|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: gossip girl
no książki moim zdaniem są kiepskie. doszłam do tego wniosku już w gimnazjum więc musiały być wybitnie nudne żebym je skrytykowała będąc taką szczeniarą
i nie zapadły mi w ogóle w pamięć, bo pamiętam tylko że je czytałam, ale nie pamiętam żadnej treści ale serial jest naprawdę świetnie zrobiony! ogląda sie go z przyjemnością
|
|
#1022 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() ja ogladam ten serial od kiedy tylko sie pojawił ![]() odcinki sciagam z torrentow.ukazują sie kilka godzin po premierze. www.gossipgirlinsider.com polecam ta strone . duzo ciekawostek odnosnie 2 sezonu ![]() pozdrawiam ps. zobaczcie to ;D http://www.gossipgirlinsider.com/ima...ir-waldorf.jpg Edytowane przez 0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 Czas edycji: 2008-07-12 o 23:09 |
|
|
|
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
już widziałam tę fotę! jest boska! i daje mi nadzieje na to że drugi sezon będzie jeszcze... hmmm... gorętszy niż pierwszy
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Odpowie mi ktos co z tymi książkami? |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego ze Blair i Chuck sa boscy, to sie zgodze, ale chyba tylko w serialu, bo watpie czy ktos chcialby znac osoby o takim charakterze w rzeczywistosci
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam w rzeczywistości dziewczynę o takim charakterze jak Blair ( obrzydliwie bogata, rozpuszczona, dość sukowata ), do tego ma bardzo podobne kręcone włosy.
|
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
ja znam podobnych ludzi do Chucka i Blair. sama mam trochę z Blair (szkoda, że nie jestem taka bogata
)lubię ludzi z charakterem. czy to w filmie czy w prawdziwym życiu. moim zdaniem B. wcale nie jest taka zła i nie rozumiem dlaczego ona jest nazywana suką, a Serena już nie. Serena jest równie bogata co B. obraca się w tych samych kręgach, ale kiepsko jej idzie w szkole, kiedyś chlała na umór i ćpała, puszczała sie z kim popadnie, przespała sie z chłopakiem swojej przyjaciółki, ale wystarczy że sie uśmiechnie i przeprosi i wszyscy muszą jej wybaczać bo jest taaaaaka słodka (takich ludzi nie cierpię i strasznie działają mi na nerwy)za to B. jest wzorową uczennicą, imprezuje ale zna granice, może i jest wredna dla ludzi których nie lubi, ale dla tych których lubi potrafi zrobić wiele (ja to nazywam szczerością ). przespała sie z Chuckiem po zerwaniu z Natem (więc to nawet nie jest zdrada) i w sumie jej sie nie dziwie bo N. traktował ją źle. ona ma po prostu silny charakter, ale jest dosyć impulsywna. nawet nie gnębiła Jenny dla przyjemności tylko po prostu starała sie jej pokazać, że pcha sie tam gdzie i tak nie może sie utrzymać (o czym little J. sama się przekonała kiedy popadła w długi). naprawdę nie widzę w niej żadnego sadyzmu mimo że ma pieniądze jej życie nie jest lekkie. ma despotyczną matkę i ojca który odszedł z innym mężczyzną, a jej chłopak od zawsze kochał się w jej przyjaciółce, która niespodziewanie wyjechała bez słowa, a była jej jedyną podporą. Blair takimi metodami sobie radzi z przeciwnościami losu. robi to z klasą i ja ją podziwiam ![]() no i mi wyszedł elaborat o Queen B.
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzam się, dla mnie też Blair nie jest aż taką suką. Największą do tej pory w serialu była chyba Georgina
brrrr, dobrze że już jej nie ma, łeb bym takiej ukręciła jakbym spotkała w realu ![]() szkoda że jeszcze tyle czasu do nowego sezonu..
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaczęłam od początku czytać całą serię książek i już mi się troche poplątało.
Wolałam te czasy jeszcze przed emitowaniem serialu
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę ci jedynie powiedzieć, że w Polsce jeszcze nie ma ![]()
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Jak to nie ma w polskiej telewizji? Ja ostatnio widziałam ten serial na jakims kanale. Bodajze na MTV, ale pewna nie jestem. Jestem pewna, ze to było "gossip girl", nawet pamietam tytuł i Blake
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alu chodzi o książkę
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Aj, głupia ja <wstydzi sie> niedokładnie czyta. Sorry
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Raczkowanie
|
btw juz wiem dlaczego mi sie poplatało - na pierwszej str tego topicu ktos napisał " w polsce jeszcze tego serialu nie ma" a ja nie spojzałam ze sa dalsze strony
))) Swoja droga serial bardzo fajny
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
Holly Nieduża, bardzo fajne fotki. Moją ulubioną postacią w serialu jest.... sama nie wiem... chyba Chuck
.Najbardziej denerwuje mnie little J, szczególnie w odcinkach 13 - 16. |
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Jane tez ma swój urok.
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Rozeznanie
|
Ja znowuż bardzo lubię J. A nie znoszę S. Chodzi mi o jej ''grę aktorską''
. Starsznia.. po prostu starszna . I ten głos.. zero emocji..
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
No Co Ty S jest najlepsza
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie najgorsza
|
|
#1041 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wedlug mnie najlepiej gra B. a co do S. hmm w sumie moge się zgodzic. ma dziwną manierę w swojej grze. w niektorych momentach razi to w oczy ale ogolnie mi nie przeszadza
|
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
Gra aktorska Blake nie jest na Oscarowym poziomie, ale nie jest znowu taka zła
. Ja ją lubię, ma w sobie "to coś". Nie lubię G, ale podziwiam aktorkę która ją gra. Wcielenie się w taką wredną osobę to chyba nie jest prosta sprawa. Jak już mówiłam, nie trawię J, ale gdyby nie ona, nie byłoby tylu ciekawych akcji w serialu.
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nic się nie stało ![]() kochana, nie ma sprawy ------ ja tam najbardziej lubię Chucka i Blair i razem i osobno
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
jeny w weekend ściągnęłam i obejrzałam wszystkie odcinki serialu !! i powiem jedno
zakochałam sie w tym serialu i nie mogę sie doczekać jesieni i kolejnej serii.,.. naprawdę jest genialny :P:P
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już się nie moge doczekać
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Zadomowienie
|
oja, oja, oja <skacze z podekscytowania>
zapowiedzi 2giego sezonu: http://www.youtube.com/watch?v=_1OPn...et.com/page/2/ *******UWAGA: spoilery- tylko dla tych, którzy nie mogą się doczekać 2giej serii****
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
i ja ![]() Cytat:
aa ja chcę już !!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa! Chuck
![]() ja też chce już!!
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
kilka śmiesznych zdj
![]() najlepszy Chuck i Nate
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
świetny ten spojler
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

i nie zapadły mi w ogóle w pamięć, bo pamiętam tylko że je czytałam, ale nie pamiętam żadnej treści 

.
. Starsznia.. po prostu starszna