|
|
#1081 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: getry, legginsy - watek zbiorczy
Nosili nosili , tak jak wiele innych rzeczy , tak jak koronki , żaboty , buty na dość wysokich obcasach , oficerki i to jeszcze całkiem niedawno bo zaledwie kilkanaście lat temu , a teraz niech facet nawet założy tylko oficerki i wpuści spodnie do środka , to są tak samo komentowani jak ci co pokażą się w legginsach czy chociażby w obcisłych jeansach.
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Z pewnością zaraz mogą pojawić się stwierdzenia że to co kiedyś faceci nosili to nijak ma się do mody , jeśli ktoś tak myśli to jest w wielkim błędzie , dawniej tak samo jak dziś panowała moda na to i na tamto. Jak ktoś nie wieży to wystarczy pokopać trochę w necie. |
|
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
No chyba oczywiste że od zawsze były mody na to czy tamto
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Przyczajenie
|
No wiesz , nie dla wszystkich jest to oczywiste , wystarczy poczytać to forum (niekoniecznie ten wątek) , co poniektórzy twierdzą że moda jest dopiero teraz , od niedawna , a kiedyś nic takiego nie istniało . Fakt że dawniej nie zwracano tak uwagi na to i ubierano się w to co udało się zdobyć , nie było takiego przemysłu , nie było reklam i takich mediów jak dziś które miały by wpływ na to. Dziś wystarczy że jakaś gwiazdeczka w czymś się pokarze i media to nagłośnią a już to staje się "modne" , i to nie zawsze dlatego że jest to ładne czy praktyczne .
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Przyczajenie
|
a ja ostatnio widziałem fajne leginsy z lycry za 15 zł od chińczyków imitujące jeansy. są super
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Mam pytanie.. Czy teraz w zimie będę mogła ubrać getry takie jak te http://m-15.m.staticedi.com/c/d1d/2d...ce468cdb27.jpgna grube rajstopy do czarnych spodenek i czarnych półbutów na obcasie? Będzie to dobrze wyglądało? Proszę o porady
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Konto usunięte
|
ja chodziłam w szortach i getrach już nie raz w zimę, oczywiście w te cieplejsze dni.
w moim mieście ostatnio były ponad 20-stopniowe mrozy, więc nawet długiej spódnicy nie odważyłam się włożyć, ale na cieplejsze dni to zestaw w sam raz
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za radę
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem ciekawa co sądzicie o takich zestawach, żeby wyjść na polską ulicę
Fajne czy oklepane??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakiej jakości są legginsy z h&m??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chwalę h&m, mam dwie pary
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak z długością tych z h&m i rozmiarami?? Bo ja taka początkująca w kwestii legginsów.
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie moze gdzie dostane legginsy takie przed kolano? najlepiej czarne. tak wiem ze moge uciąc ale nie sadze zeby dobrze o wtedy wyszło.
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanie!! czy ktoś gdzieś widział leginsy np z komiksem albo innym ciekawym wzorem???
.. chodzi mi o to żeby nie były jednokolorowe jak wszystkie tylko jakieś oryginalne..
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - na dziale młodzieżowym.
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
swego czasu były takie też w H&M
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Przyczajenie
|
A ja ostatnio zauważyłem że noszenie przez facetów legginsów jest mniej komentowane , wręcz praktycznie wcale , niż noszenie obcisłych jeansów , tudzież rurek i oficerek. Ale myślę że jest tak dlatego że ludzie wiążą takiego gościa ze sportem a nie że lubi w czymś takim chodzić. Moim zdaniem jest to ubiór jak każdy inny i nie widzę w tym nic dziwnego że faceci chcą tak chodzić. Tym bardziej że legginsy są wygodne , nie cisną , nie wpijają się tu i tam . Moda modą , ale przyznacie z pewnością dziewczyny , panie , że noszenie legginsów przez was nie jest podyktowane tylko modą , lecz wygodą. Znam wiele przypadków że dziewczyna na ulicę się tak nie ubierze , ale po domu śmiga cały czas , i chyba nie sądzicie że dlatego bo tak jest modnie.
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Przyczajenie
|
To prawda, dziewczyny na ulicę nie zawsze chcą wyjść w legginsach ale już po domu to ciągle śmigają bo jest wygodnie i miło, też znam takie przypadki i podobnie jest z facetami im też wygodnie i chętnie by ciągle chodzili w legginsach i to nawet po za domem, przynajmniej ja tak mam.
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy w sklepach sieciowych gdy legginsy wiszą normalnie na wieszakach mierzycie je?
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1104 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam dwa pytania:
- czy uważacie, że w legginsach typu latex (ale nie są bardzo błyszczące) iść na uczelnie ? - czy uważacie, że do legginsów a'la latex można założyć tunikę do połowy pupy ?
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostanio na uczelni widziałam dziewczyny, które przyszły w bawełnianych legginsach, nieprzeswitujacych, do tego krótka bluzka nie zakrywajaca tyłka. Zalezy jak sie czujesz w takich legginsach. Jak masz sie źle czuc to lepiej ich nie zakładaj, ale jak jest Ci w nich ok to czemu nie.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się czuję bardzo dobrze
Ale czy to wypada ?edit: bo czy starsi datą profesorowie nie pomyslą, że zapomniałam na rajtki założyć spódnicę
Edytowane przez Audacieux Czas edycji: 2010-02-23 o 16:23 |
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupiłam sobie kiedyś takie marmurkowe getry, ale nie wiem do czego je nosić
Chciałam zapytać czy pasują do jednolitych bluzek / tunik czy do kolorowych też, i czy pasują do spódnicy np. czarnej mini lub jeansowej, czy tylko do dłuższych bluzek? Macie może jakieś przykładowe zestawy z getrami w tym stylu? Przeglądałam kilka stron wątku ale nie znalazlam :/
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2010-02-23 o 19:14 |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mogłabyś napisać gdzie zostały zakupione? Jeśli chodzi o kompletowanie, to ja nosiłabym do tunik jednolitych, ale uważam, że można je też nosić do kolorowych długich t shirtów (np. z nadrukami), moim zdanie do spódnicy nie bardzo pasują bo w sumie to takie niby 'jeansy'.
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
może ktoś wie, gdzie znajdę dosyć długie legginsy z zipami na dole? mam 175 cm, wszystkie które mierzyłam (w h&m, stradivariusie etc) sięgają mi grubo przed kostkę
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.