Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-21, 18:56   #1081
aneczka555
Zadomowienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

Dzieki Pepus ja za Ciebie tez 3mam kciuki i za reszte staraczek!!!
nowy cykl=nowa nadzieja
aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 19:29   #1082
joanna2912
BAN stały

Alez tu cisza jak nigdy a mi sie tak ze chyba ide zaraz lulu bo z ta pogada zwariowac mozna tak pada i pada
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 19:31   #1083
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
u mnie wlasnie tak bylo z Tym starszym,ze codzienne przytulanki zaowocowaly w synusia i bardzo sie teraz z tego ciesze chyba teraz tez zaczniemy codziennie choc na razie to jest jeszcze niemozliwe ale tylko do czwartku a pozniej niestety zaczna sie nocki ale ja juz cos wymysle

codziennie,ale jak na dziewczynkę to do 12dc włącznie.Musisz pamiętać o której godzinie dostałaś @ i wtedy codziennie o tej samej porze w miarę przytulać się.Ja tak robiłam.Ale czy dziewczynka z tego wyszła to teraz nie wiem jeszcze.
Ściągnij sobie z torrentów książkę Karola Wójcika "Chlopiec czy dziewczynka" i tam wszystko jest napisane .Ja się stosowałam do wszystkiego,a jaki efekt z tego będzie to się okaże.
Stary 2009-06-21, 19:33   #1084
aneczka555
Zadomowienie

Asiu to kolorowych snow
A ja sie tak spieklam na sloncu ze szok!!!!
Stary 2009-06-21, 19:47   #1085
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
codziennie,ale jak na dziewczynkę to do 12dc włącznie.Musisz pamiętać o której godzinie dostałaś @ i wtedy codziennie o tej samej porze w miarę przytulać się.Ja tak robiłam.Ale czy dziewczynka z tego wyszła to teraz nie wiem jeszcze.
Ściągnij sobie z torrentów książkę Karola Wójcika "Chlopiec czy dziewczynka" i tam wszystko jest napisane .Ja się stosowałam do wszystkiego,a jaki efekt z tego będzie to się okaże.
o prosze o tym to nie slyszalam,wyczytalam tylko,ze najlepiej 2 dni przed owulka i w dzien a po owulacji juz nie ale ile w tym akurat jest prawdy ale dziekuje za podsuniecie swojej metody zaraz bede szukala i na pewno sobie sciagne no ciekawa jestem czy trafiliscie w dziewuszke, mam nadzieje,ze tak czego z calego serca Ci zycze

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
Asiu to kolorowych snow
A ja sie tak spieklam na sloncu ze szok!!!!
no to Ci zazdroszcze i sloneczka i opalenizny a u mnie nie wiem kiedy to slonce w koncu sie pojawi i czy sie jeszcze pojawi w tym roku

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Tak sobie teraz przegladam tutaj wczesniejsze wypowiedzi i stwierdzam,ze jeszcze MADZIK UK jest zafasolkowana ,tylko kurcze cos jej tu dlugo nie bylo slychac,mam nadzieje,ze z nia i fasolka jest wszystko ok
Stary 2009-06-21, 20:22   #1086
Sensuel
Wtajemniczenie

Joanna,jakbyś nie znalazła to daj znaka mi na priva to mailem ci wyślę,bo mam ją.Radzę przeczytać zanim zaczniesz staranka

Rozmawiałam już z mamą.Obyło się bez lamentów.Entuzjazmem nie tryskała,a przyjęła to normalnie "spodziewałam się tego".Lepsze to niż lament i histeria.Ufffff,najtrudni ejsza rozmowę mam już za sobą.Ale mi dobrze teraz
Stary 2009-06-21, 20:24   #1087
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

sensuel a dlaczego mama mial by sie nie cieszyc?kiedys pislas chyba dlaczego boisz sie troche zajsc w ciaze bo mama wlasnie by nie byla zachwycona ale nie pamietam niestety dlaczego
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 20:35   #1088
elady
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
ANIU na pewno jestes plodna po prostu moze na razie hormony musza sie unormowac skoro az tyle czasu bralas antykoncepcje albo staraj sie o dzidzie z testami owulacyjnymi tak moze akurat bedzie Wam latwiej moja siostra na nich sie starala o dzidziulka i im sie udalo nie ma co sie tak od razu podlamywac kochaniutka na pewno bedzie dobrze i za niedlugo zobaczysz 2 kreseczki na tescie i bedziesz szczesliwa a u mnie teraz to tak z ta plodnoscia moze byc roznie bo jestem po operacji szyjki i albo sie uda albo nie ale bede twarda i bede sie starala do bolu takze Ty tez sie podlamuj tylko dzialaj

