Sierpnióweczki 2016! Część V. - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-20, 11:21   #1021
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

U mnie tak w połowie drogi od pępka do mostka. Ale Bobo czuję wyżej. Tylko sądzę ze to "fala uderzeniowa", a nie konkretnie kończyny
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 11:31   #1022
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
U mnie tak w połowie drogi od pępka do mostka. Ale Bobo czuję wyżej. Tylko sądzę ze to "fala uderzeniowa", a nie konkretnie kończyny
no też mi się wydaje,że to jakby "echo" kopniaka
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 11:45   #1023
tija93
Zakorzenienie

Niezapominajka oby TŻ szybko doszedł do siebie po operacji!

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Ale jestem zła....
Wczoraj coś mnie piekło/swędziało w okolicy ramienia, w stronę pachy - ta część zwisająca kiedy ma się trochę tłuszczyku.
Dziś patrzę a tam piękne ze 3 rozstępy!! No OrzeszKU włoski....

Skąd ja się pytam!? Skąd?
Nie wiem skąd to, ale też mam na jednym ramieniu rozstępy, ale stare Może to jest ślad po drapaniu?

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
u mnie nogi dołączyły niedawno.. wcześniej też same ręce..
tak piszecie o kopaniu w żebra i chyba jeszcze macica nie jest tak wysoko? pewnie to takie wrażenie,że w żebra kopie? czy już na naszym etapie macica powinna sięgać żeber? u mnie lekarz dwa tyg. temu określił,że jest 3 palce powyżej pępka..

chyba lepiej tam niż na udach np.. wiem,że słabe pocieszenie,ale jednak jakbym miała wybierać to wolałabym pod pachą
24 tydzień macica jest na wysokości pępka, 28 tydzień 2-3 palce powyżej pępka. Do żeber macica dojdzie dopiero w 36 tygodniu

Cytat:
Raczej fala Ja nie czuję młodej ani na żebrach, ani na żołądku i innych przyległościach - w sumie dobrze
Stary 2016-05-20, 11:47   #1024
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dziewczyny w szpitalu (2-4tyg dalej) mówiły ze czuja kopniaki na boku/w boku. Jakby od pachy poprowadzic linie w dół i tak w tej linii. Ja Bobo nadal czuję bardziej z przodu.
Stary 2016-05-20, 12:00   #1025
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny w szpitalu (2-4tyg dalej) mówiły ze czuja kopniaki na boku/w boku. Jakby od pachy poprowadzic linie w dół i tak w tej linii. Ja Bobo nadal czuję bardziej z przodu.
Ja czuje tu i tu, zależy jak ja się położę
Stary 2016-05-20, 12:00   #1026
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja teraz czuje tak na boku, a juz w ogole jak sie poloze na boku, to wlasnie ten bok jest maltretowany przez Mala, jakby jej sie to bardzo nie podobalo :P

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 12:05   #1027
agnszp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Ja teraz czuje tak na boku, a juz w ogole jak sie poloze na boku, to wlasnie ten bok jest maltretowany przez Mala, jakby jej sie to bardzo nie podobalo :P

Mam Dokaldnie tak samo jak tylko sie na boku położę to jakby Maks mi tak zjeżdżał, i zaczyna kopać
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 12:10   #1028
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się i ja, znad kawusi rzecz jasna

Dziś mam wizytę u położnej i przy okazji morfologia i te sprawy
Ciekawe jak tam u mnie moja hemoglobina się trzyma

Dziecko do szkoły wyprawione, wczoraj ogarnęłam większość mieszkania.....chyba będę się dziś przynudzać:P

Z racji tego cholernego przeziębienia nie chcę się zbytnio ruszać z domu.
Aaaaaa i wczoraj jadłam arbuza i chyba wyskoczyło mi po nim jakieś uczulenie.....:pala :

Przy okazji dla ludzi o mocnych nerwach (oglądasz na własną odpowiedzialność). Poród pośladkowy
http://www.huffingtonpost.co.uk/entr...b0328a838bea85
niestety tam zajrzałam

Cytat:

obejrzałam..c hyba długo nie dojdę do siebie[COLOR="Silver"]
Ja również

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
ja też mam ostatnio problemy żołądkowe wydaje mi się, że jem mniej niż przed ciążą, a czasami czuję się taaaka przejedzona... i źle mi wtedy
Mam właśnie podobnie

Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Cześć mąż pojechał przed 9 na operację wróciłam na chwile do domu i po 11 idę mam nadzieje, że już będzie w sali. TŻ ma uraz obojczykowo-barkowy zerwały mu się wiązadła i kość została w powietrzu , a ramię opadło teraz trzeba to połatać i jakieś 3 miesiące by wrócić do sprawności akurat do porodu, wklejam Wam podobne zdjęcię z neta aby to zobrazować. Mam tylko nadzieję, że dobrze to zoperują.

