Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. VI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-25, 11:38   #1021
Kirenne
Zadomowienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. VI

Podpowiedzcie mi, czy przy dużym biuście wystarczy w stroju kąpielowym lekkie podszycie/usztywnienie?

Znalazłam taki:
http://www.decathlon.pl/1cz-shorty-d...d_8330742.html

w zdjęciach jest pokazane jak wygląda pod spodem
Stary 2015-03-25, 13:08   #1022
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kirenne Pokaż wiadomość
Podpowiedzcie mi, czy przy dużym biuście wystarczy w stroju kąpielowym lekkie podszycie/usztywnienie?

Znalazłam taki:

Dla mnie ten model spłaszcza biust i może być używany raczej przez małobiuściaste. Mam zwykły sportowy kostium w rozmiarze 36 a noszę 30F/65G i od dawna nie pływam, bo w nim jest mi już niewygodnie. Poszukaj zwykłego kostiumu jednoczęściowego z którejś z bra-marek.
Stary 2015-03-28, 02:35   #1023
mel89
Zakorzenienie

ogladalyscie ostatni odc. project runway gdzie projektowali bielizne ? te komentarza tomasza o biustonoszu 65D modelki I komentarze, ze powinna nosic A byly zenujace :/ to smutne widziec, jak malo osob jest zorientowana w temacie ! I jak mocno zakorzenione sa stereotypy nt. biustonoszy I rozmiarow.

spread the word

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-03-28, 10:35   #1024
kuroikaze
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
ogladalyscie ostatni odc. project runway gdzie projektowali bielizne ? te komentarza tomasza o biustonoszu 65D modelki I komentarze, ze powinna nosic A byly zenujace :/ to smutne widziec, jak malo osob jest zorientowana w temacie ! I jak mocno zakorzenione sa stereotypy nt. biustonoszy I rozmiarow.

spread the word

widziałam, żenujące...
młody projektant którego imienia nie pamiętam jest tak prosty że potrafię to zrozumieć, że to ponad jego możliwości, ale Ossoliński

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-28, 19:16   #1025
Elessar
Wtajemniczenie

Mało znam mężczyzn, co się orientują w rozmiarach biustonoszy. Choć po takim komentarzu pewnie palnełabym coś odnośnie rozmiaru jego przyrodzenia :p
Stary 2015-03-29, 08:11   #1026
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
dzieki, pojde do M&S i zmierze stacjonarnie, stwierdzilam, ze boje sie na razie bawic w zakupy online biustonoszy, jesli chodzi o marki,ktorych nigdy nie mierzylam i nie wiem jak wypada w nich 65C
dlatego sprobuje przede wszystkim stacjonarnie, zajrze jeszcze do Esotique - macie jakies doswiadczenie z ta firma ? bo widze, ze maja dobry wybor 65C
Okropna firma, zamiast stanika dostajesz dwie skorupy, wbija się w mostek, miski odstają jak w bazarowym za 5 zł. Jak go kupowałam, to do pierwszego prania było ok. Teraz jest masakra. Mam 4 letniego atlantica i zachowuje się lepiej niż półroczny esotiq

polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki!
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-29, 13:23   #1027
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Tinker piszesz o esotiq? na balkonetce widzialam w galerii bardzo duzo 65C z tej formy i w sumie opinie byly dobre, ale pojde sama w takim razie w tygodniu zobaczyc, niestety zauwazylam ze z 65C naprawde jest kiepski wybor, a czy polecasz w takim razie atlantic ? bo widze, ze tez maja ten rozmiar
Stary 2015-03-29, 13:30   #1028
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Nie wiem niestety, jak teraz jest z atlanticiem, ale jeśli tak, jak kilka lat temu, to polecam

polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki!
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-29, 13:31   #1029
finan
Raczkowanie

Cytat:
dzieki, pojde do M&S i zmierze stacjonarnie, stwierdzilam, ze boje sie na razie bawic w zakupy online biustonoszy, jesli chodzi o marki,ktorych nigdy nie mierzylam i nie wiem jak wypada w nich 65C
dlatego sprobuje przede wszystkim stacjonarnie, zajrze jeszcze do Esotique - macie jakies doswiadczenie z ta firma ? bo widze, ze maja dobry wybor 65C
Witaj,
kiedyś kupiłam dwa komplety bielizny tej drugiej firmy (koszulki + szorty).
Na pierwszy rzut oka wyglądały dobrze, a już po pierwszym praniu
zdeformowały się, a po kilku zaczęły tracić kolor.
Więcej nic nie kupiłam.
finan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-03, 13:29   #1030
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Dziewczyny, poszłam dzisiaj do brafitterki z pytaniem o ten mój biustonosz i okazało się, że dobrze leży, a to co odstaje to już po prostu lekkie zużycie materiału, ale biust jest dobrze podtrzymywany. Fakt, że muszę już go zapinać na ostatnią haftkę i od początku mam felerne ramiączka, które codziennie opadają w trakcie chodzenia i trzeba je na nowo regulować, ale cieszę się, że wszystko jest dobrze.
Mimo to rozbiłam skarbonkę i kupiłam mój 3 biustonosz (w ciągu 2 lat, wiem mało, mało, ale drogie to strasznie). Tym razem padło na biały i zakochałam się.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:

spread the word

Też mnie to wkurzyło. Cieszę się natomiast, że modelka była świadoma swojego rozmiaru.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-03, 21:48   #1031
finan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poszłam dzisiaj do brafitterki z pytaniem o ten mój biustonosz i okazało się, że dobrze leży, a to co odstaje to już po prostu lekkie zużycie materiału, ale biust jest dobrze podtrzymywany. Fakt, że muszę już go zapinać na ostatnią haftkę i od początku mam felerne ramiączka, które codziennie opadają w trakcie chodzenia i trzeba je na nowo regulować, ale cieszę się, że wszystko jest dobrze.
Mimo to rozbiłam skarbonkę i kupiłam mój 3 biustonosz (w ciągu 2 lat, wiem mało, mało, ale drogie to strasznie). Tym razem padło na biały i zakochałam się.

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Też mnie to wkurzyło. Cieszę się natomiast, że modelka była świadoma swojego rozmiaru.
Cóż za dobrą jakość trzeba zapłacić.
Uważam, że nie stan nas na bylejakość,
w dodatku taką, która nam szkodzi.

W końcu chodzi o to, żeby wyglądać
jak milion dolarów.
Stary 2015-04-03, 22:05   #1032
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Dziewczyny ja znowu z cyckowym problemem ; )
Niedawno mialam dobrany uswiadomiony rozmiar - 65C (mierzylam z Agio i Audelle, kroj plunge, lezaly raczej OK, brafiterka potwierdzila).
Dzisiaj bylam w:
M&S - sadzilam, ze tam dostane ten rozmiar, ale to jakas porazka, bo wiekszosc modeli maja niby w rozmiarze 30C (z ich tabelki wyczytalam ze to odpowiednik 65C), ale w praktyce wszystkie modele zaczynaly sie od 32,
Atlantic - tam maja niby 65C, zmierzylam 2 modele i mam problem, ktory wydaje mi sie ze wystepowal tez u brafiterki - mimo wygarniecia piersi do miseczki za kazdym razem robia mi sie takie brzydkie waleczki blisko pachy, tak jakby ta miseczka byla za krotka, o czym to moze swiadczyc?
Stary 2015-04-04, 08:47   #1033
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez finan Pokaż wiadomość
Cóż za dobrą jakość trzeba zapłacić.
Uważam, że nie stan nas na bylejakość,
w dodatku taką, która nam szkodzi.

W końcu chodzi o to, żeby wyglądać
jak milion dolarów.
Mój stary biustonosz, o który wczoraj pytałam brafiterkę kupowałam w tym samym sklepie i również wydałam majątek.
Moim problemem jest też to, że ja się przeokrutnie garbi, a wtedy wiadomo nic nie układa się jak powinno.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

