Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-07, 22:47   #961
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ojej bidulka, ciekawe kurcze o co chodzi, może przy lampce ona woli usypiać faktycznie hmm
Moja dziś pięknie usnela, z 15 minut wierzgala, ale ani razu nie pisknęła. Za to w dzien ma obiekcje i płacze , chyba wyprobuje Twojej metody.

Nie widziałam u nas

Ojej, bedzie dobrze, się zgapił pewnie... Albo poproś tego kolegę o numer do któregoś ktory jest z nim jeśli się tak bardzo martwisz.
Już podzialalam :-*- zobaczymy. Siedzę jak na szpilkach
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:47   #962
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
jas je cyca jak zwykle a w nocy budzi sie pociumka i zasypia. konkretnie je raz, czyli tak jak wczesniej, mysle ze rozpiescilam go usypianiem w dzien przy cycku i to moj blad. dzis przespal w nocy 5h44m i to bez jedzenia cycka po kapieli bo spal, wiec sie da, tylko on protestuje

a ja sie trzymam tego, ze rozszerzanie ok 6 msca. i mleko moje mu wystarcza, zreszta tez tak w ksiazce wyczytalam. obserwuje go i widze, ze juz chenie by cos wszamal. a nam zostalo niewiele, niecale 2 tyg, zobaczymy zamowie krzeslo i zaczynamy

Mój z tym cycem tez rozpieszczony. Czesto je ale juz tak długo przy cycu nie wisi. Może gdybym odciagala i dawala z butli to bym miała większą kontrolę. Myślę tez ze mam mniejsza pojemność i dlatego tak często je. Za to noce pięknie przesypia piękne nawet 8 h ciagiem sie zdarzy.

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Qwa Dziewczyny mam dość... znowu mam powód do nerwów. Maz pojechal na piłkę i prosiłam żeby mi dał znać ze dojechał - zawsze mi dawał znać a teraz nic. Cisza. Nie mogę się dodzwonić. Juz mi scisnelo żołądek. Płakać mi się chce bo się boje ze coś się stało. Nie mam się jak z kimkolwiek skontaktować. Rzygać mi się chce z tych nerwów... :-((((((
Kochana wszystko będzie dobrze
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:47   #963
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No juz leci drugi tydzień

DOMIMA nie wariuj, spokojnie! Na pewno wszystko jest ok. Mąż wkrótce się odezwie na pewno! ja też mam taki charakter trochę ale nie aż tak jak Ty chyba. mamy z Tz nie pisana umowę ze wysyła smsa jak dojedzie do pracy i dzięki temu jestem spokojniejsza, wiec rozumiem Twoje nerwy.

CASH kupki lepsze, nie było od soboty ani jednej zielonej i ani jednej z krwią. Jedna miała troszkę śluzu. Wiec śmiem twierdzić że delicol działa ilościowo mamy teraz ok 4 kupki na dzień, w tym dwie większe i dwie takie ledwo co. nutramigenu nie podaje bo i nie mam jak, mały nie chce ciagac butli.

Ale napisałam szczegółowo, wybaczcie, ale tak się ciesze ze jest lepiej, normalnie kamień z serca

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Weź przestań! Ja też czasem coś napisze lub powiem bez pomyslunku, każdemu się zdarza

To super że taka poprawa, bardzo się cieszę
Stary 2015-09-07, 22:47   #964
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Tak żebym się nie denerwowała i mam dać znać jakby co...
A mąż przyjdzie i jeszcze dostanie Ci siwe opr że wydzwaniaszpo kumplach skąd ją to znam

Od paru dni boli mnie lewe udo z boku. Nie wiem co to może być i zawsze na noc. To od kręgosłupa ? Bo już mam czarne myśli o jakiś zakrzepaxh czy coś :/

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:50   #965
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Hanka - ciesze się razem z Tobą

Domima - mnie Tz by chyba udusil gdybym po nocy jego kolegów męczyła
Eh ... myślę że zna mnie na tyle ze nie powinien się dziwić zwłaszcza ze miał się odezwać a tego nie zrobił...

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Mój z tym cycem tez rozpieszczony. Czesto je ale juz tak długo przy cycu nie wisi. Może gdybym odciagala i dawala z butli to bym miała większą kontrolę. Myślę tez ze mam mniejsza pojemność i dlatego tak często je. Za to noce pięknie przesypia piękne nawet 8 h ciagiem sie zdarzy.

Kochana wszystko będzie dobrze
Dziękuję:-* Oby....

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
A mąż przyjdzie i jeszcze dostanie Ci siwe opr że wydzwaniaszpo kumplach skąd ją to znam

Od paru dni boli mnie lewe udo z boku. Nie wiem co to może być i zawsze na noc. To od kręgosłupa ? Bo już mam czarne myśli o jakiś zakrzepaxh czy coś :/
Żeby tylko bezpiecznie wrócił a wszystko inne to mi na chwilę obecną wisi... Boje się ... :-(
Stary 2015-09-07, 22:51   #966
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Eh ... myślę że zna mnie na tyle ze nie powinien się dziwić zwłaszcza ze miał się odezwać a tego nie zrobił...

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Dziękuję:-* Oby....
Zapomniał pewnie. Przykro mi, że musisz się tak denerwować
Stary 2015-09-07, 22:52   #967
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Już podzialalam :-*- zobaczymy. Siedzę jak na szpilkach

Ojej mój przed chwilą wrocił, jakoś wczesnie i Twoj zaraz będzie na pewno
Stary 2015-09-07, 22:52   #968
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
jas je cyca jak zwykle a w nocy budzi sie pociumka i zasypia. konkretnie je raz, czyli tak jak wczesniej, mysle ze rozpiescilam go usypianiem w dzien przy cycku i to moj blad. dzis przespal w nocy 5h44m i to bez jedzenia cycka po kapieli bo spal, wiec sie da, tylko on protestuje

a ja sie trzymam tego, ze rozszerzanie ok 6 msca. i mleko moje mu wystarcza, zreszta tez tak w ksiazce wyczytalam. obserwuje go i widze, ze juz chenie by cos wszamal. a nam zostalo niewiele, niecale 2 tyg, zobaczymy zamowie krzeslo i zaczynamy
A nadal w dzien Ci
zasypia przy cycku? Moja juz coraz rzadziej, moze z raz na dzien. W ogole dzieki za mini streszczenie tego "najwiekszrgo spiocha"
Wyglada mi z tego, że moja za malo ma drzemek w dzien. Dzis dwie tylko.lacznie 2,5h. I moze dlatego wieczorem tak ja "boli" zasypianie,ze zmeczenia...?

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
I co mu odpowiedziała? ;D
ze "chce z nami w salonie posiedziec, a nie spac tak wczesnie,zwariowales ojciec?" 😝

Cytat:
Twój Tz strasznie Cię nakręca. Chyba nerwowke wprowadza? Ja troche taka jestem ale coraz mniej
dzisiaj to akurat ja nerwowa sie zrobilam, moze z tą polozna tak zabrzmialo jak to napisalam,ale w sumie chyba dobrze mówi,moze jednak młoda wbrew pozorom ząbkuje np.? Ja i tak chciałam iść do przychodni ją zważyć.a musze zadzwonic zapytac kiedy tam moge przyjsc.

DOMIMA, a nospe lykasz na te bóle? Wspolczuje,tez mialam. bolesne pierwsze pol dnia okresu,ketonal zarlam
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 22:55   #969
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniał pewnie. Przykro mi, że musisz się tak denerwować
:-*
Tyle lat z tym walczę i nie umiem się zmienić :-(- to takie wewnątrz mnie :-(

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
ojej mój przed chwilą wrocił, jakoś wczesnie i twoj zaraz będzie na pewno
:-* :-* :-*

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52687139]A nadal w dzien Ci
zasypia przy cycku? Moja juz coraz rzadziej, moze z raz na dzien. W ogole dzieki za mini streszczenie tego "najwiekszrgo spiocha"
Wyglada mi z tego, że moja za malo ma drzemek w dzien. Dzis dwie tylko.lacznie 2,5h. I moze dlatego wieczorem tak ja "boli" zasypianie,ze zmeczenia...?

ze "chce z nami w salonie posiedziec, a nie spac tak wczesnie,zwariowales ojciec?" 😝

dzisiaj to akurat ja nerwowa sie zrobilam, moze z tą polozna tak zabrzmialo jak to napisalam,ale w sumie chyba dobrze mówi,moze jednak młoda wbrew pozorom ząbkuje np.? Ja i tak chciałam iść do przychodni ją zważyć.a musze zadzwonic zapytac kiedy tam moge przyjsc.

DOMIMA, a nospe lykasz na te bóle? Wspolczuje,tez mialam. bolesne pierwsze pol dnia okresu,ketonal zarlam[/QUOTE]
Zawsze przy przeciwbolowym biorę jeszcze no spe ale to mi pomaga na chwilę.. tylko ketonal dłużej mnie znieczula
Stary 2015-09-07, 23:07   #970
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
GOCZEK jakos sie nie ogarnelam i opisu porodu nie dalam.. mala sama wypchnelam ale na noworodkach mnie bylo slychac na pewno.. najciezsze moje 2h w zyciu, dobrze ze byl maz to mi pomagal.. zatrzymala sie cala akcja i po ponownym podpieciu pod oxy skurcze szly mega a rozwarcie stalo i parlam na 7cm! .. 3 polozne i 3 lekarzy odbieralo, mialam nogi odciagane i palcami mi glowke sciagali w dol. Jak uslyszalam o cc bo mala im zniknela to sie zaparlam i po 2 skurczach mala wypchnelam, na pierwszym glowke wreszcie a na drugim tulow. Kontaktowalam z takim opoznieniem ze jak bylo po wszystkim to uswiadomilam sobie ze na koncu lekarz mi na brzuch naparl. Wod mialam tyle ze jak mala pociagnela polozna tak strzelilo to ze do sciany dolecialo. Cud ze nie peklam ani mnie nie nacieli. Mialam jeden szew bo sie obtarlam. Ale co tam to szycie, grunt ze mala cala sie urodzila!

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

MADZIX super ze chrzest udany!

Mamy panienek czy po chrzcie corki przebieralyscie jakos wygodniej?
Ojej to nie miałaś lekko 😖ale najważniejsze że córa obok, zdrowa i piękna dziewczyna 😃

Cytat:
O dziękuję
Ekspizycja na gluten chyba dluzej trwa - 2 m-ce? Mozna didawac do zupki. Ja narazie glutenu nie wprowadzam

Owsiane z koksem made by Kamilove

Ja śpioszkow nawet na noc nie zakładam. Nie lubię ich

😁 mężowi bardzo posmakowaly ciastka z koksem już czwarte opitala 😁

Cytat:
Jejku. Tez bym winka sie napila

I ja 😜

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
O to nieźle juz 3 posiłki, ja jutro cały słoiczek podam marchewki.

Kamilove padam z tym koksem!

Ja spiochow nigdy nie zalozylam ani Mai ani Mackowi. Zakładam pajace na noc, a w dzień legi-dresiki body i bluzeczke .

Kupiliśmy dywan! Ani ten co mi suevpodobal ani ten coraz chciał, na kompromis poszliśmy i o 600 zł tanszy i nie jasny...a Ten co nam obojgu się podobał był mega drogi...
Wszyscy zachwyceni dywanem i na nim siedzimy teraz

😁 bardzo podoba mi się Wasz dywan.
Mam do Ciebie pytanie, chce zamówić komplet z nexta czapa szalik rękawiczki iii z niego jest rozmiar 3-9 miesięcy to jak to będzie z rozmiarem,wiesz może? Bo to taki rozstrzal przecież...

Cytat:
Jezu jestem padnieta... byliśmy we wszystkich możliwych sklepach. Jazda po Krakowie w tym je.b...ych korkach mnie wykonczyla :-( oprócz jednych spodni dla młodego nie kupiłam nic. Żadnej kurtki :-(- qwa dla Dziewczynek to jest od zarabania a dla chłopców niewiele :-(- masakra... jestem taka zła bo całe popołudnie stracone ... nie mam siły i jeszcze ten brzuch mi daje tak popalić ze dramat... :-(

Kochana popatrz na allegro 😃 ja zamówiłam Nadii taka lekką, pikowana z nexta, widzialam też sporo chłopięcych.

Mąż wrócił? Ja Cie rozumiem, tez mamy z mężem taki zwyczaj że jak któreś gdzieś dojedzie to daje znać. Mam nadzieję że wszystko ok, po prostu zapomniał wysłać, na pewno tak było 😚

Cytat:
O to coś mi się poebao z tym wózkiem chyba... któryś z wyborów Kamilove był w śliwce, bo jej doradzałam ale może nie ten model hmm

ten w śliwce to babyhome 😉

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
SYLWIA z Rolmlecza.

Mój ulubiony 😋 już kiedyś pisałam Wam o nim, u mnie jest w każdym markecie właściwie, niektórych małych sklepikach i w dwóch biedronkach widzialam jako nowość 😃

Cytat:
Też tak myślę, Od kiedy u mnie Alek je kleik przed kąpielą a na sen dostanie cycka i wypije trochę nie całą pierś ładnie mi śpi

Kiedy powtórki tż ogląda mecz i

Faceci Ale już parę było takich sytuacji i zawsze sie znalazł więc na pewno będzie dobrze

Wiecie co... Jutro jedziemy do lekarza na kontrole i jak co szczepienie, mały już fajnie, tfu tfu ale jeszcze ma lekki katarek, choć i tak jak lekarz powie, że jest ok to odmówię i jeszcze tydzień poczekam aby mu to całkowicie minęło. Myślicie, że mogę odmówić ?

odmow pewnie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Domima kup sobie solpadeine w aptece...
Domima jedna tez ostatnio jojczala bo maz nie wracał a sie okazalo ze ta domigon wyłączyła a on biedny stal pod klatka 😂 😉 spokojnie zapomnial na pewno... Jakby cos sie stalo, to z pogotowia lub policji ktos by zadzwonil z jego telefonu...luzik... Zapomnial

Haha jestem sławna 😉😁

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No juz leci drugi tydzień

DOMIMA nie wariuj, spokojnie! Na pewno wszystko jest ok. Mąż wkrótce się odezwie na pewno! ja też mam taki charakter trochę ale nie aż tak jak Ty chyba. mamy z Tz nie pisana umowę ze wysyła smsa jak dojedzie do pracy i dzięki temu jestem spokojniejsza, wiec rozumiem Twoje nerwy.

CASH kupki lepsze, nie było od soboty ani jednej zielonej i ani jednej z krwią. Jedna miała troszkę śluzu. Wiec śmiem twierdzić że delicol działa ilościowo mamy teraz ok 4 kupki na dzień, w tym dwie większe i dwie takie ledwo co. nutramigenu nie podaje bo i nie mam jak, mały nie chce ciagac butli.

Ale napisałam szczegółowo, wybaczcie, ale tak się ciesze ze jest lepiej, normalnie kamień z serca

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Weź przestań! Ja też czasem coś napisze lub powiem bez pomyslunku, każdemu się zdarza
Cieszę się że delicol pomaga 😃
Stary 2015-09-07, 23:07   #971
Majka232
Zakorzenienie

Domima - a tak sie martwisz bo kiedyś coś zlego sie wydarzyło? Chyba warto żeby ktoś Ci pomógł z tym walczyć bo tak to trudno żyć
Stary 2015-09-07, 23:09   #972
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle lat z tym walczę i nie umiem się zmienić :-(- to takie wewnątrz mnie :-(

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

:-* :-* :-*

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Zawsze przy przeciwbolowym biorę jeszcze no spe ale to mi pomaga na chwilę.. tylko ketonal dłużej mnie znieczula
Mi nospa nigdy nie pomogła... Brałam ibuprom hurtowo pierwszego dnia, kilka razy ketonal się zdarzyło a solpa najlepsza dla mnie na kaca 😁😉
Stary 2015-09-07, 23:11   #973
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dziec mnie oszukał... Mleko zrobione juz od godziny stoi a ta tylko stęka przez sen. Ide i ja spac. Domima nerwusku ;*
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 23:29   #974
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Domima - a tak sie martwisz bo kiedyś coś zlego sie wydarzyło? Chyba warto żeby ktoś Ci pomógł z tym walczyć bo tak to trudno żyć
Nie nic się nie wydarzyło. Ja tak mam ze martwię się bardzo o bliskich. Bo boje się ich straty... :-(
A generalnie to się dzieje chyba przez ta moja nadwrażliwość :-(- jak się dzieją przkre rzeczy w otoczeniu to bardzo biorę do siebie i mieszkając jeszcze w takim mieście na naszym kroku coś się dzieje to się boje żeby się nic złego nie wydarzyło...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Ojej to nie miałaś lekko 😖ale najważniejsze że córa obok, zdrowa i piękna dziewczyna 😃

I ja 😜

Mam do Ciebie pytanie, chce zamówić komplet z nexta czapa szalik rękawiczki iii z niego jest rozmiar 3-9 miesięcy to jak to będzie z rozmiarem,wiesz może? Bo to taki rozstrzal przecież...

Kochana popatrz na allegro 😃 ja zamówiłam Nadii taka lekką, pikowana z nexta, widzialam też sporo chłopięcych.

Mąż wrócił? Ja Cie rozumiem, tez mamy z mężem taki zwyczaj że jak któreś gdzieś dojedzie to daje znać. Mam nadzieję że wszystko ok, po prostu zapomniał wysłać, na pewno tak było 😚

ten w śliwce to babyhome 😉

Mój ulubiony 😋 już kiedyś pisałam Wam o nim, u mnie jest w każdym markecie właściwie, niektórych małych sklepikach i w dwóch biedronkach widzialam jako nowość 😃

odmow pewnie

Haha jestem sławna 😉😁

Cieszę się że delicol pomaga 😃
Jeszcze go nie ma i dalej nie odbiera :-(

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dziec mnie oszukał... Mleko zrobione juz od godziny stoi a ta tylko stęka przez sen. Ide i ja spac. Domima nerwusku ;*

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Dziewczyny Dziękuję Wam. Nie wiem jakbym to przetrwała gdyby nie Wy :-*
Wrócił. Właśnie mamy jedną kłótnie za sobą. Ale to nie koniec... -póki co ide spać... ciśnienie mi zeszło...
Buziaki Wam śle. Miłej nocy :-*
Stary 2015-09-07, 23:33   #975
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7

No to fajnie że wrocił Ja też się kładę Dobranoc
Stary 2015-09-07, 23:33   #976
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nic się nie wydarzyło. Ja tak mam ze martwię się bardzo o bliskich. Bo boje się ich straty... :-(
A generalnie to się dzieje chyba przez ta moja nadwrażliwość :-(- jak się dzieją przkre rzeczy w otoczeniu to bardzo biorę do siebie i mieszkając jeszcze w takim mieście na naszym kroku coś się dzieje to się boje żeby się nic złego nie wydarzyło...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Jeszcze go nie ma i dalej nie odbiera :-(

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Dziewczyny Dziękuję Wam. Nie wiem jakbym to przetrwała gdyby nie Wy :-*
Wrócił. Właśnie mamy jedną kłótnie za sobą. Ale to nie koniec... -póki co ide spać... ciśnienie mi zeszło...
Buziaki Wam śle. Miłej nocy :-*
Cieszę się że wrócił, napisz później co to się stało że nie dał Ci znać... Dobranoc 😚
Stary 2015-09-07, 23:44   #977
Konto usunięte

Cytat:
Hanka - ciesze się razem z Tobą

Domima - mnie Tz by chyba udusil gdybym po nocy jego kolegów męczyła
Mnie by wysmial. No ale ja w takim miescie slynacym z rozbojów i mordetstw nie mieszkam jak Domima...mam nadzieje, że maz sie odnalazl
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 23:52   #978
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

I ja 😜

Mam do Ciebie pytanie, chce zamówić komplet z nexta czapa szalik rękawiczki iii z niego jest rozmiar 3-9 miesięcy to jak to będzie z rozmiarem,wiesz może? Bo to taki rozstrzal przecież..😃
3-9?, a nie 3-6 i 6-12? Mają mi kiedyś dwa sezony przechodziła w czapce z nexta 12-24 czy jakoś tak, zależy czy się rozciąga itp pokaż jaka

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Mi nospa nigdy nie pomogła... Brałam ibuprom hurtowo pierwszego dnia, kilka razy ketonal się zdarzyło a solpa najlepsza dla mnie na kaca 😁😉
Solpa ?😜

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 23:55   #979
Konto usunięte

Cytat:

Moze bycod kręgosłupa, nadwyrezonych laczen miedzykregowych.polaczeni a nerwowe do ud wlasnie biegną, jak sa "przesunięte dyski" to udo napierdziela niestety. Za duzo pewnie dzwigasz malego i sie pochylasz,
Stary 2015-09-08, 00:09   #980
rosarioV
Zakorzenienie

Domis to super że wrócił Mój mi chyba tak że dwa razy jak w ciąży byłam zrobił

Goczek ostatnio małego na rękach usypia!m co wiąże się z skręcanie ciała bo go lulam. Dziś myślałam że mi ręce odpadns ale on inaczej nie chce zasnąć W ciągu dnia też duzoi na rękach bo przez katar humorki miał i tulic się chciał. Co zrobić aby przestało ?

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 05:44   #981
gossip_girl21
Zakorzenienie

Pierwsze jedzenie dzis mnie dzoecko rozpiescilo 😍

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 06:17   #982
niezawsze
Zakorzenienie

JAKAS Koszmarna noc dzisiaj, Maja katar ma i 4 razy przychodziła do nas i ja odkladalam, ale wracała, później się podałam, Maclaren tyle samo albo i więcej próbowałam do lozeczka dać, a sama go obudziłam na początku, bo spał na brzuchu to go odkrecilam

Maciuś
Stary 2015-09-08, 07:42   #983
boleczka93
Zakorzenienie

Hej hej my pierwsze jedzonko, nie powiem zebym byla wyspana.. no ale coz.
NIEZAWSZE zdrowka dla Mai

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:01   #984
gossip_girl21
Zakorzenienie

Mojej znow oczy ropieja i to ogromnie... Ja juz nie wiem co z tym robic...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:10   #985
siempre
Wtajemniczenie

Super Domima że wrócił a kłótnia mu się należała dla rozładowania emocji
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:39   #986
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Hej hej my pierwsze jedzonko, nie powiem zebym byla wyspana.. no ale coz.
NIEZAWSZE zdrowka dla Mai
Dzięki to przez to, że się upadła wczoraj iść w baletki bez skarpetek, później jeszcze w kałuże specjalnie wskoczyła...

Gossip masz kropelki? Może to wina kanalii zatkanego ?

My od rana na dywanie, Maja puzzle układa, Maciej zabawki ogarnia, a mi się oczy zamykają.

Znów schudłam kg do target brakuje jeszcze 7, do ideału 11... Łatwo nie będzie

Maciuś
Stary 2015-09-08, 08:39   #987
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
BL

MALA tak? A co palisz? :P podziel sie
wcinam ciasteczka KAMILOVE z koksem

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 08:47   #988
Majka232
Zakorzenienie

Niezawsze - zdrówka dla córci. Mój starszak tez zakatarzony, nadal w domu i tylko slysze - nie chcę iść do przedszkola :banghead:

Domima - dobrze ze wszystko ok ale nie mogło być inaczej

U nas noc ok ale ja poszlam spac przed północą a potem nie spałam 2 godz. - nakarmiłam, przewinęłam kupsona i na necie siedziałam

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
A później się dziwisz ze Jasiek często się budzi
Stary 2015-09-08, 08:51   #989
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe

Cytat:
Niezawsze - zdrówka dla córci. Mój starszak tez zakatarzony, nadal w domu i tylko slysze - nie chcę iść do przedszkola :banghead:

Domima - dobrze ze wszystko ok ale nie mogło być inaczej

U nas noc ok ale ja poszlam spac przed północą a potem nie spałam 2 godz. - nakarmiłam, przewinęłam kupsona i na necie siedziałam
I siedzieć domu z katarkiem ? Normalnie byś go puściła jakby chciał iść? Mają czasem ma katar przez miesiąc, zresztą to po mnie, ale ogólnie zdrowa jest, cebion czy rutinacee kupie tylko.
Wcześniej chętnie chodził do przedszkola? Maja na zajęcia chodzi za to do świetlicy nie bardzo, a ja chcę by inne dzieci poznala

Maciuś
Stary 2015-09-08, 08:54   #990
Hanka20
Zakorzenienie

Hej!

DOMIMA dobrze ze mąż wrócił i zrobiłaś mu mała awanturę. On zna Ciebie przecież najlepiej i wie dobrze co przezylas... należało mu się.

VIOLKA 100 lat niech żyje nam!

KAMILOVE dawaj no tych nakoksowanych ciastek co będziesz sama jadła!

GOSSIP ja tam ekspertem nie jestem ale jeśli tyle razy się to powtarza z tymi oczkami to chyba trzeba będzie mechanicznie zadziałać.

U nas nocka średnia. Filip budził się co chwile. W nocy poszły dwie kupy. Po czwartej nakarmilam i nie umiał zasnąć to wzięłam do nas do łóżka. Pospal do 7, dałam cyca i nie chciał dalej spać, a mi się tak chciało jeszcze w łóżku poleżeć. Ten piski zaczął wiec siedzimy w kuchni, mały leży na macie a ja zjadam śniadanie.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości