|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już więcej nie ściemniamy! Cz. XX
Dziewczyny, tak z innej beczki, bo jestem zdesperowana: jesli ktoraś z was ma doświadczenie z profesjonalnymi/fryzjerskimi kosmetykami do włosów, jakie maski i stylizatory są waszym zdaniem najlepsze? Wałkuje fryzjerski ale nic mądrego nie umiem znaleźć, na kwc jest mało recenzji profesjonalnych kosmetyków a fryzjerka zawsze poleca tylko to, czego używa w salonie...
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie najem ciast na jakies 3 mce tak do Wielkanocy
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś miałam mnóstwo kosmetyków do włosów (pianki, mgiełki, woski, lakiery
), a teraz oprócz olejowania "jak mi się przypomni", używam maski kallos (jako jedyna mi nie przetłuszcza) to jeszcze jadę z lakierem do włosów i koniec Ostatnio dorwałam prostownicę i jak je nią potraktuję to mogę nie myć 2 dni I tak fajnie się układają. Po co ja ją dotykałam. Trochę rozjechałam sie z tematem ![]() Dzisiaj mimo że jestem najedzona cały czas coś mielę ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Ja niby też chociaż wystarczy mi pewnie do... sylwestra |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o sylwestrze
![]() Ja w sumie używam nieprofesjonalnych kosmetyków biovaxa maski i odzywki za zwyczaj te przeciw wypadaniu włosów ale teraz mam oleje jakies tam a i mam jeszcze taki dwufazowy spray do prostowania babyliss czy jakoś tak i olejek macadamia - troche mocno pachnie ale jest super
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja mama lubi profesjonalne i bardzo chwali Matrixa i Artego
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja juz wyprobowalam setki rzeczy, zawsze patrze na kwc i zawsze slysze od fryzjerki ze powinnam używać masek i odzywek. Używam mnostwo, i nic szalu nie robi.
--- Piszę z telefonu, możliwe błędy. ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Wlasnie artego mnie kusi i joico, ale boje sie wydac kupe kasy i sie zawieść. --- Piszę z telefonu, możliwe błędy.
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie miska dziś bardziej czysta niż wczoraj. Mam postanowienie na zero słodkiego dziś i póki co się trzymam. kolacje nie dwie sałatki, odłożył am sobie zanim mama do nich dala majonez. Także same warzywa, jajo i dogryze domowa wędlina. |
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam maskę Biowax- obciąża, dove, pantene, sayoss, john frieda i inme których nie pamiętam a mają dobre opinie u mnie się nie sprawdzają. A już w ogóle dla mnie hitem jest wyznanie "bez silikonów" Mój kot też poczuł święta,cały dzień leży i się nie rusza |
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jak twój kot
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Smerfie w święta takie postanowienie ? Ja wcinam sernik caly dzień a teraz obchalam się cytrusami
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Jem pizzę ImageUploadedByTapatalk1419528944.567331.jpg ImageUploadedByTapatalk1419528954.398700.jpg
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Mi bez parabenow itp odpowiadal szampon i odzywka arterra (?) z rosmana po innych siano
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Pizze w święta ? Charlie ja zaraz sobie naleje whisky a co
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Whiskey powiadasz to lecimy mam kilka butelek
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę foty w aplikacji.
O! Te hity z alterry też beznadziejnie wypadły u mnie
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie widzę
A i wciąż nie umiem wrzucić fotki z tapatalka Charlie to zdrówko u mnie tez zawsze kilka butelek, tz ma takie jazdy hehe ze min 2 cale musza być
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
No to zdrówko 😉
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
O foto widzę. Już pisałam charli- szykowałam się na wyjście do pubu jakiegoś, z tatą wypiłam jego wino i nie chce mi się
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe a ja wypilam pól tej szklaneczki i mam srube
W takim razie wiem jak te foto wrzucać, muszę je zmniejszać
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o maski to stosowałam kiedys loreal absolut repair i była całkiem spoko, ale chciałam polecic jako produkt do stylizacji takie różowe mleczko termiczne z kerastase, przydatne jesli suszysz lub prostujesz włosy. Naprawde polecam. A tak jesli chodzi o pielęgnacje to używam na zmianę w sensie co drugie mycie tej żółtej z garnier z olejkiem z awokado i czymś tam ktora jest bardziej z olejkami a drugiej nivea long repair ktora ma proteiny w sobie. Jeszcze serum jedwabne green pharmacy jest super!
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś trochę spokojniej jedzeniowo niż wczoraj, brzuch nie pęka. Ale winko leci i generalnie słodkieeeee ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Wiem które, też się na nie czaje. Jest mleczko różowe, potem jakiś pomarańczowy cement i jeszcze jakieś trzecie, wszystkie w kwc szaleją.
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak was czytam to dochodze do wniosku, ze w ogóle nie dbam o włosy
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli wiem juz, ze da sie nie ulec pokusie nawet jak ciach patrzą na mnie ale jutro u babci sobie na klawalek pozwole
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tematyce włosowej polecam bloga Anwen, to chyba największa kopalnia wiedzy jaka jest w internecie. Olejowanie jest dobre, ale na efekty trzeba trochę niestety poczekać |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzeliśmy "zaginiona dziewczyne". Takie filmy lubie! Bez spojlerow
Chory niesamowicie, ale trztma w napieciu
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na "drinku z koleżanką". Po 20 min dosiadło się kilku jej znajomych i zmieniliśmy lokal. Mam kilka miejsc w których moja noga nie stanie więc powiedziałm że tam nie idę. Jestem zatem paniusią(bo do menelowni chodzić nie chcę) I przez to, że żyłam w stresie nie poczułam 4 drinków |
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam bloga Anwen, i sto innych blogów, i olejowanie, wcierki itp ja szukam ostatniej deski ratunku, oleje mi nie pomagają, wszystkie te maseczki i odżywki które robią szał na blogach też średnio, szukam czegoś z wysokiej półki bo liczę na to, że chociaż to mnie nie zawiedzie.Zastanawiałam się laski czy nie iść pobiegać, ponoć wczoraj ludzie biegali po mieście ostro (chyba wyrzuty sumienia po wigilii ), ale zaczął padać śnieg. Chyba poćwiczę w domu z moją nową sztangunią ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Ja znam bloga Anwen, i sto innych blogów, i olejowanie, wcierki itp ja szukam ostatniej deski ratunku, oleje mi nie pomagają, wszystkie te maseczki i odżywki które robią szał na blogach też średnio, szukam czegoś z wysokiej półki bo liczę na to, że chociaż to mnie nie zawiedzie.Zastanawiałam się laski czy nie iść pobiegać, ponoć wczoraj ludzie biegali po mieście ostro (chyba wyrzuty sumienia po wigilii ), ale zaczął padać śnieg. Chyba poćwiczę w domu z moją nową sztangunią
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po latach prostowania w końcu postanowiłam dać moim włosom spokój i zostawić je takie jakie są. Poczytałam, znalazłam swoją metodę na loki i polubiłam je takie
![]() A olejowałaś wystarczająco długo, może wciąż nie znalazłaś tego jedynego ![]() Ja mam dużo włosów i są grube więc niestety najlepszy efekt jest po silikonach typu 3min odżywka Aussie Zadowolona byłam też z maski z Ziaji.Dobre opinie ma Kerastase, ale ich produkty są tak drogie, że głowa boli. Nie wyobrażam sobie ich stosowania przy mojej ilości włosów
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Keratese też oglądam, mąż by mnie chyba zabił jakby się dowiedział, że dałam tyle kasy na jakieś mazidło do włosów
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z wysokopółkowych słyszałam, żę Kerastase czyni cuda ) o tym KLIK ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
) za to makadamia działa super Sprawdź i tak Kerastase, bo z tego co wiem niektóre salony sprzedają ich kosmetyki po niższyh cenach bo zmieniły się opakowania ![]() I spróbuj dosypać troszkę mąki ziemniaczanej do masek
|
||
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
mi brakuje systematyczności zdecydowanie jeśli chodzi o włosy. nakładam za każdym razem odżywkę/maskę, ale o oleju zawsze zapomnę albo muszę myć włosy na szybko i nie ma czasu.
A chciałabym mieć takie lśniące miękkie loczki, bo niestety moje włosy same w sobie są strasznie suche ;/ Dopieor wymiziane, wygniecione dają ekstra efekt
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

), a teraz oprócz olejowania "jak mi się przypomni", używam maski kallos (jako jedyna mi nie przetłuszcza) to jeszcze jadę z lakierem do włosów i koniec
Ostatnio dorwałam prostownicę i jak je nią potraktuję to mogę nie myć 2 dni
I tak fajnie się układają. Po co ja ją dotykałam. Trochę rozjechałam sie z tematem 

a i mam jeszcze taki dwufazowy spray do prostowania babyliss czy jakoś tak i olejek macadamia - troche mocno pachnie ale jest super

) za to makadamia działa super