|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
A ja dziś na śniadanko trzy kromeczki ciemnego chlebka z szynką drobiową i pomidorkiem
![]() W planach jogurt bez cukru i tłuszczu ![]() I nie mam pomysłu na obiad, nie chcę mi się gotować
|
|
|
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Tylko tak na chwileczkę, przyszłam się przywitać i zabieram się za naukę, a już mi to wszystko bokiem wychodzi a czy ja wiem, czy mi tak dobrze. Dobrze będzie jak wszystko pozaliczam, a jak się nie uda to kaput ![]() Ja to najwyżej jakieś ściągi sobię mogę zrobić na postępowanie administracyjne, bo egzamin będzie w formie testu, ale pozostałe 2 egzaminy są ustne, to już raczej nic nie wykombinuje ze ściągami ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- no tak miałam się uczyć, a jeszcze po necie buszuję i co znalazłam ![]() http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...38519.html?i=0 |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczescie jeszcze nie mialam ustnego ;d w sumie na I semestrze miala jeden jak ktos chcial wiecej niz 3, ale bylam starosta wiec za to dostalam 4 XD nawet nie przyszlam
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Hello !
Produkujecie i produkujecie, człowiek nie wejdzie tu parę godzin i potem połapać się nie można Scio Te balsamy w Rossmannie może aż tak szałowo drogie nie były, bo nieraz kupowałam droższe, ale teraz po prostu mnie nie stać nawet na taki wydatek ![]() Także piąteczka Ciekawe co z moją skórą będzie Znam ludzi, co prawda już po sześćdziesiątce, którzy zaczęli się odchudzać (ona 140 kg, on 160 kg ). Oboje schudli do setki, ale z tego co pamiętam, mieli bardzo dziwny sposób odchudzania się...A mianowicie jedli samo mięso przez określony czas (chyba 4 miesiące to było). Bez ćwiczeń, bez kremów/balsamów. Po prostu mięcho I powiem Wam, że... wyglądają okropnie. On to może jeszcze, bo jeździ rowerem, ale ona...? Chodząca masakra. W życiu nie widziałam takich ramion i nóg - tak obwisła skóra. Lepiej wyglądała przy wadze 140 kg niż teraz jak ma 100. I wydaje mi się, że trochę niezdrowo się odchudzali, bo samo mięcho i w ogóle za szybko takie duże kilogramy Kiedyś tak wspominałam czasy szkoły średniej i uświadomiłam sobie, że to tam się tak upasłam Na przerwach chodziliśmy z ekipą do marketu po żarcie. Oczywiście nie po jogurt naturalny i otręby ale po chipsy, cukierki, zapychające kajzerki, napoje izotoniczne... No jedna wielka masakra. Ile ja pieniędzy zostawiłam " w szkole" na żarcie...Obłęd. A jak już postanowiłam nie jeść słodyczy, to zawsze łaskawa koleżanka podsuwała mi pod nos czekoladkę, chipsy, słone orzeszki...Sama też do szczupłych nie należała i dając mi coś do jedzenia mówiła "Co się tak krzywisz? Ja tam jestem gruba i to pie**olę" To powiedzenie weszło mi w krew i zaczęłam się do niego stosować I wyszło, co wyszło. Ale teraz będzie tylko lepiej Mam Przyjaciółkę, która jest chuda jak widelec (47 kg), je za trzech (jak szłyśmy na pizzę, to ona zjadała 3/4, bo zanim ja zdążyłam zacząć jeść drugi kawałek, ona zaczynała czwarty ) i nie tyje. I do tego jeszcze cardio ćwiczy A mówi, że chciałaby przytyć z 5 kg. Ale się rozpisałam! To teraz idę zrobić make-up i wybrać coś do ubrania, co jeszcze na mnie pasuje bo jadę do dentysty
|
|
|
|
#965 |
|
królikoholiczka
|
Dobry
czyżby powoli kaszel przechodzil - mam nadzieję jak nie to się chyba udusze...
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
, wciągam chlebek razowy z serem wedz i wedlinka, całosc pewnei ze 500 kcal ale w liczeniu k nigdy dobra nie byłam ![]() na rozruszanei dupci stara pioseneczka http://www.youtube.com/watch?v=hfs351TlXI8 ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-10 o 11:49 |
|
|
|
|
#967 |
|
królikoholiczka
|
Karola fajne
takie akurat na rozruszanie
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny !
Jakoś tak mam dzisiaj "bury humor", To chyba przez pogodę, taka smętna ... na kakao mam smaka ... A dzisiaj u mnie pomidorówka z "normalnym" makaronem. Pozdrawiam ....
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, jak ja ruszę zadkiem to mi dzieciak jeszcze pawia puści
mam chwilkę to zajrzałam. Wsuwam sałatkę z: kawałka pomelo, pół pomarańczy, pół malego bananka, pół niedużej gruszki, mrożonych malin, mrożonych borówek amerykańskich i do tego łycha serka homo 0%. Matko ale syci. Od dziś moje stałe menu, bo kupa witamin, kaloryczność może i jest ale lepiej to wsunąć niż wafelki, albo ciasto
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze na uczelni i zamulam do 16:20
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja kocham prawdziwy żurek z grzybkami...
wiem, że w tyłek mi to pójdzie ![]() Ale uwaga, przeszłam 2 km w niecałe 10 minut
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i masz... napisałam żurek i mi się go zachciało... a w domu nic co by go spreparować ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- jeszcze tylko 1 h i 10 minut Dasz radę Maleńka
|
|
|
|
|
#973 |
|
królikoholiczka
|
Zamulilo mnie i musialam sie przespać troszkę... Ledwo żywa teraz jestem.....
|
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
chyba wszyscy maja jakiś kiepski dzionek dziś albo nie całkiem wyśmienity.
u mnei leje deszcz ze śniegiem , ciemno ajk w duupie i zimo. od gina wróciłam w lekko kiepskim nastroju , choc i pozytywnie nastawiona troszke.no ale on pełen dobrych nadziei wiec stymulacja owulki sie kłania i jak stwierdził dzialamy działamy w aptece prawie 2 stówki zostawiłam plus badania, w domu nie mam obiadu , w kominku zgasło i wpiepszam wafelki...zaaj*ebiistyczn y dzionekCzarowniczko tańcz tańcz, maleństwu napewno się spodoba, uśmieje sie od ucha do ucha jak mamusię zemdli ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- własnie sobie zrobiłam kombinacje liczbowa bo w tym roku stukinie mi 32 latka w czerwcu wiec jakby tak 32 kg schudnąc chociaż , hm to do 95.8 bym musiałą podgonic ![]()
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-10 o 16:52 |
|
|
|
|
#975 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kobitki....
Karolina uwielbiam Twoje wierszyki.Ja dietetycznie dziś kiepsko . No trudno......jutro też jest dzień. Teraz leżę, kręgosłup mi nawala ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
No to ja musiałabym 40 zrzucić .A tak serio to mam wrażenie że wiekowo nie bardzo tu pasuję. |
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
asia
ale my nie o wiek pytamy Więc nieważne.A mnie dziś jakiś mało uzasadniony lęk oblatuje...Jakaś niepewność, niepokój wewnętrzny...Nie wiem, może przez jutrzejszą wizytę u lekarza? Może przez pogodę...Może przez to, że zeżarłam przed chwilą kawałek mięsa wieprzowego smażonego...Może przez dentystę. Sama nie wiem Humor mam zepsuty, bo wieje i rzuca żabami i tyle z tego dnia. właśnie zajadam 1/2 jog naturalnego z otrębami, orzechem włoskim i kilkoma rodzynkami . |
|
|
|
#977 |
|
królikoholiczka
|
Asia pasujesztutaj i nawet niech Ci to przez myśl nie przechodzi że nie
![]() A ja sobie kupilam w biedrze spod do pizzy pelnoziarnisty i chlebek z zurawina...
|
|
#978 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
zrobiłam obiadek w koncu , kasze z kurakiem na ostro z jabłkiem i kapucha kiszona do tego mniam i zjem cała pakę kaszy bo uwielbiam ![]()
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-10 o 18:23 |
||
|
|
|
#979 |
|
królikoholiczka
|
Karola może byc i z zurawia ale takiego to bym nie tknela
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#981 |
|
królikoholiczka
|
Tak mnie złapał kaszel ze śmiechu że aż mama myślała że się duszę
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jutro jak dobrze pójdzie to będę miała wolny dzień
![]() Cytat:
![]() Antonina ale mi narobiłaś ochotę... jutro już pojutrze muszę zrobić Idę zaraz szukać jakiegoś udka w zamrażalniku ![]() Cytat:
Także popisałam się... Asia co do wieku... to nie jesteś odosobniona. Ja też do młodych sikorek nie należę
|
|
#983 |
|
królikoholiczka
|
A my się trzymamy razem bez względu na wiek
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
taaa ..w kupie
jak muchy na placku krowim ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- najadłam się jak bąk , jeszcze deserek zrobiłam i ledwo chodze, przemo usnoł na kanapie , ja juz oko zamknełam i nagle misiek woła że chce pic i tyle po dzemce misiowej ![]() , biore sie za sprzątanie bo w kuchni mam sajgon jak po bitwie w nocy pojeżdze an rowerku to chociaż ten deser spalę haha.
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-10 o 20:46 |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
w kupie siła, bo kupy nikt nie ruszy xD
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- nie chce mi sie dzisiaj czytac wszystkich postow, jestem od niedawna w domu zjadlam kotelciki sojowe z brokulami i padam na pychol.. ide spac
|
|
#986 | |
|
Rozeznanie
|
Ooo matko jakie tu tempo pisania
![]() Ja najczęściej wieczorami tylko mogę, bo w pracy to postanowiłam być efektywna i tu nie zaglądać ![]() Cytat:
) U mnie dziś wszystko zgodnie z planem. Trzymam się dziennego planu tzj. ok 1900kcal. Zostały mi jeszcze 2 posiłki do zjedzenia - pewnie zjem mniej niż zaplanowałam, bo coś nędzny mam apetyt. Do pracy robię sobie wielką michę żarła - pekińska, grillowany kurczak/indyk, papryka, ryże/makarony/kasze i co tam jeszcze mam pod ręką. Zalewam 50gr jogurtu nat. i przyprawiam. Pysznośći pysznośći. Dzisiaj pierwszy raz ugotowałam sobie pęczak i już go uwielbiam. Miliard razy lepszy od ciemnego ryżu a co najważniejsze szybciej się gotuje. Czuje, że najbliższy tydzień będzie codziennie na talerzu ![]() Coś tam o Ewie Chodakowskiej wyczytałam. Ja ją uwielbiam! Niesamowita dawka motywacji od niej płynie Mimo, że nie chciałabym wyglądać jak te panie ćwiczące mniej lub więcej zawodowo, to podziwiam każdą z osobna - za motywacje, samozaparcie. Lubie pooglądać sobie fitnesski, żeby się skarcić za swoje lenistwo
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-01-10 o 20:57 |
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Marina
no niestety, to kobita i to grubo po pięćdziesiątce A szykuję się zawsze, gdziekolwiek idę, bo czy ja wiem co mnie spotka? A nuż się przewrócę, złamię nogę i przyjedzie po mnie karetka wraz z przystojnym, wysokim ratownikiem? ![]() Ten chleb z żurawia mi w głowie siedzi cały czas
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ty w tej Irlandii to od dawna przesiadujesz ?
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
No i jak tu wyleźć z kupy?.....dzięki kobitki
Tak mnie coś naszło. Chyba trochę sama przeżywam tę 40 ktora się zbliża |
|
|
|
#990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie to się chwali, że zawsze elegancko wyglądasz Masz rację, nie wiadomo za którym rogiem czeka wyśniony rycerz na białym rumaku ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-10 o 21:08 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

przez określony czas (chyba 4 miesiące to było). Bez ćwiczeń, bez kremów/balsamów. Po prostu mięcho
bo jadę do dentysty

uwielbiam Twoje wierszyki.
. No trudno......jutro też jest dzień.
Idę zaraz szukać jakiegoś udka w zamrażalniku
Także popisałam się...