|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Ta pertolona melisa gówno daje
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Jestem cała wkufiona jak nie wiem
![]() ale mi meliska na pewno nie pomoże... Dobranoc
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem i jestem spokojna
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam Peepki.
Trzymajcie kciuki o 11... ![]() Adios
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Będziemy!
A za mnie o 12 chociaż wiem, że wygram I pojadę do Danii Tjaaaa... <czołg jedzie> Ale może się zaafirmuje
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
aloha
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Jestem se slomiana wdowa! TZ na wakacjach w Alpach, a ja na wakacjach w Toszku u sistersa z mlodym ![]() Opalam sie, grilluje i odpoczywam. Oczywiscie to robilam do wczoraj, bo dzis do pracy, ale po niej wracam z powrotem do siostry ![]() Dziecko w niebowziete, bo ma swoja ukochana Dusie obok i babcie ![]() Spadam na kawe, bom nieprzytomna..
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
helol
o Anisia zawitala a kto to Dusia jest ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- kurde czekam na deszcz i nic, a kolega mowi, ze padalo nawet ![]() a u nas chyba 3 krople na krzyz i za Warta tez nic
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na nia Piter mowi, bo on glownie koncowki powtarza ![]() i jak uslyszal, ze moja mama wola na Klaudie - Klaudusia to ustalił, ze bedzie Dusia ![]() w ogole leje z niego, bo on ostatnio duzo wyrazow nowych powtyarza i na sygnalizacyjne swiatla mowi: tłatła pomalutku, to po Piotrusiowemu - polutku słodziakowato to brzmi
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-06-07 o 10:08 |
|
|
|
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jusia, ale czad z tym Piaskiem
tak mysle czy bym sie odwazyla tak powiedziec wprost : kocham Cie w sumie reakcja Piaska dobra : tak Ci sie wydaje ![]() dobrze, ze Ko sie zapytala skad to spotkanie, bo ja sie pytalam i co i ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
, trza mu zapisac to albo nagrac , niech poslucha kiedys tam ![]() a przez Dusie zaczelam myslec jak corka Bafi ma na imie u P. tez tak bylo z jego sis mlodsza, bo u nich 19 lat roznicy i na niego wolali roznie : Paweluś, Pawelunia , a ona zrobila z tego beluniaale P. tego nie cierpial ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Crystal, a ja myslalam, ze to skorka pomaranczowa, a kalafior to w smie myslalam, ze to ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Kama, a jak tam gofry byly ![]() i dziekuje za sen ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- znow czekam na pake z siodemki i ciekawe jak dzis, bo wtedy co dostalam jedna, to spodniczke mi przyslali troche inny kolor niz chcialam , ale P. mowi, ze ladna, to nie chcialo mi sie odlyslac, bo w sumie by wymienili, ale zapytalam, czy w ramach rekompensaty, co im na korzysc wyjdzie, ja cos jeszcze kupie, ale przesylka gratis i sie zgodzili : ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- burze na caly kraj prawie zapowiadali, i ciekawe czy beda
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
burze maja być, wczoraj nadciągnęła chmura nad Toszek ogromna, wiatr sie zerwał, że drzewa prawie fryzurą dotykały trawy, a padało tak jakby chciało a nie mogło
Cos ma rąbać niby jutro
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiatr się trochę zerwał...troche pokropiło, co było mega przyjemne And that's all Cześć
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Konto usunięte
|
Szczała!
U mnie w Wolsztynie podobno wczoraj lało i nawet grad popadywał Mam nadzieję, że nad Poznaniem też zacznie w końcu lać ![]() Kufa, wiecie jak ja nienawidzę sesji?! |
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie tez jak u Kamy, powialo, przyjemnie sie zrobilo, a jak deszczem pachnialo, a tylko go nie bylo widac
ale grzmailo gdzies tam, nawet do mamy mowilam, zeby cos tam zaradzila ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- w koncu naprawili te zaproszenia na FB, i juz mam łyso
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Kfa szczaaaaam
![]() brytyjski daily mirror ![]() Michael Starling ![]() http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...-X-Factor.html ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Prawie jak Donald "Kieł słonia" ![]() kfa no ni mogeeeeeee |
|
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27350304]Szczała! U mnie w Wolsztynie podobno wczoraj lało i nawet grad popadywał Mam nadzieję, że nad Poznaniem też zacznie w końcu lać ![]() Kufa, wiecie jak ja nienawidzę sesji?! zacznie, zapowiadają pieruny i dyszcz ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz u mnie mega wieje, mam drzwi zablokowane torebką mą dużą i se wietrzę i czuję jakieś takie bardziej rześkie powietrze
![]() Wiem fascynujące. Jeszcze pół godziny i wygrywam Afimacja afiiiiirmacjaaaa!!! |
|
|
|
#1039 | ||
|
PIP.
|
doszlam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja myslalam, ze on ma tysiac piecset, a wlosy to 2 miliardy juz lat maja ![]() heeeleol ![]() a ja 18-19 bede w krakowie ![]() ![]()
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w weekend jadę do Danii z Czesiem
Afiiiiiirmacjaaaaaaaa |
|
|
|
#1041 |
|
PIP.
|
jak mowicie o Czesiu, to mi sie chce smiac strasznie, bo moja przyjaciolka jakis czas temu stwierdzila, ze przytyla i jej wal brzuszny zyskal miano osobnego bytu i nazwala go Czesiek wlasnie
i np mowi "ale sie z Czesiem najedlismy" albo "idziemy z Czesiem na basen"
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedziemy z Czesiem do Danii
|
|
|
|
|
#1043 |
|
PIP.
|
pozdrowienia dla Czesia
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Za kilka minut wyniki
Wygram wygram wygram Afiiiiiirmacccjaaaa |
|
|
|
#1045 |
|
Konto usunięte
|
Michael Starling, umieram
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak sobie siedze i cos mi deszczem zapachnialo, to do okna, a tam parowka, slonce, i deszcz popaduje
ale taki, ze to nic nie da na te susze
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Na susze najlepszy jest mój mały pęcherz
![]() Tylko powiedzcie gdzie trzeba podlać ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- No kurde kilka minut, kilka minut....minęło juz kilkanaście Ja chce moja wygraną!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1048 |
|
Konto usunięte
|
Dobrze, że nazwisk się nie tłumaczy, bo któż chciałby czytać "Makbeta" autorstwa Williama Trzęsidzidy?
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27352048]Dobrze, że nazwisk się nie tłumaczy, bo któż chciałby czytać "Makbeta" autorstwa Williama Trzęsidzidy?
[/QUOTE]Naprawdę Trzęsidzida? ![]() O kfa Ja tam mam fajne... Kamila Bear ![]() Ale przemianowałabym na Beer ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Wiecie co.... Nie jade do Danii... Zaskok co ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Zaraz znajdę tych ludzi i pozabijam ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Idę się obrazić i wracam do mgr ![]()
|
|
|
|
#1050 |
|
Konto usunięte
|
no tak prawie Trzęsidzida, albo Britney Dzidy
http://www.joemonster.org/konkurs/158/zwyciezcy ![]() Joanna Arrived
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

ja myslalam, ze on ma tysiac piecset, a wlosy to 2 miliardy juz lat maja 
i np mowi "ale sie z Czesiem najedlismy" albo "idziemy z Czesiem na basen"