|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: The Sims 3
niech ktoś pokaże swoją ulubioną rodzinkę simów :P
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys gralam ta simka (zdj) i udalo mi sie zrobic zdjecie jak rodzila
![]() sorry za brudny zlew
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
ale to brzmi haha "sorry za brudny zlew"
skubana śliczne ma włosy, a ona rodzi że takie oczy zrobiła?:P
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rodzila chyba ze 2 godz a darla sie jakby ja ze skory obdzierali. dobrze, ze byl dzien bo by cale miasto na nogi postawila
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
jest duzo nowych sprzetow?
a nowe mozliwosci? oprocz chodzenia po miescie?? widze ze mozna ustawic pod katem meble- nareszcie ale ciuszki simow i fryzury troche ograniczone co? poki co mialam okazje grac kilka minut wiec za duzo sie nie orientuje...JESZCZE CHCIALAM SIE ZAPYTAC O SAMOCHODY- GDZIE MOZNA JE KUPIC? CZY TAKIE EKSTRA MODELE PRZYPISANE SA AWANSOM W PRACY? niedluge bede miec simsy dlatego tak wypytuje
Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2009-08-16 o 14:07 |
|
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
Cappuccino samochody normalnie się kupuje tak jak inne przedmioty, jak wejdziesz w ten panel kupowanie to zobaczysz rysunek auta i tam będą
Są takie "wypasione" modele jednak mi nie dane jest się nimi cieszyć ( moje simy należą do klasy "mocno średniej" i wszędzie podróżują rowerami ) Z tego co wiem to awanse nie wpływają na to jakie autko możesz kupić.Dziewczyny gdzie znajdę chrząszcze? Mam mnóstwo skał, motyli, nasionek a żadnych robaczków nie mogę znaleźć |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest jakis inny kod do simow 3 zeby dolaczyc sima do domostwa niz "Add to Household"
? bo ten mi akurat nie wchodzi
|
|
#969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedzcie mi jak kupic dzialke?? bo nigdzie nie moge znalzec. dorobilam kase rodzince wiec chce kupic taka duza ale nic nie widze:(
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Każdy Sim ma w wyposażeniu telefon komórkowy, więc klikasz na telefon i wybierasz opcję `wyprowadź się` czy coś takiego. Pokazuje Ci się okno kto ma wyprowadzić się razem z Simem, zaznaczasz tych których chcesz, a potem na dole możesz wybrać czy chcesz kupić nowy dom, czy nową działkę. Gotowe. 2. Klikasz na opcję Edytuj Miasto, klikasz na swoją rodzinkę i eksmitujesz ją. Potem wybierasz działkę, na którą Simy mają się wprowadzić.
|
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
poradzilam sobie przez komputer. szukalam zeby byla duuuza i nie moglam znalezc. nie potrafie sie przyzwyczaic do tych nowych "obrotow kamery" strasznie mnie draznia. mam nadzeje ze przywykne
|
|
|
|
|
#973 |
|
Winter is coming
|
Ja największą znalazłam koło Landgrabów
ale na moje oko i tak za mała, a chyba nie ma opcji, żeby sobie samemu działki robić. Szkoda, brakuje mi trochę tego.Moje dziecko i matka już nie mają ciastek Usunęłam dzięki moveobjects. Dzięki ouu za pomysł Uratowałaś życie moim simom!
|
|
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie simo maniaczki
Ja gram już od premiery...kupiłam grę zaraz jak tylko wyszła i z niecierpliwością czekam na dodatki.Gra jest świetna...poprostu cudo.
|
|
#975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znow sie zagubilam... nie wiem jak korzystac ze samochodu gdy ide gdzies daleko to zamiast samochodu podjezdza taxi. gdy klikam na auto jest opcja :wybierz wlasciciela. ale kiedy klikne na wybrane imie nie ma czegos takiego jak zatwierdz no i ciagle ten samochod jest "niczyj" w zwiazku z czym nie moge nim jezdzic. jak to zrobic??
i jeszcze takie pytanko: czy jesli auto bedzie postawione przed domem to zlodziej mi je ukradnie?? (bo nie podobaja mi sie garaze :|
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Może trzeba coś pozmieniać w ustawieniach i zadziała na XP (bo żeby działała na Viście to pewno trzeba się bardziej nakombinować). Ja i tak wolałam Rollecoaster Tycoon .
|
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cappuccino mi normalnie wsiadaja do auta jak gdzies dalej jada, nic nie musze robic. moze zle to auto postawilas? Ja nigdy wlasciciela nie wybieram.
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
troche sie zawiodlam na tych simsach. myslalam ze beda jeszcze bardziej dopracowane.
kiedy jestem w miescie nie widze co jest w sklepie tyk widze jak moja simka znika.. a ja bym chciala zobaczyc jak wyglada bar czy spozywczy wyslalam moja simke o 4 nad ranem na cmentarz- ale strasznie tam jest. akurat to im wyszlo. wkurza mnie ze moja simka kladzie sie spac w stroju wizytowym , nie wiem dlaczego. pizame ma zupelnie inna... bym musiala ja przebierac do spania
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
plec dziecka mozna sobie "zaprogramowac" jedzac w ciazy albo jablka albo arbuzy (juz nie pamietam co na co - dawno nie gralam).
u mnie tez wszystko dzialalo poza jedna rzecza - dach mi sie nie wyswiatlal, mimo ze byl wlaczony... no ale z tym da sie zyc
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spanie w wizytowym, pływanie w jakimś tam innym, ale na pewno nie kąpielowym, mówienie do siebie.. itd
|
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam sobie swietny domald nie podoba mi sie ustawienie pokoi . bardzo ladne sa kolory scian i chcialabym je jakos zapisac w folderze i potem znich skorzystac przy budowie inneo domu. czy tak sie da?? |
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
ach, dziewczyny!
narobiłyście mi niezłej ochoty na granie ![]() posprzątam i już biorę się za tworzenie rodzinki ![]() a grę mam od premiery, niestety nie oryginalną..
Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-08-21 o 13:07 |
|
|
|
|
#986 |
|
Konto usunięte
|
Gram od premiery, ale jakoś nigdy nie lubiłam budować, meblować itp., więc może coś przeoczyłam, jednak wydaje mi się, że nie ma takiej możliwości.
|
|
|
|
|
#987 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam się do Was przyłączyć można? Trochę głupio, 18 naście lat i gram w Simsy, no ale.
Grę mam jakieś dwa tygodnie, może troszkę dłużej, bo wcześniej komputer mi na to nie pozwalał. Kupiłam nowy i śmiga. Żałuje tylko, że nie mam na nim na razie internetu, bo nie mogę wykupić żadnych dodatków za te 12 euro, które otrzymuje się po rejestracji. Czekam na zakup routera. Czytam Was troszkę i chyba pójde niedługo zagrać, bo narobiłyście mi ochoty. |
|
|
|
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
miucci, ja mam 19 lat i gram w simsy i tak je uwielbiam, że szkoda gadać. nie ma lepszej gry. czekam juz na dodatki do trójki
)) zawsze mam mnóstwo adoptowanych dzieciaków, wychowuję kilka pokoleń
|
|
#989 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio np. moja simka urodziła bliźniaków. Wszystko fajnie, dwóch ciemnych chłopców, ale jakieś 3 dni później ona zrobiła się staruszką. Zrobiłam nową simkę i teraz spróbuję. Może w końcu się uda. Ale tamtego faceta szkoda, taki przystojniak. Chyba go moja nowa poderwie. |
|
|
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
to ustaw sobie epicką długość życia, ale wtedy szybko się nudzi xD
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

Są takie "wypasione" modele jednak mi nie dane jest się nimi cieszyć ( moje simy należą do klasy "mocno średniej" i wszędzie podróżują rowerami 

Ten portal nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać 
. Może trzeba coś pozmieniać w ustawieniach i zadziała na XP (bo żeby działała na Viście to pewno trzeba się bardziej nakombinować). Ja i tak wolałam Rollecoaster Tycoon 

kiedy jestem w miescie nie widze co jest w sklepie tyk widze jak moja simka znika.. a ja bym chciala zobaczyc jak wyglada bar czy spozywczy