|
|
#931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żabkowe wzorki
Cytat:
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Prześliczne są te twoje wzorki nie przejrzałam jeszcze całego watku ale ja już się zakochałam
.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
mara_m dziękuję
![]() Pora na coś nowego. Czarne pazurki mojej siostry. Malowane expresem (ok 15min) bo na wesele się spieszyli Zdjęcie zrobione po weselu, więc gdzieniegdzie pazurki noszą ślady 'używania' ![]() Kolorowe moje. Miałam ich nie wstawiać, bo kolory totalnie pozżerane. Wersja ze skanera pozbawiona kolorów, ta druga zrobiona w PS, żebyście wiedziały jakie kolorki są naprawdę. Miłego oglądania i komentowania
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
śliczne oba bardzo mi się podobają, szczególne te Twoje, takie jaskrawe
P.S wreszcie znalazłam trochę czasu i jestem na etapie zagłębiania się w Twój wątek od początku 1/3 za mną muszę powiedzieć, że jestem pod wielkiem wrażeniem. Mój TŻ śmiał się i mówił, że tak wyglądam muszę dokładnie przejżeć do końca Twój tasiemcowy wątek
|
|
|
|
|
#935 |
|
Moderatoreska
|
Froggie jak zwykle piekne pazurki, te twoje kolorowe cudo i siostry czarne tez swietne
|
|
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
te pazurki sa po prostu sliiiczne
) te siostry podobaja mi sie bardziej. rowniez Cie podziwiam ze tak slicznie Ci to wychodzi ![]()
|
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
te Twoje geometryczne kompozycje bardzo mi się podobają,zawsze sa pomysłowe i ładne kolorystycznie(kiedyś pokazywałaś coś podobnego na krótkich paznokciach); tylko jedno nie bardzo mi się tu widzi-czarny na paznokciach siostry albo bym dociągnęła do rogu płytki na obu brzegach (wolnym i w m-cu,gdzie paznokieć wyrasta),albo nawet przeciągnęła za,bez zostawiania takich pustych miejśc-dobrze to wygląda na długich paznokciach,kiedy pustego jest więvej,ale jak jest go tylko odrobinka,to sprawia wrażenie niedomalowanego albo niedokładnie położonego koloru, mimo że wiem doskonale,że to było celowe.
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
agnieszkaK dziękuję i gratuluje wytrwałości w przeglądaniu wątku
![]() eweska, sylwusiaaniolek dziękuję desso doskonale rozumiem o co Ci chodzi, zapewne przy dłuższej płytce pojechałabym tym czarnym całkowicie po skosie. Ale tak szczerze powiedziawszy nie miałam nawet czasu myśleć o tym jak maluję, poza tym żeby jak najszybciej
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
a mnie sie nie podobają, chyba bardziej wole tradycyjnie pomalowane paznokcie niż taką pstrokacizne. Ale kwestia gustu. Pozdrawiam
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne są, jestem pod wrażeniem jednych i drugich ale dla siebie wybrałabym te czarne
|
|
|
|
|
#941 |
|
La Moderatoiure
|
Obydwa są świetne! Uwielbiam takie wzorki , a Tobie świetnie wychodzą.
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zadomowienie
|
Obydwa fajne
Ale chyba czarne bardziej przypadly mi do gustu
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
Świetne są te czarne
aż mi wstyd że ja tylko lakierem pociagnęłam pazurki
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#944 |
|
Wtajemniczenie
|
Froggie, jak nie lubię czarnych paznokci, tak te mi się podobają
Bardzo eleganckie. Widzę, że u Ciebie ładny kształt pazurków to rodzinna cecha Jestem cały czas pod wrażeniem grubości (a właściwie cienkości) Twoich kreseczek (to bardziej w kontekście tych kolorowych).
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarne mają niedociągnięcia...... no ale się troszkę z nimi nacudowałaś.
|
|
|
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
czarne mnie urzekły, bardzo ładne są
a te kolorowe- hmm, pomysł ciekawy, ale jak dla mnie za łyso przy macierzy paznokcia- mam wrażenie, jakby odrost był; niemniej podziwiam za precyzję wykonania ![]() _________________ pozdrawiam |
|
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
ledwo podnioslam szczeke z podlogi!!
REWELACJA!!!
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Froggie czarne paznokietki twojej siostry przecudne!!! Wszystko mi opadło
jak je zobaczyłam. A ty piszesz, ze robione na szybko... oj oj oj podziwiam twój ogromny talent!
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne dlamnie rewelka, fajny oryginalny pomysł
|
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
czarne-cudne,zazdroszcze zdolnosci
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
fajne pomysly
![]() te czarnej bardziej mi sie podobaja...
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
może byc
|
|
#956 |
|
Konto usunięte
|
Froggie,nadrobilam wreszcie reszte zdjec-wczesniej nie wyswietlaly mi sie zalaczniki
No i jak zwykle sa swietne ![]() I po raz nie wiem ktory,powiem/napisze,ze masz te skorki takie idealne.... Dziewczyny,a ja Wam w tajemnicy powiem,ze Froggie nie tylko do pazurkow ma talent
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są prześliczne, właśnie chlipię Lexie na gg, że też chcę takie cuda Dawno mnie tu nie było ![]() Dodam jeszcze, że bardzo mi się spodobał czarny wzorek z postu 933 i kolorowy misz-masz sprzed kilku stron. Jesteś niesamowita!
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
warszawianko
dziękuje, może wkońcu uda nam się pogadać, dziś mam wolne ![]() Rachelko thx ; mam nadzieję, że udało Ci się wstać z tego krzesła To nie chlipja tylko wsiadaj w pociąg do mnie i Ci takie namaluję
|
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
Froggie
![]() Ja tylko zajrze do 2 bankow,zrobie zakupy,pojde na poczte i wracam i juz bedziemy mogly gadac ![]() Tylko nie wiem w ile sie wyrobie... Jest 13 a ja dopier bede wychodzic. Bo zaspalo mi sie....
|
|
|
|
|
#960 |
|
Moderatoreska
|
Froggie
Kiedy kolejny wzorek??? ![]() Cos rzadko mozna cie spotkac na wizazu ostatnio, a jeszcze rzadziej wiesz gdzie???Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

.

Zdjęcie zrobione po weselu, więc gdzieniegdzie pazurki noszą ślady 'używania'
flejksy
muszę dokładnie przejżeć do końca Twój tasiemcowy wątek

aż mi wstyd że ja tylko lakierem pociagnęłam pazurki