|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Turbo-Tżtówki ostro spamują bo na szóstą część się szykują Tżtówki09 rodzynka08
Miałam dzisiaj napisać list dotyczący Wielkanocy. Zapomniałam jak po angielsku jest Wielkanoc i totalna pustka w głowie. Miałam ułożony plan co napisać, ale brakowało mi tego słówka i strasznie się zestresowałam
Napisałam trochę głupot, trochę też koleżanka mi pomogła, nawet nie wiem czy zdołałam napisać wymaganą ilość słów...Nie przejmuję się oceną, ale tym jak moja nauczycielka potraktuje mnie po sprawdzeniu tego listu. Ona lubi wytykać błędy przy klasie i jest przy tym... Taka wredna... A moja klasa lubi śmiać się z innych. Czuję się jak totalna idiotka
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Turbo-Tżtówki ostro spamują bo na szóstą część się szykują Tżtówki09 rodzynka08
Ja właśnie wróciłam ze szkoły. Muszę się nauczyć z chemii i niemieckiego a miałam jechać z TŻ do kina
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie niektórzy nauczyciele nie mają serca i są nieludzcy w stosunku do innych; ciekawe czy sami by chcieli być tak potraktowani. a wielkanoc to Easter
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja mówiąc czy pisząc w domu lub przy tż umiem o wiele więcej niż na lekcji. Nie potrafię napisać listu w 30 minut, potrzebuję trochę więcej czasu. Poza tym moja nauczycielka jest po prostu wredna. Ja wiem, że się użalam i to nie jest usprawiedliwienie, ale pierwszy raz wywołało to we mnie takie emocje.
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
candiess, nie martw się, wiem o czym mówisz. Moja nauczycielka z ang też jest wredna, potrafi się śmiać z kogoś przy klasie, mówić, że ta osoba jest tępa itp. jestem słaba z ang i dla mnie każdy ang to stres
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak robiła baba od polskiego
po jakimś wypracowaniu czytała na głos wszystkie błędy w sensie błędy rzeczowe a nie ort :P ale to była masakra
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- To jest chore, po prostu chore. A potem wielkie zdziwienie, że jakiś uczeń nie chce się uczyć. Jak on ma chcieć się uczyć skoro on się boi iść na lekcje?
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie :/
jak nauczyciel w ogóle może wyśmiewać uczniów? :/
|
#969 |
|
BAN stały
|
Dzien dobry
Ja wrocilam z miasta, zamowilam wiazanke na pogrzeb, teraz weszlam na chwilke sprawdzic co sie tu dzieje i uciekam na Trudne sprawy ![]() WWO wczoraj zrobilam chlebek i wyszedl przepyszny - rodzice mowia, ze ma smak jak za dawnych czasow i w piatek musze zrobic az dwa chleby, bo tescie dowiedzieli sie i chca, abym im zrobila i przywiozla
|
|
|
|
#970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojjj :< a szukałaś dobrze? może gdzieś między gałęzie wpadł? Cytat:
![]() Cytat:
w końcu nauczyłam się żeby się nie przejmować a jak ludzie się zaczynali śmiać to się śmiałam też i nie przejmowałam aż tak.no i kobieta od chemii ale ona takimi tekstami przy tym rzucała że klasa śmiała się z niej a nie z delikwenta którego akurat męczyła no i te wszystkie 'tumany kompletnie nieznające chemii, matury nie zdadzą!' maturę zdały zadowalająco ![]() Cytat:
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
szukałam wszedzie
![]() normalnie jak igła ![]() ![]() gusia no widzisz to super
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma nie ma
![]() tam jest taka kopa drzewa że na pewno się nie znajdzie już ![]() ale jestem głupia
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
nie głupia tylko straszna pesymistka
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, raczej realistka
leży kopa gałęzi trzy razy większa ode mnie, a na ziemi pełno liści, szukałam wszedzie ale nie ma nie ma szans tego odgarnąć nawet
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
ja pitole! jakie nudy
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
haha wyglądam identycznie jak ten zielony stworek -.-
nawet identycznie się podpieram
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
naprawde nudy. masakra. zaraz do mnie kolezanka wpadnie.
dzisiaj odezwal sie eks bo dowiedzial sie o wypadku i pytal jak sie czuje.. |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
wow, sukces..
no własnie jak się czujesz
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz też... straszny dzień - taki nijaki ;/
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
i pisz pisz jak się czujesz u chirurga dziś byłaś?
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
nie no, nie chcę go mieć za wroga. na początku nie chcę utrzymywać kontaktu, bo muszę się z tym oswoić, że już nie będziemy razem, ale też za jakiś czas nie chce takiego czegoś, że on powie mi cześć a ja nawet nie odpowiem... a odpisałam mu, bo rozstaliśmy się w przyjaznych stosunkach, ma prawo wiedzieć. napisałam tylko jak sie czuje i na tym się zakończyło. on już żyje swoim zyciem, ja tez. nie ma co sie unosic.. dzisiaj odezwal sie do mnie taki jeden kolega. moze za pare tygodni skuszę się na spotkanie ;> a chirurg nie stwierdzil niczego powaznego. jest okej, tylko te obicia bolą cholernie i siniaki, krwiaki ;/ i jeszcze mnie zdolowal,bo powiedzal,ze takie bole z obicia bola nawet miesiac..
Edytowane przez egocentryczna Czas edycji: 2011-11-09 o 16:40 |
|
|
|
#982 | |
|
Konto usunięte
|
Heeej Kochane
![]() Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam tutaj, ale miałam tyle na głowie, że naprawdę, byłam bliska płaczu, że tego wszystkiego nie ogarnę ![]() W sumie, i tak zapewne niewiele z Was zauważyła brak mojej obecności ![]() Co u Was ciekawego słychać? ![]() Cytat:
Ostatnio ciągle nas porównuje do średnio inteligentnych szympansów... albo że nawet one by wiedziały to i to..A jak zrobiła niezapowiedziany sprawdzian i prawie cała klasa dostała jedynki, to z jaką satysfakjcą je wpisywała.. ![]() Oprócz tego straszna z niej despotka jest i myśli, że jest ponad prawem... ![]() Egocentryczna, co się stało? jaki wypadek?
Edytowane przez ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe Czas edycji: 2011-11-09 o 16:44 |
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie zauważyłyśmy ale gadasz głupoty
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynajmniej jest ok, to najważniejsze [1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;30414619]Heeej Kochane ![]() Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam tutaj, ale miałam tyle na głowie, że naprawdę, byłam bliska płaczu, że tego wszystkiego nie ogarnę ![]() W sumie, i tak zapewne niewiele z Was zauważyła brak mojej obecności ![]() Co u Was ciekawego słychać? ![]() Oj nawet nie mów! Ja mam teraz taką i to na dodatek moja wychowawczyni jest.. Ostatnio ciągle nas porównuje do średnio inteligentnych szympansów... albo że nawet one by wiedziały to i to..A jak zrobiła niezapowiedziany sprawdzian i prawie cała klasa dostała jedynki, to z jaką satysfakjcą je wpisywała.. ![]() Oprócz tego straszna z niej despotka jest i myśli, że jest ponad prawem... [/QUOTE]nnic ciekawego właśnie i o to chodzi! nudyyyyyrzucajcie w nią długopisami jak nie patrzy, może coś się we łbie poukłada
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
kamona, potrącił mnie samochód, przedwczoraj o tym pisałam dokładnie
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;30414619]Heeej Kochane ![]() Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam tutaj, ale miałam tyle na głowie, że naprawdę, byłam bliska płaczu, że tego wszystkiego nie ogarnę ![]() W sumie, i tak zapewne niewiele z Was zauważyła brak mojej obecności ![]() Co u Was ciekawego słychać? ![]() [/QUOTE] bywaj tu z Nami częściej jeszcze nie ma 17 a za oknem już ciemno jak w dupie
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki. ale tu cicho
![]() nie pojechałam na tę rozmowę. po pierwsze nie lubię zostawiać TŻ-a, jak jest chory, bo się bardzo wtedy martwię, a po drugie pogadaliśmy poważnie i TŻ mnie przekonał, żebym nie brała tej pracy. woli, żebym skupiła się na nauce, dobrze zdała egzamin dyplomowy, a on postara się żebyśmy nie mieli problemów finansowych. poza tym dojazd tam trwa pół godziny, jak nie więcej w godzinach szczytu, a co dopiero w zimie by było, gdy psują się tramwaje ![]() trochę źle się z tym czuję że nie pojechałam, ale chyba nie czuję się jeszcze psychicznie gotowa na pracę i studia jednocześnie (i pewnie nie będę gotowa dopóki nie skonczę studiów, haha )
|
|
|
|
#988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
racja, może mi to pomoże ![]() Egocentryczna biedna Ty ale czytałam, że na szczęście skończyło się tylko na siniakach Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() I przepraszam, że nie pytam, jak już o tym pisałaś, ale mam naprawdę mało czasu żeby do Was wpadać ![]() WWO ![]() ![]() |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na którym jesteś roku? |
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Ayrine
no ładnie zawstydziłas pracodawce
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

Napisałam trochę głupot, trochę też koleżanka mi pomogła, nawet nie wiem czy zdołałam napisać wymaganą ilość słów...