Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-16, 18:12   #961
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez karolina2705 Pokaż wiadomość
Kobietki a ja piszę i ręce mi się trzęsą!!!! Zrobiłam dziś test i są DWIE Kreski tylko że ta druga to taki cień 18 ma przyjść @,jutro jeszcze powtórzę test bo kupiłam hurtowo 4 i zobaczę co będzie nie wiem czy już mam się cieszyć bo nie chcę się rozczarować
Miłego dnia
gratulacje
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Zakupiłam dwa tesciory- małż robi mieloniutkie na obiadek aaaaa

Ja chce jutro do Ciebie dołączyć...chociaz kusi mnie zrobic test teraz....
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja dziś nakręcona jestem..chodze sie ciesze, smieje, pracuje a do tego za 3 godzinki pośpie Nie moge sie przestawic po tej zmianie czasu jakoś.

Color jak sie czujesz mamusko?? Prześlij troche fluidów

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
A ja się schizuję że coś jest nie tak, ciągle czuję ten jajnik z którego była owulka i takie kłucia i ciągnięcia... Boję się że mogła zrobic się torbiel. Tydzień temu u lekarza niby wszystko było ok, juz sama nie wiem...
pszczoua, ale to bardzo dobry znak z tym pobolewaniem
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wolicie gina mężczyzne czy kobiete?Bo dzis tak rozmawiałyśmy z koleżanka w pracy i ona uważa że to dziwne że wole ginów mężczyznWg niej każdy gin facet to zboczeniec
hmmm... W sumie to się trochę z Twoją koleżanką zgadzam... No bo co powiedzieć o chłopaku, który idzie na studia i planuje taką specjalność, gdzie będzie pipki ogladał? Zboczeniec, który nawet sie nie kryje ze swoim zboczeniem Tak sobie myślę jak bym zareagowała na teksto mojego syna, że chce zostać ginekologiem Od razu bym się zastanawiała skąd taki pomysł... A poza tym... jakoś nie słyszałam o kobiecie andrologu... ciekawe czemu?...
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dziś 24 dc, za 2 dni planuję zatestować

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
Dupa, dupa, dupa!!!

Mam nadal torbiel krwotoczną 63 mm, nie chce zejść, nie mogę na razie robić kolejnej inseminacji, bo nie mogę być stymulowana Chlip, chlip I muszę uważać ,żeby się za szybko i gwałtownie nie poruszać, nie wykręcać, bo się może torbiel skręcić i wtedy biegiem do szpitala Nawet dostałam skierowanie w razie gdybym musiała jechać do tego szpitala, i mam je nosić przy sobie

Jak mi źle.....
dmoc, tak mi przykro Kochana... Jakbym czytała swoją historię... Ja przecież też po pierwszym nieudanym IUI od razu sie nastawiłam na staranka w kolejnym cyklu... Wzięłam clo, potem miałam iść na monitoring... To było w okolicach Euro, już sobie oczywiście w myślach miałam, że może w Euro uda nam sie gola strzelić... A jak poszłam na monitoring to mi mina zrzedła - bo akurat tego, ze uslyszę o torbieli sie nei spodziewałam Tyle, że to była "zwykła' torbiel... No ale w kazdym razie gin kazała ten cykl odczekac, bo właśnie bała się że stymulacja pęcherzyków wplynie też na wzrost torbieli... Na szczęście po 2 tyg już nie było po niej śladu, więc gin od razu kazala brać mi lutkę żeby szybko zacząć nowy cykl i nowe staranka No i udało sie
Więc teraz Kochana przede wszystkim dbaj o siebie, bo im szybciej torbiel zniknie, tym szybciej będziecie mogli podejść do kolejnego zabiegu
Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
dzis 34 dzień, cykle mam do 30 dni nie wiecej i zazwyczaj regularnie jak w zegarku miedzy 29 a 30 dniem.
dzis jedna zmiana, w nocy bolał mnie brzuch, momentami bardzo i w ciagu dnia tez pare razy, ale mocno, nie było to ćmienie jak przed okresem tylko ból. takie takie urywki, a sladu okresu brak, nawet planienia, nic zupelnie

kupilam test tylko nie wiem czy nie czekac do jutra rana?
mezowi nie mowilam ze kupilam, nie chce zapeszac albo zawiesc i jego jesli nie wyjdzie

a swoja droga nie chce mi sie uwierzyc, ze od slubu (4 lata) zawsze mowilam o dzidzi na jego 30 tke i co prawda ma ją w tym tyg, a jednak jest jeszcze szansa ze sie spełni! (w pewnym sensie ) az się boję
Cytat:
jak tylko mi sie zachce siku to zrobie, bedzie co ma byc, jesli bedzie 1 kreska to w koncu itak wczesniej czy pozniej sie o tym dowiem....

a czy w dniu okresu jak sie robi to te kreski są dość wyraźne?
dlatego tak wstrzymuje, bo chciałąbym mieć w razie czego czarne na białym

a najgorsze jest to że mi sie siku nie chce
Cytat:
ciekawe czy moj maz nie podczytuje sobie forum... - w pokoju obok, bo coś tam cicho mam nadzieje ze nie
narazie musze uciekać, ale wieczorem pewnie zajrze, moze wtedy juz bede wiedziec, to dam znac co wyszlo
jej... ale zbudowałas napięcie Trzymamy kciuki To byłby cudowny prezent dla Twojego Tżta Bardzo Ci teg ozyczę
Stary 2012-10-16, 18:17   #962
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hehe no porodówka w czerwcu będzie zawalona

W czerwcu i w lipcu, ale to dobrze. Mnóżmy się na potęgę
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   

Edytowane przez Anulka_p
Czas edycji: 2012-10-16 o 18:19
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:24   #963
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
W czerwcu i w lipcu, ale to dobrze. Mnóżmy się na potęgę
ja czuje , że tu za miesiac bedą same fasolinki:P
Stary 2012-10-16, 18:29   #964
Luna0
Zakorzenienie

dziewczyny nie uwierzycie
pisalam wczesniej na lapku czyli na prawym boku i obrocilam sie na plasko a tam moj brzuch wyglada jak kosmita
normalnie z prawej strony taki wypukly twardy a z lewej wklesly i miekki nie wiem jak to mozliwe ze dzidziol sie tak rozepchal po jednej stronie, tak jakby plecami napierał, az zrobilam zdjecie ale nie moge wstawic bo nie mam kabla a nie wstaje bylam w niezlym szoku i tak siedzial i czulam ze mi troche uciska narzady w srodku, przewrocilam sie na lewy bok i znow mam normalny okragly brzuch
moj maly kosmita

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Nic dziwnego Lunka, że schizujesz. Ale super, że te ruchy czujesz, to musi być świetne uczucie. A na mocne kopnięcia to może poczekaj, bo pewnie jeszcze będziesz miała ich dość.
ale ostatnio kopie lzej niz na poczatku, zebym sie za bardzo nie cieszyla łobuz

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
a ja wlaśnie wrociłam z jazdy.. do 8 do 12 .. ale zmarzłam.. i zaliczyłam pierwszą glebę z motórem.. i nie moge powiedzieć, ze nie boli.. boooolii;( cały ciężar tego padła został na mojej stopie.. ale jakoś wróciłam.
na obiadek robie dziś muusakee! ktos wpada na biada? ale chyba przed tym wypije gorące kakałko, zeby sie rozgrzać
zasadzic Ci kopa?

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
U mnie 23 dc, dziś wzięłam ostatnią tabl. progynowy i 7 dni przerwy na @. Cyce mnie bolą niesamowicie, raz całe raz sutki - masakra. Od rana pobolewa mnie brzuch na @ i zauważyłam już bardzo delikatne brązowe plamienie - dopóki go nie było, miałam nadzieję - teraz już tylko czekam. AAA siknięty test czuły 10mlU/ml i I krecha...

Cytat:
Szok
Właśnie ta kolezanka mówiła że kobieta gin prędzej kobiete zrozumie niż mężczyzna bo on ma to wszystko wyuoczone i nie wie jak to jest.

Aaa przypomniało mi sie ostatnio na wizycie u gina puka i wchodzi jego żona i do niego taki tekst:"Kontrola przyszła"
facet delikatniejszy ale u nas w szpitalu pracuje taki mlody ch*j, prze wredny, jak moja siostra byla po zabiegu # to powiedzial "dziewczyny pokazcie c*pki"... a baby niektore fajne ale tez potrafia byc wredne, taka prawda ze zalezy od osoby

Cytat:
Dupa, dupa, dupa!!!

