|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Usiadł sobie Majkol na drzewie
Podrapał po głowie, pomyślał "o ja *** ie" Rozejrzał dookoła, zeskoczył z gałęzi I stwierdził, że go od niej tyłek swędzi ( Pobiegł alejką, na końcu był domek W którym Majk trzymał skarbów cały worek Zanim tam pobiegł poprawił fryzurę, przypudrował nosek Stwierdzając, że musi iśc za ciosem Na rozgrzewkę przeszedł sie moonwalkiem Krzyknął "hee-hee",a "spacer" zakończył obrotem. Otworzył wielkie wrota I już wiedział, ze czeka go niezła robota Ujrzał piękny salon Przystrojony w balon. Na stołach wyżerka W butelkach popitka W głosnikach muzyka A gości było bez lika. Majkol poczuł, ze to ten czas Jego kumpel Olo zbudził sie naraz I obaj ruszyli do akcji By zadowolić WIZAŻOWE MAJKELOMANIACZKI |
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie bym Cię potrzymała, ale sama ledwo siedzę
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o maj gudnes...uroczyście mdleje Jak On na mnie patrzy Musze zmienić majtki
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poetko Ty ma! Padam do Twych stóp!!!!
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
czy mnie sie wydaje czy tu jakas cisza dzis panuje ?
![]() laski padam na ryj. ![]() dobrze ze sie umylam to mi spanie troche przeszlo i widze literki wstałam przed 7 i pojechałam do salonu z myślą, że będzie jak zawsze... ale suprice szefowa była tak miła , że aż jej nie poznaje. i żartowała i smiała sie i nie sapała (moze troche alew to normalka) i naprawde calkiem inaczej sie pracowalo niz zawsze... wreszcie czułam sie jak u siebie 'siebie' * i przyniosla gazete z Majkolem i mowi nam (kompletnie nie wie ze ja Go love ) : ale on dziewczyny byłfajny kiedys. -noo naprawde. taaki męski jak byl czarny . - co on z siebie zrobil? pewno i tak by osiagnal taki sukces. a ja jej mowie ze był chory a ta dalej swoje potem na zakupy ale oczywiscie sklepy mi pozamykali juz ;/ , do kosciola i impreza w domu ;p urodziny taty. co sie tam u Was dziualo procz kiślu i Olesława? ![]() dobry wieczor i buziole ![]() cisne nadrabiac wątek i klub ![]() gdzi9e patrzy na tym zdjęciu? mi na cyce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1254566272
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-10-04 o 00:19 |
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszy ogień poszła Katrina
Majk wiedział, że z niej jest dirty dziewczyna Polizał paluszek, spojrzał znacząco i wyszczerzył kły Katrina w sekundzie wtopiła sie w marynarki poły Majk jednak odskoczył i rzekł "Hola maleńka, nie bądź taka prędka, Prezent Ci przyniosłem do skonsumowania..." Katrina już uklękła i była gotowa do Olka brania... "Wstań kochana ze swych kolanek Mam dla Ciebie żelek całe opakowanie" Katrina z radości Omal nie połamała kości Szybko Majkowi żelki odebrała I na kanapę wskoczyła i je wpier dalała Majkol w tymczasie wyciągnąl karteczke I zapisał na niej drobnym maczkiem "Okej zaliczyłem już jedną dzieweczkę"
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Zdejmuj majtki Majku drogi
ściągaj też skarpetę z nogi wiesz, że jestem tu na chwilę więc nie ma, że "się nie myję" Biblię też możesz sobie wsadzić ja nie przyszłam Ci tu kadzić wsadź mi Olka dziś głęboko dziś wiem poczuję się błogo rżnij mnie mocno silnie długo bo jestem babą a nie sokiem frugo ![]() dzisiaj m nie idzie
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuha,
![]() http://www.youtube.com/watch?v=IjmalHcQh54 JEEEZUUU ![]() kocham go!!! kocham go!!! kocham go!!! kocham go!!! kocham go!!! kocham go!!! kocham go!!! |
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja pertole ![]() SZCZAM SIKIEM PROSTYM Aż mnie poliki bolą ze śmiechu Ale łaj Majkol mnie nie zaliczył?
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Kathrina Majkol Cię żelkami zaliczył
Boże toć to raj
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Soku frugo
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Kamuha
GRATULACJE
|
|
|
|
#1003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać, Olkowych, Majkolowych i jakich tam jeszcze chcecie
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Nagle zza futyny wyłoniła się Luiza
Majk dobrze wiedział, że będzie chciała liza. Ona seksoholik, On taki nieśmiały Co tu zrobić, żeby się nagle wszystkie nie zleciały. Majk myślał intensywnie jak tu się wymigać Podczas gdy Girl już stała przy nim i kusiła cycem Nagle go olśniło "Chodź ze mna na górę" Lu juz podniecona, majtki poszły w dół Majka za rękę chwyciła, Bo by sie o nie wypertoliła Majkol dumny ze swego pomysłu Szepnąl Lu do ucha "To bedzie długa noc" Weszli do pokoju, tam wielkie łoże Girl juz na nie padła i krzyknęła "Niech mi Olek pomoże" Majkol sie usmiechnąl, na dwa kroki zbliżył Dotknął jej uda lecz się nei położył Lu z grymasem zażądała "Chce byc dzisiaj przez Ciebie brana" Majkol zapalił światło i rzekł uroczo "Dziś spędzisz noc na tej hulajnodze krocząc" Lu gdy zobaczyła ten czerwony sprzęt Nie myśląc za dużo ruszyła do boju W mini, bez majtek przebierała nogą. Majk się usmiechnął, kartka poszła w ruch "Rozpaliłem do czerwoności kolejny damski duch"
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Kama...
to jest taka dama, Co zawsze mówi że jej szkoda Jak nie zrobi Majkowi loda. Więc produkuje lody do upadłego! Od waniliowego po śmietankowego! Robi lody przez dnie całe, I te czarne i te białe. Jej to nigdy się nie znudzi, Majka chyba też nie zanudzi. Bo ciągle wymyśla nowe dodatki Wie jak rozweselić Majkolowe gatki!
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie mi się zachciało soczku
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc Mycha
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O MAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
![]() Ja idę do łózia,dobranoc
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Majkol Dziekson zszedł po schodach
zostawiając Lu w wielkich ochotach ruszył prosto do salonu szukał bowiem spokoju drogę zaszła mu Kamuha a ona jest niezłym zboczuchem mówi mu "weź mnie na pieska" będę dla Ciebie lepsza niż Elviska (sorry Lisa )Majkol złapał się za głowę jak tu zbyć tę pannę młodę (rymy jak za Frycza )Kamilko moja miła w nocy tyś mi się przyśniła żeś mi pięknie zaśpiewała i całą noc nago tańcowała Kamuha zatonęła w czułych słówkach i tańczyła w nowych butkach upajała się swym śpiewem a Majkol był już za drzewem wyciągnął swój notes grubiutki z kolejną też pójdzie z górki (no nie jestem tak ambitna jak Kamuha ale się znerwicowałam )
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pertole!
![]() Mam na twarzy armagedon, a na pn muszę wyglądać tak jak jeszcze nigdy w życiu nie było mi dane!
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
a co się dzieje w poniedziałek??
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Schodząc znowu do salonu
Majk zauważył stojąca przy oknie Historjon Ona nagle odwróciła wzrok I zauważyła Majkowy szybki krok Juz nie było wyjścia Majkol musiał podejść Grzecznie się przywitał, rękę wyciągając Aż tu nagle Monika rozpoczęła z nim dziki taniec Wziął ja na ręce Zaniósł na kanapę i rzekł "Poczekaj ma droga zaraz się Tobą zajmę" Moniś odpływała, soków miała mnóstwo Już snuła plany jak tu uwieść bóstwo Nagle Majk się zjawił, pogładził po włosach "Polska piekny kraj widze to w kobietach" Przyniósł w rękach książkę, stron miała mnóstwo Monika wyrwała mu ja z ręki i tak się droczyli Książka była ciężka, spadła, wtem Majk sie nachylił Monika fuknęła: "Zostaw to mój drogi Ja ją poczytam, a ty pomasuj mi nogi" Majk obrażony powiedział: "Sam ją sobie przyniosłem, A Ty mi ją zabrałaś, jakbym był jakimś osłem" Lecz Monika nie słuchała Cała była zaczytana Książka o historii była Jakżeby inaczej Kryło się w niej wiele znaczeń. Siedząc tak na tej kanapie Przemoczyła sobie gacie Majkol powstał, westchnął z ulgą Kartkę wyjął skrobnął krótko "Trzecia za mną, było mokro" Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-10-04 o 00:29 |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę pokazać jednej osobie, że ja tu rządzę!!! ![]()
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Girl psujesz mi koncepcje
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
co chciałaś się na koniec że Cię puknie
?? zapomnij ![]() ![]() obejrzalam kilka fot z this is it i mam pytanie dlaczego na niektórych on wygląda normalnie (nawet w obcisłych ciuchach) a na niektórych ma inny kształt twarzy i jest potwornie chudy? Zresztą wygląda na nich jakby był komputerowo narzucany... aż nie mogę na nie patrzeć jakiś nos taki dziwny... ale za to z fot z they don't care about us, the way You make me feel i human nature wygląda bosko... (i nie wiem na czym polega różnica bo to ten sam czas był...)
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

i pojechałam do salonu z myślą, że będzie jak zawsze... ale suprice
'siebie' *