Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-06, 12:32   #1081
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Kasia, dałaś mi do myślenia z tym stanikiem, ja chyba kupię rozmiar większy jak mam, bo piersi mi już urosły plus objętość mleczka po porodzie to może jeden rozmiar starczy.

Stokrotko, to jest to że autka się psują :/ oby wrócił bez problemu.

Cytat:
Już drugi dzień mnie brzuch pobolewa jak na @, tylko czemu jej jeszcze nie ma już lekko śluz mam zabarwiony więc mam nadzieję, że do jutra przyjdzie. Nie cierpię @ w upalne dni mieć
no ! to takie męczące bardzo... ! i jakoś mało higieniczne, co chwile prysznic... nie zazdroszczę. a na ból może weć coś słabego przeciwbolowego narazie.

Onyks,
Cytat:
A zaplanowaliśmy z mężem iść pieszo z pracy...tak spacerowo
wiem że z mężem razem studiujecie a pracujecie też razem?

robię listę wydatków na lipiec dawno przekroczyłam CUDOWNĄ GRANICĘ, a końca nie widać a najlepsze jest to że nie wiadomo jak z wypłatą będzie bo pisałam Wam że jakoś nie dobrze się dzieję u TŻ w pracy.
Stary 2012-07-06, 12:37   #1082
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Hej Emigra, ale Twoja Julcia śliczna w tym avatarku

A gdzie się podziały nasze gadułki kochane Strong i Nikita?

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

O Strong jesteś

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:41   #1083
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nikita, mam mamusie na głowie i nas olewa więc Onyks muszę Ci ja wystarczyć Butter by mi się przydała bo robię to babkę ziemniaczaną

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

o Emigra ostatnio pytałam gdzie się podziewasz co u Ciebie Kochana?

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Onyks, Ty masz zawsze wizytę dzień po mnie to by znaczyło że chodzisz w środy na wizyty
Stary 2012-07-06, 12:44   #1084
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Onyks, wiem że z mężem razem studiujecie a pracujecie też razem?

robię listę wydatków na lipiec dawno przekroczyłam CUDOWNĄ GRANICĘ, a końca nie widać a najlepsze jest to że nie wiadomo jak z wypłatą będzie bo pisałam Wam że jakoś nie dobrze się dzieję u TŻ w pracy.
Tak, pracujemy w 1 zakładzie, ale nie razem Ale prawie zawsze razem kończymy

A co się dzieje u niego?

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Nikita, mam mamusie na głowie i nas olewa więc Onyks muszę Ci ja wystarczyć Butter by mi się przydała bo robię to babkę ziemniaczaną

Onyks, Ty masz zawsze wizytę dzień po mnie to by znaczyło że chodzisz w środy na wizyty
A w środy

Robisz babkę? Daj znać jak wyjdzie bo też się na nią czaję

Stary 2012-07-06, 12:46   #1085
emigra
Zakorzenienie

zaginelam w akcji jak widac nie nadrabialam tej ostatniej czesci i nie zauwazylam ze nowy watek juz zalozony

co u nas... latwo nie jest Julka ma skok od prawie 4 tygodni i jeszcze pewnie z 2-3 tygodnie przed nami + powoli zabkuje, gryzie co popadnie a jak zlapie mojego palca to mam wrazenie ze gryzie mnie pit bull problemy z jedzeniem mamy nadal, codziennie ma podwyzszona temperature, rzadkie kupaczorki wiec wiele wskazuje na te nieszczesne zeby. Jestesmy na etapie rozszerzania diety, bo jutro moje szczescie konczy 4 m-ce ale to zlecialo .... poki co wcina oprocz mleka kaszki, na noc mleko zageszczam kleikiem czasami, ma wprowadzone jablko, gruszke i jablko z bananem ale jakos niechetnie je owoce ostatnio, moze taka faza. pije oczywiscie najgorszy chlam z bobvity granulowana herbatke jablko +melisa, ale niech pije bo wody nie chce, ani innych herbat, o soczkach moge zapomniec, choc jeszcze musze marchwiowego sprobowac jej dac, czy posmakuje.
No i ze spaniem tez mamy problemy bo tak jak mi sie budzila raz w nocy lub wcale tak ostatnio budzi sie 2 a czasem nawet 3 razy. Chodze juz jak zombie, choc dzisiaj tfu tfu nawet dala mi pospac od 23 do 4

