|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
oddam:
firmowa próbka z atomizerkiem T. Mugler - Angel edp (pozostało 3/4 fiolki) Dior, Hypnotic Poison - we fiolce - ok. 6-7ml Lalique - Le parfum - firmowa próbka - pozostało 90% Escada - Into the blue edp - fiolka - ok. 2,5ml Tea for Two - robiona, fiolka - ok. 80% zawartości pozostało Naomi Campell - klasyczny złoty pazurek - mogę odpsikać do 10ml Cofinluxe Cafe - ok 1,8ml
Aga. Odchudzam się: 58kg - 49kg Edytowane przez thealee Czas edycji: 2012-11-25 o 13:22 Powód: literówka |
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Moze ktoś coś:
Bijan - B Exquisite - 10ml CsP - Fleurs Des Caraibes - 2ml Dior - Mitzah - ok.2ml Emanuel Ungaro - Love Kiss - do uzgodnienia Gucci - Flora Magnolia - 1,5ml Ginestet - Sauvignonne - ok.1ml S. Ferragamo - F for Fascinating Night EDP - 2ml Issey Miyake - Summer Edidion 2009 - 3ml Jesus Del Pozo Halloween Kiss - 2x7ml Les Nombres d`or - Ambre EDP - 2,3ml Lanvin - Rumeur - 1,5ml Masaki Matsushima Mat Le Rouge EDP - miniaturka 6ml Oriflame - Enigma Dare to Dream - 9,5ml Sephora - Brown EDT - 0,5ml Tom Ford - Violet Blonde - 5ml Van Cleef & Arpels - Les Saisons - Automne EDT - 5ml YSL - Paris Jardins Romantiques EDT - 8-9ml
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety podoba mi się tylko Eaudemoiselle, a to troszkę za mało na wymiankę. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Odświeżam posta:
Oddam: (dokładki; nieaktualne) Flakony: JPG Le Male edt 50/75 ml Komplet 3 x Daniel Vaudd: Amplexus, Actus Reus, Mens Rea (wszystkie po 10 ml splash) Demeter Celery 15 ml splash Stella In Two Amber solid parfum raz testowany L'Artisan L'Eau de L'Artisan 50/100 ml Smell Bent Chile Vanilie 35/55 ml kartonik ELdO Noel au Balcon 22/50 kartonik Pohadka Ys.Uzac ok. 17/100ml pudełko Diptyque L'Eau Trois 100 ml pudełko raz testowany Comme des Garcons Wonderwood 45/100 pudełko, worek Puste flakony: Obsession Calvin Klein 50 ml Une Rose Chypree Andy Tauer 15 ml Cerruti Image PH 50 ml Miniaturki: Davidoff Cool Water miniatura 5 ml Anna Sui Sui Dreams miniatura 5 ml Hugo Boss Hugo miniatura 5 ml Odlewki w atomizerach: Van Cleef&Arpels Automne - 10 ml Christian Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle - 10 ml Gap Love - 10 ml Burberry Woman Summer - 10 ml Rochas Femme - 10 ml Bond No 9 Signature Scent - 10 ml Narciso Rodriguez For Her edp - 10 ml Narciso Rodriguez For Her edp Delicate - 10 ml Yvresse YSL - 10 ml D.S.&Durga Burning Barbershop - 10 ml Britney Spears Midnight Fantasy - 10 ml Givenchy EauDemoiselle Fraiche - 10 ml Orlane Iris - 9 ml Comme des Garcons edp - 9 ml Thierry Mugler Amen Sunessence Orage d'Ete - 9 ml Cioccolato mon amour Fondente Extra - 8 ml Narciso Rodriguez For Her edt Delicate - 8 ml Olivier Durbano Turquoise - 8 ml Hermes - Kelly Caleche edp - 7 ml Bath&Body Works Vanille Noir - 7 ml L'Eau d'Issey Florale - 6 ml La Praire Life Threads Gold - 5 ml Giorgio Armani Code edp 5 ml Van Cleef&Arpels Ete - 5 ml Christian Dior Hypnotic Poison edt - 4 ml Givenchy Very Irresistible Sensual - 4 ml w srebrnym atomizerku Masaki Matsushima Masaki - 4 ml Biehl Parfumkunstwerke MB03 - 3 ml Samplerki: Burberry Body Intense - 2,5 ml Estee Lauder - Sensuous Nude - 1,2 ml Próbki: f-firmowa, fa- firmowa z atomizerem, r-robiona Oriental Summer Celine 6 ml (r) Gucci Envy Me 2 ml (r) Jackpot for women 1,8 ml (r) Van Cleef&Arpels Murmure 1,7 ml (r) Van Cleef&Arpels Birmane 1,2 ml (r) Etro Ambra 1,2 ml (f) Profumum Roma Victrix 1 ml (r) Kenneth Cole Black 1 ml (r) Escada Magnetism 1 ml (f) Calvin Klein Eternity 0,8 ml (r) Clarins Eau Dynamisante 0,7 ml (r) Hermes Eau des Merveilles Constelation 0,2 ml (r) Valentino Absolu 1,5 x 2 (f) Próbki i samplerki najchętniej wymienię hurtem na jakąś odlewkę. Szukam m.in.: CdG 8 88 D.S.&Durga Bowmakers R.Molvizar Black Cube, Chanel Sycomore i Bois des Iles Armani Code Summer i Emporio City Glam Guerlain L'Heure Bleue edp i Vol de Nuit Black Cashmere kamykowego
Wymiana Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2012-11-23 o 09:42 |
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś chciałby
Boss Femme L' Eau Fraiche 23/50 ml YR Comme Une Evidence 50 ml Dior Addict Eau Fraiche (stara wersja) 25/100 ml (flakon z 2005, ale zapach bez zarzutu. W przeciwieństwie do nowej wersji )
Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2012-11-24 o 20:33 |
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Mettemarit, interesuje mnie bardzo L Eau Trois; mogę oddać pół butelki Bois Marocain, całą, ledwie napoczętą flaszkę Santal Blanc Lutensa, albo nieco napoczętą Cafe Rose TF, albo dowolną konfigurację tychże- nie wiem, czego jeszcze możesz szukać albo chcieć?
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos sobie u mnie znajdziesz za L'Eau Trois, Mette
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozpaczliwie poszukuję na testy zapachu Badgley Mischka
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kamyka, niestety, nie oddam
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
MAROUSSIA od Slavy Zaitseva 7,5 ml - miniaturka
Wymienię na dowolną miniaturę ( na priv odpiszę, i ewentualnie wybiorę spośród podanych propozycji, jeśli coś mi przypasuje )Wymienię na odlewki bądź próbki: -TDC De Bachmakov - DK Black Cashmere - Estee Lauder Cinnabar -Comme des Garcons Zagorsk (o to apeluję najbardziej - inne --> próbki innych zapachów w podobnym stylu, trudnych do zdobycia i przetestowania (szczegóły na priv) |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam świeżutki tester z korkiem 73/75ml Escady Magnetism
![]() A w zamian marzy się Angel edp.,Angel edt. lub Angel La Rose ![]() Nieaktualne ![]() Edytowane przez Diorisha Czas edycji: 2012-11-23 o 19:47 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Aktualizacja:
Jesus Del Pozo Halloween - 9ml bez jednego psika Britney Spears Midnight Fantasy - 5ml Jimmy Choo EDP - 5ml Neotantric Fragrances (I am) a Sex Goddess - 5ml mogę zrobić też odlewkę Beyonce Heat Rush a szukam w zamian w sumie wieeeeelu rzeczy ;-) |
|
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Szukam:
Poszukuję próbek/odlewek zpachów: Tom Ford - Bois Marocains (może być naczęty flakon + moja dopłata) Parfumerie Generale Comme des Garcons, Henrik Vibskov Le Labo ELdO Guerlain - Habit Rouge Sport Kezno - Power Cologne W zamian mogę się podzielić: CDG - Harissa (4,5 ml) Jean Charles Brosseau - Fruit De Bois (dp 10ml) L'Artisan - Navegar (5 ml) Eau D`Italie - Eau D`Italie (9ml) Escentric Molecules - Molecules 2 (5ml) Bulgari - Black (5 ml) Smell Bent - Tokyo Mama (1,8 ml) Jil Sander - Man (1 ml) JPG - Fleur du Male EDT (3 ml) D&G - The One Man (1,5 ml) YSL - M7 Oud Absolu - (2 ml) L'Artisan - Navegar (2 ml) Caron - L'Anarchiste (2ml) Truefitt & Hill - 1805 (0,9ml) Byredo - M/Mink (1ml) Olfactive Studio - Lumière Blanche (2,5 ml) A.Goutal - Sables (1 ml) A.Goutal - Duel (1ml) Zainteresowane osoby proszę o kontakt na PW Pozdrawiam F. |
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
kropelkę Daim Blond |
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłabyś coś u mnie za Bijana i Brown? ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta,
pilnie poszukuję perfum Ginestet Botrytis. Próbki, odlewki, czegokolwiek byście nie miały. Mogę zamienić się na gotówkę.
