|
|
#1021 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
Kosztowała 139 albo 129 zł .http://img690.imageshack.us/i/99212125.jpg/ http://img9.imageshack.us/i/45283132055b0d25f587o.jpg/
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
wracam z Zary, na małym obchodzie, kupiłam to co chciałam czyli kuferek khaki za 129zł z 229zł
![]() co zauważyłam niestety duuuużo rzeczy nie było które widziałam 2 dni temu pewnie wyciągną jak będzie kończyć sie wyprzedaży
|
|
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy widzialyscie u siebie przecenione te trencze z Basic z bufkami za 299zl ??
|
|
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
melduje ze wrocilam z katowickiej Silesi, w ktorej bylam tylko godzinek bo niestety pracuje wiec nie dla mnie juz buszowanie paro godzinne. Polowalam glownie na marynarki, ale wybor jest maly. Kremowa z Woman dorwala przed mna chyba jakas wizażanka, bo miala slynna paseczkowa torbe
, wiec kupilam tylko piaskowa. Chcialam jeszcze jakas czarna ale z dzialu woman brak. Torebek ciekawych nie zauwazylam. Ogolnie duzo przecenionych bluzek, sukienek wiec jak ktos potrzebuje to cos znajdzie
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezła obniżka.A widziałaś może jakieś pikowane torebki, które były przecenione?
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
są przecenione na 119 zł (sama się skusiłam
![]() Cytat:
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
mam prośbę - mogłabyś mi kupić parę oliwkowych? W rozm. L?
Z tego samego miasta jesteśmy, tzn z Kielc
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy jeszcze jutro będę w galerii(a jak będę to nie w krakowskiej tylko kazimierz), dziś po otwarciu w krakowskiej była pełna rozmiarówka
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już po
w ZT dzikie tłumy, ogromne kolejki, ale wybór spory z tego co widziałam ![]() kupowałam na Marszałkowskiej, trafiłam na otwarcie - swobodnie można było wszystko obejrzeć, bez tłumów i kolejek do przymierzalni za to jak zajrzałam do ZT, to od razu chciało mi się wyjść.. pełno ludzi, jak dla mnie trudno znaleźć coś ciekawego w takich warunkach ![]() kupiłam białą spódnicę z marszczeniami i ten sam model w kolorze kawy z mlekiem (którą pokazywała już tu mademoiselle jeanne) do tego czarne szorty poluję jeszcze na czarną bluzkę ze złotymi napisami trzeba patrzyć też na ceny, bo czasem są źle przyklejone, np. na moich spodenkach cena standardowa to 79,90, a miały przecenową naklejkę "bluzka 79.90", to samo przy spódnicach.. część miała swoją starą cenę i obniżoną nową, a część zawyżoną starą i ta nowa, to w tym przypadku standardowa ![]() jestem bardzo zadowolona
|
#1030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nic, trudno, dzięki w każdym razie
|
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze dzisiaj wyślę po nią TŻa... ![]() Cytat:
![]() O jakiej czarnej bluzce mówisz?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będę jutro w galerii i spodnie będą to wezmę
|
|
#1033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak w scc ![]() A ja niestety nic nie kupiłąm ;/ Jeśli cos mi się podobało, to nie było juz rozmiaru ;/ |
|
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
A czy któraś z dziewczyn z Warszawy widziała w którejś z Zar te granatowe spodnie za 159 zł, najlepiej rozmiar S-M?
Dobrze zrozumiałam, że one kosztują teraz 119? Ale nawet jeśli nie to i tak się skuszę ![]() Tylko, że niestety mogę dopiero pobuszować po 16, po pracy, więc wolałabym wiedzieć, gdzie kierować się na początku
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś czuję, że jeszcze nie raz zajrzę do Zary podczas tej wyprzedaży ![]() taka dłuższa, ma świetny rozciągliwy materiał, idealnie dopasowuje się do kształtu ciała - kosztowała chyba 79 zł, teraz 59 złoty napis Zara (litery różnej wielkości, akurat na czarnej złote, na innych były też srebrne), a z boku na dole maleńki złoty napis made in spain występuje w wersji czarnej, białej, szarej i jasnoróżowej pojawiły się wtedy, kiedy te z kryształowymi owcami i pieskami, to chyba nawet ten sam rodzaj tylko inny motyw chociaż "pieskowe" wyglądały słabo (gatunkowo)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie w Zarze są te spodnie, i są one przecenione Jutro jestem w pracy, więc zobacze jaki rozmiar został, jesli jestes zainteresowana Przecenione nie sa podobne spodnie z nowej kolekcji za 149 zł, wg mnie lepsze
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, jestem, jestem, najchętniej rozmiar M ![]() Oczywiście dziś jeszcze poszukam ich u siebie, ale jeśli nie znajdę, to byłabym ogromne wdzięczna, gdybyś je dla mnie zakupiła - natychmiast zwrócę wszystkie koszty
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z jedwabnymi tunikami/bluzkami? Sporo ich było? W jakich przedziałach cenowych?
