Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 335 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 14:25   #10021
ladybarque
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Wrzucilam zdjęcia panienek w ubranku zapraszam
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:15   #10022
Dominika1980
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Dominika1980
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

szczesliwa body syper tylko brac a twoje panienki super w nim wygladaja

ladybarque traniczki mi sie bardzo podobaja super oba sa a piersi bardzo ladnie wygladaja w nich
Dominika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:35   #10023
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Wrzucilam zdjęcia panienek w ubranku zapraszam

Jaka to firma? bardzo ładne

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:51   #10024
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam

Sif ja jestem i uciekac nie mam zamiaru gratulacje

Dziewczyny ale jestem zla teraz mam niedosyt ust wydaje mi sie ze one wcale nie sa wieksze

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 16:31   #10025
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam

Sif ja jestem i uciekac nie mam zamiaru gratulacje

Dziewczyny ale jestem zla teraz mam niedosyt ust wydaje mi sie ze one wcale nie sa wieksze
ha ha Olivko ja też już do Star pisałam kiedy mogę iść jeszcze raz zrobić bo wydaję mi się że już nie widać bo ja kwasem robiłam

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 16:32   #10026
kapetki
Raczkowanie

Dziewczyny jestem już po konsultacji
Doktor zaproponował mi anatomy 300ml.
Data wymarzona dla mnie 10.09.2013 juuupi
Ma któraś z Was taki rozmiar?
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 18:11   #10027
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem już po konsultacji
Doktor zaproponował mi anatomy 300ml.
Data wymarzona dla mnie 10.09.2013 juuupi
Ma któraś z Was taki rozmiar?
Ja mam 305 anatomiczne. Ale nie porównuj, to jest masa składowych, które wpływają na efekt.
Stary 2013-07-31, 18:23   #10028
kapetki
Raczkowanie

Mam nadzieję, że będą piękne.
Za miesiąc zobaczę
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:05   #10029
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Moje też dziwnie od góry odstają ale lekko, są pełne. Tak jak godnessss tylko ja mam mniejsze. Ale może dlatego, że my mamy identyczne wymiary i implanty te same wysokie. One wyżej się zaczynają. Może to stąd. Nie wiem.
Ale najpiękniejsze piersi są takie, które wyglądają jakby się człowiek z nimi urodził a nia ma bata, niektóre okrągłe wyglądają jak doczepione i z naturalnością nie mają nic wspólnego. Na golaska bo w stanikach są piękne.

moje są okrągłe a na golaska bardzo naturalnie wyglądają ważne jest aby lekarz dobrze dobrał, moje naturalne tez były okrągłe i właściwie uzyskałam dokąłdnie to co chciałam, czyli mój naturalny kształ tyle że większy
Stary 2013-07-31, 19:34   #10030
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Ale tu się pozmieniało Pewnie mnie nikt nie pamięta, widzę tu prawie same nowe twarze (nicki), w porównaniu do czasu sprzed roku Bo właśnie rok temu trochę udzielałam się w tym wątku, ale w poprzedniej jego części.
Miałam wyznaczony termin operacji powiększania piersi, ale ostatecznie do niej nie doszło, bo w ciągu 2 lat planowaliśmy z mężem dzidziusia i cycuchy przesunęłam na okres już po porodzie, karmieniu itd. No i tak się poukładało, że jestem już w 7. miesiącu ciąży
Nie wiem jak to teraz będzie z tymi cyckami, w ciąży urosły mi o 2 rozmiary, mogłyby już takie zostać... Niestety wiem, że po ciąży i karmieniu często piersi wyglądają gorzej niż przed, więc cóż, za jakiś rok się okaże czy będę dalej myśleć o operacji czy nie
ooo Kochana GRATULACJE Cudowna wiadomość A cycuchy... masz już sporą wiedzę na ten temat wiec nie będziesz musiała się już wdrażać a jak będzie konieczność to raz, dwa zrobisz i będziesz seksi laska z cudnym biustem i ślicznym maleństwem ale zleciało...nam cycunie rosną a Tobie i cycunie i brzusio
Stary 2013-07-31, 20:03   #10031
Saba08
Zadomowienie

Matti nie przejmuj się. Rozumiem Ciebie, bo też miałam niedosyt, ale... Nie ma sensu się zadręczać, bo nic już nie zmienisz, czasu nie cofniesz. Naucz się cieszyć z tego co masz i z tego, że wszystko dobrze się goi.
A ja Wam coś powiem...
Kupiłam sobie dzisiaj pierwszy push-up po operacji

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Olivko, a Ty śliczne masz usta. Nie są za małe. Zresztą mi tak samo się podobały Twoje usta przed powiększeniem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 20:16   #10032
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
....
wiecie co? mam ostatnio doły... nie lubię dużych piersi i u siebie sobie takich nie wyobrażam ale moje są za małe... jak założe dekolt, nie widać nic... nie chodzi o to, żeby wylewały mi się buły z dekoltu ale wyglada on tak jak przed operacją.... od góry nic nie ma nawet jak ząłoże stanik miękki ale usztywniany, to w ubraniu nie widać żadnej różnicy są za małe ale już po jabłkach...
Ty babooo! Byłam w albumie i widziałam Twoje cycunie w sportowej koszulce i to jest COŚ a nie NIC...więc nas tu nie oszukuj Jestes szczuplutka, masz świetną figure więc ciesz się młodością i cyckami, wykorzystuj je na maxa...jak już się da oczywiście i nie zawracaj sobie głowy rozmiarem bo dobrane do figury masz należycie.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
A ja Wam coś powiem...
Kupiłam sobie dzisiaj pierwszy push-up po operacji
a właśnie jak to jest z push-upami i sztywnymi podnoszącymi stanikami? Można je nosić z implantami? Kiedyś w intimisini przymierzałam stanik taki lekko usztywniany z pogrubionym dołem, pani pow. że to lekki push-up ale na żelkach efekt mega podnoszący i powiększający, szczena mi opadła...do dużych dekoltów niesamowity efekt, ale nie kupiłam bo bałam się, że to może zniekształcić pierś. No i nie wiem jak to jest
Stary 2013-07-31, 20:38   #10033
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Ty babooo! Byłam w albumie i widziałam Twoje cycunie w sportowej koszulce i to jest COŚ a nie NIC...więc nas tu nie oszukuj Jestes szczuplutka, masz świetną figure więc ciesz się młodością i cyckami, wykorzystuj je na maxa...jak już się da oczywiście i nie zawracaj sobie głowy rozmiarem bo dobrane do figury masz należycie.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

a właśnie jak to jest z push-upami i sztywnymi podnoszącymi stanikami? Można je nosić z implantami? Kiedyś w intimisini przymierzałam stanik taki lekko usztywniany z pogrubionym dołem, pani pow. że to lekki push-up ale na żelkach efekt mega podnoszący i powiększający, szczena mi opadła...do dużych dekoltów niesamowity efekt, ale nie kupiłam bo bałam się, że to może zniekształcić pierś. No i nie wiem jak to jest
Mój Dr narazie nie pozwolił ale pewnie po półrocznej kontroli już będzie ok Zobaczymy.

korolowa dlatego pisałam stronę wcześniej, że NIE u wszystkich. Ale niestety większość.

DZIĘKI dziewczyny za komentarze w sprawie body )))
Stary 2013-07-31, 20:43   #10034
call me baby
Rozeznanie

Hej laseczki, ja dzis spedzilam caly dzien w szpitalu, na szczescie nie z cycuszkami , one sa cale. Dostala, silnej reakcji na alergicznej na sterydowe krople do nosa lub na syrop prwoslaozwy, tak spuchlam ze twarzy nie poznalam, do tego wysypka i duszenie, czy ktoras tak kiedys miala? Syrop to alte a krople to tafen nasal.
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:24   #10035
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
ha ha Olivko ja też już do Star pisałam kiedy mogę iść jeszcze raz zrobić bo wydaję mi się że już nie widać bo ja kwasem robiłam
No to witaj w klubie ile mialas wtrzykniete?? ja to zaczynam byc zla bo nie o taki efekt mi chodzilo ja tez mialam kwasik mi moj dr mowil zeby pol roku odczekac wowczas bedzie widac efekty ale po co czekac tak dlugo skoro efekt bedzie lepszy jak to wszystko sie nie wchlonie ja popawke zrobie ale kiedy to nie wiem

Saba dziękuje kochana poprosze zdjęcia piersi w nowym staniczku

belseno ale o jakim push up mowimy? o tak z gabeczka srodku czy w zwykly uwardzany? ja w tych drugich smigam ale dla mnie to zaden push up w porownaniu z tymi ktore nosilam przed operacja a staniczki takie zaczelam nosic gdzies po 10 miesiacach w takich a tak to non stop sportowniec. Mysle ze dobrany dobrze stanik nie narobi klopotow

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez call me baby Pokaż wiadomość
Hej laseczki, ja dzis spedzilam caly dzien w szpitalu, na szczescie nie z cycuszkami , one sa cale. Dostala, silnej reakcji na alergicznej na sterydowe krople do nosa lub na syrop prwoslaozwy, tak spuchlam ze twarzy nie poznalam, do tego wysypka i duszenie, czy ktoras tak kiedys miala? Syrop to alte a krople to tafen nasal.
o kurcze dobrze ze nic Ci sie strasznego nie stalo pierwszy raz slysze o takim czyms ale wazne ze wiesz na co to i ponownie tego uzywac nie bedziesz

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-31, 21:30   #10036
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
witam dziewczynki

Mati glowa do gory przejdzie niedlugo to co teraz czujesz ja po operacji tez mialam fiola na tym punkcie mialam w te lato wymjieniac na wieksze ale ciesze se ze ich nie ruszalam.

Tak to jest z tymi piersiami przezd operacja wydaje nam sie ze wszystko bedzie lepsze niz to co jest a po operacji znowu cos nam nie pasuje ale dziewcynki pamietajcie co okragle implanciki to okragle anatomki zawsze beda mniej pelne niz okraglaski gdybym teraz robila operacje pewnie i bym wziela okragle bo wychodza zawsze wieksze. Mje w dekoldzie bez stanika sa ale bluzke musze opuszczac az pod same sutki z okraglymi bym tego problemu nie miala
A ja mam anatomki i są bardzo okrągłe od góry zaraz wrzucę fotkę,bo zrobiłam im z innej perspektywy
Olivka a co do ust,to ja mam 2 ml i to robiłam w ciągu 2 tygodni i czuję niedosyt,co Ty na to:P

Dodałam dwie foteczki

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-07-31 o 21:36
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:49   #10037
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja wlasnie byłam ma kontroli ustek bo tydzien temu mialam dokladke, dr mi dolozyla jeszcze z 0,2 ml do korekty a wiec fajnie
Dziewczyny mowilam ze uzaleznia hihi
Stary 2013-07-31, 21:52   #10038
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
A ja mam anatomki i są bardzo okrągłe od góry zaraz wrzucę fotkę,bo zrobiłam im z innej perspektywy
Olivka a co do ust,to ja mam 2 ml i to robiłam w ciągu 2 tygodni i czuję niedosyt,co Ty na to:P
Tysiaczku ja tez mam anatomki i sa okragle ale nie tak jak okraglaski wezmy pod lupe np unsafe_girl (kochana daje Cie za przyklad bo Twoje piersi to dobrym "dowód" ) u niej a awatarku widac jak leza bez staniczka ale oczywiście to moje zdanie osobiste nie mowe ze ktorej piersi sa gorsze czy lepsze kazdy ma takie piersi jakie chce same je wybieramy ale ja teraz moze podjela bym inna decyzje choc mam takie jakie chcialam i powinnam byc zadowolona

Co do ust to jest koszmar bede latac co kilka miesiecy ale jak przemysle sprawe to moze wloze implanty wyjdzie chyba taniej i na zawsze

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie byłam ma kontroli ustek bo tydzien temu mialam dokladke, dr mi dolozyla jeszcze z 0,2 ml do korekty a wiec fajnie
Dziewczyny mowilam ze uzaleznia hihi
Daj zdjecia ja od dzis odkladam na druga dokladne choc jak maja byc takie marne efekty jak u mnie to przemysle to

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-31, 21:56   #10039
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Tysiaczku ja tez mam anatomki i sa okragle ale nie tak jak okraglaski wezmy pod lupe np unsafe_girl (kochana daje Cie za przyklad bo Twoje piersi to dobrym "dowód" ) u niej a awatarku widac jak leza bez staniczka ale oczywiście to moje zdanie osobiste nie mowe ze ktorej piersi sa gorsze czy lepsze kazdy ma takie piersi jakie chce same je wybieramy ale ja teraz moze podjela bym inna decyzje choc mam takie jakie chcialam i powinnam byc zadowolona

Co do ust to jest koszmar bede latac co kilka miesiecy ale jak przemysle sprawe to moze wloze implanty wyjdzie chyba taniej i na zawsze

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Daj zdjecia ja od dzis odkladam na druga dokladne choc jak maja byc takie marne efekty jak u mnie to przemysle to
No wiem ze u niektorych kwas nie daje efektow, szybko sie wchlania ale tez moze Ci sie wydawac bo po zabiegu byly spuchniete a teraz kwas sie rozlozyl i sa tylko delikatnie wieksze, niestety przy ustach trzeba czasu juz mawet nie ilosci ml - sama jestem tego przykladem a mi osobiscie implanty sie nie podobają w ustach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 22:00   #10040
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem ze u niektorych kwas nie daje efektow, szybko sie wchlania ale tez moze Ci sie wydawac bo po zabiegu byly spuchniete a teraz kwas sie rozlozyl i sa tylko delikatnie wieksze, niestety przy ustach trzeba czasu juz mawet nie ilosci ml - sama jestem tego przykladem a mi osobiscie implanty sie nie podobają w ustach
A czym Ty Kamilka wypełniasz usta?
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:06   #10041
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiści ja bylampoinformowana ze abiegi trzeba powtarzac i ze u mnie fekt nie bedzie jakis szlowy o bylo trzeba wstrzynkac w bruzdy zeby moje kaciki sie podniosly ale kurcze teraz jak zeszla opuchlizna nie widze zdnej ronicy moze skusze sie jeszcze jeden raz a potem bede myslec nad implantami. Oczywiscie widzialam rozne implanty w ustach jedne mi sie podobaly drugie nie to tak samo jak przy powiekszaniu jedne ychodza ladnie a inne nie kwestia dobrego dobrania i lekarza i implantu ale naraze to odlegle jest

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-31, 22:10   #10042
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

Mi lekarz mówił, że po całkowitym wygojeniu można nosić każdy stanik. Ale ten mój od środka jest gładki (bez kieszonki na poduszkę), z pogrubionej gąbki.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Tysiaczku ja tez mam anatomki i sa okragle ale nie tak jak okraglaski wezmy pod lupe np unsafe_girl (kochana daje Cie za przyklad bo Twoje piersi to dobrym "dowód" ) u niej a awatarku widac jak leza bez staniczka ale oczywiście to moje zdanie osobiste nie mowe ze ktorej piersi sa gorsze czy lepsze kazdy ma takie piersi jakie chce same je wybieramy ale ja teraz moze podjela bym inna decyzje
Olivko bo dopiero po operacji wiemy jak dany implant u nas wygląda. Ja też bym teraz na inne się zdecydowała Ale spokojnie, spokojnie, za 10-15 lat wymianka, to wtedy będą takie, jakie chcę
W weekend postaram się zrobić fotkę i wrzucę.

A co do implantów ust, to słyszałam, że nie zawsze się "przyjmują". Ale nie znam się na tym.
Stary 2013-07-31, 22:15   #10043
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko bo dopiero po operacji wiemy jak dany implant u nas wygląda. Ja też bym teraz na inne się zdecydowała Ale spokojnie, spokojnie, za 10-15 lat wymianka, to wtedy będą takie, jakie chcę
W weekend postaram się zrobić fotkę i wrzucę.

A co do implantów ust, to słyszałam, że nie zawsze się "przyjmują". Ale nie znam się na tym.
Saba a jakie bys wziela? choc sobie pomarzymy a co tam moje do 15 lat nie wytrwaja ja juz mysle jak tu je wymienic choc nie za czesto zeby zaraz los sie ni odwrócił i zeby nic sie nie zaczęło dziac

Implanty ust jeszcze daleko daleko ale jak w piersiach sie przyjely do czemuw ustach aja sie nie przyjac ale to najpierw na konsultacje trzeb sie wybrac potem mozna myslec

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-31, 22:20   #10044
gosiek78
Raczkowanie

Witam pięknie! Parę dni mnie nie było, a tu tyle stron do nadrobienia
Stary 2013-07-31, 22:28   #10045
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Saba a jakie bys wziela? choc sobie pomarzymy a co tam moje do 15 lat nie wytrwaja ja juz mysle jak tu je wymienic choc nie za czesto zeby zaraz los sie ni odwrócił i zeby nic sie nie zaczęło dziac
Hmmmm możemy pomarzyć Ja bym teraz wzięła anatomiczne, małą wysokość, wysoki profil. Silimedy mają fajne wymiarki. Myślę, że projekcja 5,5 - 6 by była ok (teraz mam 4,6 cm). Bo większe okrąglaski by już u mnie sztucznie wyglądały. A co do losu, to też sobie czasami myslę, czy nie będę żałować wymiany... Dlatego nie ruszę ich, dopóki nie zepsuje się w jakiś sposób efekt wizualny (ciąża, karmienie, wiek).
Stary 2013-07-31, 22:30   #10046
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:

Implanty ust jeszcze daleko daleko ale jak w piersiach sie przyjely do czemuw ustach aja sie nie przyjac ale to najpierw na konsultacje trzeb sie wybrac potem mozna myslec
Mi troche zajelo aby dojsc do wymarzonych teraz mam moim zdaniem idealne, duze, bardzo mi sie podobaja i co pol roku dodaje 0,5 ml a wiec to praktycznie zaden koszt

Tysiaczku ja robie kwasikiem Juvadermem
Stary 2013-07-31, 22:32   #10047
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmmm możemy pomarzyć Ja bym teraz wzięła anatomiczne, małą wysokość, wysoki profil. Silimedy mają fajne wymiarki. Myślę, że projekcja 5,5 - 6 by była ok (teraz mam 4,6 cm). Bo większe okrąglaski by już u mnie sztucznie wyglądały. A co do losu, to też sobie czasami myslę, czy nie będę żałować wymiany... Dlatego nie ruszę ich, dopóki nie zepsuje się w jakiś sposób efekt wizualny (ciąża, karmienie, wiek).
Mysle ze 2 operacja budzi jakiej wieksze emocje wtedy czlowiek mysli czy dobrze czy bedzie sie oplacac bo moze bedzie gorzej a wtedy juz czasu sie nie cofnie no chya ze tak jak wspomnialas piersi beda sie nadaaly tylko do poprawki wtedy to mysle ze czlowiek by szedl usmiechniety i zadowolony ze w kocnu bedzie mial co chce

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-08-01, 07:56   #10048
Kachuula
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki
Przepraszam że nie zaglądam tu do Was , ale moja córcia przywlokła z nad morza choróbsko i to nawet dwie odmiany, szpital miałam dosłownie z nią w domu, straszńie goraczkowała i nie wiedziałam co jej jestżadnych innych objawów,po dwóch dniach tak bardzo ją wysypało ze dosłownie płakać mi się chciało jak na nią patrzyłamPo badaniach okazało się że załapała dwa różne wirusy i każdy z wysypkąDziś już lepiej ,mam nadzieje że syn nie podłapie od młodej od niedzieli mamy jechać znów nad morze.
Miłego dnia Wam kochane życzę
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:56   #10049
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

dobry dzień
ja zaraz jadę do pracy a po pracy pakowanko,jutro śmigam nad morze na 5 dni oby pogoda dopisała
Stary 2013-08-01, 09:00   #10050
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
Przepraszam że nie zaglądam tu do Was , ale moja córcia przywlokła z nad morza choróbsko i to nawet dwie odmiany, szpital miałam dosłownie z nią w domu, straszńie goraczkowała i nie wiedziałam co jej jestżadnych innych objawów,po dwóch dniach tak bardzo ją wysypało ze dosłownie płakać mi się chciało jak na nią patrzyłamPo badaniach okazało się że załapała dwa różne wirusy i każdy z wysypkąDziś już lepiej ,mam nadzieje że syn nie podłapie od młodej od niedzieli mamy jechać znów nad morze.
Miłego dnia Wam kochane życzę
Witaj w klubie. Ja cala wczorajsza noc spedzilam w szpitalu z mala. . Miala prawie 40 stopji goraczki i wymioty.

A teraz siedzę , pije kawę i nadrabia co napisalyscie. Zaraz wskocze do Waszych galerii poogladac nowe zdjecia.

A wy robicie usta a ja wybieram sie dziś na wybielanie zębów lampa. Przyznam sie ze trochę sie obawiam bo mam bardzo wrazliwe szyjki zebow

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości