|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już więcej nie ściemniamy! Cz. XX
Cytat:
![]() Zmykam czytać książkę |
|
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór.
U mnie rota na pokładzie u syna... mnie dopadnie w wigilię jak nic. Poza tym świątecznie jestem daleko w lesie... a u mnie jeszcze 3 imprezy w tym roku...+ jedna zaraz 4-go. Mam póki co 5 kg kapusty kiszonej na stanie i to tyle. Czytam Was na bieżąco Dobranoc. |
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Ale sie rozpisałyście przez weekend!Dopiero wróciłam od TŻ bo byłam od piątku. Nie dałam rady jeść4 posiłków tylko 3 dziennie bo poźno wstawaliśmy... Nie było zbyt czysto, ale kalorii chyba nie przejadłam. Tak mi ciężko trzymać dietę w 100% na weekendy jak jestem u TŻ. Jutro i wtorek będą jeszcze czyste ale wigilia i dwa dni świąt odpuszczam bo inaczej dostanę na głowę. Treningi natomiast będą wg planu A Wy jak macie zamiar ogarnąć święta pod katem diety/treningu? Pare osób których dawno nie widziałam powiedziało mi że schudłam Aaaaa i mikołaj mi przyniesie BCAA Jaram sie styczniem bo wtedy już nie będzie żadnych okazji do cheatowania i na bank osiągnę swój cel
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o treningi to ide jutro i we wtorek na pakernie. Nastepnym razem w poniedzialek jak wroce do Krakowa. Chyba ze czas pozwoli to pojade do tata do szkoly cos pocwiczyc, ale to sie okaze. Jesli chdzi o jedzenie to moze byc ciezko, zwlaszcza jesli chodzi o slodkie. Postanowienie jest zeby tylko poprobowac po malym kawaleczku, ale czuje ze ciezko moze byc. Bo juz wiem, ze i mama i babcia pieka moje najulubiensze ze wszystkich;(
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
O, ewwwa
![]() Ja w II dzień na pewno zrobię trening, ale do tego czasu chyba nie dam rady. Ani dziś, ani jutro też nie, mam nadzieję, że uda mi się zrobić ciasteczka które zaplanowałam (na święta). No chyba, że się pozytywnie zaskoczę i mi się uda
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej ewwwwa witaj ponownie
![]() Ja dzisiaj ide na CF tzn 3 cześć nauki podstaw i krotki trening wczoraj mnie tak w plecach bolało ze odwołałam niestety.. Podczytuje
|
#937 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie mama piecze tylko sernik, ale aż tak nie przepadam. W innych rodzinach to pieką takie pyszne ciasta z kremem i kajmakiem na przykład, u nas nuda. Kupiłam sobie Rafaello i Ferrero na czit Podjem też Nutellki ![]() Szczerze mówiąc, to bardziej niż na prezenty czekam w tym roku na słodycze których nie jadłam półtora miesiąca i sałatke jarzynową z majonezem ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Jak sie wyprowadziłam pierwszy raz z domu to miałam jakieś zapędy na szykowanie jedzenia na święta itp, a teraz z TŻ póki nie mamy małych dzieci idziemy do rodziców na tzw gotowe a w domu mamy słodycze+ alko + filmy do oglądania. Oczywiście choinka już stoi
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Moja babcia robi sernik, makowiec i najpyszniejszy na swiecie miodownik z masa budyniowa i orzechowa A mama też jakiś kruchy z miodem, a drugi taki smietanowiec ze smietana( wyglada tak: biszkopt z upieczonymi płatkami migdałów na wierzchu, na to bita smietana z kawalkami ananasa i na wierzch znowu biszkopt z migdałami). Słodki niesamowicie, ale pycha!
|
|
|
|
#939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja babcia piecze jakiegoś koślawego makowca, w dodatku przeważnie jest suchy
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Wejdźcie na dietetyke na watek "jaka dieta?"
![]() --- Piszę z telefonu, możliwe błędy.
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie na święta będzie to co sama przyszykuje z tz A plan jest taki: Sernik i pierniczki, ryba po grecku, salatka warzywna, śledź w oleju, kapusta duszona, pstrąg, bigos a i zamowilam jeszcz pierogi u znajomej i barszcz No i oczywiście mandarynki pomaranacze ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- treningi będą dzis i jutro. W święta nic. A w weekend pobiegam
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w tym roku będzie mniej słodkości bo stwierdziliśmy, że takie ilości jak poprzednio są nie do przejedzenia Na pewno będzie sernik i po raz pierwszy śliwka w rumie No i ze 3 rodzaje drobnych ciasteczek Myślałam też o pierniku bo mam blaszkę w kształcie choinki i bałwana ![]() A dziś będę lepić uszka i pierogi ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra. Pora podnieść sie z lozka
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Charlie koniecznie napisz co robiliscie
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam plecy i biceps. Musze chyba od nowego roku coś pozmieniać w planie bo mi się znudziło...
|
|
|
|
#947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakby każdej z nas osobisty kucharz szykował codziennie jedzenie, trener układał plan, zarabiamy grube tysiące nie wychodząc z domu, nie mamy żadnych obowiązków poza wykonywaniem zadanych ćwiczeń i dbaniem o siebie. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Jak często zmienia się plan? Co 1 miesiąc chyba za szybko ale co 2?
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od [piątku nie miałam treningu, ale dziś też nie ma kiedy. Siedzę z dzieciakami, potem obiad z kumplem, a wieczorem spotkanie ze starymi kumpelami
Lubie takie świąteczne spotkanka ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- A o tym wątku "jaka dieta" już chyba tutaj pisałam, czytałam go od początku. p-odrzuciłam go też na Wizażowe Perełki 2014
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Slusznie
![]() --- Piszę z telefonu, możliwe błędy.
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na święta będzie.. prawie nic. Pierogów na parę porcji ("aśka, jak pojesz uszek w wigilię to nie będzie na I dzień świąt"), jakaś ryba, sałatka, makowiec a w I dzień świąt idę na karkówkę Dopiero wstałam, doszłam do siebie nawet z łóżka nie wyszłam. Nie brałam tabletki i spałam płytko + śniły mi się pierdoły, że było powstanie w okolicy, rzucali jakimiś smrodami, nie dało się oddychać, drugi sen to też posrany bo dziecko miałam. I jeszcze 2 jakieś ale nie pamiętam.
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2014-12-22 o 12:12 |
|
|
|
|
#951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Białko kupuje regularnie, a tamtego jakoś sobie sama bym nie kupiła wiec fajna okazja na wypróbowanie.
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
No dooobra, to niech ci się fajnie pije.
Ja mam z HiTeca, zjedzone (rozdane) z 5 porcji i leży ala:
|
|
|
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moze sie zapisze na darmowy personalny jesli ktorys z 'mojej' dwojki trenerow bedzie robil. to innego nie chce![]() mi Mikolaj w zyciu białaczki nie przyniesie
|
||
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytaj dzienniki na kfd k zerżnij albk wymień parę ćw na analogiczne, zmień zakres oowtórzeń ;-D
Ja w aplikacji znalazłam i... CO WYŚCIE KAZAŁY MI CZYTAĆ |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam plan jechac do marketu po zakupy ale przemyslalam sprawę i doszłam do wniosku ze to strata czasu będzie. Zrobię zakupy w osiedlowych
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzenie po marketch przed świętami to samobójstwo.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czemu swojego nie pijesz? Ja białko kupuje z Olimpu izolat 95 bo są bez laktozy, chciałabym jakieś tańsze ale po tym nie mam żadnych rewolucji no i z wodą smak ujdzie. moje kosztuje między 60-70 zł za chyba 600g jakbyście znały jakiś tańszy zamiennik to dajcie znac ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mi nie smakuje + nie widzę potrzeby by w to inwestować ;-) ale jeśli smak będzie trafiony to na zdrowie
ijemy: Ja w białkach patrzyłam na smak a nie na skład |
|
|
|
#960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mimo żeże zwracam uwagę na składy tego co jem to białkiem sobie nie zawracam głowy bo bym go nie mogła kupować wtedy mam na oku kokosowe i ciasteczkowe
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

ala: