|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
co do seksu to mnie pewnie i tak nic nie przebije ![]() hihiih no ja nie wiem czy dojezdna, do szkoły dojeżdżałam z drugiego końca miasta a teraz w sumie na studiach z innego miasta jestem hihi
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
więc się przedstawiam
Mam 23 lata jeszcze przez parenaście dni, a z moim TŻ jesteśmy 3lata i 2 miesiące
|
|
|
|
#994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no chodziło o dojazdy ze wsiCytat:
taaa właśnie, najpierw ślub !! mówisz baaaaardzo późno? mój pewnie i tak później w ogóle moje kumpele się dziwiły, czemu my jeszcze nie. ehh witamy aaaneczkaaa ![]() edit: TŻ przyszedł a ja przy kompie w dresie. spadam
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-03 o 17:52 |
||
|
|
|
#995 |
|
Rozeznanie
|
hehe
i u nas też wszystko "późno" było. ale...tak jak Elizka773 powiedziała "przecież przed ślubem nie wolno"
|
|
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa no fakt zapomnialam o okresie bo niektorzy uwazaja ze 2 miesiace bez tego to duzo![]() hehe to uciekaj uciekaj.milego wieczorku |
|
|
|
|
#997 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje koleżanki też się dziwiły.... i tak mi nagadały, że w końcu sama zaczęłam się dziwić
|
||
|
|
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
hehe
wszyscy wszystkim się dziwią no bo teraz to tak raczej po krótkim czasie zaczyna się ze sobą kochać...zresztą nie ma jednoznacznej opinii...każdy zaczyna kiedy jest na to gotowy i już Mi też się koleżanki dziwiły, a teraz chyba jeszcze bardziej się dziwią no ale
|
|
|
|
#999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czemu teraz jeszcze bardziej?
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie nikt nie dziwil bo nikt nie wie.i o!
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
ale szalejecie
aaaneczkaaa witam i czekam na jakieś szczegóły ![]() Mój TŻ pierwszy powiedział(wymusiłam to na nim ) kocham po 3 miesiącach znajomości, (bo my to czubki jesteśmy, we wtorek się poznaliśmy, pierwszy raz się widzieliśmy a z sobotę już byliśmy razem, drugi raz się widzieliśmy ![]() Rozmiar staniki to 70C TŻ nigdy nie przyznałby się na głos, że wolałby większe, ale ja wiem, że tak jest, zawsze mi powtarza, że bardzo mu się podobają takie, jakie są, ale ostatnio coś mi chyba cycochy rosną, bo mnie kurna bolą jak nie wiem i takie jakieś wrażliwe się zrobiły a do okresu jeszcze kawałek i nie wiem co jest ![]() edit: a ja napisałam, a co, nie wstydzę się tego, że tyle czekaliśmy, zresztą miał, na co czekać bo wiem ile jestem warta a on bardzo nie nalegał, bo wiedział, że nie ma się, co śpieszyć
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:15 |
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam tak już od tygodnia a zdecydowaliśmy się na wyjazd w niedziele, wcześniej wogóle o tym nie myśleliśmy
a może jestem w ciąży!!!!!
|
|
#1004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie zaluje,oj nie zalujepadam
|
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hahahaha a o czym
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to ja też napiszę, tż na mnie czekał.... mhmhmmmm..... cholera, nie wiem ![]() muszę się skupić, chwila ![]() ... ... . . . . . . . .... . . . . ... 5 lat ![]() [chyba. coś się doliczyć nie mogę ]Cytat:
właśnie miałam pisać!!!!! w ciąży jesteś!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() masz podstawy? ![]() edit cholera. wiedziałam że wyskoczę jak filip z konopii, jak się przyznam ile lat... ale wcale nie żałuję. mój pierwszy facet, i mam nadzieję ostatni
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:21 |
||
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Grape no! Możesz być pierwszą wątkową mamą
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
My też nie żałujemy że tyle czekaliśmy, tzn ja nie żałuje a co do TŻ'ta to chyba też nie bo nigdy mi nie powiedział że żałuje a wręcz przeciwnie
![]() odrazu dementuje, żeby później nie było z tą ciążą to był ŻART!!!!!! To jest teraz niemożliwe ![]() luffka a czemu wyjątkową ?
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:24 |
|
|
|
#1008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze ja myslalam ze ponad rok to jest dlugo(na terazniejsze czasy) a tu widze ze wy jeeeeeszcze dluzej.ale to przeciez nic zlego. |
|
|
|
|
#1009 |
|
Rozeznanie
|
hmm...Grapefrutka- a jakie szczegóły konkretnie??
|
|
|
|
#1010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jasne, wszystkie młode zaciążone zanim się o tym dowiedziały to myślały, że to niemożliwe!
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Grape napisałam "wątkową" a nie "wyjątkową", chociaż wyjątkowa też jesteś
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaneczkaaa no opowiedz nam swoja historię jak to któraś kiedys napisała. Ile się znacie, bo ile jesteście razem to juz posałaś, jak wam się układa no i dlaczego dołaczyłaś do naszego wątku zazdrośnic ![]() Edit: luffka aha no tak przepraszam ale tak to jest jak sie pisze na forum, ogląda tv i gada z siostrą na gg w tym samym czasie
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:30 |
|
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe ja tez tak myslałam... bo faceci to jacys tacy niewyzyci zawsze ![]() a co do rozmiarów staników to ja kiedys nosiłam 75b, potem okazało sie ze to złe, zaczełam nosic 70d i to był nawiekszy rozmiar w sklepie(70), a tu sie okazuje ze to tez nie to i powinnam miec 65e chyba, ale takiego jeszcze nie nabyłam, ale mam zamiar, no ale to tylko przez neta.. I tak troche sie boje ze zły takto moge kupic bo bez przymierzania, ze bedzie zle lezał itd. a i mój czekał na mnie tez ponad rok jakos.. Aelitka 5 lat? Szacunek... ![]() edit: aaaneczkaaa witam również
lovemój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-02-03 o 18:33 |
|
|
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no, 15 i pół także to chyba normalniej już brzmi, co?... ![]() a co do staników - po sklepach znajdziesz, ja sobie najpierw zmierzyłam w takim jednym sklepie, biustonosz firmy freya, kosztował ok 250 i potem kupiłam na allegro tej samej firmy, tylko inny, za 80... i też 65e
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
no ja chyba powinnam nosić 65 C/D ale takiego rozmiaru nigdzie nie mogę znaleźć, więc noszę 70C, bo jak jest dobry biustonosz to pasuje idealnie dopóki go nie wypiorę parę razy i sie nie rozciągnie w obwodzie bo wtedy mi się rusza i odstaje
|
|
#1016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jarocinskie bo moj Tz mieszka pod Jarocinem i stamtad wlasnie mi je przywozi nic, nie obchodzimy walentynek, a dokładnie to ja nie obchodze tego swieta ![]() Cytat:
pamietam doskonale, piekna to byla chwila i warto bylo czekac
|
|
#1018 |
|
Rozeznanie
|
hmm...mam opowiedzieć swoją historie?
ok![]() Z moim TŻ poznaliśmy się...na czacie...w maju 2005roku pisaliśmy do siebie maile, smsy, pierwszy raz spotkaliśmy się jakoś na początku lipca, potem jakoś na koniec lipca drugi raz. Potem zaprosiłam go na wesele do swojej siostry, które było w sierpniu, ale stwierdził, że nie pójdzie.Więc kontakt nam się urwał...do pażdziernika. Potem znów zaczęliśmy ze sobą pisać, potem umówiliśmy się na spotkanie-pamiętam 11 listopada-i od tego czasu zaczęliśmy się częściej spotykać. A od 30listopada 2005roku jesteśmy razem i taka nasza historia...dużo spięć, dużo nieporozumień, dużo wątpliwości, ale też dużo szczęścia i dużo radości. Takie już życie we dwoje-czasem trudne, czasem łatwe.Czasem pełne niespodzianek, czasem pełne rozczarowań. W gruńcie rzeczy mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa. Ale wiadomo-są lepsze i gorsze momenty, lepsze i gorsze chwile. Życie...nikt nie powiedział, że zawsze będzie pięknie i łatwo.![]() Więc jesteśmy ze sobą ponad 3 lata...i różnie to z Nami było, różnie jest...ale wierzymy w Naszą wspólną przyszłość, choć czasami, coraz rzadziej, ale czasami są wątpliwości. Ktoś powiedział, że w związku trzeba iść na kompromisy...i to prawda...bez tego się nie da, choć czasem to bardzo trudne... a tak poza tym...to czasem w moim życiu jest zbyt nudno...
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my uzależniamy od siebie, zobaczysz
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Wyoglądałam się pierścionków na allegro i mnie znowu dół jakiś dopadł... Wrrrr co za życie pokręcone! Boję się, że znowu na TZ będę się wyżywała za to, że jeszcze nic nie planujemy... Przydałaby się jakaś wygrana w totolotka albo co... Wtedy kupiłabym mu to mieszkanie, dała kasy i nawet sobie sprawiła pierścionek i wreszcie wszyscy byliby zadowoleni
Bo skoro tylko pieniądze są przeszkodą...Grape masz rację w tym, co napisałaś, ja już jestem uzależniona ![]() aaneczkaa ładnie to wszystko ujęłaś, jakoś tak mądrze
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

tzn niby fajnie, bo w ogóle są, ale wolałabym mieć większe.
Nie wiem czy to jest jakoś powiązane 

nie no chodziło o dojazdy ze wsi

i nie zaluje,oj nie zaluje

love