Mam nadal torbiel krwotoczną 63 mm, nie chce zejść, nie mogę na razie robić kolejnej inseminacji, bo nie mogę być stymulowana Chlip, chlip I muszę uważać ,żeby się za szybko i gwałtownie nie poruszać, nie wykręcać, bo się może torbiel skręcić i wtedy biegiem do szpitala Nawet dostałam skierowanie w razie gdybym musiała jechać do tego szpitala, i mam je nosić przy sobie

Jak mi źle.....
bidula mam nadzieje ze to juz ostatnie problemy w twoich staraniach

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 18:43   #965
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Obejrzałam właśnie Jak urodzić i nie zwariować z myślą, że będę pękała ze śmiechu,a tym czasem ryczę jak bóbr...
A masz może jakiś link gdzie mogę obejrzeć?
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
To miłego dzionka i będziemy trzymać mocno tu za Ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Elunka trzymam kciuki.
Dzięki
Cytat:
Ja mam swoich z allegro 5 i codziennie na nie patrzę. Nie mogę się doczekać dnia kiedy będą mogła ich użyć. Chyba muszę schować je gdzieś głęboko żeby mnie nie rozpraszały
Kupowanie testów to nałóg ja wiem że w tym cyklu nici ale i tak bym sobie test kupiła
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Niestety jestem :P mam już wypalenie zawodowe..zmeczęnie materiału i zaczynam nie lubieć swojej pracy gdzie pierwsze lata żyłam tym jak powietrzem. Nie polecam nikomu. Najcięższa praca psychiczna jaką sobie można chyba wyobrazić..po leczeniu chorych na nieuleczalne choroby chyba. Generalnie 99% ludzi ma Cie w dupie ale liczy na cud..syzyfowa praca
Dobrze wiedzieć mnie się zawsze wydawało, że to ciekawe, co kursant to przypadek, można pożartować, pogadać z ludźmi, a tu
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość

elunka,, przypomnij w jakim biurze pracujesz? oczywiscie trzymam kciuki
Ubezpieczeniowym
Cytat:
Kobietki a ja piszę i ręce mi się trzęsą!!!! Zrobiłam dziś test i są DWIE Kreski tylko że ta druga to taki cień 18 ma przyjść @,jutro jeszcze powtórzę test bo kupiłam hurtowo 4 i zobaczę co będzie nie wiem czy już mam się cieszyć bo nie chcę się rozczarować
Miłego dnia
Czekam na dalsze informacje

Cytat:
Dupa, dupa, dupa!!!

Jak mi źle.....
Trzymaj się kochana zdrowie najważniejsze.

Cześć oficjalnie mieliśmy dzisiaj tylu klientów, że byłam prawie 9 h w pracy. Masakra

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:04   #966
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Niestety nie. Nam znajomi podrzucają filmy, które widzieli, które warto zobaczyć. Dzięki nim jesteśmy chociaż troszkę na bieżąco
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:08   #967
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Musze gdzieś poszukać bo już od paru osób słyszałam o tym filmie

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2012-10-16, 19:19   #968
iza243
Zakorzenienie

Nie był zły,taka lekka komedia.Choć ja płakałam w tym samym momencie co Luna..

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:22   #969
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
bry
ja nadal bez kompa...
widziałam nową fasole gratuluję karolina!
kilka mi tu pachnie... trzymam kciuki!
Dzastin super, że z seduchem wsio ok
mamuśki dbajcie o siebie, bo pogoda straszna.
Maru sama tu nie zostaniesz. Razem jesteśmy od początku to i do końca razem wytrwamy.

U mnie 23 dc, dziś wzięłam ostatnią tabl. progynowy i 7 dni przerwy na @. Cyce mnie bolą niesamowicie, raz całe raz sutki - masakra. Od rana pobolewa mnie brzuch na @ i zauważyłam już bardzo delikatne brązowe plamienie - dopóki go nie było, miałam nadzieję - teraz już tylko czekam. AAA siknięty test czuły 10mlU/ml i I krecha...
oczywiscie .... nie ma @ jeeeeeeeeest...NADZIEJA;D
Cytat:
Szok
Właśnie ta kolezanka mówiła że kobieta gin prędzej kobiete zrozumie niż mężczyzna bo on ma to wszystko wyuoczone i nie wie jak to jest.

