|
|
#1081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Dzieki Pepus ja za Ciebie tez 3mam kciuki i za reszte staraczek!!!
nowy cykl=nowa nadzieja |
|
|
|
#1082 |
|
BAN stały
|
Alez tu cisza jak nigdy a mi sie tak
ze chyba ide zaraz lulu bo z ta pogada zwariowac mozna tak pada i pada |
|
|
|
#1083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
codziennie,ale jak na dziewczynkę to do 12dc włącznie.Musisz pamiętać o której godzinie dostałaś @ i wtedy codziennie o tej samej porze w miarę przytulać się.Ja tak robiłam.Ale czy dziewczynka z tego wyszła to teraz nie wiem jeszcze. Ściągnij sobie z torrentów książkę Karola Wójcika "Chlopiec czy dziewczynka" i tam wszystko jest napisane .Ja się stosowałam do wszystkiego,a jaki efekt z tego będzie to się okaże.
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
Asiu to kolorowych snow
![]() A ja sie tak spieklam na sloncu ze szok!!!!
|
|
|
|
#1085 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale ile w tym akurat jest prawdy ale dziekuje za podsuniecie swojej metody zaraz bede szukala i na pewno sobie sciagne no ciekawa jestem czy trafiliscie w dziewuszke, mam nadzieje,ze tak czego z calego serca Ci zycze ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
a u mnie nie wiem kiedy to slonce w koncu sie pojawi i czy sie jeszcze pojawi w tym roku ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Tak sobie teraz przegladam tutaj wczesniejsze wypowiedzi i stwierdzam,ze jeszcze MADZIK UK jest zafasolkowana ,tylko kurcze cos jej tu dlugo nie bylo slychac,mam nadzieje,ze z nia i fasolka jest wszystko ok
|
||
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
Joanna,jakbyś nie znalazła to daj znaka mi na priva to mailem ci wyślę,bo mam ją.Radzę przeczytać zanim zaczniesz staranka
Rozmawiałam już z mamą.Obyło się bez lamentów.Entuzjazmem nie tryskała,a przyjęła to normalnie "spodziewałam się tego".Lepsze to niż lament i histeria.Ufffff,najtrudni ejsza rozmowę mam już za sobą.Ale mi dobrze teraz
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
sensuel a dlaczego mama mial by sie nie cieszyc?kiedys pislas chyba dlaczego boisz sie troche zajsc w ciaze bo mama wlasnie by nie byla zachwycona ale nie pamietam niestety dlaczego
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1088 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kochana, trzymajmy się! )---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
No to fakt, ciekawość mnie zżera. I nadzieja też. Ech... Ale na tych testach piszą, że wynik będzie już od 6 dni od zapłodnienia. Chyba, że coś pokręciłam... Bu... A i jeszcze chciałam napisać, że nasz kot zaczął mnie "zauważać" ostatnio i nawet spał mi na kolanach, kiedy siedziałam przed kompem, co mu się nigdy nie zdarzyło. Może coś wyczuł diabełek
|
||
|
|
|
#1089 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
zaraz bede szukala i jak bede miala problem to sie odezwe na priv a mamcia czemu miala sie nie cieszyc ??? ale chociaz dobrze ,ze Ci nie marudzila i nie lamentowala w koncu to Ty bedziesz chowala dzidziulka a nie Twoja matula ,najwazniejsze,ze Ci juz lepiej na duchu zes powiedziala ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
nie tym razem to nastepnym i tak do skutku
|
||
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
Uff Sensuel no to juz masz po stresie
No wlasnie ja tez tego nie rozumiem dlaczego Twoja mama tak podchodzi do tego ze bedziesz miala dzidzi,przeciez powinna sie cieszyc,jestes juz dorosla kobieta,masz juz jednego dzieciaczka no i przyszedl czas na rodzenstwo ![]() Nie pojete to dla mnie jak mozna sie nie cieszyc z nowego zycia ... ![]() Tak tak Asiu,Madzia tez jest zafasolkowana,ale ona ogolnie zadko do nas zaglada,jak nie w szkole albo w pracy to u Tz jest i nie ma dla nas za duzo czasu
|
#1091 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zadomowienie
|
Nio Madzia zaglada od czasu do czasu i opowie conieco a pozniej znow znika na dluzej,takze trzeba sie uzbrajac w cierpliwosc hihi
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe co tam u Starej Panny?
nic sie nie odzywa dzis ...
|
|
|
|
#1094 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
Skoro spedza czas z TZ to znaczy ze sie nie nudzi hihi
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
Hihi Stara Panna pewnie sie do nas odezwie jutro jak bedzie w pracy
Hmm no ale ciekawe,ciekawe co tam u Niej slychac Miejmy nadzieje ze wszystko jest dobrze i ze juz niedlugo zobaczymy Jej II kreseczki
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
sensuel ja z moim mezusiem tez celowalismy na coreczke nawet kupilismy ta ksiazke wojcika jak planowac plec i tam pisalo zeby robic na dziewczynke 2-3 dni przed owulacja kobieta bez orgazmu meszczyzna konczy w srodku ale nie wsuwa gleboko czlonka tylko przy wejsciu. czyli wychodzi ze kiedy pecherzyk ma nie wiecej jak 17 mm a po tym calkowita wstrzemiezliwosc od przytulania
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#1098 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewuszki
|
|
|
|
#1102 |
|
BAN stały
|
Ja tez uciekam lulkac
do uslyszenia dziewczynki
|
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
Nio i wszystkie uciekly
to ja tez juz uciekam powoli nynki ![]() Dobranoc kochane
|
|
#1104 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() pojawiam sie dziekuje za życzenia * ![]() własnie wrocilam z koncertu kukiza... skoro nie jestem w ciazy to wypilam sobie 3piwka (pierwszy raz opd 2miesiecy) i ide zaraz spac ![]() troszke sie poprztykalam z TŻ, ale po prostu musialam... by zrozumial ze dla kobiety wazne sa szczegoly, tzw *******y. Jutro Was doczytam, dzisiaj juz nie dam rady caluski ogromne i dobrej nocki
|
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki. Wreszcie ja jestem pierwsza z rana
Ja zaraz wybywam do pracy, wpadłam przeczytać co tu napisałyście jeszcze ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#1106 |
|
Wtajemniczenie
|
Perelka....dokładnie tak jak piszesz.
Kiciu....ja też tego nie rozumiem za bardzo.Ale co się dziwić,moja babcia miała tylko moją mamę,a mama mnie.To był ich własny wybór.Ja zawsze chciałam mieć 2. Elcia....największą histerię babcia mi odwaliła wczoraj.Ona myśli,że ja mam chyba 15 lat .Zaczęła lamentować,że jak ja dam sobie rade z 2 dzieci,że ja taka nieszczęśliwa jestem,biedna,a mój synek taki maleńki jeszcze .A co do tej historii,to wiesz dłuuuga jest.Ale w skrócie to chodziło oto,że jak zaszłam w 1 ciążę,to byłam bez pracy,studia mgr dopiero co zaczęłam,nie mieliśmy własnego mieszkania,auta,pieniędzy ,ślubu ale mój TŻ miał dobrą pracę w Danii.Wszystko powoli ulegało zmianie po ślubie,ale jak mama się dowiedziała o ciąży to wpadła w taką histerię,że płakała całymi dniami i nocami przez chyba 2 tygodnie non stop.Do 4mca w ogóle nie interesowała się ciążą.O nic nie pytała i niczym się nie interesowała.A przez te 2 tyg to ani ze mną,ani z moim TŻ nie zamieniła ani słowa
|
#1107 |
|
Rozeznanie
|
Ano rację miałyście, że się dzis z pracki odezwę
![]() Dziękuję za trzymanie kciuków, już możecie puścić... Wczoraj dostałam @.
|
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
Stara Panna
Przytulam Cie cieplutko.... |
|
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Aneczka555 - powiem szczerze, że nawet mnie to nie załamało, nawet mi przykro nie było... Przestałam już na cud liczyć
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
A powiedzcie mi dziewczyny czy wy odczuwacie jak macie owulacje???
Bo ja nigdy jej nie czulam a szkoda... ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Stara Panna szczerze to ja tez juz nie licze na cud,czuje ze i tak sie nie uda nie wiem czemu ale mam takie przeczucie ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Dzis 11 dc a temperatura albo 36.7 albo 36.75 albo 36.8 czekam na ten skok ale chyba sie nie doczekam boje sie ze znowu cykl bedzie trwal 70 dni ehhh w zeszlym cyklu wykres byl bardziej zebaty a teraz jest bardziej "ustabilizowany" boje sie ze owulacji wogole nie bedzie---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- A najgorsze jest to ze we wrzesniu musze zakonczyc moje staranka o dzidzie bo w sierpniu 2010 wychodze za maz i nie chce byc w ciazy na wlasnym slubie,czyli czeka mnie prawie roczna przerwa.... czemu to takie trudne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

ze chyba ide zaraz lulu bo z ta pogada zwariowac mozna tak pada i pada 
i bardzo sie teraz z tego ciesze

po prostu moze na razie hormony musza sie unormowac skoro az tyle czasu bralas antykoncepcje 

ehhh w zeszlym cyklu wykres byl bardziej zebaty a teraz jest bardziej "ustabilizowany" boje sie ze owulacji wogole nie bedzie