|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba nie chcę znać szczegółów. Powiedz tylko, że to był troll. : <<< Wymiękam. |
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Konto usunięte
|
Na wątku ona się mnie boi czekają i czekają, bo autor powiedzial, ze ja rzuci 12, nie mogą się doczekać aż ja RZUUUCI w końcu, jest dopiero 9, 'wystaw ja za drzwi'
![]() Ah co za emocje, o północy 11 pol forum będzie śledzić wątek. |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Śmierdzą ci nogi po całym dniu w butach? Na pewno masz grzybicę, mi się nic nie poci. Kup sobie skórzane buty z ecco/wojasa/dowolna marka, myj stopy 10 razy dziennie, pryskaj antyperspirantem, nakładaj talk i przecieraj co godzinę mokrymi chusteczkami. Fuj to ohydne jak nogi mogą smierdziec, to ewidentny brak higieny, ja bym umarła, jakbym sciągnęła kozaki po 10 godzinach w pracy i by mi nogi zajeżdżały |
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Konto usunięte
|
Na wątkach, w których mowa o decyzji o dziecku,
często występuje następujący schemat wypowiedzi: Moja znajoma dojeżdża do pracy 150km, mieszka w lepiance za wsią, zarabia niewiele więcej, niż koszt przewozu z A do B, żywi się rzepą, fusami z herbaty i szarańczą - i jakoś sobie radzi z dzieckiem, a ty się jeszcze zastanawiasz. Jak ktoś naprawdę kocha dziecko, to poradzi sobie w każdej sytuacji. |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Konto usunięte
|
Rowniez w wersji "Jak sie bzykasz to musisz ponosic konsekwencje". Zawsze mam ochote zapytac "Orgazm?".
Send from my mind using the Force. |
|
|
|
|
#1089 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
|
|
|
|
#1090 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1091 |
|
Konto usunięte
|
"chcę zamieszkać z TŻ, żebysmy widywali sie codziennie bo on idzie na studia a ja nie moge zniesc mysli, ze ja go w ten dzien nie zobacze a jakas dziewczyna bedzie siedziec na tych samych zajeciach co on. Boje sie ze dziewczyny na studiach beda go nagabywac i on mnie zdradzi wiecie jakie są inne dziewczyny, nie obchodzi ich, ze facet ma dziewczyne, złapią tu i tam i facet zdradzi. Nie stac nas na wynajem, zamieszkamy u moich rodziców"
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1093 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
opróżniania pęcherza? ...bo zanim przeczytałam ten post zastanawiałam się, w jaki sposób lokalizuje koniec tej czynności, czy Tż przywołuje ją dowolnym, ustalonym sygnałem dźwiękowym, czy też partnerka stoi u drzwi toalety, jak ta wierna Penelopa - i nasłuchuje. |
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694372&page=7
Ze swojej strony polecam też ten o chamskich ludziach, ciekawych rzeczy się można dowiedzieć, zaiste. |
|
|
|
|
#1096 |
|
Konto usunięte
|
od postu #166
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694372&page=6 ale uwazaj na nerwy, z kazdym postem lepiej a co do uzytkowniczek, ktore kojarzy duzo ludzi z wizazu i ich wątki są niejako "kwintesencją" czy ta dziewczyna w ciąży , taka młoda(siedemnastolatka?), z chłopakiem-przemocowcem, slub na juz, szybko slub sie jeszcze udziela? |
|
|
|
|
#1097 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Konto usunięte
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;5271249 8]Ana? Nie kojarzę żeby się udzielała.[/QUOTE]
Ana! nie mogłam sobie przypomniec jej nicku, a byłam ciekawa czy wiadomo jak to sie dalej potoczyło
|
|
|
|
|
#1099 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1101 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
Raróg
|
Czy jak wypłuczę włosy rumiankiem to będą bardzo jasne i ew, da się to zmyć?
Czy peelingiem usunę tatuaż? Czy jeśli dzwonię do niego 1000 razy dziennie, a on mnie olewa, to czy warto walczyć? Czy musze być wredna i nie lubić kogos ot tak, bez powodu? Czy muszę wyśmiewać pół Wizażu? Czy muszę byc gruba a mimo to żreć,żreć i żreć,i nie potrafić wziąć się za siebie? Czy muszę mieć bajzel w pokoju i się tym chwalić sweet focią? Czy jestem tak sfrustrowana i zakompleksiona że muszę ciągle komuś d.osrywać?
|
|
|
|
#1103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1104 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Ogólnie szukała rad,jaksię tego pozbyć domowym sposobem
|
|
|
|
#1105 |
|
Konto usunięte
|
Dołączam do grona bab bez życia (patrz ilość postów), które chcą wiedzieć co u Any modelki i jej chyba już męża mega katolika sypiajacego jednorazowo z innymi bo był skrzywdzony
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Raróg
|
Baby bez życia (patrz ilość postów) mogą mieć partnerów pracujących za granicą,a po drugie życie wbrew pozorom jest, bo i chatę trzeba ogarnąć i sąsiadki odwiedzić, iść na zlot fanów Depeche Mode, koncert Łąki Łan itp.
|
|
|
|
#1107 |
|
BAN stały
|
Co ubrudziłaś
Zmyłaś naczynia Jakiego koloru I inne takie wątki. Mamusie jak... Staraczki Oczekujące na II kreski Nasze dzieci ponad miesiąc mają to robimy nowy wątek Uczę dziecko robić do nocnika-zakładam wątek "denerwujesz mnie w tym wątku to wyrzucę co pisałaś w poprzednim" "gdzieś widziałam podobny wątek więc napiszę o tym 3500 razy" "Twój Tż na Ciebie krzyczy podczas kłótni ? PATOLOGIA, mój nazywa mnie s**ą i ogólnie lubimy odgrywać sceny gwałtu albo uprawiać seks analny aż się krwią nie obleję ale mój związek jest szczęśliwy i dobrze rokuje " "jestem dobrą matką, mam dwójkę dzieci, kocham je, zawsze będę je wspierać ale gdyby któreś urodziło się chore to nie chciałabym nawet na nie spojrzeć" "- nie przedstawiasz żanych argumentów. - więc (bla bla bla) -oj zamknij się" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie pragnienie ślubu = lincz, bluszcz, pusta lalka bez własnego życia i ambicji. Ale kwntesencją jest pytanie:
"Ale dlaczego właściwie tego ślubu chcesz?" Na które nie istnieje właściwa odpowiedź. Pytanie zadawane jest jako ostateczny cios i każda wypowiedź, która po nim padnie jest ewidentnym dowodem, że autorka jest idiotką co tylko portek szuka. |
|
|
|
|
#1109 |
|
BAN stały
|
Bo pragnienie ślubu powinno być wprost proporcjonalne do szczęśliwości związku a nie receptą na brak szczęścia w związku.
|
|
|
|
|
#1110 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

moje ulubione, w moim wątku okazało się, że mój związek to pic na wodę(za miesiąc biorę ślub), ja go nie kocham, mam TOKSYCZNE