|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
buuuuuu |
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, zapowiadali jakis mecz bodajze Polska-Arabia Saudyjska, tylko nie wiem po co go emituja jak wynik kazdy zna
|
|
|
|
#1083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
ale beznadzieja co ??
faceci przynajmniej sie z nas ponabijaja bo pewnie beda cali zachwyceni
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze a propos tego mieszkania wynajetego od mafii... W gazecie "Impreium TV" pisza, że to plotka którą twórcy serialu są zszokowani i oburzeni
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
Odcinek 402. (poniedziałek, 10 kwietnia 2006) -Niespodziewana wizyta Marysi! 2006-03-23
Marta (Dominika Ostałowska na zdjęciu) wciąż mieszka razem z córeczką w Grabinie. Dyrektor szkoły prosi Hankę o pomoc w znalezieniu sponsorów. Mostowiakowa mimo, że Marek nie jest tym zachwycony - od razu przyjmuje propozycję współpracy. Stefan z Małgosią idą na pierwszą rozprawę rozwodową - ich rozstanie jest już definitywne. Stefan obiecuje Markowi, że bez zgody przyjaciela nawet Egonowi nie sprzeda swoich udziałów w pubie. Paweł wciąż myśli o Teresie, jednak obawia się na nowo z nią związać. Zduńska, widząc smutek syna, postanawia interweniować. Jedzie do Teresy z wizytę i prosi zaskoczoną dziewczynę, żeby... nie wyrzekała się miłości do Pawła. Zaprasza ją również razem z Agnieszką na rodzinne święta do Grabiny. Teresa decyduje się wynająć jeden pokój studentce, siostrzenicy poleconej przez sąsiada. |
|
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
Odcinek 403. (wtorek, 11 kwietnia 2006) -Norbert zostawia Martę!
Norbert (Mariusz Sabiniewicz na fotografii) mówi Marcie, że dostał propozycję wykładów w USA i chciałby tam pojechać razem z Łukaszem. Żona jest oburzona: kolejny mężczyzna chce ją zostawić zaraz po ślubie samą! Madzia i Kinga martwią się o Kamila. Madzia kontaktuje się nawet z jego ojcem - okazuje się, że Jerzy nawet nie wie o zniknięciu syna. Zbliża się ślub Ewy i Leszka. Nowicka nie ma jednak powodów do radości, bo Teodor wciąż opiekuje się Elżbietą w Warszawie. W dodatku Nowicki zapowiada, że święta zamierza spędzić właśnie z chorą żoną. |
|
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Odcinek 404. (środa, 12 kwietnia 2006) -Maria sprzedaję dom!
Absurdalne zachowanie Egona - Simona go karci! Maria sprzedaje dom, który wybudował dla niej Krzysztof. Stefan decyduje się zabrać Elę na święta do Niemiec. Simona robi mu niespodziankę: na Wigilię zaprasza męża do Polski, żeby młodzi mogli pobyć w Niemczech trochę sami. Stefan zapowiada też Markowi, że udziały w pubie sprzeda tylko jemu -na zebranie pieniędzy daje przyjacielowi pół roku. Do pubu zagląda młoda kobieta z kilkuletnim synkiem. Okazuje się, że to Elwira - dziewczyna, z którą Egon miał romans i którą porzucił bez grosza, gdy urodziła dziecko. Simona jest oburzona zachowaniem kucharza. Pan Ziober zjawia się u studentów, by podpisać nową umowę. Chce podwyższyć cenę wynajmu o 100 zł za każdy pokój. Kinga z Piotrkiem (Katarzyna Cichopek z Marcinem Mroczkiem na fotografii) obawiają się, że niedługo - bez Kamila - wspólne mieszkanie przestanie się opłacać. Madzia dostaje wezwanie na kolejne przesłuchanie na policji. Dziewczyna odbiera też e-maila od Kamila: jak się okazuje, wyjechał on do Londynu i dopóki nie stanie na nogi, nie chce się z nikim kontaktować. Madzia od razu przekazuje nowe wiadomości Jerzemu. |
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, przez 2 tygodnie nasz film byl w pon., wt., sr., wiec teraz tv stwierdzila, ze mialysmy za dobrze
.
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że derektor szkoły wezmie się za Hanke
Marek oczywiście bedzie zazdrosny, już mu sie nie podoba ten pomysł współpracy Hanki z derektorem.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię ten serial, chociaz czasem mnie nudzi. Wtedy prasuję i jest przyjemne z pozytecznym.
Kasia82 - skąd wziełaś info o odcinkach z kwietnia? A czemu studenci nie wynajmą mieszkania po profesorze? |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
M jak Miłośc robią sie jakieś kluchy..
![]() ![]() . Reklama z Biedronki..Czy kluchy mnie słyszą?![]() ![]() .. Uwielbiam tą reklamę.. Dzienki za nowe informacje..
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Doskonale to ujelas.A ta reklama zdecydowanie moj numer 1 obok Plusa ![]() Zapowiada sie wiele zmian w serialu tylko czy one akurat beda tak intersujace? Ja Hanie lubilam na samym poczatku. Teraz nie lubie watkow z jej udzialem. Malgosi watek tez byl swego czasu ciekawy-teraz tez nie ogladam jej z przyjemnoscia. Na Terese nie moglam patrzec od samego poczatku-przelaczalam kanal i teraz zapowiada sie znow to samo. Juz nawet zastanawialam sie czy ze mna jest cos nie tak ze wszystkich nie lubie? Jedyne co mnie ciekawi to sprawa Madzi,jak sie to wszystko ulozy.. |
|
|
|
|
#1097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Słabą pamięć coś mam |
|
|
|
|
#1100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To musiały być fajne odcinki .
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Rozeznanie
|
Bo przez nich rodzice Haniki zginęli - w wypaku samochodowym.
Odcinki były fajne, to fakt
|
|
|
|
#1102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
Nepewno był wypadek samochodowy, ale dokładnie co się wydarczyło to nie wiem
Rodzice Hanki zginęli i ona chciała wyjść za Marka i w jakiś tam sposób się zemścić na całej rodzinie. Tyle wiem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś tam było jeszcze, że Hanka chciała odebrać Mostowiakom przetwórnię ale pewna nie jestem bo też nie oglądałam.
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
Ups, szkoda
. Jakiś czas temu puszczali od początku wszystkie odcinki, ale były o takiej godzinie, że niestety... nie dalm rady oglądać.
|
|
|
|
#1108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno, ale jest już późno a ja właśnie wróciłam z rodzinnej imprezy Aha, gdybyście chciały przypomnieć sobie stare odcinki serialu lub sprawdzić co się działo zanim zaczęłyście ogladać, zajrzyjcie na stronę: www.filmpolski.pl Od razu zaznaczam, że powyższe streszczenie pisałam z pamięci, tak więc mogą być niezgodonośći z powyższą bazą.
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewuszki za kilkanasie minut na serialik, szykowac sobie herbacie, kocyk i dyla do pokoju ogladac
.
|
|
|
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj fajny odcinek
za to nastepny znowu janeczka a co do streszczen odcinkow m jak miłosc od poczatku to oprocz strony ktora podała KasikB znajduja sie na stronie www.m-jak-milosc.pl |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

faceci przynajmniej sie z nas ponabijaja bo pewnie beda cali zachwyceni
.