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Atelier Cologne - Vanille Intense - 10ml atomek Demeter - Pumpkin Pie - 7ml atomek CB I Hate Perfume - At the Beach , 2ml sampel , CB I Hate Perfume -Mr. Hullot's Holliday - 2ml - sampel 5-5,5ml DKNY Pure - atomek Andy Tauer Incense Exterme - 1,5ml sampel Kenzo Amour - 1,5ml sampel Diptyque Baies - 1,5ml fiolka Teo Cabanel OHA - 0,5 - 0,8ml sampel Theorema Esprit d'ete - 1,3ml - sampel 5ml bez psika Hypnotic Poison Eau Sensuelle - atomek Z własnych zrobię odlewki do 2,5ml Eaudemoiselle, Blask XS pour Elle , Hypnose EDT, Euphoria Blossom, Coco Mademoiselle EDP ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- coś u mnie?
Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2012-11-24 o 15:14 |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi Dziewczyny ale nic nie znalazłam
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do zaoferowania :
Odlewki w atomkach: - Cristiane Celle - Ambre Calypso – ok.4,8 ml - Lancaster - Eau de concentree – ok.8 ml - O.Durbano - Turquoise – ok.2,6 - Galimard - Accroche Coeur – ok.9,8 ml - Galimard - Canaica – ok. 9,8 ml - Brosseau - Ombre Rose L’original – ok. 4,8 ml Odlewki w samplach i próbki (r robione, f fiolki): - Carla Fracci - Carla Fracci fiolka - Creed - Love in white fiolka - W.Westwood - Anglomania r – ok. 1.2ml - Caron - Pour une Femme fiolka - Divine - L’Ame Soeur fiolka - Escada - Ocean Lounge f – ok. 2 ml - Molinard - Habanita r – ok. 2,2 ml - Etro - Ambra r – ok. 2 ml - Reminiscence - Ambre r – ok. 2,2 ml - Ajmal - Alf Lail O Lail f –fiolka - Ajmal - Shadow for her – ok.2,2 ml - Biagiotti - Mistero di Roma – fiolka - Lagerfelt - Kapsule Light – fiolka - DelRae - Emotionelle – pół firmowej fiolki - M.C.Gentile - Cinabre – ok. 0,8 ml - M.C. Gentile - Sideris - ok. 0,8 ml - M.C. Gentile - Exulted – ok. 0,8 ml - P.G. - Bois Naufrage – ok. 1,4 ml - P.G. - Drama Nuui – ok. 1ml - Hors la Monde – Shiloh – ok. 1 ml - Byredo - Chembur – ok. 0,8 ml - Annayake - Miyako – ok. 0,9 ml - Serge Lutens - Douce Amere – ok. 1,4 ml - Serge Lutens - Daim Blond – ok. 1,8 ml - Juicy Couture - Love and Peace - pół firmowej fiolki Szukam na testy: L’artisan Piment Brulant L’artisan Passage d’Enfer Byredo Rose Noir P.G. Brulure de Rose
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Daim Blond
![]() Atelier Cologne - Vanille Intense - 10ml atomek Demeter - Pumpkin Pie - 7ml atomek CB I Hate Perfume - At the Beach , 2ml sampel , CB I Hate Perfume -Mr. Hullot's Holliday - 2ml - sampel 5-5,5ml DKNY Pure - atomek Andy Tauer Incense Exterme - 1,5ml sampel Kenzo Amour - 1,5ml sampel Diptyque Baies - 1,5ml fiolka Teo Cabanel OHA - 0,5 - 0,8ml sampel Theorema Esprit d'ete - 1,3ml - sampel 5ml bez psika Hypnotic Poison Eau Sensuelle - atomek Z własnych zrobię odlewki do 2,5ml Eaudemoiselle, Blask XS pour Elle , Hypnose EDT, Euphoria Blossom, Coco Mademoiselle EDP |
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
Oddam, wymienię Theoremę Esprit d'ete. Pierwotnie 50 ml zostało ponad 30 ml.
|
|
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Za coś fajnego (tzn. oudowo- rózaną albo kadzidlaną niszę) oddam aliena skórzanego 12/30 (jest pudełko, skórzany woreczek, nawet faktura z e-glamour gdyby ktoś chciał)
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie pasuje, lecę na PW ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
przygarnę Shalimar Initial l'eau , najchętniej większą odlewkę ale mniejsza też mnie urządza
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

)