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Witaj ja tez mam na 24 lub 26 ja bede robila tescik 26 wiec chyba razem bedziemy testowaly no i oczywiscie mam nadzieje,ze wyjda nam 2 krechy

Kochana, trzymajmy się!
)

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Witamy na naszym wątku

Widzę,że dołączyłaś do grona testowaczek przed @ .Też w nim jestem i też widziałam I kreseczkę.No ale taka chyba nasza babska ciekawość,że musimy koniecznie zrobić test,a potem oglądać te I kreskę.No nic.....kara musi być za tą wścibskość
Życzę Ci abyś po terminie @ zobaczyła te II kreseczki.
Ale nie rób juz testu wcześniej niż kilka dni po terminie @ oki
Pozytywne myślenie jest najważniejsze.Dzisiaj u mnie mija 35dc i czuję się fantastycznie.Zawsze był to dzień przeklęty,ale teraz jest dobrze,także myślę,że wszystko będzie w porządku z moja fasolką.

No to fakt, ciekawość mnie zżera. I nadzieja też. Ech...
Ale na tych testach piszą, że wynik będzie już od 6 dni od zapłodnienia.
Chyba, że coś pokręciłam... Bu...

A i jeszcze chciałam napisać, że nasz kot zaczął mnie "zauważać" ostatnio i nawet spał mi na kolanach, kiedy siedziałam przed kompem, co mu się nigdy nie zdarzyło. Może coś wyczuł diabełek
elady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 20:39   #1089
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Joanna,jakbyś nie znalazła to daj znaka mi na priva to mailem ci wyślę,bo mam ją.Radzę przeczytać zanim zaczniesz staranka

Rozmawiałam już z mamą.Obyło się bez lamentów.Entuzjazmem nie tryskała,a przyjęła to normalnie "spodziewałam się tego".Lepsze to niż lament i histeria.Ufffff,najtrudni ejsza rozmowę mam już za sobą.Ale mi dobrze teraz
ok zaraz bede szukala i jak bede miala problem to sie odezwe na priv a mamcia czemu miala sie nie cieszyc ??? ale chociaz dobrze ,ze Ci nie marudzila i nie lamentowala w koncu to Ty bedziesz chowala dzidziulka a nie Twoja matula ,najwazniejsze,ze Ci juz lepiej na duchu zes powiedziala

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez elady Pokaż wiadomość
Kochana, trzymajmy się!
)

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

No to fakt, ciekawość mnie zżera. I nadzieja też. Ech...
Ale na tych testach piszą, że wynik będzie już od 6 dni od zapłodnienia.
Chyba, że coś pokręciłam... Bu...

A i jeszcze chciałam napisać, że nasz kot zaczął mnie "zauważać" ostatnio i nawet spał mi na kolanach, kiedy siedziałam przed kompem, co mu się nigdy nie zdarzyło. Może coś wyczuł diabełek
trzymajmy sie trzymajmy nie tym razem to nastepnym i tak do skutku
Stary 2009-06-21, 20:56   #1090
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Uff Sensuel no to juz masz po stresie No wlasnie ja tez tego nie rozumiem dlaczego Twoja mama tak podchodzi do tego ze bedziesz miala dzidzi,przeciez powinna sie cieszyc,jestes juz dorosla kobieta,masz juz jednego dzieciaczka no i przyszedl czas na rodzenstwo
Nie pojete to dla mnie jak mozna sie nie cieszyc z nowego zycia ...
Tak tak Asiu,Madzia tez jest zafasolkowana,ale ona ogolnie zadko do nas zaglada,jak nie w szkole albo w pracy to u Tz jest i nie ma dla nas za duzo czasu

