|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Aniu, jeśli dobrze zrozumiałam to krótkie krwawienie, podwyższona temperatura i inne objawy o których piszesz mogły by( ale nie muszą) wskazywać że do zapłodnienia doszło już w tamtym miesiącu. Jast mało prawdopodobne, że możesz mieć objawy ciążowe od tego wpółżycia 6 dni temu. Jeżeli do końca cyklu zostało Ci tylko 2 dni to radzę poczekać i w terminie @ lub dzień po zrobić test. Napewno już wyjdzie.
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego dla Ciebie wyniku testowania. |
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Prezencik na Dzień Ojca już jest.Fotka w załączeniu
.Imprezka 27.06 grillparty.
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
Stara Panna hmm a moze to co z Ciebie leci,to cos bezowego to Twoja ostatnia @??? Ty masz tak roznie,raz 26dc raz 32,wiec wszystko mozliwe...Teraz to ja sie chyba bardziej nakrecam na te Twoja II kreseczki niz Ty
![]() Dziewczyny co Wy o tym myslicie,moze tak byc??? Perelka Ty sie wykonczysz tymi testami jak tak bedziesz codziennie robic...Wiem ze latwo sie mowi,gorzej wykonac,ale wrzuc na luzi poczekaj spokojnie do dnia @ ![]() Sensuel noo trzymalysmy kciuki zeby byla fasolka,to teraz bedziemy trzymac zeby to byla dziewczynka ![]() Prezencik na dzien tatusia cuuudny Ale bedzie Twoj Tz zdziwiony hihi...To czekam cierpliwie na opis reakcji Napewno bedzie niezly ubaw ![]() Smonika no to trzymam mocno kciuki zeby tym razem sie udalo ![]() Ania nie napisze Ci nic nowego pewnie bo dziewczyny juz z pewnoscia Ci poradzily zebys poczekala z testem do dnia @,lub nawet 2 dni po...raczej nie z tego jezeli zblizenie bylo 6 dni temu,a 1,5 tyg juz bola Cie piersi,ale moze w poprzednim zaciazylas??? Hmm czekam na testowanko i relacje ![]() Pozdrowionka kobietki ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ziaaa kochana a jak tam u Ciebie,jak sie czujesz kochana??? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- A co Wy tak cichutko siedzicie,zadna sie nie odezwie
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Sensuel piękne dwa buciki, ale jeszcze piękniejsze są te dwie grube krechy! Gratulacje!!
Kicia i ziaaa a co tam u Was? Jak samopoczucie? Stara Panna ty to podejrzana jesteś już od dawna! ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Nie no ja krzyczę i podskakuję jestem, jestem! |
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Pepus u mnie hmm nic ciekawego,wlasciwie lepiej nie pisac
Mialam miec dzis popoludnie z Tz,tak sie cieszylam...po obiedzie sie polozylismy i ogladalismy film i zasnal i spi do tej pory...ehh super popoludnie i wieczor ![]() Normalnie szkoda gadac ![]() Ziaaa co sie tak czaisz i nawet sie nie odezwiesz pipko??? |
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
Pepus, juhuuuu!
ja też! chwilowo, bo TŻcik czeka ... ;] Sensuel prezent świetny! hehe aż pokazywałam swojemu z zapytaniem czy cieszyłby się z takiego prezentu tylko widziałam cudowny uśmiech hihia co u mnie... czuje się dobrze, chwilę dziś jajnik popromieniował. Szyjka rozpulchniła się i chyba jest nisko- chyba bo nie wiem, czuje cos paluszkiem, ale starając się dotknąć tam pod sam koniec nie czuje tak jak wczesniej twardego, tylko wszedzie czuje miękko. Poza tym czuje się dobrze, tylko mimo wszystko nadal mi się kręciło w główce, słabo bo słabo ale kręciło. ![]() Kicia jak z TŻ? lepiej juz? Przejdziecie te ciężkie momenty, a potem będzie sielanka ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- ej Kiciunia odzywam sie ![]() tylko bardzo sie skupialam nad napisaniem czegos mądrego hehe |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
pozdrawiam i gratuluje wszystkim zafasolkowanym.Tyle razy pisze się o tych objawach,ale ze mną teraz dzieje się coś dziwnego. I nie wymyśliłam sobie bo wcale nie myślałam jakoś o ciąży .Przez jakieś dwa,trzy tygodnie boli mnie podbrzusze. Teraz boli mnie tak jakoś dziwnie w środku. Czuje takie uczucie wypełnienia.Często chodzę do toalety.Miałam ostatnio leciutkie mdłości. I mam takie ukłucia w dole brzucha,tak nie raz po prawej i lewej stronie. Ostatnio jak usiadłam to tak mnie kłuło w dole,że nie mogłam wstać. I jak tylko czymś się zmęcze to zaraz mam boleści brzucha i musze odpocząć. Teraz np wieszałam firanki i od tego skakania znowu mam takie lekkie ukłucia i lakki dziwny ból.Nie jest to tak jak na @.Coś takiego innego.Nie umiem tego opisać. Nie wiem co się ze mną dzieje .Powiedzc ie mi co o tym sądzicie??Na test jeszcze za wcześnie,muszę czekać do lipca.Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć czy w tym miesiącu już miałam @ . Ale się rozpisałam hehe .No ale mam nadzieje,że obficie mi odpiszecie i pomożecie. Pozdrowionka |
|
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie pamiętasz czy była @ .To się skup i przypomni sobie i napisz najlepiej kiedy to było.A kiedy spodziewasz się kolejnej??Mnie te bóle wyglądają na owulacyjne,ale mogę się mylić.Wszystko zalezy kiedy miałaś @.Też tak miewałam,że nie mogłam ruszyć ani ręką ani nogą.a o wstaniu z sofy to mowy nie było.No chyba,ze powoli.
|
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam za dużo zamieszania z weselem i tak jakoś wyleciało mi z głowy
. A do lekarza jakoś po niedzieli pójdę. Sensuel a u Ciebie czym były spowodowane te bóle??To nie owulacja,bo nigdy tak nie miałam a to już jakiś 3 tydz trwa.
|
|
|
|
#971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Acha...no to jak 3 tyg to raczej nie owu.U mnie te bóle były owu spowodowane właśnie.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dzieweczki porannie
![]() U mnie chyba jednak będzie @, bo piersi dziś prawie boleć przestały, a ja tak mam że przed @ przestają... Chociaż przed chwilką jak kawę dopijałam to mi się niedobrze zrobiło... Wczoraj w nocy, jak TŻ z rooty odbierałam, w samochodzie byłam pewna że @ dostałam... Ból, mokro, wszystko na to wskazywało... A tu znów tylko kropelki tego burego... Dziewczynki - trzymajcie te kciuki, choc ja już coraz mniejsza nadzieję mam
|
|
#973 |
|
Przyczajenie
|
Kobitki, nie wytrzymałam!!! Zrobiłam test, i co.... wyszedł negatywnie! Ale czego mogłam się spodziewać wiedząc, że to za wczesnie aby test cos wykrył. Cóz jak sie nie ma silnej woli ( a tak chciałam tam zobaczyć 2 kreseczki, ehhh....)
![]() Brzuch nadal mnie boli jakbym miała dostać @. W poniedziałek jestem umówiona do lekarza ( ile nie przyjdzie @). Czy jest sens wogóle iść? Powie mi coś więcej?
|
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
Stara Panna a mierzysz podstawowa temperature ciala????
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
witam was kochane
![]() mam problem bardzo sie boje bo wczoraj z mezuśiem sie przytulalismy po ok 12 dniowej przerwie w 24 dc i po stosunku mialam lekkie plamienie rano na wkladce tez takie brazowe lekaz mi mowil ze mam nadzerke male zaczerwienienie czy to od tego to plamienie boje sie bardzo jak to odebrac mysle ze nie pekla pecherzyk dopiero teraz bo mam podwyzszona temp kilka dni PORADZCIE MI DZIEWCZYNKI CO TO OZNACZA ?????????? Buziaki Modle sie za was i 3mam kciuki kochane
|
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kobietki w sobotnie popoludnie
![]() Ziaaa Sloneczko z Tz juz troche lepiej,i mam nadzieje ze z dnia na dzien bedziemy wracac do normy Bede o to walczyc zeby sie wkoncu ulozylo,moze mi sie uda ![]() Anusia Ty to jestes udana hahaha...nie pamietasz czy mialas @ czy nie?? Wiesz kiedys tez mi sie zapomnialo i wtedy postanowilam kupic sobie kalendarzyk i teraz wszystko sobie zapisuje i jestem na bierzaco Polecam i Tobie zebys sie nie gubila A teraz nie pozostaje Ci nic innego jak albo isc do lekarza i sie przebadac,albo cierpliwie czekac na @ az przyjdzie,o ile przyjdzie ![]() Stara Panna tak jak pisalam wczoraj kochana....Ty masz troche dziwne te cykle wiec hmm moze jak Ty masz raz 24dc,raz 32 to moze teraz masz wczesniej,i moze to plamienie to resztki @??? Myslalas o tym??? Ale mimo wszystko poczekaj jeszcze troche do tego np 32dc i wtedy zrob tescik i nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze Trzymam za II kreseczki ![]() Ania to czekaj cierpliwie do poniedzialku i jak nie dostaniesz @ to idz sie przebadaj Moze popros lekarza o badanie krwi BetaHCG ???Perelka przepraszam,ale nie wiem co napisac Musisz byc dobrej mysli...Trzymam zeby wszystko bylo dobrze ![]() Milutkiej soboty kochane
|
|
|
|
#977 |
|
BAN stały
|
Witajcie dziewuszki
jest co poczytac ja moglam sie pocieszyc przez te dni moim mezusiem moja PONOC grypa jelitowa dalej trwa tylko,ze jakies to dziwne bo jest mi slabo i mdli mnie jak cos zjem a boli brzucha czy zoladka nie mam,biegunki tez nie wiec nie wiem co jest grane wczoraj zrobilam test ale wyszedl negatywny choc moze za wczesnie go zrobilam bo @ powinnam dostac 24 albo 26 pozyjemy,zobaczymy jak nie przyjdzie@ to bede testowala 2 raz moj mezus powiedzial mi,ze jakos inaczej wygladam ijestem jakas wiecznie zmeczona i nie majaca sily,powiedzial mi ze zna ten wyraz twarzy choc chyba teraz jednak bym nie chciala bo nie ma stalej,pewnej pracy na miejscu wiec wole to przeczekac ale sie dzis rozpisalam ![]() ![]()
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Asiu
![]() Nioo troche sie tu dzialo jak Cie nie bylo...Hmm no dziwna ta Twoja jelitowka heh...a moze to nie jelitowka ![]() Poczekaj jeszcze do tego 26 i tescik Moze to fasoleczka tak sobie szaleje Skoro juz nawet moz zauwazyl ze jakos inaczej wygladasz to kto wie ![]() A Twoj mezus mial isc na 2 rozmowy,i co nic z tego nie wyszlo??? Ohh masakra z tymi jego wyjazdami ![]() Ale miejmy nadzieje ze niedlugo sie skoncza,oby ![]() Buziaki kochana
|
|
|
|
#979 |
|
BAN stały
|
Czesc Kiciu
w miedzyczasie bedzie czegos innego szukal a jesli nie znajdzie to niestety do wrzesnia bedzie sie trzeba przemeczyc jedyny plus to taki ze wyjazdy sie skoncza a zaczna nocki 1.5 godziny od domu ale lepsze juz to niz to co teraz mamy pozdrawiam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() przez ten weekend Was troszkę zaniedbam, bo moje miastko obchodzi swoje dni, czyli są imprezki, a dodatkowo ja mam szkołę, egzaminy i... urodzinki jednoczesnie, nie chwalac sie! ![]() buziaczki! i czekam na pozytywne nowinki od Was
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
Hmm nio to zeby tylko udalo sie z ta praca od wrzesnia
To juz tylko 2 miesiace A nocki to tez nie jest zle,bedziesz Go miala calymi dniami w domku i nie az tak daleko Pewnie ze to 100 razy lepsze niz te ciagle Jego wyjazdy A kto wie moze akurat znajdzie cos lepszego w miedzy czasie i to na miejscu Czego z calego serca Wam zycze Nioo ale z tym testowankiem to troche za szybko,wiec mogl wyjsc minusowy...a kto wie co bedzie 26 hihihi ![]() Buziaki ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Ooo Ziaaa no to jednym slowem szalejesz w ten weekend ![]() A baw sie kochana poki mozesz hehe ![]() Nioo i wszystkiego najlepszego Sloneczko,duzo zdrowka,szczescia,milosci oraz szybkiego doczekania sie owocu tej milosci ![]() ![]() ![]() Nioo i zdawaj juz te egzaminki i zaczynaj wakacje ![]() Buziaczki i baw sie dobrze Slonko
|
|
|
|
#982 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() bedzie niestety krotko bo jestem strasznie zmeczona ta wczorajsza impreza Ziaaa wszystkiego najlepszgo zdrowka szczescia pomyslnosci i oby weszcie dzidzi bylo lece dalej spac ![]() buziaki kochane
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Przyczajenie
|
Kochane, pojawiła mi sie jakaś brunatna wydzielina, inna niz zawsze przed@. Czy to objaw zapłodnienia czy nadchodzącej @?
Pozdrowionka dla Was
|
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Aniu roznie to moze byc,ja tez mialam brunatna wydzieline a na drugi dzien dostalam @ ale oczywiscie u Ciebie moze byc inaczej
i tego Ci zycze!!!
|
|
|
|
#986 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za życzonka! I trzymajcie kciuki, bo marze o tej fasolce
|
|
|
|
#987 |
|
BAN stały
|
Wlasnie tak siedze i szukam w necie na temat szyjki macicy w czasie wczesnej ciazy i doszlam do wniosku,ze zaraz oszaleje
,siostra mi wyslala teraz link,ze na samym poczatku jest osadzona bardzo nisko a okolo 2 miesiaca zaczyna pomalutku sie podwyzszac zeby z czasem sie obnizyc jak dla mnie to to wszystko to czarna |
|
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
Asiulka no no to ostro wczoraj poszalalas hehe,ale jak imprezka sie udala to suuper
![]() Aniu tak jak pisze Aneczka ta wydzielina moze i oznaczac ciaze i @ wiec spokojnie czekajmy na rozwoj sytuacji Oby to byla oznaka zafasolkowania Trzymam kciuki !!!Asiu hihi no co racja to racja czytajac te wszystkie artykuly mozna oszalec,w jednym pisza tak,w drugim inaczej,i byc tu czlowieku madry ![]() Ja dzis nad ranem zaczelam kolejne staranka Wg obliczen za 8 dni owulka wiec zobaczymy czy tym razem uda sie z nowym lokatorkiem czy nie....Oby sie udalo
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu ja mam dzis 9 dc i tez zaczelam staranka
|
|
|
|
#990 |
|
BAN stały
|
noto trzymamy
![]() ![]() Kicia zeby tym razem lokator zamieszkal w Twoim brzusiu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

.Imprezka 27.06
grillparty.

tylko widziałam cudowny uśmiech hihi
pozdrawiam i gratuluje wszystkim zafasolkowanym.Tyle razy pisze się o tych objawach,ale ze mną teraz dzieje się coś dziwnego. I nie wymyśliłam sobie
.Powiedzc ie mi co o tym sądzicie??Na test jeszcze za wcześnie,muszę czekać do lipca.Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć czy w tym miesiącu już miałam @
.No ale mam nadzieje,że obficie mi odpiszecie

jest co poczytac
wczoraj zrobilam test ale wyszedl negatywny choc moze za wczesnie go zrobilam bo @ powinnam dostac 24 albo 26
pozyjemy,zobaczymy jak nie przyjdzie@ to bede testowala 2 raz moj mezus powiedzial mi,ze jakos inaczej wygladam ijestem jakas wiecznie zmeczona i nie majaca sily,powiedzial mi ze zna ten wyraz twarzy