|
|
#1021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Strippi polubione
)
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pffff... Chyba Ty My na usg bioderek byłyśmy - ale Kalina się darła. Moje słodkie dziecko. Wszystko ok. Ale powiem Wam, że wycieczka w wicher i deszcz z maluszkiem w wózku po drugiego do przedszkola to niezła jazda. Zwłaszcza jak Puszek Okruszek piękny koncert zorganizowała w tych sprzyjających okolicznościach przyrody. Czekam na medal z ziemniaka jak mąż wróci.
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za lajki ![]() tak mi zależy by wygrać, chciałabym znowu pojechać za 2 tygodnie na moje urodziny. Wyszłyby jazdy za darmo, bo akurat 5 razy jeździłam teraz w te 3 dni. Julia ma za darmo, więc tylko za nocleg z wyżywieniem byśmy zapłacili
|
|
|
|
#1024 |
|
Rozeznanie
|
A do kiedy ten konkurs? Jak by co to postaraj się wklejać ten link codziennie bo ja mam dobrą pamięć ale krótką ;P
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale głos jest jednorazowy, więc tylko 1 osoba -1 głos dlatego proszę też o udostępnianie, by znajomi znajomych głosowali
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leonikowa,
|
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nestelle- roszek przeuroczy JAk tam wyszła praca na konkurs?U mnie wieśc beznadziejne, az nie chce mi sie pisać...Qrde myslałam, ze zyjemy w Państwie prawa, a tu sku#####stwo i oszustwo na każdym kroku- nawet w państwowych urzędach...Jestem podłamana i nie wiem jak damy radę, a na wchodzenie na drogę sądową nie mam pieniedzy i sił...Tż vdzie chyba musiał wyjechac za granicę, bo nie chcemy się zapożyczać... Dobrze, ze chociaz Kacperek dochodzi do siebie-dzis jest marydny, bo i ja zdenerwowana-to mu sie udziela, ale w końcy mamy zółte kupy ![]() Czy tylko ja nie miałamjeszcze okresu po porodzie?MAmydoswiaczone kiedy sie Wam ostanio pojawił? |
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do okresu - ja też nie miałam; w sobotę trochę krwi mi poleciało, ale na tym się skończyło i to okres nie był. Ale w sumie ja jeszcze w połogu jestem ![]() Dziś Krzyś kończy 5 tygodni ![]() Próbuję Was nadrobić, ale dziś na Allegro siedzę cały wolny czas; chyba kupię karuzelkę FP RainForest, ale taką z projektorem na suficie. I jeszcze matę edukacyjną fajną znalazłam Czekam teraz na pieniążki, dziś powinny już być
|
|
|
#1031 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i Roszek smieszek alez Prosze Bardzo mozesz sobie wziasc - wlsnie zaszlo za Burzowa Chmure klementynka ost dodala na fejsa foto Kacperka - Patrze a tam Lustrzane Odbicie Emiliana - czy mozliwe sa Blizniaki z dwoch inncyh ojcow i matek Cytat:
Cytat:
za pozytywny rozwoj Krzysia Cytat:
- mowisz o sobie Cytat:
co do okresu - 2dzien sie mecze - po 9tyg i 5dniach do mnie zawitala ''ciocia'' szkoda ze nie z Amreyki z duza torba dolarow i witamy sie z domku, znowu caly dzien no pol dnia poza domem, no ale az zal bylo siedziec - teraz lece bo mlody zaczyna sie niecierpliwic w lozeczku - wiec do pozniej . |
|||||
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
kasia mam nadzieje, ze mój tż to nie Twój zbiegły ex;p A<ze podobni to rzeczywiście już kiedys zauwazyłam, maja nawet takie same pluszaki-misiaki. Przypadek
|
|
|
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Klementyna - wspolczuje sytuacji.
A okresu ja tez nie mialam i mam nadzieje jeszcze pare miesiecy nie miec ![]() Raz dziennie daje Jakubowi moje mleko z butelki w ramach dokarmiania. Efekt jest taki ze jak tylko skonczy jesc placze. To samo bylo po mm. Niewazne czy 30 lub 60 ml mm czy tyle samo albo 80-100 mojego. Zawsze konczy sie krzykiem, piskiem, placzem. I za kazdym razem musi po butelce byc cyc... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhhhh.....co do okresu to ja ostatnio miałam 1 czerwca !!! i tak ma zostac przez dłuuuuuugi czas !!! po urodzeniu Jakuba(karmiłam przez rok ) okres pojawił się po roku ,po urodzeniu Niny (karmiłam przez 2 lata) okres pojawił się po ponad 1,5 roku .Teraz tez tak ma być ! ![]() co do konkursu to naszkicowałam -Kuba poprawił .... zobaczymy czy ktoś to łyknie ze niby sam rysował .... ale to na jutro i sam by nie dał rady -po 18 wrócili z Ninką z basenu .... ten duzy to poprawiony ... (temat " bajki brzechwy w oczach dzieci ")
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam nadzieję, ze nie macie mi za złe, ze przychodze tu i ględze...Ale mam osttanio tyle stresów, ze tyle mojego, co sobie przyjde i poględze i ponarzekam..zresztą niejedna już narzekała i przezyłyście to i mnie jakos zniesiecie...
![]() KAcper dawał czadu dziś caly dzien- najchętniej na rekach by siedział i brońBo ze w poziomie tylko w pionie-jak do odbicia i teraz padł, spi już godzine, a ja nie mam serca go wybudzac na mycie ![]() nestelle piekne rysunki-wcale nie widac, ze to kopia-wygląda jak powiększony oryginał;pNo kilka szczegułów się rózni, aleKuba ładnie rysuje ![]() Ale z cyckami krowimi to przegiełas;p JA wiem, ze Ty kobieta karmiąca- w głowie Ci tylko mleko, ale krowy z 6 wymionami to nie widziałam jeszcze
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-05-28 o 20:33 Powód: cycki krowy |
|
|
|
|
#1037 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Cytat:
by się u was ułożyło i zła passa poszła preczja też myślałam, że mam okres, ale to jednak nie był okres, bo w 5 tygodniu miałam krwawienie krótkie i na tym się skończyło, od 2 miesięcy nic nie mam. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
latająca krowa najlepsza Cytat:
Jutro Misio ma szczepienie, ciekawe ile już waży mój klocuszek
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
to samo sobie pomyslałam
a i się chwalę ! rano wspominałam ze plotłam warkoczyki Nince na przedstawienie (przegląd przedszkoli) i wygrali !!! (nina się przyznała : " i mama po przedstawieniu były słodkości ,ale się nie denerwuj - bo cię kocham , zjadłam ,ale nie duzo choc pewnie dla ciebie to by było duzo ...." cwaniara co ? Ja nie pozwalam na codzień słodyczy .... no ale jak tu się denerwowac teraz na nią ...
|
|
#1039 |
|
MBZ♥
|
dobry wieczór
![]() Dziewczyny, które zmagają się z trądzikiem niemowlęcym-Roszpunkę też dopadło to dziadowstwo: w domu było to widać bardzo, takie krostki, na spacerze znikało. Kąpiel w krochmalu pomagała na chwilę, to samo smarowanie bepnthenem czy innym kremem. Wtedy polożna poradziła nam pudrowanie po kąpieli. Sprobowaliśmy linomagiem i 2 dni potem buzia była czysta to było w 6 tyg od tamtej pory spokój.pozdrawiamy ps Nestelle dziękuję za pomoc w kwestii nosidełka-zakup udany |
|
|
|
|
#1040 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
Ja jeszcze nie miałam. |
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ! kiedys jak byłam mała to na wakacjach wdepłam w sandałkiem krowią kupę -duzą ..... tak sobie myslę ....8 wymion? hmmm nie wiem .... a co do narzekania ,żalenia to śmiało ! nie jeden raz ja tu marudziłam i to z duzo błachszych powodów ... a Twoje kłopoty są powazne .. to z bajki o "latającej krowie " własnie .... za szczepienie !---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- super ! i za wygraną z trądzikiem ....
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wygraną ![]() super Ninka
|
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz mialam 3 okresy... i to jeden po 2 miesiacach po cc, potem kolejny po 20 dniach i nastepny po 12.... takze jak ktoras chce to oddam :P
bo i tak juz mam wizyte u ginki bo tak to nie mialam skopane nawet przed ciaza
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no nie nie - no chyba ze twoj TZ to sniado-brunetto hinduso-arab - to wtedy by sie zgadzalo Cytat:
Cytat:
ad 2 - Cytat:
ad 2 - yhmm myslem ze yhmmm 6.850 Cytat:
za wygrana - co do tekstu Ninki btw KROWA ma tylko 2 wymionka ![]() i Mlody juz spi - ciekawe ile pospi mam czas dla siebie - i co by tu zrobic ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-05-28 o 21:03 |
|||||
|
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Strippi polubione.
My dzisiaj po szczepieniu. 3 m-c mamy 60 cm i 5500g
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale 3 ??? jak to mozliwe w tak krótkim czasie ? gin to ptwierdził ze to okres ? moze to jakies dziwne krwawienie ?
|
|
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nestelle wszystkie krowy jakie widziałam miały 4 cycki, ale teraz juz sama zgłupiałam ![]() Nie wiem czy QAm pisałam, ze jak lezalam po porodzie na sali to byla ze mna laska, co jej dziecko bylo w inkubatorze-na poczatku byl stan zly, ale potem juz ok, ona urodzila 8.marca a 4 dni potem przywiezli jej siostre rodzoną i po dłuuugim porodzie urodziła córeczke w stanie krytycznym-dostała 1 pkt Abgar.. Znalazłam ja własnie na fb i napisałam co u nich. Szczere powiem, ze siedziała mi ta dziewczyna i jej siostra w głowie juz kilka razy...a teraz przypomniałam sobie nazwisko-ciekawe co u nich, mam andzieję, ze dobrze)nestelle-special for you->https://www.google.pl/search?q=wymio...l%3B1203%3B798 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
ginka tez byla w szoku. ale na pewno okres. bo trwalo tydzien bolalo normalne skurcze. robilam juz badania hormonow sa oki w we wtorek ide na usg. no ja mam troche po komplikacjach ciazowych skopane to i owo a ze przed ciaza mialam problemy z okresem to teraz mam super hiper szybkie okresy. przed ciaza nawet mi sie owu w 7 dniu cyklu zdarzylo...
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój gin twierdzi, że pierwszy okres przeważnie jest w 6 tygodniu po porodzie.
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-05-28 o 21:03 |
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

)

Pffff... Chyba Ty 

JAk tam wyszła praca na konkurs?
Czekam teraz na pieniążki, dziś powinny już być
- mowisz o sobie 

, ale 3 ??? jak to mozliwe w tak krótkim czasie ? gin to ptwierdził ze to okres ? moze to jakies dziwne krwawienie ?