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 21:05   #1091
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Uff Sensuel no to juz masz po stresie No wlasnie ja tez tego nie rozumiem dlaczego Twoja mama tak podchodzi do tego ze bedziesz miala dzidzi,przeciez powinna sie cieszyc,jestes juz dorosla kobieta,masz juz jednego dzieciaczka no i przyszedl czas na rodzenstwo
Nie pojete to dla mnie jak mozna sie nie cieszyc z nowego zycia ...
Tak tak Asiu,Madzia tez jest zafasolkowana,ale ona ogolnie zadko do nas zaglada,jak nie w szkole albo w pracy to u Tz jest i nie ma dla nas za duzo czasu
oj to niedobrota jedna ,nawet nie pochwali sie jak sie czuje i jak tam sie wszystko rozwija
Stary 2009-06-21, 21:21   #1092
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Nio Madzia zaglada od czasu do czasu i opowie conieco a pozniej znow znika na dluzej,takze trzeba sie uzbrajac w cierpliwosc hihi

Stary 2009-06-21, 21:37   #1093
aneczka555
Zadomowienie

Ciekawe co tam u Starej Panny?
nic sie nie odzywa dzis ...
Stary 2009-06-21, 21:41   #1094
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
Ciekawe co tam u Starej Panny?
nic sie nie odzywa dzis ...
a no nasza Panienka cos dzis cichutko siedzi pewnie z Tz spedza czas i sie nudzi tak jak my
Stary 2009-06-21, 21:53   #1095
aneczka555
Zadomowienie

Skoro spedza czas z TZ to znaczy ze sie nie nudzi hihi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-21, 21:58   #1096
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hihi Stara Panna pewnie sie do nas odezwie jutro jak bedzie w pracy Hmm no ale ciekawe,ciekawe co tam u Niej slychac Miejmy nadzieje ze wszystko jest dobrze i ze juz niedlugo zobaczymy Jej II kreseczki

Stary 2009-06-21, 22:51   #1097
Perelka1987
Raczkowanie

GG do Perelka1987

sensuel ja z moim mezusiem tez celowalismy na coreczke nawet kupilismy ta ksiazke wojcika jak planowac plec i tam pisalo zeby robic na dziewczynke 2-3 dni przed owulacja kobieta bez orgazmu meszczyzna konczy w srodku ale nie wsuwa gleboko czlonka tylko przy wejsciu. czyli wychodzi ze kiedy pecherzyk ma nie wiecej jak 17 mm a po tym calkowita wstrzemiezliwosc od przytulania
Pozdrawiam
Perelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 22:56   #1098
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Perelka1987 Pokaż wiadomość
sensuel ja z moim mezusiem tez celowalismy na coreczke nawet kupilismy ta ksiazke wojcika jak planowac plec i tam pisalo zeby robic na dziewczynke 2-3 dni przed owulacja kobieta bez orgazmu meszczyzna konczy w srodku ale nie wsuwa gleboko czlonka tylko przy wejsciu. czyli wychodzi ze kiedy pecherzyk ma nie wiecej jak 17 mm a po tym calkowita wstrzemiezliwosc od przytulania
Pozdrawiam
o prosze to jeszcze jakis inny sposob
Stary 2009-06-21, 23:07   #1100
joanna2912
BAN stały

no to bede testowala w przyszlym cykliku
Stary 2009-06-21, 23:08   #1101
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

dobranoc dziewuszki
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 23:20   #1102
joanna2912
BAN stały

Ja tez uciekam lulkac teraz juz na pewno do uslyszenia dziewczynki
Stary 2009-06-22, 00:00   #1103
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Nio i wszystkie uciekly to ja tez juz uciekam powoli nynki
Dobranoc kochane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-22, 00:28   #1104
ziaaa
Rozeznanie

hej dziewczynki
pojawiam sie
dziekuje za życzenia*
własnie wrocilam z koncertu kukiza... skoro nie jestem w ciazy to wypilam sobie 3piwka (pierwszy raz opd 2miesiecy) i ide zaraz spac
troszke sie poprztykalam z TŻ, ale po prostu musialam... by zrozumial ze dla kobiety wazne sa szczegoly, tzw *******y.
Jutro Was doczytam, dzisiaj juz nie dam rady caluski ogromne i dobrej nocki
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 07:25   #1105
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Hej dziewuszki. Wreszcie ja jestem pierwsza z rana Ja zaraz wybywam do pracy, wpadłam przeczytać co tu napisałyście jeszcze
Miłego dnia
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 07:31   #1106
Sensuel
Wtajemniczenie

