|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
Cytat:
Ja się załamałam zarobkami... niby miałam dopiero staż i 1 pracę... ale nawet na rachunki by mi nie starczyło.
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś??? już kombinuję czy kupić sandacza na obiad ostatnio zrobiłam wyśmienitą wołowinę lubię dobrze zjeść , czasem jem skromniej, a czasem na bogato a i wieli kawał ciasta czasem kupię, wypady na miacho na małe żarło i takie tam ![]() ale ja nie mieszkam we stolicy, pewno u Was drożej, chociaż u mnie tanio nie jest
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie Lab...
warszawskie życie chole....ra Nie mogę się doczekać kiedy stąd wyjadę... ![]() Ja na studiach kupowałam np. bułkę i serek zamiast obiadu- taki skąpiec ze mnie jeśli chodzi o jedzenie. Ale to w sumie jedyny sposób żeby kupić sobie jakieś włóczki np. albo kosmetyki. Bo nie chciałam prosić rodziców o kasę na te "duperelki".
|
|
#1084 |
|
Dolce vita
|
Niestety nie jest łatwo. Ale coś za coś. Wolę się ubrać, kupić kosmetyk, pójść do teatru - ale wszystko wówczas, kiedy są promocje, kupony. I wtedy żyję skromnie, a pozwolę sobie na odrobinę szaleństwa z tym, co lubię. Nie umiem gotować, nie mam dla kogo, i to załatwia sprawę. dla samej siebie po prostu mi się nie chce
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj np. były placki ziemniaczane Niedługo święta- będzie jedzonko z domu ![]() Wizażanka- i dobrze, ważne, żeby rozmawiać, obserwować co wam wychodzi, co mniej i o tym dyskutować. Będzie dobrze
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm u mnie pół na pół, nie przedkładałabym ciuchów nad jedzenie, ani odwrotnie.
Trzeba dobrze zdrowo zjeść i ładnie wyglądać. ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Jezu ile ja dziś czasu zmarnowałam przed tym gupim kompem, ma sa kra ![]() najgorszy dzień urlopu, lipa
|
|
#1090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Też bardzo lubię okres przed świętami (w sumie bardziej, niż same święta momentami ) a co do śniegu mam nadzieję, że go nie będzie do 22 grudnia (bo mam tuż przed świętami zajęcia na takim zadupiu, że myśl o jechaniu tam w śniegu mnie przeraża )Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
ps. zjadłam obiad i UWAGA - się nie najadłam
|
|
#1092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż fakt, Akcent nie dziwię Ci się - dla mnie samej nigdy mi się nie chce
|
|
|
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co do świąt... w tym roku będą beznadziejne, już w tamtym nie były zbyt fajne:/
Wczoraj było cudnie. Dostałam wisiorek (jeden mi BS przy mnie kupił, a drugi później w domu zamówił ), rafaello w związku z tym że kocham słodycze I list.I BS przyjechał jak co roku w tej samej koszuli. Bo, gdy 3 lata temu 1 grudnia miał do mnie przyjechać, a wiedzieliśmy oboje że to 'ten' dzień założył różową koszulę Taką białą w różowe jasne paski. Bo wtedy bardzo nabijałam się z tego koloru,ale próbowałam go wkomponowywać w stroje. Taką jazdę miałam![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Ale niestety już tego nie robię często-brak funduszy. Strasznie mi tego brakuję. Ale racja, dla siebie samej się nie chce. Ja kocham komuś robić i z Nim jeść. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Ja czuję się najedzona jak zjem coś słodkiego po obiedzie hehe ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
masz rację!!!
kupię sobie pączka, ale to jak odbiorę wypłatę jenyyyy ale mam dziwnego stresa jak tam mam iść
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
A jutro BS chce jechać do krk na Sympozjum górskie.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, dostałam wypłatę o 50 zł mniejsza niż w zeszłym miechu i lekko mnie to zdołowało.
Wybiło tak, że hej... jakoś mi przykro, bo z obietnic szefowej to ja do końca roku już dawno powinnam zarabiać o 200 zł więcej, z tego co mi naobiecywała a tu nie dośc, że po obietnicach cisza, to jeszcze o 50 dych mniej, bo niby urlop... eh nie mam sił czasami
|
|
#1098 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda ze musze uciekac spac. przeczytalam Was po lebkach tylko i nie wiem o co kaman z tym, ze Madzia nie chce czegos powiedziec...
ale juz mi sie tak oczy kleja ze ide spac. Jutro czeka mnie 12stka. Paaaa Nimfiątka!
|
|
|
#1099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobisz jeśli będzie jeszcze trzeba
też się cieszę!Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30846456]jasne widziałyśmy na zdjęciach, że ta kupa wygląda jak miss świata![]() właśnie! masz rację Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy Ty jesteś zleceniowa i płacą Ci za godzinę? Nie martw się, ja ostatnio w ogóle nie miałam czasu czytać ![]() ALE ALE: od dzisiaj mam tydzień urlopu !!!!! Musimy się zdecydować z BS gdzie jedziemy ... i w końcu będziemy mogli odpocząć ![]() Moja kolekcja wzbogaciła się o nowy kwiatek ![]() a z minusów... ledwo żyje tak mnie dziś przeziębienie dopadło (chrypa, obniżona temperatura, katar ).. w dodatku dostałam okresu, więc się wszystko nałożyło
|
|||
|
|
|
|
#1100 |
|
Dolce vita
|
Moje drogie, miłego dnia
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja od paru tyg. mam prawie wolną sobotę, wstałam o 10.30, bo mi ktoś do drzwi dzwonił
|
|
|
|
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ?? mam rzucić pracę??? na umowie mam najniższą krajową, a więcej kasy to płacą, ale już jako bonus ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- A ja na mikołaja dostanę od Bsa książkę I dziś zrobiłam malutkie zakupy we wrooo, trzy bluzki, ot co aha!!! i majty, dwie pary kolczyków wsioCzaiłam sie na perfumy, ale poszłam po rozum do głowy oszczędzania ciąg dalszy
|
|
|
#1103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poka zakupy ![]() Ja o 8 wstałam, żeby na szkolenie zdążyć - ale nie powiem, fajnie było Wczoraj chodziłam już po sklepach obczaić co i jak przed świętami, ale jakoś inspiracji nie znalazłam Za to chociaż lizaczki całkiem, całkiem wyszły
|
|
|
|
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy oni zdają sobie sprawę z faktu, że na etacie musisz iść na urlop? Na rzęsach bym stanęła, żeby jasno powiedzieć im, że przeginają... a jak nie to, żeby znaleźć inną pracę. Ja w poprzedniej firmie wywalczyłam 3mieś odprawę, bo nie chcieli płacić i dopiero jak pokazałam, że jestem zdeterminowana i ew. będę się sądzić to wypłacili. Należało mi się zgodnie z prawem, więc tylko prosiłam o swoje. Pracodawcy często liczą na to, że przecież i tak nikt się o swoje nie upomni, bo się boi. ![]() Strasznie mnie wkurza to, że tak wykorzystują ludzi. To, że byle burak może oszukiwać i robić co chce. Kochana jakie zaproszenie! Dziękuję ![]() TŻ stwierdził, że nad morze chyba pojedziemy.. o ile się podniosę z łóżka ![]() Cytat:
Spore zakupy dobrze! widać były potrzebne ![]() A ja sobie kwiatka kupiłam ale to już mówiłam
|
||
|
|
|
|
#1105 |
|
Dolce vita
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30863469]czemu tak wcześnie?
![]() ja od paru tyg. mam prawie wolną sobotę, wstałam o 10.30, bo mi ktoś do drzwi dzwonił [/QUOTE] |
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz mi, mi też jest bardzo przykro ![]() ale postanowiłam sobie, że już dłużej jak do lipca przyszłego roku tam nie popracuję czy znajdę pracę czy nie ona niby zapłaciła mi tyle ile ostatnio, ale ona nie wie, że szef płaci mi ciu więcej niż ona więc dostałam o 50 zł mniej niby nic martwi mnie bardziej fakt, że mówiła, że do końca roku będę zarabiać np. (tu podaje fikcyjną liczbę, nie chce pisać, ile naprawdę zarabiam, bo żenada) 3000 zł, a wypłata w grudniu wygląda 2700 to mnie bardziej wkurza, ja nic powiedzieć nie mogę, bo przecież na umowie mam najniższą krajową, więc nawet jakbym sądem pogroziła, to przecież nic z tego nie wyjdzie ale ona jest bardzo szczwana jestem strasznie zawiedziona tą kobietą ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() książkę taką o radości ![]() żeby nie dawać się z niej okradać ![]() ale dostanę ją dopiero na mikołaja ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Jak tylko porobię fotki, pokaże zakupy i prezent ![]() Wy też pokażcie zakupy!!!!!!!
|
|
|
#1107 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj przyjechalam z pracy i widze 19wiek
jadlam przy świeczkach, kąpałam sie przy świeczkach i szłam spac przy świeczkach ![]() tylko internetu nie da sie od świeczki odpalić ![]() ( )i wiecie co? tabsy zabily moja nimfomanska ochote na seks moze to i lepiej, bo nie ma tak, ze ciagle mi sie chce i nie jestem non stop na glodzie, ale mi sie w wiekszosci przypadkow teraz nie chce ech... czemu za wygode trzeba placic taka cene?
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2011-12-04 o 13:18 |
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
A my wczoraj na wystawie kotów byliśmy
Potem graliśmy do 2 w nocy na kompie... A dzisiaj wstaliśmy o 13
|
|
#1110 |
|
Dolce vita
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30877204]
ja byłam w pubie z best frient i znajomymi, kumpela tak się nawaliła że szok, aż mi głupio było.......[/QUOTE] ech wariacie wróciłam ze szkoły. studenckie czasy nastały, ale cieszę się polecam, naprawdę warto przełamać lenia.Wczoraj spała u mnie koleżanka. Obie dziś rano pojechałyśmy, każda na swoje zajęcia. Spokojnie u mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

tak, wiem, że się nie powinno...ale na czymś muszę. po prostu jem proste dania... W tym miesiącu jednak przyszalałam i mam nadzieję, ze jak pojadę na święta, to mamusia mnie jakąś stóweczką wesprze.

, czasem jem skromniej, a czasem na bogato 

ale super, że wygrało!