Aaa przypomniało mi sie ostatnio na wizycie u gina puka i wchodzi jego żona i do niego taki tekst:"Kontrola przyszła"
HAHAHAH kontrola

Cytat:
Dupa, dupa, dupa!!!

Jak mi źle.....
u, to nie dobrze...moze sobie szybko pojdzie,,, dbaj o siebie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Dzięki

Kupowanie testów to nałóg ja wiem że w tym cyklu nici ale i tak bym sobie test kupiła

Dobrze wiedzieć mnie się zawsze wydawało, że to ciekawe, co kursant to przypadek, można pożartować, pogadać z ludźmi, a tu

Ubezpieczeniowym

Czekam na dalsze informacje

Trzymaj się kochana zdrowie najważniejsze.

Cześć oficjalnie mieliśmy dzisiaj tylu klientów, że byłam prawie 9 h w pracy. Masakra
heh... i dalas sobie rade

bry wieczor
łuuuf,, ja sie narobilam..ale pozytywnie zrobilam dzis na obiadek krokiety z pieczarkami, porem i jajkiem polane wyszo snmakooowe
teraz czekam na meza i popijam piwko
cos mnie pokluwa dzisiaj podbrzusze... rzadko bo rzadko ale cos tam czuam,,a raz tak kilkusekundowo jak mnie podbrzusze zakulo to az ..AłA
co do ginow - nie bylam jeszcze faceta... poki nie ma jako takich problemow to chodze do kobietki, ktorej ufam i jest wporzadku, Jednak gdyby mnie zawiodla a bylby facet ok to oczywiscie poszlabym do faceta.

Skieeerka
Ty tu nie trzymaj w napieeeciu noooooo
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:24   #970
Sophia_1
Zadomowienie

LUNA to jak tz wroci do domu to popros go o kabel i szybko wstaw zdjecie bom ciekawa
ja tu sie loguje z telefonu a SKIERKA nic jeszcze nie napisala...
NUNA to jak Twoje przeczucie sie nie sprawdzi to lanie na goly tylek dostaniesz zobaczysz

Ja wlasnie przypomnialam sobie ze jutro do lekarza-gina ide i wzielam sobie w zwiazku z tym dzien wolny, a chcialam juz sie zastanawiac w czym do pracy pojde.

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:30   #971
123spinka
Zadomowienie

"UWAGA" w tvn .... Masakraaa
Stary 2012-10-16, 19:31   #972
magdaammm
Raczkowanie

a co w uwadze?
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:36   #973
monini2507
Zakorzenienie

No właśnie co w uwadze bo ja też nie oglądam
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:40   #974
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
a co w uwadze?
A o czym jest?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:40   #975
Mokka_83
Wtajemniczenie

zaraz będzie reportaż o tych wyrodnych opiekunkach z wrocławskiego"żłobka"
Stary 2012-10-16, 19:43   #976
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Aż się boję oglądać

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2012-10-16, 19:44   #977
Sophia_1
Zadomowienie

Ja nic nie wiem o zadnych opiekunkach.
Ale pogoda jest optymistyczna

Stary 2012-10-16, 19:46   #978
magdaammm
Raczkowanie

no to oglądam tez!

Dziewczyyynyy pomóżciee!! jak leczycie opryszczke wargową? wczoraj wyskoczyły mi dwie, a dzisiaj trzecia..
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:46   #979
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
a co w uwadze?
HORROR we Wrocławskim żłobku
krępowanie maluchów i takie różne...
Stary 2012-10-16, 19:48   #980
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
no to oglądam tez!

Dziewczyyynyy pomóżciee!! jak leczycie opryszczke wargową? wczoraj wyskoczyły mi dwie, a dzisiaj trzecia..
Oooo cholerka:/ Współczuję bo boli to strasznie i paskudnie wygląda.. Są w aptece takie mini przeźroczyste plasterki z jakimś lekiem na to i się przykleja na opryszczkę.
Domowymi sposobami to nie wiem.. można w aptece jeszcze za grosze kupić maść cynkową, ona wysusza takie g***a..

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:49   #981
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
no to oglądam tez!

Niestety nie pomogę

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
HORROR we Wrocławskim żłobku
krępowanie maluchów i takie różne...

A to już oglądałam to w Wydarzeniach straszne naprawdę
Stary 2012-10-16, 19:50   #982
07_Pati_07
Raczkowanie

Cytat:
Miłego dnia
gratuluję kochana
color cieszę się że Twoja fasolka ma się dobrze i trzymam kciuki za dziewuszkę
a ja czytam, czytam i nie mogę doczytać, tak żeście się rozpisały
nie mogę się normalnie przyzwyczaić, że kończę pracę o 16 wracam do domu i mam jeszcze tyyyle czasu obiadek zrobiłam, pranie... (a tak przy okazji prania to trochę sobie zarobiłam, bo mężulek zapomniał opróżnić kieszeni) wczoraj poszłam na aerobik.... szaleństwo normalnie a tak w ogóle to polecam książkę "Pięćdziesiąt twarzy Greya" nie jest to może żadna ambitna książka, ale wiecie, strasznie jest pikantna, przeczytałam ją przez ostatni weekend i mąż nie mógł się opędzić w sam raz na staranka
07_Pati_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:51   #983
Sophia_1
Zadomowienie

Magdam pewnie jakies masci sa na to w aptece.

Ogladam uwage i juz wstep mnie zaszokowal!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-16, 19:53   #984
magbes
Zadomowienie

Cytat:
no to oglądam tez!

opryszczka,,,bleeh
to jak wlezie raz do organizmu to juz siedzi cale zycie. mam go niestety... bardzo dobre sa tabletki heviran, ale one sa na recepte. oprocz tego to masc: vratizolin, antyvit, hascovir, virolex(ale tez chyba na recepte), nie dotykac, nie wyciskac, nie drapac zeby nie przeniesc dalej , unikac naswietlania tych miejsc w okresie choroby (eksponowania na slonce, solarium itp) . pojawia sie przy spadku odpornosci, np przeziebienie, zmeczenie, oslabienie organizm,..a nawet owulacja czy miesiaczka....
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 19:54   #985
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 07_Pati_07 Pokaż wiadomość
gratuluję kochana
color cieszę się że Twoja fasolka ma się dobrze i trzymam kciuki za dziewuszkę
a ja czytam, czytam i nie mogę doczytać, tak żeście się rozpisały
nie mogę się normalnie przyzwyczaić, że kończę pracę o 16 wracam do domu i mam jeszcze tyyyle czasu obiadek zrobiłam, pranie... (a tak przy okazji prania to trochę sobie zarobiłam, bo mężulek zapomniał opróżnić kieszeni) wczoraj poszłam na aerobik.... szaleństwo normalnie a tak w ogóle to polecam książkę "Pięćdziesiąt twarzy Greya" nie jest to może żadna ambitna książka, ale wiecie, strasznie jest pikantna, przeczytałam ją przez ostatni weekend i mąż nie mógł się opędzić w sam raz na staranka
Żeby mój tak zapominał opróżniać a tak wogóle to nie musi bo mamy wspólne konto
Książka powiadasz ciekawa aż muszę ja wypożyczyć
Stary 2012-10-16, 19:54   #986
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
no to oglądam tez!

ja osobiście nie przeżyłąm ale wiem że maść acyklowir jest skuteczna i są takie plastry okrągłe, specjalnie na opryszczkę są, mniej widoczne bo te inne maści są białe lub przeźroczyste
Stary 2012-10-16, 19:58   #987
monini2507
Zakorzenienie

To która ogląda dziś mecz albo inaczej która z Was musi oglądać ja ma towarzyszyć małżowi memu jakoś mnie nie bawią te mecze naszej reprezentacji
Zresztą nie ma to jak ręczna tam to przynajmniej się coś dzieje a nie czeka się czasami 90 min na jakiś gol a czasami to i zero zero jest eh
Stary 2012-10-16, 19:59   #988
123spinka
Zadomowienie

ku........a!!!!!!!
co to za żłobek!!
gdzie Ci ludzie mają serce
Stary 2012-10-16, 20:02   #989
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Monini czyżbyś kibicowała Vive? ja ich kocham normalnie! może kiedyś na meczu się spotkamy

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2012-10-16, 20:03   #990
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
no to oglądam tez!

Madzia ja wprawdzie nie miałam ale mój Tż owszem i to często. Polecam te plasterki, dobrze chronią i szybko leczą. Tak na szybko i domowo to polecam tą stronkę -może znajdziesz tam coś dla siebie
http://fitness.wp.pl/multimedia/gale...:1/art760.html
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości