|
|
#1141 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki Bourjois
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7491699]
Chciałam zapytać znawczynie, czy mogłyby polecić róż w kolorze ciemniejszego brudnego różu.[/quote] może nr 95-rose de jaspe |
|
|
|
#1142 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mam ochotę na jakiś brzoskwiniowy róż, cielisty cień i maskarę Maxi Frange..
|
|
|
|
#1143 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
95 na pewno nie jest takim jasnym, cukierkowym różem, więc możesz być z niego zadowolona
To taki ciut ciemniejszy, lekko brudnawy róż. Bardzo ładny imo. Sama posiadam
|
|
|
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie, ale sporo dziewczyn na forum Moje Makijaże pokazywało zdjęcia z tym różem właśnie, więc proponuję przeszukać
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7500988]A masz może zdjęcie z nim na polikach?
[/QUOTE]O ile dobrze pamiętam to ja gdzieś w wątku o różach i rozświetlaczach pokazywałam zdjęcie tego rózu na polikach
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ok, więc idę szukać (mam nadzieje, że się dokopię ) Edit: Przeszukałam trochę i znalazłam takie zdjęcie którejś z wizazanek, na podstawie tego bardziej pasowałby mi ten 32 albo 03...95 jest za bardzo 'rozowy"... Chyba, ze to mylne wrazenie? Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2008-05-10 o 15:08 |
||
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Mylne chyba, bo 03 różowy nie jest z pewnością, a takiego przecież szukasz
![]() Poszperaj w innych fotkach. Wpisz choćby tutaj 95 w wyszukiwarkę tego wątku (u góry obok narzędzi). |
|
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7508802]Ok, więc idę szukać (mam nadzieje, że się dokopię
) Edit: Przeszukałam trochę i znalazłam takie zdjęcie którejś z wizazanek, na podstawie tego bardziej pasowałby mi ten 32 albo 03...95 jest za bardzo 'rozowy"... Chyba, ze to mylne wrazenie? [/quote] Mylne
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
Hej
.Dołączam się do wielbicielek Burżuja, szczególnie lubię ich błyszczyki (aktualnie rzecz biorąc jeden w posiadaniu - gloss menthol). Czaję się jeszcze na Volume Glamour i może jakiś różyk?
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Róż Burżuja to must have każdej rasowej kosmetykoholiczki ![]() PS. Landrynko, nie chciałabym się czepiać, ale 45 kg przy niemal 170 cm wzrostu to już chyba spora niedowaga? Zdrowiu raczej nie posłuży...
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej jak dla mnie![]() Cytat:
ale to tylko dlatego ze nie mam borjois w miescie a chcialabym dobrze dobrac kolorek
|
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
To czym prędzej zebrać kasę
i do drogerii.Z 45kg to inna sprawa. Jestem z tych b. drobnych, które przy normalnej wadze wyglądają jak słoniki. Ale z drugiej strony - żyje zdrowo. Już. Z Ed się rozstałam. Chyba.
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
|
|
#1156 |
|
BAN stały
|
miałam róż nr 32 (oddałam siostrze) i powiem, że nadaje się do ciemniejszej,opalonej karnacji. Myślałam,że nada delikatny brzoskwiniowy kolorek, a on daje taki kolor terakoty,nie każdemu to pasuje, ja wyglądałam na rozgorączkowaną
Poza tym za dużo ma tych złotych drobinek i przez to podkreślał mi niedoskonałości na policzkach
|
|
|
|
#1157 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuję Cytat:
Cytat:
Chociaz jak wiadomo nigdy się nie przytyje tam, gdzie by się chciało Dodam, że też jestem drobna. No ale jeśli komus się to podoba...
|
||||
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
uzywala moze ktoras z Was tego korektora http://www.allegro.pl/item362900220_...tor_nr_81.html Warto go kupic...? |
|
|
|
#1159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj kupilam rozowofioletowa kredke Duochrome i chyba sie polubimy Chcialam ta jasna zielona,ale nie bylo
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go używałam niedawno się przypudruje to trzyma się długo, jest przyjemny w używaniu.. Jednak osobiście wolałabym zainwestować w korektor HR "magic concleaner" którego jest ZNACZNIE więcej, jest łatwiejszy w aplikacji i jeśli kupuje się na Tru- niewiele droższy ![]() a tak przy okazji różu.. chyba w końcu kupię jakiś porządny ostatnio przyglądałam im sie w GC i 03 lub 32 wydały mi się najciekawsze.. ale chyba poproszę ekspedientkę (mam nadzieję, że znającą się na rzeczy ) o pomoc Mam dziwny kolor cery.. blady, ale czasem pasują ciepłe barwy.. innym razem chłodne.. i weź kup róż najlepiej pasujący
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku dni jestem szczesliwa posiadaczka tuszu volume clubbing w kolorze ultra black. W sephorze byla promocja wlasnie na ten kolor w cenie 39 zl.
Latwo sie naklada, wystarczy jedna warstwa, aby byl mocny efekt (co przy szybkim porannym makijazu jest wybawieniem ). Bardzo ladnie sie trzyma w ciagu dnia, wieczorem troche mniej widoczny na rzesach (mowie o tym jak wyglada po kilkunastu godzinach), ale wciaz jest ![]() Nie robi pandy, ale mam watpliwosci czy jest dla moich wrazliwych oczow odpowiednio delikatny. Wczoraj mnie lekko piekly, ale nie wiem czy to od tego tuszu (testowalam tez 2 inne nowe kosmetyki), czy nie. Zobacze jeszcze kilka dni uzywajac oprocz niego w okolicach oczu tylko sprawdzonych specyfikow i jak dalej beda lekko piec, to niestety tusz trafi na wizazowe targowisko. |
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, może któraś z was pamieta do kiedy jest promocja produktów sephory, w której za trzeci płaci sie tylko złotówke? Będe wdzięczna za odpowiedź
|
|
|
|
#1163 |
|
Konto usunięte
|
A jest w ogóle taka promocja? Nic o niej nie słyszałam. :P Od kiedy?
|
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
ano właśnie jest, dzisiaj nawet widziałam, ale zapomniałam do kiedy obowiązuje, dotyczy tylko produktów marki sephora, a więc kolorówka, pędzelki itd.
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Promocja sephorowa trwa do 26 V
|
|
|
|
#1166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiac u tej Pani akurat nie chcialam,linka dalam jedynie jako przyklad ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,mam do Was pytanko:kupowalyscie moze testery cieni do powiek z linka,ktory tu kiedys wrzucilam?Pamietam,ze ktoras z Was byla zainteresowana,wiec wrzucilam linka.Widzialam,ze te teswtery szybciutko poszly.Teraz sa nastepne,inne kolorki.Jesli ktoras z Was go zakupila,to jak sie sprawuje?Jest napewno oryginalny?
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny.. widziałyście kiedyś biały puder Pastel Teint Expert Pressed Powder Bourjois? dzisiaj przypadkiem na truskawie znalazłam i jestem w ciężkim szoku i tak się mocno zastanawiam - on jest kryjący, transperentny, matowy??
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.bourjois.fr/produits/73
![]() ciekawe,czy te szminki beda u nas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

To taki ciut ciemniejszy, lekko brudnawy róż. Bardzo ładny imo. Sama posiadam

)