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nic dla siebie w Zarze nie znalazłam, jedynie w Stradivariusie i Bershce kupiłam przecenione paski
|
|
|
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
A mnie rozczarowała Zara, chciałam kupić marynarkę, nic nie było - ta którą miałam odłożoną okazała się być z nowej kolekcji, pewnie i tak bym ją kupiła, gdyby nie to, że tam gdzie leżała czymś się ubrudziła i musiałabym ją od razu oddać do pralni, a ceny obniżyć nie chcieli (to nie była mała plamka, tylko cały bok i rękaw były brudne), a niech sobie sami czyszczą
![]() Kupiłam tylko sandałki czarne, płaskie, jak japonki, wokół kostki paseczki ze sprzączkami i zamek z tyłu za 79 zł. Do tego jeszcze bluzeczki w bershce i pull and bear. |
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po.
Faktycznie, punkt 9 pod Zarą w ZT zebrała się mała grupka. ![]() Generalnie jestem zadowolona, szału nie ma, ale przeceny całkiem całkiem. Nie kupiłam niestety szortów Woman (które były porozwieszane po całym sklepie), nie było już mojego rozmiaru. Zostały przecenione na 159 z 199. Może któraś dziewczyna z Warszawy widziała XS u siebie? Pocieszyłam się za to marynarską spódnicą (129 z 169) i piaskową marynarką (269 z 359). Zakupy udane.
Edytowane przez Jagoda09 Czas edycji: 2010-06-24 o 14:21 |
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze dodam, że mimo że byłam zaraz po otwarciu, sporo rzeczy, które brałam z wieszaka było porozdzieranych
|
|
|
|
#1043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bożenko zgadza się, dziś ją widziałam po 129 zł
Cytat:
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-06-24 o 14:16 |
|||
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
rano w porcie było spokojnie.
ja na razie kupiłam tylko kuferek khaki. boszenka69, ty pytałaś o płaszcze. beżowe trencze z bufkami zostały przecenione na 199 |
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Ledwo powstrzymywany uśmiech sprzedawczyni, która o 10 otwierała Zarę w Arkadii był bezcenny
Może będzie to czytać po pracy - pozdrawiam
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w galerii krakowskiej o 9 i było już z 10 osób (normalnie o tej porze jest pusto
).Obeszłam cały sklep na spokojnie, pomierzyłam, kupiłam co chciałam - zajęło mi to z 40 minut i ludzie powoli zaczęli się schodzić. Od wczoraj miałam jeszcze odłożony kuferek khaki (myślałam, że mi go przecenią na 179 zł, max 159 zł a tu niespodzianka jak usłyszałam 129 zł i rudą torebkę ze skóry za 469 z, myślałam że ją max. przecenią o 100 zł, a przecenili na 269 zł ).Za to moja koleżanka poszła do Zary ok. 11-12 i dzwoniła mi powiedzieć, że już ogromne kolejki, syf i jakieś 2 kobitki się kłóciły, która jako pierwsza dotknęła danej sukienki Obie podobno chciały kupić, była 1 sztuka i robił wiochę na cały sklep ![]()
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2010-06-24 o 14:15 |
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Swoją drogą niezła przecena...stówka w kieszeni ![]() Cytat:
|
|
#1048 | ||
|
Zakorzenienie
|
ktoś pytał o sukienki w kwiatki podobne do tych w jaskółki, były przecenione z 99 zł na 89 zł
|
|
#1049 |
|
Raczkowanie
|
specjalnie nastawiłam budzik żeby rano polecieć na zakupy
o 11 rano już były metrowe kolejki udało mi się kupić fajne szorty w stradivariusie i bluzeczkę z bufkami z zarze. niestety na nic więcej mi nie starczyło jutro idę znowu jeśli któraś z was chciałaby zapytać o dostępność niektórych ciuszków lub cenę to chętnie pomogę w miarę możliwości
|
#1050 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie jak wieczorem przeczytam co kupiłyście to będę się wkurzać, że nie zauważyłam tych rzeczy, ale tak sie wkurzyłam za brudną marynarkę i to, że między 22 wczoraj a 10 dziś ktoś mi zgarną trencz - czemu nie odłożyłam?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

bo nie pojechałam, mam do pracy na 15 to pojadę wcześniej sporo, zahaczę o Stradiego, bo wczoraj widziałam że multum rzeczy wisi na przecenę

pewnie wyciągną jak będzie kończyć sie wyprzedaży