|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
|
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
My tez dzis mamy wyżerke
Byliśmy na Rewersie w kinie. Super film, jestem miło zaskoczona... No własnie slyszałam ze to ze słonych krakersów sie robi. Nie czuc ze są słone a to dodaje tylko smaku. Michel najgorsze jest to ze ja tez próbowałam i jeszcze nic mi nie wyszło
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jestem zawiedziona. nie ogladalam bo akurat poszlam sie kapac. Ania powinna przejsc
dobra uciekam lulu. kolorowych snow
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak urywkowo ogladałam, a wystepu tej Ani własnie nie.
|
|
|
|
#1145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka tu dzisiaj cisza
![]() Wszystkie odsypiają po andrzejkach czy co? ![]() Ja właśnie smażę placki ziemniaczane
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Ja jeszcze w szkole, za poł godz.koncze i nareszcie wracam do Ostr.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dzis pustka..... Mi trudno sie zebrac jutro do pracy, jakos to L4 i choroba mnie rozleniwily.
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze jutro na zwolnieniu. Chociaż chyba wolałabym iść do pracy.
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
No rzeczywiscie pustki sa.
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
Ojoj, pustki jak nie wiem. ja byłam u chrześniaka. Dawno go nie widziałam i trzeba było odwiedzić małego.
A dziś u nas w parafii były chrzciny trójki romskich dzieci-Dawid,Vanesa i Melisa. Na oko chłopiec miał 10 lat, a dziewczynki 2 i ok półroczku. Przyznam szczerze,że nigdy nie widziałam tych ludzi w naszej parafii.
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Jaj juz po L4 - choć nadal mam kaszel, niedługo do pracy, bleeeeee Tak miło siedziało sie w domku!
|
#1153 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
Jeśli chodzi o Mam talent, to my z mężem też mieliśmy trochę inne typy. Stawialiśmy na Anię i tego z piłką. Trochę nas rozczarował werdykt jury. Cytat:
mnie osobiście bardziej smakuje Rafaello, ale jak to mój mąż powiedział, każdy z tych placków jest na swój sposób dobry, bo każdy z nich smakuje inaczej i nie da się powiedzieć, który z nich jest lepszy. Cytat:
Ale on wcale nie wychodzi słony, jest bardzo dobry Cytat:
Taki deser był u nas na weselu ![]() Ale uwierz mi tego placka nie da się zepsuć. Nie może się nie udać.
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki
![]() Michel ja nawet najłatwiejszy placek zepsuje, nie mam do tego ręki Profesorka zaakceptowała mój plan pracy mgr więc i ja zaczynam pisanie mam tydzień na napisanie pierwszego rozdziału, przecież to niewykonalne ![]() a jutro jedziemy do Warszawy po drodze oczywiście do Ikei...
|
|
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
To tak jak ja - szkoda ze nie przeszli!
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim. Ale się z wyrka nie mogłam zwlec dzisiaj jeeeej. Biore sie za porządki zaraz.
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja biorę się za obiad. Zaczynam smażyć naleśniki na krokiety. Wczoraj wieczorem, przed 23cią robiłam farsz, a dzisiaj zostaje reszta.
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wszyscy myśleli, że Ania i ten piłkarz przejdą do finału.
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja tez do pieczenia jakos nie mam reki moze sie kiedys naucze nie dziwie sie wam dziewczyny ze nie chce sie wam do pracy wracac. mi sie tak fajnie w domu siedzi
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem wyjątkiem bo już nie mogę się doczekać kiedy do pracy pójdę. Nawet jutro nie będę szła do lekarza tylko od razu do pracy. Szlag mnie trafia od tego siedzenia w domu.
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja w tydzien masz cos napisac? Łoj, powodzenia
|
|
|
|
#1163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja wlasnie dzis dostalam L4...i czeka mnie tydzien w domu. co u was kobietki drogie. jej jestem tu sporadycznie ale to moja praca mi nie pozwala na czestsze bywanie.
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to ulubionej przedszkolanki Radzia nie bedzie w przedszkolu?
|
|
|
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
no niestety;/ ja to dla tych moich brzdaców nawet chora bym poszla bo juz za nimi tesknie ale nie na tym rzecz polega zeby dzieciaki zarazic. bylam dzis zwolnienie zaniesc. zapalenie oskrzeli;/ A co do Radzia to ten maly facet to jest dopiero inteligentna bestia;p I maly buntownik przy okazji. On jak czegos nie lubi albo nie chce zrobic to nawet gdyby mikolaj mial nie przyjsc to i tak nie zrobi hehea co tak poza tym u was dziewuszki bo mam tyle zaleglosci do przeczytanmia.... ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- moze mi doradzicie cos w sprawie zareczyn bo w 2 dzien swiat sie odbeda. sa jakies przesady ktore sie sprawdzaja????jej jak ostatnio uslyszalam ze pierscionek ma byc zawiazany na szyjce butelki i ma byc tyle pędzełków ile sie da...( a znajomej corka miala 39) to sie zalamalam bo pozniej to trzeba podobno rozwiazac;/
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast pytac sie, to bierz sie za czytanie
![]() U mine z oficjalnymi było tak, ze ustalismy z Tztem, ze bedzie wiazany, ale w dzien zareczyn stwierdziłam, by nie wiazał, ale nie miałam czasu by mu to napisac, wiec jak ju szykowałam sie to mu napisałam czyli jakies 15 min. przed spotkaniem i Tz nie przeczytal juz tego smsa, i pierscionek był zawiazany.... A jakies inne przesady to niewiem czy jakies sa. Ja ogolnie nie za bardzo cieszyłam sie z tych oficalnych, bo kazdy nerwowo do tego podchodził, mama narobiła tyle zarcia, nie miał kto tego potem zjesc. Atmosfera była napieta, bo kazdy chciał dobrze wypasc. Zle troszke wspominam te zareczyny, ale cóz zrobic. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-11-30 o 13:13 |
|
|
|
#1167 | |
|
Wtajemniczenie
|
czytam czytam...ale jestem w dalekiej drodze do konca... ale juz zdazylam zauwaqzyc ze ktos polecal moj ulubiony place rafaello na krakersach pychotka jest!!!!!---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
hm....u nas jest o tyle dobrze ze nasze rodziny sie juz znaja od jakiegos czasu. przeszli juz na "TY" i sie spotykaja na kawe wiec to bedzie takie spotkanie a nie zapoznanie. Pomyslelismy w wakacje ze wspolny wypad sie przyda i ich poznalismy. Takze jesli o sztywnosc chodzi to z moimi rodzicami i Mojego przyszlego tz to raczej nie ma mowy. ale im blizej tym wiekszy jest stres, niewiem czemu... przeciez to zupelnie dzien jak codzien. i tyle. chociaz od kiedy rodzice wiedza o zareczynach to jakos z mmniejszym dystansem podchodza do wszystkiego:P
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Bo pewnie chca dobrze wypasc.
|
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze ze ten wątek poruszamy bo ja jestem przed
I nasi rodzice nie znają sie kompletnie. Tylko z opowieści. Własnie boje sie tego napięcia bo jego rodzice sa inni niż moi... A moj tata jest taki nerwowy... A mama prędkus w przeciwieństwie do jego... Najchętniej chcialabym zeby poznali sie w dniu wesela Aaaa i ja rodziców P bede musiala przenocowac
|
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
a jesli chodzi o Magnat w Jacentowie to mozesz cos na ten temat mi napisac? Moze znasz kogos kto tam mial wesele. Ja od wlascicieli wiem ze wszystko zawsze dopiete na ost guzik ale nie zawsze jest tak kolorowo jak oni mowia. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
ja nie mam akurat problemu z noclegiem< na szczescie> ufff ![]() mieszkamy kilka bloków dalej. nasza historia z reszta wogole jest niesamowita i to ze jestemy razem to zupelny przypadek..a moze przeznaczenie jak to jedna zupelnie nie swiadoma osoba powiedziala..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

Byliśmy na Rewersie w kinie. Super film, jestem miło zaskoczona... 
dobra uciekam lulu. kolorowych snow 

ale mi smaka zrobilas az mi nagle mdlosci minely