|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
a widzicie; a ja znlazłam ten w necie i to dziś dodany, wiec byłam pewna, że to nowy
sorki za wprowadzenie w błąd
|
#962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=HUb0b3yY
|
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
ashiva, dziękuję. Jesteś wielka!
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Przyszła mi właśnie paczka z k12 (dzień przed terminem
) Moje spostrzeżenia: wody toaletowe Simple Elements są bardzo maleńkie (30ml) - inne wody o takiej pojemności miały przynajmniej opakowania maskujące np. Urban Flowers wyglądały na sporo większe niż były. No ale dalej - krem kryjący przeciw wypryskom Clearskin również jest baaardzo mały, wręcz komicznie wygląda moim zdaniem. Opakowanie nowego balsamu do ciała Signature Silk jest takie samo jak szamponów z Naturals, ale to chyba widać w katalogu Przyszły mi te produkty z Anew za 19,90zł. Otworzyłam tylko program liftingujący okolice oczu i co widzę? Żelu jest tyle, że prawie wypada z opakowania, a krem wygląda jakby połowę ktoś zużył Zareklamowałabym to gdyby nie fakt, że już komuś obiecałam ten krem i będzie mi głupio...
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam super oferte z HT13. W zestawie będzie jedna sztuka kremu naprawczego na noc i serum naprawczego oraz po dwie sztuki szminek pro-to-go, tuszu podkręcającego rzęsy, korektoru zmarszczek wokół oczu?
|
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
Na katalogowy wrzuciłam zdjęcia kolczyków z 12-tki, te z promocji kup 1 parę za 19,90, a dwie za 24,90. Skusiłam się i conajmniej 2 pary będę reklamowała, bo mi się nie podobają. Megan-serduszka- "bazarowa blacha" (taka moja opinia, nie chce nikogo urazić, komu się one podobają),
mają nawet taki oddźwięk blaszki I są większe niż w katalogu, na starszych paniach może wyglądać... śmiesznie ![]() Vivian są ok. Do nich się nie czepiam Agnes- wielkie kulki! Według mnie są zbyt kulkowe, by były tak krótkie. Lucy- poważne... A nawet za poważne, nie na każdego będą pasować, jakiejś ślicznej, szczuplutkiej blondyneczce o niebieskich oczkach nie powinny pasować, ze względu na swoją "ciężkość". Prawda, trochę ciężkie są, ale tu chodzi mi o taką zewnętrzną, pozorną ciężkość, powagę. Brałam jeszcze kredkę mineralną o kolorze Iris i jest śliczna
|
|
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie zegarek Mathilda (w K12 jest na str 103) widziałyście go może na żywo?
W K14 jest rozłożony i widać, że na branzolecie najpierw są kryształki a potem coś białego, co to może być ![]() Nie mam niestety w pobliżu COK-u ![]() Ale się uśmiałam z tekstu w HT 13, który jest przy opisie wody Spotlight: Courteney Cox- wymawiaj: kortny koks Spotlight- wymawiaj: spotlajt Edytowane przez bleki00 Czas edycji: 2009-08-27 o 15:24 |
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam katalog 15, zawieszka tygrysek na 100% będzie moja
![]() ![]() ![]() ( chyba, że okaże się tandetna, bo zdjęcia w katalogu czasami nie odzwierciedlają rzeczywistości)Dziewczyny mam jeszcze takie bardziej techniczne pytanie ![]() W jaki sposób robicie, że katalog można oglądać za pomocą np. Adobe Readera, tzn. jest w jednym pliku i przegląda go się jak książkę ? Bo kat. 15 spakowany jest w rar i zdjęcia stron podzielone są na kilkanaście części. Mam nadzieje, że zrozumiałyście o co mi chodzi heh
|
|
|
|
#971 |
|
Przyczajenie
|
Hej mam takie skromne pytanko.. widział ktoś lub ma może torebkę Ewelina która jest w katalogu 13, strasznie mi się podoba ale nie wiem jak jest na żywo, warta zakupu? Ma ktoś może jakiąs opinię na jej temat?
|
|
|
|
#972 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzeczywiście masz rację co do jakości. Moim zdaniem te kolczyki nie są warte swojej ceny A tak w ogóle to ostatnio w drogerii widziałam różniaste kolczyki bardzo podobne do tych katalogowych w cenie 3,99 ... ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() Gdy pojedyncze strony spakowane są w rar to po odpakowaniu masz tylko katalog ze zbiorem stron w postaci obrazków .jpg. .pdf jest wygodniejszy
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2009-08-27 o 15:48 |
||
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś paczkę, czyli dzień wcześniej;
ktoś pytał o daty tego zestawu anew - a więc nie jest tak tragicznie; tylko ten korektor zmarszcze wokół oczu ma troszkę bardziej odległą, ale też z tego roku; korektor zmarszczek: data produkcji:19-02-2009 program liftingujący: 22-07-2009 krem modelujący owal twarzy:20-08-2009 (ale to nie dawno się ukazało, więc tu raczej dużego posunięcia być nie mogło);
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Jakiś czas temu strasznie narzekałam na nowego kuriera... Dzisiaj się zrehabilitował bo... już przywiózł mi paczkę!!! Szok! Mam termin D, więc planowo powinien być dopiero w poniedziałek. Cieszę się, bo wcześniejszy kurier też bywał wcześniej - zazwyczaj w piątek
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co mi wiadomo (pytałam jakiś rok temu w coku) paczki czekają 2 tygodnie na odbiór. |
|
|
|
|
#977 |
|
Adwokat diabła
|
hej, mam pytanko
![]() czy kupując 3 kosmetyki ze strony 113, płacę za nie 8,50? (kat 12/2009) wiem że głupie pytanie, ale zakręciłam się
|
|
#978 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziendoberek a moze macie jeszcze ht14 i ht 15 z gory dziekuje
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
i próbki wody perfumowanej, która niby należała się każdej aktywnej konsultantce. Pisać do Avonu?
|
|
|
|
#980 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chcesz wybrane 3 kosmetyki ze strony 113 za 8,50 to musisz najpierw wybrać 3 inne kosmetyki ze stron 112 - 119, bo wybrany kosmetyk do stylizacji kupujesz za 50% jego ceny gdy zamówisz dowolny inny produkt ze stron 112 - 119. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
|
#981 |
|
Konto usunięte
|
Czy ktoś jeszcze potwierdza brak zestawów BST ze stron wyprzedażowych?
|
|
|
|
#982 |
|
Konto usunięte
|
Coś mi świta, że na tym forum reklamy są zabronione
![]() Poza tym w tym wątku są prawie same konsultantki
|
|
|
|
#983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ashiva, dzięki wielkie
Cytat:
Jednak jeśli dobrze przeczytałam na innym forum, no i na samej ulotce, to nie było tam warunku, że albo woda, albo zestaw. Mając zamówienie na sumę wymaganych kwot dla poszczególnych produktów, powinnaś mieć możliwość zamówienia obu i tak bym napisała w kolejnym mailu Cytat:
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2009-08-27 o 20:18 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;13940396]Coś mi świta, że na tym forum reklamy są zabronione
![]() Poza tym w tym wątku są prawie same konsultantki [/QUOTE]ale apropos czego to stwierdzenie??
|
#985 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ma któraś z Was te nowe poczwórne cienie do powiek (są w k13 na 13str)? Jeśli tak to bardzo proszę o opinie, bo czaję się na nie ale nie wiem czy warto. Zależy mi, żeby były matowe (bez żadnych świecących drobinek itd, po zdjęciach z katalogów widzę, że chyba takie właśnie są) i w miarę trwałe.
|
#987 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć dziewczyny... Proszę bardzo Ja robię to z ogromną przyjemnością, naprawdę... Sama kiedyś -z wypiekami- czekałam na skany następnych katalogów i teraz cieszę się, że to ja mogę innym pomóc Cytat:
jeśli miałby ktoś ochotę "wziąć za rączkę" taką nieuświadomioną i poprowadzić krok po kroczku, to byłabym wdzięczna... Jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę, nawet nie wiem, czy tam trzeba być zarejestrowanym ??? ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Zapraszam na katalogowy, już wstawione Pozdrawiam |
||||
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
] jak ich stara wersja. Czaję się na jeszcze jedne ale narazie rozsądek zwycięża bo mam nadmiar kolorówki
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie (: Ja chyba wezmę te zielone, tzn 'Fresh Cut Greens' (;
Kolejne wrażenia po otwarciu paczki z k12 :Krem do twarzy Naturals Drzewo Herbaciane i Ogórek - póki co użyłam raz, ale już przypadł mi do gustu Minitusz do kresek Copper z oferty Netto to taki połyskliwy brąz, podoba mi się. Nie rozmazuje się ani nie ściera, ale jest bardzo malutki.
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o oferte netto... to tez raz mialam wyszczególnioną na formularzu a nie dostalam... jak się pozniej okazało kto pierwszy ten lepszy. Czasami nie maja az na tle zeby mogli wysłac kazdej konsultantce jak np zamawiasz w 3 terminie mozesz nie dostac... głupie strasznie:/ ale taka ich polityka. nie wiem jak jest teraz ale kiedys, w tym roku, taka własnie mnie spotkala sytuacja.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

sorki za wprowadzenie w błąd

Zareklamowałabym to gdyby nie fakt, że już komuś obiecałam ten krem i będzie mi głupio...