Edytowane przez SekretnyWachlarz
Czas edycji: 2015-04-04 o 08:48
SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-04, 22:17   #1034
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ja znowu z cyckowym problemem ; )
Niedawno mialam dobrany uswiadomiony rozmiar - 65C (mierzylam z Agio i Audelle, kroj plunge, lezaly raczej OK, brafiterka potwierdzila).
Dzisiaj bylam w:
M&S - sadzilam, ze tam dostane ten rozmiar, ale to jakas porazka, bo wiekszosc modeli maja niby w rozmiarze 30C (z ich tabelki wyczytalam ze to odpowiednik 65C), ale w praktyce wszystkie modele zaczynaly sie od 32,
Atlantic - tam maja niby 65C, zmierzylam 2 modele i mam problem, ktory wydaje mi sie ze wystepowal tez u brafiterki - mimo wygarniecia piersi do miseczki za kazdym razem robia mi sie takie brzydkie waleczki blisko pachy, tak jakby ta miseczka byla za krotka, o czym to moze swiadczyc?
Te wałeczki to może być skóra. Jeśli to tkanka z piersi to po pewnym czasie zmaleją. Albo masz za krótkie fiszbiny, choć przy 65C niekoniecznie muszą to być te "celujące w środek pachy", bo mogą być po prostu niewygodne dla Ciebie.
Stary 2015-04-04, 22:46   #1035
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elessar Pokaż wiadomość
Te wałeczki to może być skóra. Jeśli to tkanka z piersi to po pewnym czasie zmaleją. Albo masz za krótkie fiszbiny, choć przy 65C niekoniecznie muszą to być te "celujące w środek pachy", bo mogą być po prostu niewygodne dla Ciebie.
jak zwykle dzieki za pomoc, tak, dokladnie, to skora i mam wrazenie ze dzieje sie tak przez to, ze miseczka nie okala w calosci piersci od strony pach, nie wiem czy jasno sie wyrazam... dobralam sobie rozmiar i sadzilam, ze na tym problem sie skonczy, a tu widze dopiero sie zaczyna poszukiwanie stanika...

mam jeszcze newsa - likwiduja Atlantic, bedzie to teraz jakas nowa firma, w zwiazku z tym dotychczasowe kolekcje sa przeceniane, bo wkrotce wlasnie Atlantic bedzie zastapiony nowym sklepem, gdzie maja byc miseczki A-K, obwody chyba od 65
Stary 2015-04-04, 23:02   #1036
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
jak zwykle dzieki za pomoc, tak, dokladnie, to skora i mam wrazenie ze dzieje sie tak przez to, ze miseczka nie okala w calosci piersci od strony pach, nie wiem czy jasno sie wyrazam... dobralam sobie rozmiar i sadzilam, ze na tym problem sie skonczy, a tu widze dopiero sie zaczyna poszukiwanie stanika...

mam jeszcze newsa - likwiduja Atlantic, bedzie to teraz jakas nowa firma, w zwiazku z tym dotychczasowe kolekcje sa przeceniane, bo wkrotce wlasnie Atlantic bedzie zastapiony nowym sklepem, gdzie maja byc miseczki A-K, obwody chyba od 65
Ciekawa informacja, zobaczymy co to będzie

Skóry nie schowasz do miseczki, poruszasz ramieniem i wyjdzie. Możesz popróbować z innymi firmami i krojami, może będzie mniej widoczne.
Stary 2015-04-07, 18:40   #1037
Yuki no hana
Zadomowienie

Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi jak bardzo ścisłe są effuniaki?
Noszę brytyjski rozmiar 34J i zastanawiam się nad 80G, niestety nie mam możliwości przymierzenia przed zakupem.
Yuki no hana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 20:22   #1038
Glodomorek
Zakorzenienie

Od czego mogą urosnąć piersi? Jestem w środku cyklu, w ciąży nie jestem a nagle staniki zrobiły się za małe.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 20:41   #1039
macka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Od czego mogą urosnąć piersi? Jestem w środku cyklu, w ciąży nie jestem a nagle staniki zrobiły się za małe.
Od przytycia, od spuchnięcia (zatrzymania wody), od hormonów (zaburzenia, jeśli nie ciąża i inne normalne Stany)
macka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-07, 21:02   #1040
finan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Mój stary biustonosz, o który wczoraj pytałam brafiterkę kupowałam w tym samym sklepie i również wydałam majątek.
Moim problemem jest też to, że ja się przeokrutnie garbi, a wtedy wiadomo nic nie układa się jak powinno.
Nie mam tego problemu,
choć zauważyłam, że odkąd
zaczęłam uczyć się tanga
i prawidłowej postawy, to
trochę się jeszcze zmieniło.

Może to byłoby jakieś rozwiązanie
na poprawienie postawy?
Stary 2015-04-08, 11:10   #1041
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yuki no hana Pokaż wiadomość
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi jak bardzo ścisłe są effuniaki?
Noszę brytyjski rozmiar 34J i zastanawiam się nad 80G, niestety nie mam możliwości przymierzenia przed zakupem.
Moja mama ma cleo sasha 34GG a effuniaka sm beżyka 80FF i sm malinkę 80G, tyle że narzeka, że malinka się rozciągnęła i mogłaby być o obwód mniejsza. Raczej są ścisłe. Najlepiej zmierz się i przelicz rozmiar w kalkulatorze na stronie sklepu. Tyle że jeśli nosisz brytyjskie 34J to odpowiada polskiemu 75M, więc effuniakowe 80G nie będzie pasować, bo nawet zakładając, że wieźmiesz luźniejszy obwód a miskę przeliczysz to wychodzi u Ewy 80HH - 4 miski więcej. Masz wątpliwości - sprawdź rozmiar w kalkulatorze a jak dalej nie jesteś pewna to napisz do sklepu, pomogą.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Bardzo za małe? Mogą to być hormony (z tarczycą nie masz problemów?), nadmiar wody w organizmie, może przytyłaś, może leki?
Stary 2015-04-08, 20:14   #1042
Yuki no hana
Zadomowienie

Cytat:
Moja mama ma cleo sasha 34GG a effuniaka sm beżyka 80FF i sm malinkę 80G, tyle że narzeka, że malinka się rozciągnęła i mogłaby być o obwód mniejsza. Raczej są ścisłe. Najlepiej zmierz się i przelicz rozmiar w kalkulatorze na stronie sklepu. Tyle że jeśli nosisz brytyjskie 34J to odpowiada polskiemu 75M, więc effuniakowe 80G nie będzie pasować, bo nawet zakładając, że wieźmiesz luźniejszy obwód a miskę przeliczysz to wychodzi u Ewy 80HH - 4 miski więcej. Masz wątpliwości - sprawdź rozmiar w kalkulatorze a jak dalej nie jesteś pewna to napisz do sklepu, pomogą.
Dziękuję za odpowiedź
Yuki no hana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 20:30   #1043
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo za małe? Mogą to być hormony (z tarczycą nie masz problemów?), nadmiar wody w organizmie, może przytyłaś, może leki?
Jedna jest większa o pół rozmiaru, druga niestety prawie o rozmiar. Wygląda jakby właśnie wody była taka "napuchnięta". Usg robiłam 2 miesiące temu wszystko było ok, przy okazji usg piersi pani mi sprawdziła hurtem tarczycę i też zastrzeżeń nie miała. Pierś ta większa wygląda tak jak podczas karmienia, jest lekko obolała jak naciskam. Nie przytyłam, leków nie biorę. Do lekarza przejdę się ale chyba do ginekologa iść?
Stary 2015-04-09, 10:06   #1044
margitta
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, bardzo proszę o pomoc

Od dawna interesuję się doborem biustonosza, ale ostatnio już sama mam wątpliwości. Chodzi mi o model Freya Deco strapless longline. Bardzo mi się podoba, ale muszę zamówić przez Internet, a nie mam jak przymierzyć. Otóż moje wymiary to 69/85 i noszę na zmianę 65D i 60E W tym pierwszym mam wrażenie, że miseczki są lekko za małe. W końcu jest przeznaczony do obwodu biustu 84 cm... Ten drugi w zależności od firmy czasem mnie ciśnie. Mam możliwość kupienia tanio tego Freyi w rozmiarze 65DD. Ale nie dość, że Freya podaje tu obwód biustu 86,5 (!) to jeszcze czytam, że Deco bywają rozciągliwe i dużomiseczkowe. I co teraz?
Stary 2015-04-09, 12:11   #1045
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedna jest większa o pół rozmiaru, druga niestety prawie o rozmiar. Wygląda jakby właśnie wody była taka "napuchnięta". Usg robiłam 2 miesiące temu wszystko było ok, przy okazji usg piersi pani mi sprawdziła hurtem tarczycę i też zastrzeżeń nie miała. Pierś ta większa wygląda tak jak podczas karmienia, jest lekko obolała jak naciskam. Nie przytyłam, leków nie biorę. Do lekarza przejdę się ale chyba do ginekologa iść?
Sama nie wiem gdzie, jeśli na badaniach nic z piersiami nie wyszło, to może hormony płciowe? Bo raczej tak bez powodu nagle piersi by nie rosły; migracja zdarza się na początku noszenia dobrego rozmiaru.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, bardzo proszę o pomoc

Od dawna interesuję się doborem biustonosza, ale ostatnio już sama mam wątpliwości. Chodzi mi o model Freya Deco strapless longline. Bardzo mi się podoba, ale muszę zamówić przez Internet, a nie mam jak przymierzyć. Otóż moje wymiary to 69/85 i noszę na zmianę 65D i 60E W tym pierwszym mam wrażenie, że miseczki są lekko za małe. W końcu jest przeznaczony do obwodu biustu 84 cm... Ten drugi w zależności od firmy czasem mnie ciśnie. Mam możliwość kupienia tanio tego Freyi w rozmiarze 65DD. Ale nie dość, że Freya podaje tu obwód biustu 86,5 (!) to jeszcze czytam, że Deco bywają rozciągliwe i dużomiseczkowe. I co teraz?
65DD z Freyi będzie odpowiadało polskiemu 65E. Mi Deco wypadało o miskę większe, ale to nie jest regułą, wpływ na to ma kształt biustu. Przy obwodzie 65 nie powinien się rozciągać tak szybko. Brytyjskie miseczki zmieniają się co 2,5 cm (1 cal), a polskie co 2 cm, dlatego masz różnicę. Nie masz możliwości zmierzenia tego modelu stacjonarnie? Albo zamów sąsiednie rozmiary (65D i 65DD) i odeślij niepasujący.
Stary 2015-04-09, 12:20   #1046
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
65DD z Freyi będzie odpowiadało polskiemu 65E. Mi Deco wypadało o miskę większe, ale to nie jest regułą, wpływ na to ma kształt biustu. Przy obwodzie 65 nie powinien się rozciągać tak szybko. Brytyjskie miseczki zmieniają się co 2,5 cm (1 cal), a polskie co 2 cm, dlatego masz różnicę. Nie masz możliwości zmierzenia tego modelu stacjonarnie? Albo zamów sąsiednie rozmiary (65D i 65DD) i odeślij niepasujący.
Przeczytałam chyba cały Internet i tez stwierdziłam, że obwód 65 będzie dobry. I chyba jednak muszę gdzieś szukać 65D. Niestety to jest bardzo rzadki model i ciężko go gdzieś znaleźć.

Dziękuję za odpowiedź
Stary 2015-04-09, 13:04   #1047
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Przeczytałam chyba cały Internet i tez stwierdziłam, że obwód 65 będzie dobry. I chyba jednak muszę gdzieś szukać 65D. Niestety to jest bardzo rzadki model i ciężko go gdzieś znaleźć.

Dziękuję za odpowiedź
To może nie z polskich sklepów internetowych tylko z Brastopu? Bo tu nie powinno być problemu. Znalazłam taki: http://www.karoline.pl/product-pol-6...ine-ivory.html i http://www.ladysplace.pl/freya-deco-...ry-p-1115.html
Stary 2015-04-09, 17:59   #1048
Neyve
Raczkowanie

Dziewczyny
Potrzebuję pomocy. Schudłam ponad 30 kg i niedawno byłam kupić kilka nowych biustonoszy. W Dalii pani dobrała mi push-up (niewiele mi po tym odchudzaniu z cycków zostało ) rozmiar 70E. Już po kilku założeniach był za luźny pod biustem a i miska wydaje mi się za duża (mimo wkładek miska u góry nie przylega do ciała). Chciałabym zamówić kilka staników przez internet ale teraz nie wiem co z rozmiarem. Poszłam się przed chwilą zmierzyć i pod biustem wychodzi mi ciasno 75cm a niemalże wszystkie staniki 70 które mierzyłam już w momencie mierzenia były luźnawe. Co do wielkości miski to już w ogóle nie wiem jak się zmierzyć bo mam zwisy po odchudzaniu i po nachyleniu się do zmierzenia piersi się bardzo dziwnie układają. Na stojąco na poziomie brodawek luźne 86 cm.
Generalnie chciałabym kupić jakiś stanik zbierający do wewnątrz i powiększający bo chlipię za moim starym dużym biustem.
Jakiego fasonu szukać? Push-up? Celować w te 65E?
Druga sprawa, czy znacie jakiś internetowy sklep z biustonoszami gdzie jest darmowy zwrot i wymiana? Chciałam już zamawiać z intymna.pl bo biustonosze są w fajnych cenach ale skoro nie znam do końca swojego rozmiaru to muszę się liczyć z tym, że będę musiała wymieniać a tu akurat niestety klient pokrywa koszty wymiany...

Edytowane przez Neyve
Czas edycji: 2015-04-09 o 20:15
Neyve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 20:58   #1049
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kirenne Pokaż wiadomość

Znalazłam taki:

jakbyś chciałam dwuczęściowy to polecam Avę. Na jednoczęściowych się nie znam.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:

spread the word

Który to odcinek?
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 22:19   #1050
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
Który to odcinek?
Sezon 2 odcinek 4
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości