Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 10:47   #1081
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Angy takie http://www.ebartek.com/pl/product/13696/t-7660220k.html. Kupiłam 27 pewna, że będą za duże a są na styk. I nie mogę wymienić bo nie ma już ich.
A nie wiecie dziewczyny czy nie mogłabym ich zwrócić w dowolnym Bartku czy muszę do nich odesłać?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Jak wszystko będzie prawidłowo, to myślę, że możesz się zdecydowac na wcześniej

A o imionach takich polskich typu Franuś nie myślałaś, nie podobają się Wam?

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Na razie potrzebuje 36 dla Bartka i 27/28 dla Antosia
A Zuzia... to chyba za stara już jestem
Ola myślałam, ale Małż tak się krzywi że szkoda gadać. To on będzie rejestrował więc wiesz

Oj tam, prawie dobre
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:47   #1082
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Angy takie http://www.ebartek.com/pl/product/13696/t-7660220k.html. Kupiłam 27 pewna, że będą za duże a są na styk. I nie mogę wymienić bo nie mam już ich.
A nie wiecie dziewczyny czy nie mogłabym ich zwrócić w dowolnym Bartku czy muszę do nich odesłać?
Sliczne
A jak to nie masz już ich?
Stary 2013-05-24, 10:49   #1083
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczne
A jak to nie masz już ich?
Bo to stronka amerykańska, na polskiej już nie ma.
EDIT: aaaa, jedno "m" za dużo mi się wpisało chciałam napisać, że nie ma już ich na stronce do kupienia.

Ola, kupowałaś dziewczęce niemowlęce?
Stary 2013-05-24, 10:50   #1084
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Angy takie http://www.ebartek.com/pl/product/13696/t-7660220k.html. Kupiłam 27 pewna, że będą za duże a są na styk. I nie mogę wymienić bo nie ma już ich.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Ola myślałam, ale Małż tak się krzywi że szkoda gadać. To on będzie rejestrował więc wiesz

Oj tam, prawie dobre
No tak, żeby nie było jak kiedyś ktoś mi opowiadał. Nie wiem czy to u Małża w rodzinie było, ze mimo ustaleń z zoną, mąż w USC wpisał inne imię - takie, które jemu się podobało bardziej, a żonie nie

Tak, tak kwiatuszki Antosiowi się spodobają
I piszę serio, bo On taki narcyz - jak to lew facet Wszystko mierzy w domu, a w sklepie jak kupujemy tylko B buty, to płacze, ze On też chce
Stary 2013-05-24, 10:50   #1085
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne, Zośka ma jedne sandały, ale już widzę, że szybko je zniszczy.
A ile za nie dałaś-62 dolary? Czy PLN?

Bo jak coś to ja bym była chętna, tylko jak będą niedobre to bym Ci odesłała

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:52   #1086
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Bo to stronka amerykańska, na polskiej już nie ma.

Ola, kupowałaś dziewczęce niemowlęce?
Aaa

Nooo, jak Bartek miał 4/5 lat. Całe paki mi do pracy przychodziły z sukienkami
A teraz muszę sprzedać, bo jak zrobię z Mamą gabinet na górze domu to zostanie mi tylko taki mały skosik pod okienkiem do trzymania rzeczy po Bartku dla Antosia, a wszystkie inne - po Antosiu i te dziewczęce muszą zrobić out. Dodatkowo mam jeszcze kilka worków po córkach mojej Gosi tak na wszelki wypadek
Stary 2013-05-24, 10:55   #1087
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, żeby nie było jak kiedyś ktoś mi opowiadał. Nie wiem czy to u Małża w rodzinie było, ze mimo ustaleń z zoną, mąż w USC wpisał inne imię - takie, które jemu się podobało bardziej, a żonie nie

Tak, tak kwiatuszki Antosiowi się spodobają
I piszę serio, bo On taki narcyz - jak to lew facet Wszystko mierzy w domu, a w sklepie jak kupujemy tylko B buty, to płacze, ze On też chce
No a później ja będę jeździć zmieniać.

No widzisz Antoś będzie zachwycony

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Fajne, Zośka ma jedne sandały, ale już widzę, że szybko je zniszczy.
A ile za nie dałaś-62 dolary? Czy PLN?

Bo jak coś to ja bym była chętna, tylko jak będą niedobre to bym Ci odesłała
Nie nie, 129.90 kosztowały. Wymierzyłabym Ci je dobrze to może by nie było potrzeby.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Ola a to nie mogłaś nam wystawiać jak się urodził Antoś? Pewnie co raz któraś by kupiła.
Stary 2013-05-24, 10:56   #1088
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Nie nie, 129.90 kosztowały. Wymierzyłabym Ci je dobrze to może by nie było potrzeby.

A w środku mają skórkę?
To wymierz Wieczorem porównam z tymi, które mamy

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2013-05-24, 10:59   #1089
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
No a później ja będę jeździć zmieniać.

No widzisz Antoś będzie zachwycony

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Ola a to nie mogłaś nam wystawiać jak się urodził Antoś? Pewnie co raz któraś by kupiła.

Jest czas na zmianę

Ale ja cały czas myślałam, ze jeszcze kiedyś....więc leżały
A teraz muszą zrobić out
Stary 2013-05-24, 11:05   #1090
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
A w środku mają skórkę?
To wymierz Wieczorem porównam z tymi, które mamy
Mają, napisane, że wkładka skóra licowa ale ja się nie znam. A paski to skóra lakierowana, ona jest taka jakby popękana, wiesz o co chodzi? No i piętka nie jest zabudowana, nie wiem czy dobrze widać na zdjęciach. Zrobię Ci później lepsze zdjęcia i z miarką

Cytat:
Jest czas na zmianę

Ale ja cały czas myślałam, ze jeszcze kiedyś....więc leżały
A teraz muszą zrobić out
No jak w Warszawie to ja podziękuję

A może jednak?

Przenoszę się na sypialnię bo tam mam wory ciuchów. Będę zaglądać
Stary 2013-05-24, 11:20   #1091
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Mają, napisane, że wkładka skóra licowa ale ja się nie znam. A paski to skóra lakierowana, ona jest taka jakby popękana, wiesz o co chodzi? No i piętka nie jest zabudowana, nie wiem czy dobrze widać na zdjęciach. Zrobię Ci później lepsze zdjęcia i z miarką
Ok

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2013-05-25, 09:22   #1092
Wojtusia
Zakorzenienie

ale deszczowy dzień, chociaż dla mnie do fajnie, ja lubię taką pogodę

Biorę tabletki od alergii i nie karmie narazie, tylko odciągam pokarm, jeju, jak na złość strasznie dużo go jest, max 2 godz wytrzymam i musze odciągnąć bo piersi by mi pękły. a odciągam tylko do ulgi, do lekko miękkich piersi. Piję szałwię, a jego dalej jest strasznie dużo.
a wcześniej miałam problem ze za mało pokarmu było

Unholy, jak to, córki nie bedzie? ee zastanów się, dziewczynki to takie aniołki

gorgulku fajne te buciki, szkoda ze okazały się za małe. A i imię Miłosz mi się w miarę podoba, choć wolę np. Szymka.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:16   #1093
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

od kilku dni meczy mnie migrena... chyba od tych tabletek anty

Przesyłam moc uścisków

Cytat:
Mam dwa pytania:
1. Mamy chłopaków, co teraz jest na topie u Waszych dzieci? Niedługo idziemy na ur do 4 latka i nie mam zupełnie pomysłu na prezent, pomóżcie
2. Do dziewczyn, które miały 2 cesarki. Jak wygląda druga? To prawda, że wycinają trochę skóry (tam gdzie był szew) i szyją na nowo, żeby zrosty się nie robiły? Jak długo dochodziłyście do siebie? Szybciej niż przy pierwszej?
mój uwielbia lego i wszelkie pociągi

ja nie byłam umówiona na cesarkę, bo ciągle nie wiedziałam, czy chcę rodzić naturalnie, czy jednak cesarkę...
w efekcie odeszły mi wody w domu (2 tyg przed terminem) i pojechałam do szpitala... jak zaczeły się pierwsze skurcze to spanikowałam bo od razu przypomniała mi się walka o naturalne urodzenie Przemka i od razu powiedziałam na izbie przyjęć żeby robili mi cesarkę.
Przygotowanie jak za pierwszym razem tyle, że człowiek jest bardziej świadomy co się dzieje ... mój anestezjolog (naprawdę był fajny) poinformował mnie "no to nie ma pani już blizny" - więc wyobraźnia zaczeła działac pamiętam, że strasznie mi sie to dłużyło, zwłaszcza szycie... pod koniec standardowe drgawki... wyzbierałam się BARDZO szybko, ale obkurczanie macicy było faktycznie dużo bardziej bolesne niż za pierwszym razem... w pierwszej dobie chyba 3 x dostałam morfinę w tyłek, i na okrągło byłam pod "przeciwbólową" kroplówką ... na szczęście pielęgniarki nie oszczędzały na środkach przeciwbólowych w drugiej dobie już tylko tabletki, w trzeciej dobie wyszliśmy do domu i jakiś apap wystarczał...
Świadomość, że w domu czeka starsza pociecha działa bardzo dopingująco Swobodnie poruszałam się już tydzień po cesarce. Z tym, że moja pierwsza cesarka odbyła się po wielogodzinnej mordędze w bólach, na czczo gdzie prawie mdlałam, czego efektem była później kilkudniowa gorączka... Dlatego pewnie wolniej dochodziłam do siebie niż teraz, kiedy pojechałam do szpitala prawie wypoczęta i z pierwszymi bólami.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

gorgulku fajne te buciki, szkoda ze okazały się za małe. A i imię Miłosz mi się w miarę podoba, choć wolę np. Szymka.
SZYMON jak nie specjalnie wierzyłam w znaczenie imion i to jak się to ma do charakteru tak do mojego Szymona opis pasuje jak ulał... Aż się boję co to będzie kiedyś
To natura nieposkromiona. Unika wszelkich zasad, kodeksów i wszystkiego, co ograniczałoby go w swobodzie działania. Na pozór poważny, cierpliwy i dociekliwy. W imię idei lub swoich przekonań gotowy jest do poświęceń, a nawet fanatyzmu. Nigdy nie zapomina afrontu. Nie ulega wpływom, potrafi być obiektywny, a także poświęcić wszystko dla sprawy, gdy zajdzie taka potrzeba.

Z pozoru spokojny, a nieoczekiwanie w spojrzeniu dojrzeć można ledwie skrywaną gwałtowność... Jest tajemniczy, posiada moc przekonywania innych. Bywa tak poważny, że aż nudny, ale się tym nie przejmuje. Nieraz z ukrytą pasją potrafi obserwować ból albo poniżenie innych! Znajduje pełną samorealizację tylko w działaniu i to w działaniu za każdą cenę! Chciałby badać coś, czego inni nie znają. Ma intuicję, wrażliwość i węch niemal psi. Zdolny do podejmowania długofalowych decyzji,potrafi doprowadzić do końca skomplikowane plany, które wydają owoce w miesiące, czy nawet lata później. Zazwyczaj chce mieć wolne ręce i za żadną cenę nie da się skrępować przez zasady czy zakazy moralne. Zawsze odnosi się nieufnie do wszystkiego, co mogłoby ograniczyć jego działania. Jest bardziej inteligentny, niż daje to po sobie poznać.

Na ogół działa na drugiej linii, pociągając za sznurki. Nie jest zbyt towarzyski. W dziedzinie seksu ma wiele problemów, gdyż nie umie i nie chce czekać, a pożądanie znacznie bardziej wynika z instynktu, niż z miłości! W uczuciach miewa głębokie, nawet namiętne porywy, które jednak przejawiają się na zewnątrz ledwie widocznym poruszeniem. Zawsze zbija tym partnerkę z tropu. Kocha bardzo gorąco, lecz nie da tego po sobie poznać. Lubi „światło” i lubi „cień”, używa często podtekstów, o których wyjaśnienie nikt nie prosi z obawy, by nie wydać się nierozgarniętym! Trzeba umieć stawiać mu opór, i to w każdym wieku. Tylko w tym przypadku będzie można zasłużyć na jego szacunek!

Pogrubione już do niego szczególnie pasuje
ostatnie pogrubione zdanie mi się podoba, ale faktycznie trzeba umieć stawiać mu opór... ja się ciągle uczę bo nie jest to łatwe
Stary 2013-05-26, 08:15   #1094
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
czarnula może jeszcze da się jakoś dogadać w sprawie O.

chyba burza idzie do nas, zachmurzyło się, ochłodziło jakoś.

Moja Wiki ma chyba jakies uczulenie na twarzy, byla u nas pediatra i kazała mi nabiał odstawić na kilka dni i obserwować a jak mi się tak nabiału ustatnio chce ze szok. W lodówce mam z 5 litrów mleka...

no i moja pokrzywka wraca jak tak dalej pójdzie to bede musiała zrezygnować z karmienia , bo wapno przestało mi pomagać i znowu muszę brać tabletki od alergii.
Mam taką niezmienną nadzieje. Tak czy tak mąż pojedzie, O. jest już dużym chłopcem i sam chce jechać. Wychowawczyni ze szkoły nawet powiedziała że powinien jechać. Oni mają opiekę pół na pół i nie powinna nikomu zabraniać tak jak za wszelką cenę chce to za każdy razem jeśli chodzi o wyjazdy chce robić.