Perelka....dokładnie tak jak piszesz.
Kiciu....ja też tego nie rozumiem za bardzo.Ale co się dziwić,moja babcia miała tylko moją mamę,a mama mnie.To był ich własny wybór.Ja zawsze chciałam mieć 2.
Elcia....największą histerię babcia mi odwaliła wczoraj.Ona myśli,że ja mam chyba 15 lat .Zaczęła lamentować,że jak ja dam sobie rade z 2 dzieci,że ja taka nieszczęśliwa jestem,biedna,a mój synek taki maleńki jeszcze .Wymyślała co się tylko dało.Wkurzała mnie z każdym słowem,ale jakoś mnie to obleciało.Dla mnie było ważne co mama powie,a nie babcia.Tata to szczęśliwy na maxa .
A co do tej historii,to wiesz dłuuuga jest.Ale w skrócie to chodziło oto,że jak zaszłam w 1 ciążę,to byłam bez pracy,studia mgr dopiero co zaczęłam,nie mieliśmy własnego mieszkania,auta,pieniędzy ,ślubu ale mój TŻ miał dobrą pracę w Danii.Wszystko powoli ulegało zmianie po ślubie,ale jak mama się dowiedziała o ciąży to wpadła w taką histerię,że płakała całymi dniami i nocami przez chyba 2 tygodnie non stop.Do 4mca w ogóle nie interesowała się ciążą.O nic nie pytała i niczym się nie interesowała.A przez te 2 tyg to ani ze mną,ani z moim TŻ nie zamieniła ani słowa .Ogólnie klimat w domu był masakryczny.Ale potem się zaczęło zmiebniać.Wraz z naszym statusem materialnym i moją edukacja.Teraz mamy własny dom z ogródkiem,mieszkamy w Danii,mąż dobrze zarabia,auto fajne i duże mamy,studia skończyłam,kasa na rodzinę jest dawana z urzędu i to nie jest jakaś jałomużna tylko każda rodzina dostaje po ok 2 tyś zł na jedno dziecko.Żle nie jest.Czego chcieć więcej???Kolejnej ślicznej i zdrowej dzidzi (córeczki naturalnie)
Stary 2009-06-22, 08:54   #1107
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Ano rację miałyście, że się dzis z pracki odezwę . Nie piszę z domu, bo nie chcę żeby TŻ wiedział... Pozatym w sobote byliśmy na weselichu..., wiec wczoraj odsypialiśmy...

Dziękuję za trzymanie kciuków, już możecie puścić... Wczoraj dostałam @.
Stary 2009-06-22, 09:02   #1108
aneczka555
Zadomowienie

Stara Panna

Przytulam Cie cieplutko....
Stary 2009-06-22, 09:06   #1109
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Dzięki Aneczka555 - powiem szczerze, że nawet mnie to nie załamało, nawet mi przykro nie było... Przestałam już na cud liczyć
Stary 2009-06-22, 09:18   #1110
aneczka555
Zadomowienie

A powiedzcie mi dziewczyny czy wy odczuwacie jak macie owulacje???
Bo ja nigdy jej nie czulam a szkoda...

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Stara Panna szczerze to ja tez juz nie licze na cud,czuje ze i tak sie nie uda nie wiem czemu ale mam takie przeczucie

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Dzis 11 dc a temperatura albo 36.7 albo 36.75 albo 36.8 czekam na ten skok ale chyba sie nie doczekam boje sie ze znowu cykl bedzie trwal 70 dni ehhh w zeszlym cyklu wykres byl bardziej zebaty a teraz jest bardziej "ustabilizowany" boje sie ze owulacji wogole nie bedzie

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

A najgorsze jest to ze we wrzesniu musze zakonczyc moje staranka o dzidzie bo w sierpniu 2010 wychodze za maz i nie chce byc w ciazy na wlasnym slubie,czyli czeka mnie prawie roczna przerwa.... czemu to takie trudne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości