|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Cytat:
![]() Mąż i mama mnie rozpieszczają. |
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat okien na tym etapie ciąży myć nie będę. Sama może się zdecyduję pod koniec ciąży. A teraz jak się uda załapać jakąś sensowną pogodę w któryś weekend to męża zagonie
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 3
Cytat:
Długa historia jechałam w sukience Ala piżama bez majtek ![]() ![]() co chwile smarowałam sudocrem - mąż miał ciężką jazdę nad morze ![]() ![]() ![]() A propo ciąży pamietam to niedzielne popołudnie „ stary my się tak nudzimy już bo młody duży ze albo teraz albo musimy chociaż psa kupić „ ![]() ![]() ![]() i jakoś poszło.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cześć Magdalena86 fajnie, ze się ujawniłaś - trzymam kciuki żeby przeszły wymioty i za bezproblemowa resztę ciąży Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Grosia Ty możesz masz 48 ale na alieexpress chińskiej rozmiarówka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mi mąż umyje okna... To choćby tydzień przed porodem to bym musiała poprawiać 😂 więc wolę nie 😀
Myjka by mi się przydała ofc 😉 może Mikołaj przyniesie? Jakie polecacie? Czy to jest typowa tylko do okien czy ma też inne końcówki? Co można jeszcze taką myjką myć? Dziś włożyłam te nowe rajtuzy z Marylin z serii mama. Mimo dużego rozmiaru, zjeżdżały mi z tyłka 😮 muszę kupić jednak gatty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko spoko - ja mam kg tez na plus ale wydaje mi się ze czasem rozmiar ubrań nas nie odzwierciedla albo kg. Ja jestem z tych ubitych symetrycznie ![]() A propo wagi modlę się żeby nie dojść w dniu porodu do ponad 3 cyfr chociaż obawiam się ze po 30 tyg będzie wszystko jedno byle urodzić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Mam znajome dwie jedna +25 druga ponad 30 kg ![]() ![]() nie jadły jakoś strasznie dużo - po prostu mega puchły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Luz, zrzucimy balast po ciąży
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#998 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Oby teraz bylo inaczej bo bede sie kulać a nie iść Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#999 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem ciekawa bardzo ile przytyję
![]() Moja siostra dorabia podyplomówkę nauczycielską i taka dumna przyszła do mnie, że w porę się zabrała, bo omawiają rozwój noworodków ![]() Co do paczkomatów u nas cały rok z auta wydają do jakiego paczkomatu bym nie zamówiła ... zazwyczaj odbieram dopiero jak włożą, bo mi się nie chcę czekać aż wygmera z bagażnika tą pakę. Albo jeszcze lepiej kierowca wróci ze sklepu z drożdżówką (autentyk!). Dzisiaj w akcie desperacji przekierowali mi sami z siebie bez pytania do innego i już widzę minę TŻ jak się dowie, że musi tam jechać ... i tak rękę sobie dam uciąć, że dostanę smsa o paczkach czekających na mnie przed paczkomatem. |
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
W pierwszej ciąży przytyłam 17kg startując z wagą 47kg. Teraz w 14tyg ciąży ważę 48kg 😮
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz w 14 jest 4 na minus ![]() Za to brzuch większy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Po nadprogramowej wizycie
470933327.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
na 4kids.com.pl Black friday dużo obniżek i cały asortyment STOKKE -15%
![]() zakupiłam w końcu tripp trapp zostawiam info jakby ktoś na coś polował
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dól w sensie tam gdzie doktor grzebie jest gladki a front czyli to co widac jak sie stoi na golasa jest tylko przyciete na jakies pol cm,mam nadzieje ze obrazowo wytlumaczylam bo troche nie bardzo fote wrzucac |
|
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie patrzę
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Odnośnie golenia okolic intymnych – muszę podzielić ten rejon na dwa sektory. Oto mój autorski podział włosów łonowych do celów tego artykułu. Sektor nr 1 – włosy na wzgórku łonowym i w zgięciach pachwin – czyli te włosy, które widać jak staniecie gołe przed lustrem. Sektor nr 2 – włosy na wargach sromowych, te między nogami i w okolicy ujścia pochwy i odbytu." Buty dla meza kupione 👍 ale myslalam ze szybciej to pojdzie. Jeszcze zrobilam mu krzywde 😞 tzn. sam sobie zrobil, ale czuje sie wspolwinna... Otworzylam drzwi od mieszkania, zgasilam swiatlo w przedpokoju i wyszlam na klatke. A drzwi zaczely sie niespodziewanie zamykac a ze bylo ciemno, bo zgasilam swiatlo a na klatce nie zdazylam zapalic to maz przywalil glowa w te drzwi i rozcial sobie czolo zaraz nad lukiem brwiowym 😥 troche krwi sie polalo. Teraz nie wyglada zle, kupilam w aptece jakies plasterki sciagajace rane, niby szybciej z tym sie zagoi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Czy tylko ja jestem w ciąży taka rozdrażniona ?! Dzisiaj mało co a wyszłabym z siebie . Roznosi mnie. Wczoraj kłótnia z tżtem, mało co a krzesła by latały. Oczywiście ja go sprowokowałam i przeprosiłam, ale wyrzuty miałam straszne i dzisiejszy poranek ciężki. Na uczelni mam koleżankę, która jest naprawdę OK (choć ma specyficzny charakter i często się sprzeczamy), ma dużo zwierząt (papugi/kota/psa/szczury/rybki itd) ogólnie taki zwierzyniec, co za tym idzie nosi się za nią ten zapach. Wcześniej mi to jakoś szczególnie nie przeszkadzało (czułam, ale...tolerowałam i po prostu nie wąchałam albo odwracałam głowę w inną stronę), ale w ciąży czuję to dwa razy mocniej (niestety nic nie pomaga) i grzecznie powiedziałam "czuć od Ciebie zwierzaki" a ona na to "aha". To było kilka dni temu... Wiem, perfidne ale..no nie wytrzymuje już!!! Jestem okropna wiem ![]() W dodatku wczoraj się źle czuła, więc dostała zakaz zbliżania się do mnie od naszych koleżanek (wiadomo, w żartobliwy sposób, no ale jednakowo serio troszkę separacji się przyda bo jednak za duże ryzyko). Wstała rano i przyszła w połowie zajęć, dosiadła się do mnie twierdząc, że czuje sie super i kaszląc w moją stronę. Wściekłam się i powiedziałam "moze i czujesz się dobrze ale nie chcę koło Ciebie siedzieć bo nie mogę być chora a wokół pełno chorych" to stwierdziła "ale ja nie jestem chora" i na kolejnych zajęciach znowu usiadła obok :sciana: więc się grzecznie przesunęłam o jedno krzesło. Inne dziewczyny też twierdzą, że nie możemy za blisko siebie przebywać bo trzeba dmuchać na zimne Tżt mówi, ze ona powinna być wyrozumiała i to jej zadaniem powinno być dbanie o moj stan zdrowia przy czym o swój, najlepiej wyleczyć i przyjść na uczelnię a nie jak się źle czuję to idę tam gdzie każdy chory bo obecność... A serio każdy kicha wokół. Ja biedna tak się maskuję, a żeby tylko się nie zarazić :| No musiałam wam się wygadać. Jestem wulkanem. I ona też mi to zawsze mówi i jak teraz tak o sobie powiedziałam to aż mnie nosi. Jestem świadoma swojej wredoty i szczerości, nie mniej jednak skoro wie, że mnie denerwuje to mogłaby trzymać się ode mnie z daleka? Błagam. Powiedźcie, że ze mną wszystko ok.
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka ale jazda z mężem - ale chyba wie ,ze to nie celowo
![]() mój mi właśnie zadzwonił "ze za pół godz będzie" miał być jutro ... idę chociaż mopem ogarnę dół - jutro mam dla niego pewne zadanie
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam, ze cieszę się z każdej udanej dziś wizyty!
Wybaczcie mi, ze każdej z osobna nie odpiszę ale..nadal emocje mną kierują. W każdym razie naprawdę się cieszę
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Wstydze się
![]() Cytat:
czyli sektor 1 przyciety tylko a sektor 2 na zero
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

?chyba ze przez sen Cie tz z zaskoczenia zaplodnil
fajnie, ze się ujawniłaś - trzymam kciuki żeby przeszły wymioty i za bezproblemowa resztę ciąży
chociaż obawiam się ze po 30 tyg będzie wszystko jedno byle urodzić 

klask i:
.