Top Model - część II - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-21, 15:41   #961
Madziulek_90
Zadomowienie

Dot.: Top Model - część II

Chyba jeszcze tutaj nie było, artykuł z Pudelka

Cytat:
Projektant mody Piotr Krajewski postanowił podzielić się z nami swoją opinią na temat programu TVN Top Model ogólnie oraz składem jury w szczególności.

To, co widziałem w "Top Model", przechodzi ludzkie pojęcie! Żaden szanujący się projektant nie obmacuje modelek na castingach - atakuje w Super Expressie. To, co zrobił Woliński, jest żenujące, poniżające i bije w cały świat mody. Zdecydowanie brak talentu w modzie! Ocena modelek oraz słownictwo, którym ten pan operuje, nie ma nic wspólnego z modą - ogłasza w tabloidzie. Szkoda, że Joannie Krupie nie przeszkadza to, że proponuje się uczestniczkom zdejmowanie staników. Tacy ludzie i takie zachowanie bezcześci poświęcenie wszystkich wielkich ludzi mody! To, co widziałem, nadaje się do prokuratury. Jestem tym zdruzgotany!

Piotr Krajewski szerszemu gronu odbiorców znany jest głównie z publicznego zarzucania hipokryzji jurorce Top Model, Joannie Krupie (zobacz: "Kolagen, który ma wciśnięty w usta, jest pochodzenia zwierzęcego!"). Najwyraźniej obrażanie gwiazd TVN-u to jego metoda na zaistnienie. Chociaż akurat w tym przypadku trudno odmówić mu racji.

Taki Marcin Tyszka? Ręce opadają. Postawa tego pana jest żałośnie śmieszna, sam siebie ośmiesza. Jak można na litość boską oblać modelkę sokiem i oblizywać - było to bardzo niesmaczne. Pomijam fakt, że powiedział do uczestniczki programu: "Zdejmij stanik, a przejdziesz dalej". I przeszła. Oznacza to, że aby zostać uczestniczką pięknego świata mody, trzeba się rozebrać?! - pyta retorycznie rozgoryczony prejektant. Korwin-Piotrowska? To całkowita pomyłka. Co ta kobieta robi w tym programie? Jej oceny są bezczelne, na poziomie uczennicy szkoły podstawowej klasy 4. Poza tym Piotrowska jest od wszystkiego, czyli od niczego. Ma problemy z samą sobą i myślę, że wynika to z braku akceptacji samej siebie.
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:19   #962
monisiaxPP
Raczkowanie

Za 10 min TOP MODEL leci :P Ciekawe kto dziś jeszcze przejdzie...
Stary 2011-09-21, 21:32   #963
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Ach ten dreszczyk emocji na początek: helikopterek, spluwy... miszyn imposibl
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:36   #964
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Jest już biedniutka jąkała Urzekła mnie Twoja historia

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:41   #965
Narrhien
Zakorzenienie

no i zaczęło się...

kolejna historia - przestałam się jąkać!

Kurde, to ja tam pójdę, przeszłam w życiu zwycięsko tyle chorób, że dupa mięknie, co prawda jestem za gruba, ale kto by na to zwracał uwagę, mam dobrą historię i na dodatek mnóstwo energii!

Ta panna od cycków ładna, ale wydaje mi się być głupia.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:49   #966
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Głupia to mało powiedziane... tak chętnie cyce nadstawiła, że aż się rzygać chce

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:49   #967
anya_krk
Zakorzenienie

GG do anya_krk Wyślij wiadomość przez MSN do anya_krk

następna z cyklu "wzruszyła mnie twoja historia"
Stary 2011-09-21, 21:56   #968
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
no i zaczęło się...

Kurde, to ja tam pójdę, przeszłam w życiu zwycięsko tyle chorób, że dupa mięknie, co prawda jestem za gruba, ale kto by na to zwracał uwagę, mam dobrą historię i na dodatek mnóstwo energii!

też odniosłam takie wrażenie...

a po tej barmance totalnie straciłam wiarę w Korwin Piotrowską. Matko jedyna, ten program gdzieś zgubił swój profesjonalizm. Oni sobie robią jakieś jaja.
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:17   #969
GlamRockLady
Raczkowanie

"stawałam na ulicy i wołałam stop stoooop" aha dziewczyny czy tez Was tak irytuje to zerkanie Korwin w bok czy jestem przewrazliwiona?
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:19   #970
Narrhien
Zakorzenienie

Ja chcę te nasutniki

Stary 2011-09-21, 22:20   #971
Hortencja
Zadomowienie

Co ta dziewczyna od macania cyców powiedziała o swoim wypadku? Nie usłyszałam jej dobrze, a zdaje mi się, że powiedziała coś o swoim chłopaku?

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:36   #972
Narrhien
Zakorzenienie

Mam wrażenie, że powiedziała iż rzucił w nią szkłem, ale też nie zrozumiałam dokładnie. Ona tak niewyraźnie mówiła, pewnie przez ten paraliż.

Stary 2011-09-21, 22:38   #973
kasiagora23
Zadomowienie

Tak myślałam, że ta co ma 1,62m wyleci przy pierwszej potyczce.
Pozytywnie mnie zaskoczyła ta gaduła co na castingu śpiewała coś o pomarańczach- fajnie ją zrobili do tego "pokazu"
Stary 2011-09-21, 22:38   #974
monisiaxPP
Raczkowanie

Też mi sie wydaje ta cycata taka głupiutka.. :P

No śmiać mi sie chciało z laski, która mówiła, że ona tu spać nie będzie na tym sianie..ze łzami w oczach lol ;p normalnie typowa panienka z miasta(oczywiscie nie obrażając dziewczyn)
Stary 2011-09-21, 22:39   #975
Dracy
Zadomowienie

Kurde, mi się zdaje że ta ruda barmanka była w Rozmowach w toku... dzisiejsze castingi mnie zażenowały. I czy ta dziewczyna od cycków sama kazała je sprawdzic Wolińskiemu? Bo tego fragmentu nie dosłyszałam.

+ 'ja się brzydzę tutaj spac, o fuuuj, nie usnę tu. aaaaa, nietoperz!'
Dracy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:42   #976
agravvka
Zadomowienie

Ale mnie wkurza jak non stop pokazują te same dziewczyny. Było ich 50, a wciąż widziałam te same twarze ! Reszta jakby nie istniała. Rozumiem, że mają ograniczony czas antenowy bo dwie partie reklam po dwa razy muszą być puszczane, ale bez przesady. Dziewczyny od razu chodziły pół nagie, niektóre miały tylko zakryte sutki, dookoła widzowie (w tym dzieci). Koszmar !!!

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:43   #977
kasica123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dracy Pokaż wiadomość
Kurde, mi się zdaje że ta ruda barmanka była w Rozmowach w toku... dzisiejsze castingi mnie zażenowały. I czy ta dziewczyna od cycków sama kazała je sprawdzic Wolińskiemu? Bo tego fragmentu nie dosłyszałam.

+ 'ja się brzydzę tutaj spac, o fuuuj, nie usnę tu. aaaaa, nietoperz!' :hahaha:
Stary 2011-09-21, 22:44   #978
VampIrzyca
Zadomowienie

Z ta barmanką to ja ich kompletnie nie rozumiem... No dobra, wiem, że są modelki plus size, ale bez przesady, ta baba żadnej atrakcyjności w sobie nie ma. Olgę widzę w ścisłej czołówce programu, chociaż mnie jakoś nie zachwyca, ale jurorów za to chyba bardzo. Podobała mi się ta Mulatka, śliczna jest.
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:44   #979
agravvka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dracy Pokaż wiadomość

+ 'ja się brzydzę tutaj spac, o fuuuj, nie usnę tu. aaaaa, nietoperz!'
To mamusia 5-letniego syna !

Stary 2011-09-21, 22:45   #980
Narrhien
Zakorzenienie

Poza tym ja nie wiem, czemu jakaś panna się aż rozpłakała na tym sianie. Jak byłam dzieckiem to spanie na sianie było najlepsza wakacyjną rozrywką! na dodatek panny dostały śpiworki i skóry, więc sianko nie będzie gryzło i nie wlezie, gdzie nie trzeba... kurde, zapach świeżego siana jest super.

Dostały dziewczyny za free za✂✂✂iste, agrowczasy, ja im zazdroszczę.

Stary 2011-09-21, 22:47   #981
kasica123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
Z ta barmanką to ja ich kompletnie nie rozumiem... No dobra, wiem, że są modelki plus size, ale bez przesady, ta baba żadnej atrakcyjności w sobie nie ma. Olgę widzę w ścisłej czołówce programu, chociaż mnie jakoś nie zachwyca, ale jurorów za to chyba bardzo. Podobała mi się ta Mulatka, śliczna jest.
A moim zdaniem mulatka w ogóle się nie nadaje...słodka jest i ładna owszem,ale na topmodel się nie nadaje
Stary 2011-09-21, 22:48   #982
Dracy
Zadomowienie

Ja też tego nie rozumiem, ja się popłakałam, ale to było gdy mama nie pozwoliła mi spac na sianie ;p. A ta robi taką tragedię. Nie poznałam szczerze powiedziawszy, że to jest owa mamuśka. Ale zawaliła pływanie, narzeka... nie ma charakteru, obstawiam, że będzie następna do odstrzału.
Stary 2011-09-21, 22:56   #983
jessy86
Raczkowanie

Nie wiem jak Wy, ale ja jestem trochę zgorszona po dzisiejszym odcinku... Dokładniej chodzi mi o pokaz. Zapraszały całe rodziny a później wychodziły w bieliźnie albo z prawie nagim biustem. Ja rozumiem, jakby byli tam sami dorośli, ale widać było sporo dzieci. Ja a miejscu ich rodziców byłabym jednak trochę zniesmaczona takimi widokami... Ale może jestem zbyt konserwatywna
jessy86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:58   #984
weronika7
Wtajemniczenie

A mnie denerwuje taka jedna co ciagle placze i co na castingach opowiadala,ze rodzice nie moga zapewnic jej podstawowych rzeczy- widac, ze chce sie robic na druga Papierska.
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 23:06   #985
agravvka
Zadomowienie

Nie mogę zrozumieć jak mogli tak skrzywdzić dziewczynę z zakrytymi sutkami z arbuzem na głowie

Stary 2011-09-21, 23:07   #986
Jazzlyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jessy86 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem trochę zgorszona po dzisiejszym odcinku... Dokładniej chodzi mi o pokaz. Zapraszały całe rodziny a później wychodziły w bieliźnie albo z prawie nagim biustem.
Dokładnie
Jakaś farsa, nie rozumiem czemu niektóre musiały wyskoczyć z cyckami na wierzchu. Gdy dziewczyny się wypowiadają to mam wrażenie że specjalnie pobrali taki głupie gąski które zgodzą się na wszystko.
Jazzlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 23:15   #987
kaja2301
Zakorzenienie

Szok z tą barmanka że ja wzieli, widzialyscie ja w rozmowach w toku? na yt jest filmik...
chociaz ona i tak budzi we mnie wieksza sympatie niz ta Gabriela, za kazdym razem jak ja widzialam na ekranie to po prostu przeklenstwa cisnely mi sie na usta.
Co do tej Michaliny... pierwszego odcinka nie ogladalam, ale dla mnie to ona wyglada i gada jak facet nic ciekawego ;/
ta co ją Woliński zmacał to nie jakas rosjanka? tandeciara troche
fajna jest ta co pierwsza przeplynela, ta co wyszla na pokazie w tej bezowej sukience co jury ją chwaliło no i ta Olga

generalnie średnio, albo płacz z byle powodu jak plynely przez ta rzeke czy na tym sianie, albo od razu tak jak ta murzynka 'najpiekniejsze dziewczyny w Polsce'...
ok są ladne, pewnie wiele osob powie ze jestem zazdrosna, ale dla mnie to zadna nie zrobila na mnie wrazenia ze 'o rany chcialabym tak wygladac'.

Edytowane przez kaja2301
Czas edycji: 2011-09-21 o 23:16
kaja2301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 23:18   #988
Dracy
Zadomowienie

Czyli dobrze kojarzyłam twarz tej barmanki... Garysia jest dla mnie zbyt zarozumiała. Rozumiem, pewnośc siebie i wiara we własne możliwości, ale takie teksty typu 'ja i tak przejdę bo jestem za✂✂✂ista' i te o szarych myszach + do tego miny typu 'loool, omg, żal.pl' to była masakra.
Stary 2011-09-21, 23:29   #989
Narrhien
Zakorzenienie

Hej, pokażcie to yt z barmanką w Rozmowach w Toku

Ja tam widziałam kilka naprawdę ładnych dziewcząt, takich, za którymi obejrzałabym się na ulicy i stwierdziła, że śliczna, natomiast czy widziałam kandydatki na modelkę... bo ja wiem... chyba najbardziej to ta Olga, aczkolwiek ciężko mi ocenić tylko po takich urywkach.
Czekam na pierwszą sesję, czasami dziewczę na żywo wrażenia nie robi, a na zdjęciach powala, a czasem wręcz na odwrót - na żywo super ekstra, a na zdjęciach sztywniak i klocek.
Nie mam na razie swoich faworytek. Na pewno będę oceniać ostrożniej niż w pierwszej edycji, gdy na początku Polina mnie ujęła swoją skromnością i urodą, a potem miałam jej serdecznie dość...

Stary 2011-09-21, 23:29   #990
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
no i zaczęło się...

Mam podobne zdanie.

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
Szok z tą barmanka że ja wzieli, widzialyscie ja w rozmowach w toku? na yt jest filmik...
chociaz ona i tak budzi we mnie wieksza sympatie niz ta Gabriela, za kazdym razem jak ja widzialam na ekranie to po prostu przeklenstwa cisnely mi sie na usta.
Co do tej Michaliny... pierwszego odcinka nie ogladalam, ale dla mnie to ona wyglada i gada jak facet nic ciekawego ;/
ta co ją Woliński zmacał to nie jakas rosjanka? tandeciara troche
fajna jest ta co pierwsza przeplynela, ta co wyszla na pokazie w tej bezowej sukience co jury ją chwaliło no i ta Olga

generalnie średnio, albo płacz z byle powodu jak plynely przez ta rzeke czy na tym sianie, albo od razu tak jak ta murzynka 'najpiekniejsze dziewczyny w Polsce'...
ok są ladne, pewnie wiele osob powie ze jestem zazdrosna, ale dla mnie to zadna nie zrobila na mnie wrazenia ze 'o rany chcialabym tak wygladac'.

Właśnie.
Po dzisiejszym odcinku straciłam szacunek, totalny brak profesjonalizmu, klasy - zarówno prowadzących jak i "modelek".
Co do pokazu o obecności dzieci -BEZ KOMENTARZA...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości