|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki na wymianę
Najbardziej podoba mi się Jasmin Noir..
|
|
|
|
#963 |
|
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos za cement Kerastase?
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się Lolita Pozwól, że się jeszcze zastanowię
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
No to tu mamy problem
bo akurat nie jestem pewna czy chcę ten zapach oddać
|
#968 |
|
Kici kici miau miau
|
za cement raczje nie oddam Lolity
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się żółta tuniczka na ramiączkach we wzorek.
Cytat:
|
|
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za balsam NR for her?
|
#971 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Dior Iconic tusz do rzęs czarny świeży nieużywany 4ml Oilatum emulsja do kapieli - 15 ml(3szt); Versace Versus time for energy - pure energy shower gel - 7ml |
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
przykro mi,ale nic dla siebie nie znalazłam. pozdrawiam
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, zapomniałam wyrzucić z wątku- poleciał już do nowej właścicielki
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
w jednym z wątków wyczytałam, że masz Cocona. znajdziesz coś u mnie w zamian
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może spróbuję zdobyć jakąś próbkę, trochę boję się w ciemno...
|
|
|
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Jaką przesyłkę ustalamy? I kiedy wysyłamy? Ja bym mogła w poniedziałek po godz. 16stej
Aha, chciałabym się dowiedzieć czy perfumy od Ciebie są w oryginalnej buteleczce (raz się nie spytałam i dostałam w zastępczej ) i jaki mają ubytek?
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie tutaj. Ok, wyślę pierwsza, nie ma problemu
Kurczę, spodziewałam się troszkę mniejszego ubytku, no chyba, że butelka jest większa, mam nadzieję, że tak Niestety nie mogę zademonstrować ile zostało u mnie w Lalique, bo mam tylko aparat z komórki i ledwo co widać, ale myślę, że będziesz zadowolona Pozdrawiam i czekam na wiadomość prywatną z adresem zamieszkania.
|
#983 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć Ditu
Wybierzesz coś ode mnie za Stardust (parę dni temu oddałam i już tęsknię ) i/lub cement Kerastase ? KLIK
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
nie no w porządku
rzeczywiście szyjka jest malutka przepraszam za te dodatkowe pytania, wolę zapytać żeby później nie było nieporozumień Naprawdę niewieleczekam na PW z Twoim adresem i dołączam zdjęcia
![]() ![]() ![]() przede wszystkim jestem artystką Edytowane przez blackstarr Czas edycji: 2009-05-10 o 10:57 |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za vanilla fields? mam sporo fajnej bielizny, zpraszam. jesli zostalo to interesuje mnie tez
Dalissime Salvador Dali 50ml, niewielki ubytek; Lulu Guinness 100ml, nowy tester; C-thru Black Diamond eau de toilette - 75 ml (użyty 3 razy) 14. Roma Laura Biagiotti – 1/2 ze 100ml - (mogę zrobić odlewkę);-CHETNA NA ODLEWKE - ZAWSZE BYLAM CIEKAWA JAKI TO ZAPACH 18. Zestaw miniaturek czystych perfum Fragonard - po 2ml z niezauwazalnymi ubytkami testowymi ( 1.Emilie, 2.Billet Doux, 3.Murmure, 4.Caresse, 5.Fragonard de Fragonard); 20. Odlewki: Guerlain AA Anisia Bella 10ml Guerlain AA Mentafollia 10ml Stella Sheer do 20ml Organza Indecence - 5ml PIELĘGNACJA: : Kerastase, Resistance, Ciment Anti-Usure (Cement odbudowujący) 250ml, niewielkie zużycie; 1. Nawilżający żel pod prysznic i do kąpieli Treselle Avon – 150ml; 3. Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką Planet Spa Avon; 8. Wygładzająca maseczka do twarzy Z serii Japanese sake and rice Planet Spa Avon; 3. Protecting waterproof mascara with panthenol czarny – IsaDora 11. Dior Iconic tusz do rzęs czarny świeży nieużywany 4ml Massage drain Peel BIOTHERM (krem do masażu zapobiegający zatrzymywaniu wody i remodelujący sylwetkę. Efekt nowej skóry - 40ml, nieużywany; CARTHAME Gentle Hydro-nutrive mask Rene Furterer (maseczka do włosów) - 15ml, nieużywana; 19. Versace Emotional Essence - 1,6ml;
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
hej DiTu
Bylas u mnie zainteresowana zestawem Fig Leaf. Co bylabys w stanie za niego oddac bo korci mnie ta odlewka Miss Dior Cherie?
|
|
|
|
#987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(sama jeszcze nie wiem czy chcę go oddać - dlatego się jeszcze uchował) wczoraj nawet zaaplikowałam go sobie dla przypomnienia i tak mi miło z nim było szkoda, że już nie masz Mat Chocolat, a z kolorówki nic dla siebie nie widzę![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-05-10 o 15:52 Powód: literówka |
||||
|
|
|
#989 |
|
Rozeznanie
|
Ok. To zaproponuj moze co moglabys mi oddac za zestaw. Na pewno interesuje mnie ta odlewka MDCh 5ml. Masz w co zrobic odlewki?
|
|
|
|
#990 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie za odsypke maca old gold? prosze blagam
wybieraj ze wszystkigo, jak chcesz zapachy to tez spoko, probki Ci moge zrobic, co tylko chcesz ewentualne sobie cos dobiore
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

bo akurat nie jestem pewna czy chcę ten zapach oddać 

) i/lub cement Kerastase
(sama jeszcze nie wiem czy chcę go oddać - dlatego się jeszcze uchował) wczoraj nawet zaaplikowałam go sobie dla przypomnienia i tak mi miło z nim było