A co do wizyt to właśnie wcześniej chodziłam co 3 tygodnie, a teraz co 2. płace 160 zł za wizytę z usg i czuję, że moja gin naciąga mnie na kasę. Teraz byłam 18.05 i mnie chciała na 02.06 umówić to jej powiedziałam, że nie dam rady to mnie z łaską na 06.06 zapisała mówiąc niby, że oni za bardzo l4 na długo nie mogą wypisywać. Koleżanka chodzi do innej babki i ma co miesiąc wizytę widzę, że wy też rzadziej. Jak tak dalej będzie to zbankrutuje do porodu.
Powodzenia! Oby operacja się udała.
Ja chodzę na wizyty co m-c, zwolnienie też mam na miesiąc wystawione.
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 12:11   #1029
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wiedziałam, jak jest ułożona więc łatwiej było się domyślić Teraz też czuję wyraźne różnice między tym jak kopie rączkami - rączkami bardziej przesuwa mi po brzuchu, a nóżkami wierzga i wtedy odczuwam to jak takie ☠☠☠UDU w żebra

Jeszcze np, gdy jest cisza i nagle zrobi się głośno, to pierwsze co to ma odruch rączkami, taki nie wiem jak to wytłumaczyć - jak ktoś Cię wybudza ze snu.

Do tego dochodzi jeszcze prężenie - i tutaj myślałam, że to pośladki są ale na USG się okazało, że głowa I wtedy główką rozciąga mi się prosto w bliznę po CC i ciągnie brzuch w dół.

Nie wiem, czy też macie tak zarejestrowane aktywności swoich dzieci Ale przez to, że młody jest bardzo aktywny i do tego bardzo punktualny potrafię rozróżnić co i jak. Plus jego dobre ułożenie
No chyba, że tak Ty też masz większe doświadczenie, więc może Ci to łatwiej rozróżnić

Cytat:
Cześć mąż pojechał przed 9 na operację wróciłam na chwile do domu i po 11 idę mam nadzieje, że już będzie w sali. TŻ ma uraz obojczykowo-barkowy zerwały mu się wiązadła i kość została w powietrzu , a ramię opadło teraz trzeba to połatać i jakieś 3 miesiące by wrócić do sprawności akurat do porodu, wklejam Wam podobne zdjęcię z neta aby to zobrazować. Mam tylko nadzieję, że dobrze to zoperują.

A co do wizyt to właśnie wcześniej chodziłam co 3 tygodnie, a teraz co 2. płace 160 zł za wizytę z usg i czuję, że moja gin naciąga mnie na kasę. Teraz byłam 18.05 i mnie chciała na 02.06 umówić to jej powiedziałam, że nie dam rady to mnie z łaską na 06.06 zapisała mówiąc niby, że oni za bardzo l4 na długo nie mogą wypisywać. Koleżanka chodzi do innej babki i ma co miesiąc wizytę widzę, że wy też rzadziej. Jak tak dalej będzie to zbankrutuje do porodu.
O rany, biedny ten Twój mąż a gdzie się tak załatwił?

Cytat:
ja chyba znalazlam na all to co by mnie interesowala, no i cena zeszla z 700zl do niecalych 500, wiec juz mi lepiej :P
Koszty teoretycznie nie takie zle, ale gdy sie wie, ze za 3-4 lata, bedziemy sie wyprowadzac do naszego wymarzonego domu, to troche szkoda mi tu takie rzeczy bedzie zostawiac :P

Utwierdzacie mnie w przekonaniu, ze to dobra decyzja
oo budujecie się? jakoś nie zarejestrowałam tego faktu

Cytat:
Ale jestem zła....
Wczoraj coś mnie piekło/swędziało w okolicy ramienia, w stronę pachy - ta część zwisająca kiedy ma się trochę tłuszczyku.
Dziś patrzę a tam piękne ze 3 rozstępy!! No OrzeszKU włoski....

Skąd ja się pytam!? Skąd?
uuu;/ a smarujesz się czymś?

Cytat:
Ja też czuję Małą czasami z boku. Tam też najwyraźniej widzę jej ruchy Taka wybrzuszająca się kulka.
Stary 2016-05-20, 12:11   #1030
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też czuję głównie na boku, ewentualnie bardzo nisko.
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 12:16   #1031
wiewioreczka
Wtajemniczenie

ja czuje zwykle po lewej tak w polowie odległości między pępkiem a spojeniem albo jeszcze niżej a jak dzidzia się jakoś poprzekręca to czuję jak kopie jakby do środka

wiewioreczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 12:21   #1032
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Bobo właśnie daje o sobie znać.
Stary 2016-05-20, 12:22   #1033
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Mam Dokaldnie tak samo jak tylko sie na boku położę to jakby Maks mi tak zjeżdżał, i zaczyna kopać

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Oo budujecie się? jakoś nie zarejestrowałam tego faktu

Ja też czuję Małą czasami z boku. Tam też najwyraźniej widzę jej ruchy Taka wybrzuszająca się kulka.

tak, juz od 2ch lat mamy dzialke, niestety na kredyt :P
I po malu uzbieralismy pare groszy aby ruszyc :P
Niestety dogadywanie projektu idzie jak krew z nosa, planowo na jesten chcielismy postawic stan surowy, ale jesli tak dalej pojdzie z projektantami, to nie znajdziemy ekipy na ten rok :P
Niestety nie mamy az tyle kasy by postawic calosc, wiec planujemy zamknac sie w 3- latach - oby, bo tu nie mam kompletnie warunkow ani do wychowywania biegajacego dziecka, ani dla drugiego brzdaca, wiec chce by zadzialo sie to jak najszybciej :P

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Ja też czuję głównie na boku, ewentualnie bardzo nisko.

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 12:23   #1034
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Niezapominajka oby TŻ szybko doszedł do siebie po operacji!

Nie wiem skąd to, ale też mam na jednym ramieniu rozstępy, ale stare Może to jest ślad po drapaniu?

24 tydzień macica jest na wysokości pępka, 28 tydzień 2-3 palce powyżej pępka. Do żeber macica dojdzie dopiero w 36 tygodniu

Raczej fala Ja nie czuję młodej ani na żebrach, ani na żołądku i innych przyległościach - w sumie dobrze
U mnie macica trochę wyżej - co by się zgadzało z pomiarami z USG...ale jeszcze daleka droga do żeber.
Myślę, że słowo żebra przy kopniakach to takie powiedzenie.

U mnie jak młody zszedł z pęcherza to już nie ma takiej tragedii....Po prostu maltretuje mi brzuch.

I faktycznie jak leżę na boku to on się chyba denerwuje.

Zresztą nie wiem jakim sposobem, ale zaczęłam spać na plecach - muszę się przewracać w nocy nieświadomie. Ale to jest jedyna pozycja, w której nie chce mi się siku co 5 min i mogę przespać noc.
Stary 2016-05-20, 12:30   #1035
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie macica trochę wyżej - co by się zgadzało z pomiarami z USG...ale jeszcze daleka droga do żeber.
Myślę, że słowo żebra przy kopniakach to takie powiedzenie.

U mnie jak młody zszedł z pęcherza to już nie ma takiej tragedii....Po prostu maltretuje mi brzuch.

I faktycznie jak leżę na boku to on się chyba denerwuje.

Zresztą nie wiem jakim sposobem, ale zaczęłam spać na plecach - muszę się przewracać w nocy nieświadomie. Ale to jest jedyna pozycja, w której nie chce mi się siku co 5 min i mogę przespać noc.
To u mnie podobnie bo maluch sie szarpie kiedy przewracam sie na bok jak próbuje zasnąc. O wiele lepiej mu jak zasypiam na plecach tylko mi jest mniej wygodnie
Wczoraj własnie mnie tak turbował
Tylko sie kłade do łózka albo rozkladam na sofie to zaczyna swoje tance.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 12:33   #1036
agnszp
Rozeznanie

Dziewczyny, czy my mozemy jeszcze leżeć i spac na plecach? Bo ja sie czasem zastanawiam czy dziecka nie duszę w ten sposób czy cos.....:/
Stary 2016-05-20, 12:48   #1037
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Leżenie na plecach uciska żyły matki a nie dziecka.
Stary 2016-05-20, 12:51   #1038
Krefetka
Zadomowienie

Odwiedziła mnie koleżanka, obzarlam sie truskawkami z feta i z kolendra teraz jestem w 7 niebie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Co do kopniaków ja dziś je odczuwam tuż pod linia biustonosza .

Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 12:55   #1039
Fantasmagori
Zakorzenienie

A u mnie właśnie był kurier i przywiózł monitor z nianią

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 12:56   #1040
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość

czyli u mnie zgadza się

Cytat:
ja też głównie po boku, a właściwie to po dwóch..rączki po lewej, nóżki po prawej.. rzadko po środku..

Cytat:
Dziewczyny, czy my mozemy jeszcze leżeć i spac na plecach? Bo ja sie czasem zastanawiam czy dziecka nie duszę w ten sposób czy cos.....:/
możemy..lekarz mi mówił,że po 32 tc bardziej zaleca się już lewy bok,ale i tak się nie da cały czas na jednym , więc można zmieniać,ale starać się z przewagą lewej strony...lekarz mówił,że dziecko nie jest bezbronne i jak je trocę przyciśniemy to ono się uwolni..

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Odwiedziła mnie koleżanka, obzarlam sie truskawkami z feta i z kolendra teraz jestem w 7 niebie

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Co do kopniaków ja dziś je odczuwam tuż pod linia biustonosza .

fiu fiu..jakie rarytasy..

ten Twój chłop to chyba na baczność stoi do góry nogami
Stary 2016-05-20, 12:57   #1041
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
A u mnie właśnie był kurier i przywiózł monitor z nianią

Jakiej firmy? Jeśli mogę wiedzieć? Ja sie zastanawiam nad samym monitorem no mieszkanie mamy małe wiec niania wydaje mi sie zbędna
Stary 2016-05-20, 12:58   #1042
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy możemy, ale u mnie to wychodzi samo podczas snu....Bo nie zasnę na plecach - tylko na boku.
Stary 2016-05-20, 12:59   #1043
Krefetka
Zadomowienie

Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
czyli u mnie zgadza się

ja też głównie po boku, a właściwie to po dwóch..rączki po lewej, nóżki po prawej.. rzadko po środku..

możemy..lekarz mi mówił,że po 32 tc bardziej zaleca się już lewy bok,ale i tak się nie da cały czas na jednym , więc można zmieniać,ale starać się z przewagą lewej strony...lekarz mówił,że dziecko nie jest bezbronne i jak je trocę przyciśniemy to ono się uwolni..

fiu fiu..jakie rarytasy..

ten Twój chłop to chyba na baczność stoi do góry nogami

On juz tak od ponad miesiąca pikuje w dół tylko dziś jakoś tak dziwnie opukuje swoje mieszkanie ze odczuwam tylko pod fiszbinami. Pójdę na leżak to moze mu sie odmieni

Pewnie podoba mu sie we flaki boksować

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-05-20 o 13:00

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 13:04   #1044
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiej firmy? Jeśli mogę wiedzieć? Ja sie zastanawiam nad samym monitorem no mieszkanie mamy małe wiec niania wydaje mi sie zbędna
My mamy osobny pokój dla malutkiej więc dla nas rzecz niezbędna kupiliśmy AngelCare model AC301R

Stary 2016-05-20, 13:05   #1045
agnszp
Rozeznanie

Cytat:
czyli u mnie zgadza się

D
Uff, to mnie uspokoiłaś, dzieki

Cytat:
Nie wiem czy możemy, ale u mnie to wychodzi samo podczas snu....Bo nie zasnę na plecach - tylko na boku.

Ja tez niby nie uspiam na plecach, ale tak jak Tobie zdarza mi sie budzić w nocy na plecach :/
Stary 2016-05-20, 13:09   #1046
Fantasmagori
Zakorzenienie

Niedługo TŻ wraca z pracy więc będziemy wypróbowywać Może któryś z kotów zechce współpracować to będzie grał dzidziusia

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

W ogóle jeśli chodzi o koty to normalnie mamy z TŻ wyrzuty sumienia () no bo je zostawiamy na 4 dni i tak na nas patrzą... z wyrzutem one są mądre i wszystko kumają oczywiście będą pod opieką, teściowa się nimi zaopiekuje ale kurczę jednak wiemy że będziemy tęsknić za nimi zawsze się dziwię nadopiekuńczym rodzicom że "co to za problem zostawić dziecko z dziadkami" ale jeśli już teraz mi głupio jechać bez kotów to co dopiero będzie z dzieckiem

Stary 2016-05-20, 13:12   #1047
Kasmina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Babygirl1990 Pokaż wiadomość
Prawie 3h? Wow, długo.
Dobrze że opanowałaś sytuację z brakiem prądu wcześnie ruszasz z praniem, choć jak ja widzę ilość ubranek to też zastanawiam się czy nie lepiej wcześniej się za to zabrać.
Mam jeszcze jedno pytanie, może to oczywiste ale.. Te rozpuszczone płatki mydlane będziesz wlewała do szuflady, czy bezpośrednio do bębna? Spotkałam się z dwoma sposobami i zgłupiałam..

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Pierwsza w nocy a ja leżę i marzę o pizzy... Chlip
To nie jest głupie pytanie, bo też się nad tym zastanawiałam w końcu wlałam te płatki do bębna. zaczęłam wcześnie robić pranie bo termin mam na koniec lipca a cały czerwiec będzie trwał u mnie remont ... elewacja i ocieplenie naszego domku
Cytat:
witam sie z rana

Dzieki za info, na pewno skorzystam ;D

dziś mam w planie zamówić rolety, bo po remoncie brakuje nam balkonowej i chyba sie skusze na wymiane wszystkich n ate "dzien/noc" ma któraś z Was? spisuje sie to?
troche przeraża mnie koszt, no ale coż :P
Mam te rolety w łazienkach i są fajne kupiłam chyba w Leroy Merlin były wtedy w promocji, ale w łazienkach mam małe okna więc cena nie była wysoka

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
My mamy osobny pokój dla malutkiej więc dla nas rzecz niezbędna kupiliśmy AngelCare model AC301R
Też mamy osobny pokój dla młodego, ale póki co będzie z nami w sypialni a wy od razu osobno?
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:21   #1048
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Też mamy osobny pokój dla młodego, ale póki co będzie z nami w sypialni a wy od razu osobno?
Tak, od razu szczerze mówiąc to chodzi o koty bo one lubią urządzać gonitwy, również w nocy więc wolę nie ryzykować że wpadną na pełnym pędzie do łóżeczka no i też nie bardzo jest jak ustawić łóżeczko u nas

Stary 2016-05-20, 13:30   #1049
natalia_23
Zakorzenienie

witam
U mnie jakiś bardzo pozytywny dzień, czuję, że mogę dziś góry przenosić
Ostatnio mam ciągle ochotę na ciasta weekend już myślę co tu upiec . Poza tym w środę mam wizytę a przybrałam w miesiąc tylko około 0,5-1 kg bardzo się cieszę

Cytat:
Cześć, ale pędzicie, że aż trudno nadążyć. Ja od wczoraj męża mam w szpitalu niestety lekarz stwierdził, że potrzebna będzie operacja. Jutro o 9:00 ma operacje trzymajcie kciuki.
A u mnie i u dzidziusia wszystko dobrze wczoraj miałam wizytę rośnie ładnie, obrócił się już główką w dół, szyjka długa, a ja od ostatniej wizyty nie przytyłam nic od początku ciąży mam 11 kg na plusie więc ciesze się, że waga chwilowo stanęła w miejscu. Zastój w nerce nie powiększa się na szczęście.
Mam do Was pytanie jak często macie wizyty u ginekologa teraz bo mi już trzecią z rzędu co dwa tygodnie ustala co mi się trochę za często wydaje

Orange_tree1 natalia23 też byłam na tych warsztatach w bielsku
kciuki, żeby po operacji było wszystko ok i żeby rehabilitacja szybko i sprawie poszła
Szkoda, że nie ujawniłaś się przed warsztatami w której grupie byłaś?

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:32   #1050
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
On juz tak od ponad miesiąca pikuje w dół tylko dziś jakoś tak dziwnie opukuje swoje mieszkanie ze odczuwam tylko pod fiszbinami. Pójdę na leżak to moze mu sie odmieni

Pewnie podoba mu sie we flaki boksować
sprawdza wytrzymałość ścian chaty..chłop musi wiedzieć na czym stoi..

Cytat:
Niedługo TŻ wraca z pracy więc będziemy wypróbowywać Może któryś z kotów zechce współpracować to będzie grał dzidziusia

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

W ogóle jeśli chodzi o koty to normalnie mamy z TŻ wyrzuty sumienia () no bo je zostawiamy na 4 dni i tak na nas patrzą... z wyrzutem one są mądre i wszystko kumają oczywiście będą pod opieką, teściowa się nimi zaopiekuje ale kurczę jednak wiemy że będziemy tęsknić za nimi zawsze się dziwię nadopiekuńczym rodzicom że "co to za problem zostawić dziecko z dziadkami" ale jeśli już teraz mi głupio jechać bez kotów to co dopiero będzie z dzieckiem
napewno koty będą chętnie do wypróbowania monitora..
a to już nad morze wyjeżdżacie? też mam takie wyrzuty wobec naszego,dlatego rzadko wybywamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości