|
|
#931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 4
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Mietowka, ja sobie zdaje sprawę, że ciąża to nie bajka, ale mimo wszystko chce ja przejść
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ale ja tylko się wygłupiam ;-)
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ważne, czy stoję, siedzę czy leżę mam ochotę puścić pawia Także u mnie zastanawianie się co zjem sprowadza się do myślenia, co dam radę przełknąć. Poza tym to mnie męczą nawet rozmowy. Pogadam chwilę z mężem i bym sobie autentycznie ucięła drzemkę. Powiedziałam mu nawet, żeby mi nie kazał podejmować decyzji, bo myślenie mnie męczy Oby mi dziecko zrekompensowało tę mękę ![]() Ja już chcę, żebyście do mnie dołączyły, co tak sama będę się męczyć, jak możemy razem
Nina 💕 29.01.2017 Edytowane przez MartaMagda Czas edycji: 2016-06-06 o 09:44 |
|
|
|
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;61374491]Ale że...
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Ja też. Nie mogę się tego doczekać [/QUOTE]No depilacja bikini znaczy się ;-) |
|
|
|
#936 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Bożeny też nie słyszałam za to o każdy u nas Kaśka ją nazywa
|
#938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahhaha Dziewczyny jak wszystko dobrze pójdzie to dołączam do Was do testowania jutro! Będzie nas trójeczka! U mnie był szalony weekend pod znakiem zapytania: będzie @ czy jej nie będzie OTO JEST PYTANIE W sobotę podbrudziłam tylko raz z rana na papierze, później cały dzień i cała noc czyściutko, w niedzielę z rana znów powtórka z rozrywki, to sobie myślę, włoże wkładkę na wszelki wypadek, a tam w ciągu dnia jedna malutka kropeczka i to nie krwi, więc sobie myślę, @ przyjdzie w nocy Dziś wstaję: CZYŚCIUTKO Ale jeszcze jeden dzień na wstrzymanie sobie od testowania dam. Już coraz bardziej jestem nakręcona, a mąż chodzi i powtarza w kółko: "Jeszcze się nie ciesz, jeszcze długa droga przed nami, jeszcze możesz dostać@" hahhaha Strasznie się męczę i spałabym 24h/7. Nawet śniadanie mnie tak zmęczyło,że po śniadaniu ucięłam sobie dziś godzinną drzemkę Przy śniadaniu mężu powiedział: " No ostatnio szybko się męczysz, a to coś nowego "Trzymajcie kciuki by dziś @ nie przyszła!
Edytowane przez Minionek_1985 Czas edycji: 2016-06-06 o 10:06 |
|
|
|
|
#939 |
|
Wtajemniczenie
|
Minionek to trzymam mocno kciuki! Moj mąż ma odwrotnie, chodzi za mną i powtarza, że jestem w ciąży, a ja mu marudze i płaczę, że nie jestem na pewno haha
Jutro zrobię test i mam nadzieje,ze coś na nim zobaczę :/ okresu nadal brak, ale dość często boli mnie prawy jajnik, co mi się nigdy nie zdarzało przed @, bo zawsze bolało całe podbrzusze... Zwariować można
10.02.2017 - dobry początek <3 Edytowane przez Ahoy Czas edycji: 2016-06-06 o 10:09 |
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jutro testuje, mimo że boli mnie brzuch jak na@ i cykle mam raczej długie to dziś 28 dzień, nie nastawiam się na happy end tego cyklu,ale jest nadzieja
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
No proszę ile jutro testów zostanie obsikanych. Dziewczyny tak straaaasznie bym chciała, że nam się wszystkim udało!!! Byłoby przecudownie moc założyć wspólną grupę Lutowek...
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekać jutra!
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Ale byłoby cudownie! Luty to idealny czas dla mnie na poród, nim się rozpocznie kolejny sezon ślubny bobo miałoby już 3 m-ce więc mama spokojnie w soboty mogłaby ogarniać opiekę nad maluszkiem, a ja mogłabym wrócić do pracy
zresztą na własnej działalności to ja sobie o macierzyńskim mogę tylko pomarzyć hahahaha
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Ojejjjjj ale nas duzo na jutro <3
Tak bym chcuala zeby sie udalo..ach
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam mam nadzieje ze zalapie sie na marzec
oby sie tarczyca unormowala... Babka w labo mnie podziabala troche bo do zyly nie mogla sie dostac
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze testy!
Ryglować drzwi i @ nie wpuszczać ![]() Ja testuje za tydzień. Dziś bocian przeleciał nisko nad moim samochodem i śniło mi się, że dostałam wcześniej @. Oby sprawdziło się na odwrót
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Heh.. Widzę, że na tym wątku każdy drobiazg to objaw
pozytywnie to odbieram, choć ja tam się nie nakrecam
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś mam parszywy humor, chodzę i wyje jak debil, bo mam przeczucie, że zaraz dostane @, a to będzie dla mnie totalna tragedia...
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Serio?
mi się dziś śniło ze mój mąż mnie pobił - bił przedramieniem w czoło 😀😀😀😀 człowiek oaza spokoju i opanowania 😂😂😂😂 hahaha
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi smutno, ale może w kolejnym się uda :-(
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc nie zazdroszczę tego początku ciąży, naprawdę jest bardzo męczący wręcz okropny. Na samą myśl aż mną telepie ![]() II trymestr jest bez porównania Dobrze, że nie planujemy z mężem większej ilości dzieci
|
|
|
|
|
#955 |
|
Przyczajenie
|
Często podczytuje ten wątek, niedawno poronilam i czekam na kolejną szansę. Nie wytrzymałam postanowiłam się odezwać bo jak czytam narzekania na objawy ciąży to po prostu chce mi się płakać. Ten wątek nie jest odpowiedni na takie dyskusje, proponuje trochę empatii na przyszłość...
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że przeszłaś tragedię ale nie możesz obwiniać bogu ducha winnych dziewczyn, że na forum, którego notabene członkiem nie jesteś, żartują w normalny dla siebie sposób. Za bardzo osobiście odebrałaś słowa, które w ogóle do Ciebie skierowane nie były. Nikt nikogo nie chciał urazić i nie uraził. Zrozum, że są tu też osoby starające się długi czas, które w ciążę zajść nie mogą. Ty zaszłaś, więc jesteś w innej sytuacji. My nie wiemy, czy to szczęście kiedykolwiek będzie nam dane. Ale nikt tu do nikogo pretensji nie snuje. Trzeba żyć dalej. Trzymaj się i myśl pozytywnie
|
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
To wszystko jest przeciez z humorem...zeby nie popadavlc w parajoje
![]() A narzeiajia na objawy to w sposob pozytywny bo w końcu cien nadzieji sie pohawil u niektórych, staram sie zrozumiec twoj bol, ale ja rowniez mam swoj. Za długo juz trwaja moje starania zeby przechodzic obojętnie i siedziec cicho. Przynajmniej tutaj moge... AHOY mam to sako dzis
|
|
#959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi, że jesteś mamą aniołka, ale też nie można udawać, że ciąża jest bezobjawowa i że czujemy się fantastycznie. Nie brakuje mi empatii i przykro mi, że tak odebrałaś moje słowa. Życzę Ci powodzenia i trzymam za Ciebie kciuki.
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

04.07.2015 

"
Geek is the new sexy
!

Rozumiem, że przeszłaś tragedię ale nie możesz obwiniać bogu ducha winnych dziewczyn, że na forum, którego notabene członkiem nie jesteś, żartują w normalny dla siebie sposób. Za bardzo osobiście odebrałaś słowa, które w ogóle do Ciebie skierowane nie były. Nikt nikogo nie chciał urazić i nie uraził. Zrozum, że są tu też osoby starające się długi czas, które w ciążę zajść nie mogą. Ty zaszłaś, więc jesteś w innej sytuacji. My nie wiemy, czy to szczęście kiedykolwiek będzie nam dane. Ale nikt tu do nikogo pretensji nie snuje. Trzeba żyć dalej. Trzymaj się i myśl pozytywnie