---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
o dziewczyny ruszyły to i ja jestem

Jolka 3 kawy? Serce Ci nie chce zwiać z klatki piersiowej ?

Czarnula może jakoś da sie załagodzić sprawę Pierwszy raz tak wymysla?

Iwona odpoczywaj póki możesz, kozystaj, że mąz jeszcze jest. Bierzesz coś od tego twardnienia brzucha, No-spę?

Wojtusiu straszne jest , co przechodzisz z tą alergią przez cały rok musisz jechać na tabletkach, żeby jakoś funkcjonować ? To Ty na wszystko jesteś uczulona ?

Ja też myślałam jakiś czas temu na d wybielaniem zębów, ale Ola skutecznie mnie od tego odwiodła, bo nie wiedziałam, że jest to bez sensu jak sie ma plomby A ja mam pewnie więcej plomb niż zębów Jestem niezłym wyzwaniem dla dentysty,a ostatnio usłyszłam, że aparatu na zęby nie moge założyć bo mi sie połamią

To jest całkiem normalne z jej strony, wymyślanie niestwożonych historii najczęściej o Tż-cie, wypominanie wszystkiego, robienie na złość, wykorzystywanie finansowe... dużo tego wymieniać można byłoby.

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
czarnula, trzymam kciuki, żebyście się jakoś dogadali

Wojtusiu, współczuję

Iwonka, wierzę, że ciężko w upał, ale podobno ma być chłodniej trochę

Dziewczyny, kawę piję rozpuszczalną (3 sypane to na studiach piłam, jak byłam młoda ), z dużą ilością mleka. Moim marzeniem jest wypasiony ekspres , może kiedyś Mieliśmy kiedyś De Longhi, ale się popsuł dziad jeden

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Ja piję w wielkim kubku

Iwona, Kuba nadal kocha pociągi - Tomka , no i teraz jest zafascynowany liczbami, liczeniem i godzinami
Achh dziękuje

My ostatnio baaaardzo dużo czytamy, więc inwestujemy w książki.

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Cytat:
Ola, tp? Bo ja teraz wolniej czaję Na 16.09.
I właśnie mam zagwozdkę co robić, bo w szpitalu lekarza prowadzącego tną w terminie, Roszkowski proponował mi 10 dni przed terminem (wyszedł by 5-6.09). Nie wiem czy powinnam czekać do tp? Jeszcze muszę zadzwonić w jedno miejsce i zapytać jak u nich jest.

No jakoś nie wierzę, że zapuszczona jesteś
Hehe, ale fajnie. Ja urodziłam się 16.09

No to może Mariusz

Też ciągle pojawiają mi się jakieś liszaje/zajady. Tylko najczęście gdzieś w okolicach nosa. Ostatnio to było przegięcie bo i w obu dziurkach i na ustach. Nienawidze tego i mam dość tych p........ch zajadów.

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

A ja poraz kolejny Was zgubiłam heh
Stary 2013-05-26, 11:06   #1095
gorgulek
Zakorzenienie

Mówiłam Wam dziewczyny, że żadne mi się imię nie podoba z tych proponowanych też Jeny ale ja marudna

Angy wklejam fotki butów. Stópka większa niż 16,3 cm nie wejdzie bo te 16,3 to tak na styk. Jak Zosia ma mniej niż 16 to będą ok.
Jeśli chodzi o ewentualny zwrot, jeśli zdecydujesz się wziąć to ja już nie będę miała możliwości zwrotu bo paragon mam z 22 maja a na zwrot tylko 10 dni. Paczka nie zdąży dojść do Ciebie a później do mnie z powrotem. To jak nie jesteś pewna to je odeślę po prostu.

DSC00182.jpg DSC00187.jpg
Stary 2013-05-27, 07:20   #1096
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Angy wklejam fotki butów. Stópka większa niż 16,3 cm nie wejdzie bo te 16,3 to tak na styk. Jak Zosia ma mniej niż 16 to będą ok.
Jeśli chodzi o ewentualny zwrot, jeśli zdecydujesz się wziąć to ja już nie będę miała możliwości zwrotu bo paragon mam z 22 maja a na zwrot tylko 10 dni. Paczka nie zdąży dojść do Ciebie a później do mnie z powrotem. To jak nie jesteś pewna to je odeślę po prostu.

Załącznik 5263560 Załącznik 5263565
Gorgulku odeślij te sandałki, bo te, które teraz mamy mają w środku 17,5 cm
I mam dla Ciebie propozycję-Gabriel, Gabryś

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2013-05-27, 08:28   #1097
agga19851985
Wtajemniczenie

Gorgulku Wojtek, Ksawery, Maciej, a może Alan ? Albo Staś lub Jaś ?

Młody chory, zaraz zmykam z nim do lekarza.

Pola jest z nami od 03.XI.2015
agga19851985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 09:28   #1098
UnholyOne
Ola-Unhola

Zajrzę za godzinkę
Stary 2013-05-27, 09:33   #1099
gorgulek
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za propozycje Gabryś brzmi nieźle Jasia będzie miała przyjaciółka, rodzi koniec sierpnia (też o nim myślałam).

Angy, to odsyłam.

Idę przesadzić pomidory i biorę się za porządki w szafie. Kto chce pomóc?
Stary 2013-05-27, 15:55   #1100
UnholyOne
Ola-Unhola

Kupiłam Antosiowi petitka lubisia. Zachwycony dotarł z nim do domu, no i jak już rozpakował, to przywitał się z misiem, powiedział, ze to jest jego przyjaciel i nie wie od czego zacząć go jeść...po czym rozpłakał się i powiedział, że go nie zje, bo mu strasznie przykro. Miś wrócił do kartonika

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2013-05-27 o 16:45
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:34   #1101
Wojtusia
Zakorzenienie

Odp: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

O jacie ale wrażliwego masz synka
Moja mała w końcu zasnęła a męczyłam się z nią od jedenastej i nie chciała spać do tej pory.
Gorgulku ja bym ci chętnie pomogła sprzątać ale mam za daleko do ciebie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-27, 17:05   #1102
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:
Kupiłam Antosiowi petitka lubisia. Zachwycony dotarł z nim do domu, no i jak już rozpakował, to przywitał się z misiem, powiedział, ze to jest jego przyjaciel i nie wie od czego zacząć go jeść...po czym rozpłakał się i powiedział, że go nie zje, bo mu strasznie przykro. Miś wrócił do kartonika

Cytat:
O jacie ale wrażliwego masz synka
Moja mała w końcu zasnęła a męczyłam się z nią od jedenastej i nie chciała spać do tej pory.
Gorgulku ja bym ci chętnie pomogła sprzątać ale mam za daleko do ciebie

Możesz się teleportować
Stary 2013-05-27, 18:21   #1103
Wojtusia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:

Możesz się teleportować
Ba, żebym tylko potrafiła ;-)

A wiedziałyście że w yves rocher można mieć zniżkę 30% jak się płaci karta banku? Wczoraj czytałam.

Stary 2013-05-27, 19:16   #1104
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D

Cytat:
Ba, żebym tylko potrafiła ;-)

A wiedziałyście że w yves rocher można mieć zniżkę 30% jak się płaci karta banku? Wczoraj czytałam.

Tak mnie zmęczyło to sprzątnie, że spałam właśnie godzinkę

Ja nie wiedziałam
Do mnie dzwonią i na coś namawiają a ja tak na telefon nie lubię.
Stary 2013-05-27, 20:40   #1105
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2013-05-27, 21:26   #1106
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mnie zmęczyło to sprzątnie, że spałam właśnie godzinkę

Ja nie wiedziałam
Do mnie dzwonią i na coś namawiają a ja tak na telefon nie lubię.
tez bym pospała
TUTAJ to wyczytałam, sporo tych zniżek jest, nie wiem tylko czy to jednorazowo można skorzystać do danego sklepu czy zniżka jest za każdym razem jak płacisz kartą
aha i kupując w sklepie internetowym też niby jest ten rabat.

ide usypiać maleńką i starszą. ciekawe ile mi to zajmie, pewnie sama zasnę.
Dobranoc, padnięta jestem ze szok.
Stary 2013-05-27, 21:39   #1107
gorgulek
Zakorzenienie

Wojtusiu a ja jakieś 2 tyg temu pozbyłam się karty mbanku no cóż

Śpijcie dobrze
Stary 2013-05-28, 07:16   #1108
angy
Zakorzenienie

Idę dzisiaj do przedszkola na Dzień Mamy i Taty
Ciekawe, jak tam moja gwiazda się spisze

Zamówiliśmy wczoraj żaluzje drewniane na 3 okna-tanie to to nie jest

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2013-05-28, 07:32   #1109
gorgulek
Zakorzenienie

Chyba wczoraj przeholowałam ze sprzątaniem. Dziś ogarnę tylko Zuzi szafę i komodę.

Angy pokażesz?

Ps. Ola, nie wklejasz już na pierwszą stronę listy dzieciaczków i mamuś?
Stary 2013-05-28, 08:33   #1110
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Angy pokażesz?
Ale co?

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości