam ja wyłacznie dla przyjemnosci, z duza iloscia mleka, raz dziennie...
Strasznie szybko mi czas dzis leci, pracowąłam do 10, w teorii mam potem wolne do 14...i w teorii - to słowa kluczowe Zakupu, oplaty, narzedzia, przelewy - i juz zaraz 13...I wcale sie nie obijałam, nawet na forum byłam, czekajac na połaczenie z informatykami No, przynajmniej tu sie czegos dowiedziałam...Po południu nie bedzie mi sie chciało jechac do szczecinadzis sie tz troche obraził, bo nazwałam go sknera Jest oszczedny, zawsze był, nie lubi wydawac pieniedzy, predzej doczekam sie godota, niz prezentu od niego, narzeka na moja rozrzutnosc - to jak to inaczej okreslic...?! Ale sknera - to go ubodło
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam rezonans magnetyczny.. klaustrofobiczne
![]() odczucie..Nie kupilam jednak tego sera..wziełam Natura Syberica-ORGANICZNA ODŻYWKA DO WŁOSÓW SUCHYCH. OBJĘTOŚĆ I NAWILŻENIE Czyz nie jestes 100% kobietą |
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mialam ale ja mialam taki ze do polowy tam wjechalam bo rezonans byl na kolano
zalowalam jednego ze nie wzielam mp3 ( bo podobno bylo mozna ) ale inna sprawa ze mialam sie nie ruszac a ja prawie zasnelam na tym rezonansie nawet ten halas mnie nie powstrzymywal Co ci jest ? Kamlisa ty z zach-pom jestes? hmmm |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

a o jakim myslałas??

Skad wiesz, ze sera fajne...? ja mysle o innym...ale nie powinnam, nie powinnam...ale cena okazjonalna...ale nie powinnam, nie mam juz gdzie upychac...
To znaczy, ze za 120 PLN mam 30 ml serum, kosztujacego ok 270 i 45 ml kremu, kosztujacego tez chyba ok 250