19 lipca wybieramy sie do polski, najpierw na jeden dzien do mojej rodziny a potem nad morze na weekend - do mojej mamy

to by bylo na tyle. A teraz prosze o skrot
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:49   #1086
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Onyks, ale bajer fajnie się macie już mnie zachwycało że razem studiujecie a tu proszę taki news

u mojego to sprawa wygląda tak że przenoszą ich stale, coraz to dalej od domu, ale w umowie ma wymienione że praca na kopalniach całej spółki więc nie ma opcji by się buntować. Już ma całkiem daleko a paliwo kosztuje. Następna rzecz wypłaty coraz to mniejsze. a na to nie ma wpływu bo kwotę za dniówkę ma malutką ale plusy dostają za karty górnika, czy za przepracowane metry. Tyle że.... nikt im tego nie udowodni ile przepracowali bo jest kilka zmian i nawet jeśli oni robią jak konie a Ci za nimi prześpią całą zmianę no to kasy jest mniej ale dla WSZYSTKICH. No a też się nie zbuntuje przeciwko temu bo w umowie jest dniówka plus premie zależne od pracodawcy. I szkoda się odzywać bo zostanie bez żadnej Premi. No i to takie oczekiwanie na 10tego, czy na koncie będzie sporo czy całkiem mniej bo nie powiem rozbieżności od największej do najmniejszej wypłaty są wielkie.
Stary 2012-07-06, 12:52   #1087
onyks
Zakorzenienie

Strong, to naprawdę niefajnie...czasem aż strach myśleć co jeszcze nas czeka skoro teraz takie czasy...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 12:54   #1088
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Emigra, no to rzeczywiście macie ciekawie i dużo się u Was dzieje, współczuję nie przespanych nocy ale mam nadzieję że niebawem mała znów wskoczy w swój cykl

w skrócie to na wizytach dziewczyn onyks, gochy i today wszystko dobrze, i wszystkie maluszki w brzuszkach dobrze się rozwijają, Maluszek Kasix, śpieszy się na świat, Stokrotka, testowała czy ma w brzuszku fasolkę ale okazało się że jeszcze nie teraz, Emilka nas nastraszyła bo napisała nam wiadomość z porodówki, chcieli jej wywoływać poród bo z małą było coś nie tak, ale okazalo się że mała zrobiła psikusa i wcale nie musi jeszcze wychodzić więc wypuścili Emilkę do domu, Maleństwo i Bika bawią się na wakacjach, Kotek myje ściany i sufity dla relaksu.
a i Strippi ma dzidziusia w brzusiu

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-07-06 o 12:56
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:57   #1089
gochaa_p
Zakorzenienie

czytam Was czytam, i nic nie pamiętam :P
nie funkcjonuję w tą pogodę :P

Wojtka Mrudę sprzedałam szwagrowi :P więc mam chwilkę dla siebie

Dziś w nocy przyjezdza mój mąż i to na całe 3 tyg!! Yupiiii!!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:57   #1090
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Emigra, no to rzeczywiście macie ciekawie i dużo się u Was dzieje, współczuję nie przespanych nocy ale mam nadzieję że niebawem mała znów wskoczy w swój cykl

w skrócie to na wizytach dziewczyn onyks, gochy i today wszystko dobrze, i wszystkie maluszki w brzuszkach dobrze się rozwijają, Maluszek Kasix, śpieszy się na świat, Stokrotka, testowała czy ma w brzuszku fasolkę ale okazało się że jeszcze nie teraz, Emilka nas nastraszyła bo napisała nam wiadomość z porodówki, chcieli jej wywoływać poród bo z małą było coś nie tak, ale okazalo się że mała zrobiła psikusa i wcale nie musi jeszcze wychodzić więc wypuścili Emilkę do domu, Maleństwo i Bika bawią się na wakacjach, Kotek myje ściany i sufity dla relaksu.
a i Strippi ma dzidziusia w brzusiu
to zapraszam i do mnie

dzieki za skrocik co to sie z Emilka dzialo?
O Strippi wiem z klubu super ze fasolki zdrowe!
3270g, 47 cm
Stary 2012-07-06, 13:02   #1091
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Oj Gosia to będą całe 3 tygodnie seksu

Onyks, no niestety ale każdą pracę trzeba szanować czy jest dobrze czy źle bo o nową lepszą tym bardziej nie łatwo.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Emigra,Emilce na KTG wyszło że małej za szybko serduszka bije, i chcieli jej dać okscytocyne żeby mała szybko wyciągnąć, powtórzyli badanie i okazało się że wszystko z nia dobrze i że nie trzeba jej wyciągać, Emilka z dwom cm rozwarcie jeden dzień spędziła w szpitalu potem powtórzyli badanie i potwierdziło się że mała może spokojnie jeszcze mieszkać w brzuszku i wypuścili Emilkę dosłownie prosto w ręce Kebaba na którego zasłużyła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 13:15   #1092
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Gosia to będą całe 3 tygodnie seksu
ciiiii
Stary 2012-07-06, 13:17   #1093
ButterBear
Zakorzenienie

Strong, jestem na sekundkę. Potrzebujesz mnie jeszcze?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:30   #1094
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Gosia, jak trzeba to zaopiekuję się Wojtusiem na te tygodnie rozpusty

Butterku, włożyłam już do piekarnika więc narazie nie potrzebuję
Stary 2012-07-06, 13:36   #1095
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam by go chętnie oddała, ale tż nie
Stary 2012-07-06, 13:37   #1096
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:

Butterku, włożyłam już do piekarnika więc narazie nie potrzebuję

kurcze Wam tez ten czas tak szybko dzis leci?
za mną chodzą od paru dni słodkości.. no ale co sie dziwic @ sie zbliza ale nie mam zamiaru jesc slodyczy postanowilam sie ostro wziąść za siebie.... wczoraj jak wróciłam z roweru to maz do mnie a Tobie cos sie stalo ze nie jesz? i specjalnie lazanie kupil w kauflandzie....i mowi to moja kolacja dzisiaj a Martynka wziela sobie dzbanek z woda i wypila chyba ze 3
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:43   #1097
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
zaginelam w akcji jak widac nie nadrabialam tej ostatniej czesci i nie zauwazylam ze nowy watek juz zalozony

co u nas... latwo nie jest Julka ma skok od prawie 4 tygodni i jeszcze pewnie z 2-3 tygodnie przed nami + powoli zabkuje, gryzie co popadnie a jak zlapie mojego palca to mam wrazenie ze gryzie mnie pit bull problemy z jedzeniem mamy nadal, codziennie ma podwyzszona temperature, rzadkie kupaczorki wiec wiele wskazuje na te nieszczesne zeby. Jestesmy na etapie rozszerzania diety, bo jutro moje szczescie konczy 4 m-ce ale to zlecialo .... poki co wcina oprocz mleka kaszki, na noc mleko zageszczam kleikiem czasami, ma wprowadzone jablko, gruszke i jablko z bananem ale jakos niechetnie je owoce ostatnio, moze taka faza. pije oczywiscie najgorszy chlam z bobvity granulowana herbatke jablko +melisa, ale niech pije bo wody nie chce, ani innych herbat, o soczkach moge zapomniec, choc jeszcze musze marchwiowego sprobowac jej dac, czy posmakuje.
No i ze spaniem tez mamy problemy bo tak jak mi sie budzila raz w nocy lub wcale tak ostatnio budzi sie 2 a czasem nawet 3 razy. Chodze juz jak zombie, choc dzisiaj tfu tfu nawet dala mi pospac od 23 do 4

19 lipca wybieramy sie do polski, najpierw na jeden dzien do mojej rodziny a potem nad morze na weekend - do mojej mamy

to by bylo na tyle. A teraz prosze o skrot
powoli wszystkie problemy minacierpliwosci

Co do spania to jeszcze wszystko moze sie odwracac 1500 razy
Jak to mowia:swoje trzeba przejsc
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
czytam Was czytam, i nic nie pamiętam :P
nie funkcjonuję w tą pogodę :P

Wojtka Mrudę sprzedałam szwagrowi :P więc mam chwilkę dla siebie

Dziś w nocy przyjezdza mój mąż i to na całe 3 tyg!! Yupiiii!!!!
no to super

Stokrotko

Seba zasnał, ja tez niedługo sie kladeJestem zła na mojego laptopa
Stary 2012-07-06, 13:47   #1098
emigra
Zakorzenienie

Oj Emilka wspolczuje przezyc ale dobrze ze juz dobrze

Blonde, po prostu czekam cierpliwie (o ile sie da hehe) az jej sie wroci do normalnosci, sa dni z przeblyskami, ale wiekszosc jednak ostatnio jest dosyc trudna, no ale maz mi pomaga, z reszta jak on mala wezmie na rece to ta juz jest spokojna
3270g, 47 cm
Stary 2012-07-06, 13:54   #1099
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Blonde, po prostu czekam cierpliwie (o ile sie da hehe) az jej sie wroci do normalnosci, sa dni z przeblyskami, ale wiekszosc jednak ostatnio jest dosyc trudna, no ale maz mi pomaga, z reszta jak on mala wezmie na rece to ta juz jest spokojna
trzeba
Ja po 5 miesiacach odzyłam
Stary 2012-07-06, 14:10   #1100
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

pamiętacie mnie jeszcze melduję, że żyję, choć ledwo przez te upały...nie mam czasu na kompa, na bieżąco w klubach tylko ogarniam co się dzieje, a wy tu tak pędzicie jak oszalałe
strong
- skorzystałam z Twojego skrótu dla emi
Onyks - gratuluje maleństwa
Strippi - lipa z ta Twoją pracą Ja też z tych co dla dziecko muszą wsio najlepsze mieć, do tego rachunki, teraz kredyt i mała w drodze, dla mnie kasa i praca też mega ważna
więcej nie pamiętam
U nas: jesteśmy już całkiem u siebie, choć sporo do zrobienia jeszcze, ale luz blues synek od poniedziałku uczony nocnika i kibelka i ośmielam się powiedzieć, ze załapał i nie sika mi już nigdzie pielucha już tylko na spanie a i tak jest sucha na spacerku i na huśtawkach trawkę pięknie podlewa nawet nie wiecie jaki to dla mnie sukces, jak na to czekałam tyle prób co mieliśmy nieudanych....a tu siup na nowym miejscu - to miało być moje pierwsze zadanie na nowym mieszkaniu wreszcie mogę zacząć gromadzić pampersy dla małej

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:15   #1101
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
pamiętacie mnie jeszcze melduję, że żyję, choć ledwo przez te upały...nie mam czasu na kompa, na bieżąco w klubach tylko ogarniam co się dzieje, a wy tu tak pędzicie jak oszalałe
strong
Strippi - lipa z ta Twoją pracą Ja też z tych co dla dziecko muszą wsio najlepsze mieć, do tego rachunki, teraz kredyt i mała w drodze, dla mnie kasa i praca też mega ważna
więcej nie pamiętam
U nas: jesteśmy już całkiem u siebie, choć sporo do zrobienia jeszcze, ale luz blues synek od poniedziałku uczony nocnika i kibelka i ośmielam się powiedzieć, ze załapał i nie sika mi już nigdzie pielucha już tylko na spanie a i tak jest sucha na spacerku i na huśtawkach trawkę pięknie podlewa nawet nie wiecie jaki to dla mnie sukces, jak na to czekałam tyle prób co mieliśmy nieudanych....a tu siup na nowym miejscu - to miało być moje pierwsze zadanie na nowym mieszkaniu wreszcie mogę zacząć gromadzić pampersy dla małej
superi zazdroszcze
Ja odpuscilam po raz kolejny
Stary 2012-07-06, 14:31   #1102
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
superi zazdroszcze
Ja odpuscilam po raz kolejny

eh ja tez zazdroszczę....
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:32   #1103
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Ide was nadrbic troszke

Aaa wrzucilam troszke zdjec do albumu ( tylko nie smiac sie bo na tym zdjeciu z 21 tyg wygladam jak hipopotam )

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:32   #1104
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
strong
więcej nie pamiętam

super,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:55   #1105
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Gosia, wcale się mężulowi nie dziwię niech się nacieszy i Tobą i synusiem

Martynka, przez Twojego posta miałabym ochotkę na coś słodkiego zaraz idę po porcję lodów

Emigra, fajnie że Ci mąż pomaga ciekawa jestem czy mój sie sprawdzi w roli tatusia.

Bao, jasne że pamiętamy, przywowływałyśmy Cię
super że mały sisuia samodzielnie no i że na swoim Wam dobrze

Today, zaprzyjaźnij mnie
Stary 2012-07-06, 15:15   #1106
Ana***
Zakorzenienie

Dla chwili ukojenia przeleciałam Was i spadam nie ma to jak szybki numerek dla odprężenia
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 15:26   #1107
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ana, jeszcze się gra wstępna nie zaczęła a Ty już skończyłaś

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Zobaczcie

a ja zmykam do basenu, baju

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-07-06 o 15:27
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 16:03   #1108
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Maleństwo jeszcze nie mam zdjęć. Niby miałam na nie czekać ok. miesiąca , ktory jeszcze nie minąl.

Today super

Blonde gratualcje

Kotku ja też dziś małą uspyłam i zasnęlam na 2 godziny

Kasiu spokojnie te skurcze to nic w porównaniu z tymi podczas porodu Ważne aby byly regularne teraz.

emilko super

Ana współczuję nauki w taki upal.

Co do stanika do karmienia to ja kupilam rozmiar normanie ale bawelniany bo sie rozciąga i jest super.

Moj mąz pojechał już na studia. jak co weekend

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 17:00   #1109
blonde_hair
Zakorzenienie

Today bardzo ładnie wygldasz. Brzuszek juz spory

Madzia
Stary 2012-07-06, 18:09   #1110
zaaaabcia
Zakorzenienie

hellooooooo ide nadrabiac

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
dziewczyny, idziemy w sobotę na osiemnastkę, i prezent mam, perfum który ona sobie zażyczyła. Perfum no wiecie malutkie pudełeczko... i wymyśliłam żeby wziąć duży karton, dać do niego pełno potarganych gazet i na dno schować ten perfum a karton opakować papierem kolorowym i na górę dać kokardę. Co Wy na to? czy lepiej nie udawać że mamy duży prezent jak mamy mały?
Mysle ze to fajny pomysl
Ja tam ra zrobilam mezowi kupilam my bryloczek do kluczy i spakowalam w duzym pudle pozniej mniejszym a w to wlozylam kolorowe papierki.

Pytalas o wyprawke co mi jest nie potrzebne z tego co mam. Przyznam szczerze ze korzystam z wszystkiego wczoraj maly zaczal lezec na macie dukacyjnej , bujaczek tez czasem uzywam jak np chce sobie zrobic jedzenie to zabieram malego na dol i siedzi w tym

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Acha, ostatnio robilismy zdjecie brzuszka to wklejam Dla porownania z 34 Tyg.
sliczny!

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Na wizycie wszystko ok mogę wracać do pracy, dzidzia ma 3,34 cm, pierwszy raz mi zrobił usg normalne przez brzuch i ....dziewczyny! Jak zobaczyłam tą malusieńką istotkę w brzuchu to mnie takie uczucie ogarnęło...nie do opisaniaLeżałam z ogromnym "bananem" na twarzy gapiąc się w ten telewizor.....cudowne uczucie
Mąż zachwycony, lekarz specjalnie "dla tatusia" dał zdjęcie w 3d, super po prostu

Aaa i przezierności nie zrobił, powiedział że to moja decyzja czy chcę bo wszystko jest dobrze i nawet kość nosową udało mu się zmierzyć, ale na przezierność za wcześnie. Jeśli chcę to za dwa tyg mam przyjechać.
Raczej zrobię, żeby być spokojna o dzidzię

Zaraz Wam zdj wrzucę
Super ze wizyta udana!!!!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Wygralam 10f w totka
Spadamy jednak na miasto, oddam kupon, klucze dorobie. Zalozylam Sebie pampersa bo to jednak daleko....co bedzie to bedzie...mam nadzieje,ze mocny deszcz nas nie zlapie
szczesciara

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ale jestem z siebie dumna, bo wlazłam na Dolinę Pięciu Stawów!!
Myślałam, że będzie gorzej i że trasa straszna, ale było super...dziewczyny...Doli na Roztoki i Pięciu Stawów...i Wodospad...no cud miód po prostu!!

Chyba dobrze zrobiliśmy, że wczoraj na tą Dolinę Kościeliska poszliśmy...to była taka rozgrzewka...wygrzaliśmy się w jacuzzi...i dziś zakwasów nie było Dziś też idziemy na saunę i jacuzzi...całe pomieszczenie dla nas! Normalnie takie szczęście, że tego Grupona dorwaliśmy, że szok
super ze wakacje udane

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

Ciekawe, co tam u Zabci.... A Bika to kiedy ostatnio pisała
U mnie wszystko dobrze Teraz mielismy swieto i meza miala w domu takze jak nie zajmowalismy sie Dominikiem to spedzialismy czas razem

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie
Z mala wszytsko ok, wciaz pozostaje Maya nawet sama zajrzalam pomiedzy nogi
Lekarka strasznie dokaldna, co mi sie podobalo. Najwazniejsze serduszko cudowne i zdrowe, przeplywowosc idealna ale na wszelki wypadek dostalam skierowanie do kardiologa na zrobienie maluszkowi EKG serca.
Wszystko dokaldnie widzialm, raczki, nozki, paluszki, glowke, mozg, kregoslup, nerki, brzuszek i nawet pecherz Jeszcze dodatkowo sprawdzalismy czy mala nie ma rozszczepu warg ale ustka sliczne I wciaz sie ruszala jak chcialaysmy cos zobaczyc to na zlosc zasaniala, przez co siedzialam tam 50 min
A co do lozyska to pieknie przesuwa sie do gory wiec ni mam sie co martwic.
Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa __________________
super wiadomosc!!!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Przeleciałam Was, obcałowałam i padam, idę spać! Dziś jestem nie do życia. Wczoraj było święto niepodległości w USA, poszłyśmy z koleżanką na fajerwerki, a potem do klubu, gdzie okazało się, że leciały takie latynoskie rytmy, my oczywiście królowe parkietu pełno latynosów nas obtańczyło, normalnie ah! A w drodze powrotnej weszłyśmy do fontanny a jutro powtórka! Po prostu tego mi było trzeba
Podobaja Ci sie latynosi ?

magda - szkoda ze maz ma tyle na glowie i nie ma mozliwosci spedzac duzo czasu z Majka. W pierwszym tyg zycia dziecka widac jak sie bardzo zmienia

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości